FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florentin Dumitru

«1237»
ADRIAN PACURAR03.10.2005 15:32

Data nasterii : 23.05.1977

Locul nasterii : Bolintin Vale - ILFOV

Nr tricou : 2

Email : F***@***

Debut in divizia A : 31.07.1996

IL_Diablo03.10.2005 15:46

Nici nu stiam ca mai e la Steaua. :? As vrea dar nu cred ca o sa-si mai revina vreodata.

ADRIAN PACURAR03.10.2005 15:50

Piticul atomic , ne incanta privirea mai demult .Avand libertate de miscare in mandatul lui Piti era unul din oameniic are ducea greul la capitolul creatie.Venirea lui Zenga i-a adus indepartarea din primul 11, Zenga dorind o echipa in primul rand puternica.Ultima accidentare se pare ca l-a scos din forma , eu ii urez sa revina la forma mexima.

I.N.Money03.10.2005 15:53

Daca isi revine eu cred ca poate sa fie coordonatoru de joc al Stelei

UltraSS03.10.2005 19:00

la aproape 29 de ani nu mai il vad bine pe pitic...il astept inca la forma din zilele bune!

strezahuzum04.10.2005 06:16

Supraevaluat din ziua 1 in care a fost la Steaua.

Pitic, dar fara o viteza sau tehnica deosebita. Pare sa stie un singur dribling, mingea impinsa cu dreptul pe langa adversar dupa o "bicicleta". Rareori reuseste, de obicei pierde mingea si cade, uneori se acorda fault, uneori nu.

A fost laudat prea mult pentru faimoasele sale centrari, dar "micul Beckham" dadea cam o centrare buna la 3-4 incercari. Si de altfel nu acesta este genul de joc care a facut Steaua faimoasa in Europa si a purtat-o spre inimile milioanelor de fani. Echipa de aur a Stelei juca pe jos, rapid, cu pase din prima, fara sa stea sa se gandeasca ce trebuie facut cu mingea. In acea echipa, Dumitru nu cred ca ar fi prins macar banca de rezerve.

Bodanel04.10.2005 06:32

Ar putea sa ii faca concurenta lui Banel dar cred ca Protasov il prefera pe Banel. Mai rapid, mai solid, si mai ambitios. Greu pt el sa mai prinda primul 11.

sorin_77704.10.2005 13:49

Sa fie dat afara.... Nu mai poate, gata, pana aici...

:lol: Bineeee, e sora mea langa mine, stelista, zice ca sunt prea dur cu el, sa i se mai dea o sansa

Un!t3d Roon3y04.10.2005 14:33

Banel?!sa mai faca tusa ca sa cam invatat titular si in afara de viteza,ambitie si daruire d la meci la meci imi arata cat de PROST este.baiatu asta chiar nu stie ce sa faca cu mingia cand e in fata portii.Fl.Dumitru sa intre TITULAR si vom vedea dak isa revenit.el nu e jucator care sa intre p parcurs![/i]

Bogdan4Steaua04.10.2005 21:52

S-ar putea incerca un experiment cu Dumitru mijlocas central pe partea lui Nicolita insa nu intr-un meci important. Eventual la iarna in meciuri amicale. Impreuna cu Nicolita si Ogararu ar putea supraaglomera acea zona si in acest fel ar ploua cu centrari in careul advers. Daca mai punem la socoteala si faptul ca Dumitru poate juca destul de bine si pe partea stanga, acesta ar putea reprezenta surpriza tactica in multe meciuri. Ramane sa revina la forma care l-a facut apreciat si iubit de public. Pana atunci, cred ca ar trebui sa stea mai mult pe banca si sa intre abia in a doua repriza.

Virgil05.10.2005 08:04

Pentru cat a jucat bine pentru Steaua,cred ca e normal sa avem rabdare cu el.Sa nu se uite ca a suferit doua operatii la genunchi in ultima perioada.

Sa ne incurajam jucatorii aplaudandu-i,nu dandu-le cu flit si scotandu-i pe usa din dos.Pentru ca atunci intre Ciobanul si noi,nu ar mai fi nici-o diferenta.

Daca ma gandesc bine Gigi e totusi rabdator pentru ca-i pastreaza si le ofera posibilitatea sa se reincadreze.

Avem nevoie de toti ca de paine calda.Pentru ca ne asteapta meciuri de foc.

FanSteaua4Life05.10.2005 08:30

Deocamdata nu avem alte solutii...trebuie pastrat macar rezerva...daca va aduce Jiji alti mijlocasi se poate vorbi si de plecarea lui...pana atunci speram sa isi revina...

