Daca ar aduce Jiji alti mijlocas in iarna i-as dori lu Dumitru sa plece la Cluj decar sa faca tusa la Steaua...
Daca ar aduce Jiji alti mijlocas in iarna i-as dori lu Dumitru sa plece la Cluj decar sa faca tusa la Steaua...
Poate imprumutat la Cluj pana in vara......ar putea fi o solutie. Eu unul nu as renunta atat de usor la el.
nici eu nu cred ca renuntarea la el ar fi o solutie... daca isi revine cu siguranta vom avea nevoie de el... dar sa-si revina ca daca mai sta asa nu mai are loc nici in autocar la bagaje
Dumitru are totusi o varsta...si daca e sa isi revina...sa o faca cat mai repede.
asta ziceam si eu
pacat ca nu isi mai revine... ma uit cu regret la meciul cu Dinamo.. in sezonul 2000-2001 .. in Ghencea .. cand ii servea pe atacantii de atunci(valadoiu si Danciulescu), cu niste pase de te ungea la suflet....
Are o sansa uriasa cu Gloria daca o sa joace..e sansa lui sa redevina titular.
nu cred ca il baga nici un minut .. ca ii expira contractul la finalul turului....
nu cred ca il baga nici un minut .. ca ii expira contractul la finalul turului....
Daca incepem cum faceam pe vremea lu Piturca e grav... :x
Nu cred ca Dumitru mai corespunde viziunii de joc a Stelei. In conditiile in care fotbalul de astazi inseamna lupta si iar lupta, nu cred ca poate face fata duelurilor directe.
Oga singur a zis ca deosebirea dintre Banel si Fl. Dumitru este ca primul il ajuta si-n faza defensiva. Si cu asta am spus tot.
Multumim Florentin pt ca ai fost un exemplu de daruire si corectitudine fata de fotbal, dar MAGICA Steaua are nevoie de jucatori puternici si rapizi. Iti doresc sa devii liderul unei echipe mici si inimoase.
e pe picior de plecare si cred ca cel mai sigur in iarna o sa ajunga la CFR
Si eu zic despre Florentin ca este depasit de cerintele actuale in fotbalul european...trebuie totusi Forza,si capacitatea de a face ambele faze cu aceeasi daruire...Pt