Ayrton07.10.2005 12:27

Paseaza bine, dar ii lipseste viteza. Cu greu mai poate prinde primul 11, doar daca nu il impune cineva... Cred ca ar trebui sa-si gasesca alta echipa.

Bogdan4Steaua08.10.2005 19:11

S-a mentionat intr-un topic ca ar vrea sa plece de la Steaua fiind nemultumit de statutul de rezerva(destinatia ar fi Litex Loveci). Eu unul sper sa ramana. Daca va reveni la forma care l-a consacrat avem nevoie de el.

sorin_77709.10.2005 05:12

Daca e sa plece la Litex Lovech sa o faca sub forma de imprumut pe un an si apoi daca confirma sa revina... dar la varsta lui ma indoiesc... Cred ca s-a stins...

strezahuzum09.10.2005 07:49

Aud ca Dumitru vrea sa plece. Din partea mea, drum bun si cale batuta.

Steaua ar scapa de o piatra de moara valorand 100.000 de euro pe an ( ce-a facut Dumitru pentru caruta asta de bani ? ) S-ar putea lua macar un jucator serios de banii astia.

Bogdan4Steaua09.10.2005 11:46

Are doar 28 ani si poate juca linistit pana la 34-35. E un jucator de finete si eu unul sunt de parere ca mai avem nevoie de el. Sper sa isi revina. Poate fi extrem de util echipei. Jocul lui se bazeaza mult pe tehnica si pe centrari. Am remarcat tot timpul faptul ca stie sa obtina lovituri libere(adversarii au tendinta sa il faulteze in primul rand datorita tehnicitatii - trece foarte usor de adversarul direct. In conditiile in care avem executanti buni la Steaua(Dica, Radoi, Bostina sau chiar Dumitru), cred ca uneori poate fi extrem de util echipei. Ganditi-va ca multe meciuri pot fi hotarate in urma unor faze fixe atunci cand o echipa nu reuseste sa strapunga defensiva adversa. Spre exemplu impotriva italienilor, Fl. Dumitru ar putea fi extrem de util daca acestia vor bloca jocul Stelei. In plus, mobilitatea sa excelenta la mijlocul terenului poate destabiliza apararea adversa si daca tehnicianul stie sa faca uz de acest aspect, multe dueluri tactice pot fi transate in favoarea noastra.

I.N.Money09.10.2005 12:12

Alaturi de Bostina si Dica este jucatorul din lotul Stelei care poate decide de unul singur printr-o executie un meci.Pacat insa ca s-a accidentat...daca isi revine o sa fie un mare castig pentru noi.

JKO09.10.2005 12:27

Florentin Dumitru nu a jucat bine la Steaua????!!!...

reddog10.10.2005 16:05
Sa fie dat afara.... Nu mai poate, gata, pana aici...

:lol:  Bineeee, e sora mea langa mine, stelista, zice ca sunt prea dur cu el, sa i se mai dea o sansa

Pai si eu cred ca ar trebui sa i se mai dea o sansa. Numai ce s-a recuperat si el si voi vreti totul dintr-odata...rabdare.

PS: Si iar prezentatorii de la TVR1 vor spune "Florentin Petre" in loc de "Dumitru" si invers... :wink:

I.N.Money11.10.2005 07:16

Aia de la TVR au probleme cu capu sa stii...am observat ca la ei Victoras Iacob e VICTORIASH Iacob si Banel Nicolita e BANICA :lol:

FanSteaua4Life11.10.2005 08:21
Aia de la TVR au probleme cu capu sa stii...am observat ca la ei Victoras Iacob e VICTORIASH Iacob si Banel Nicolita e BANICA  :lol:

Sau Banel...

zarboss12.10.2005 04:47

sa speram ca va trage tare si sa-si revina.. poate cine stie are atata pofta de joc de va juca mai bine ca inainte

sorin_77718.10.2005 14:50

trebuie sa traga tare prin divizia C, si acolo nu prea joaca ca nu are viza cica... F.Dumitru se stinge usor usor... Pacat, dar adevarul asta e...

I.N.Money18.10.2005 14:54
trebuie sa traga tare prin divizia C, si acolo nu prea joaca ca nu are viza cica... F.Dumitru se stinge usor usor... Pacat, dar adevarul asta e...

Se pare ca e pe lista lu CFR Cluj...alaturi de badoi si Liviu Mihai..dar si de Petre Marin.

«1237»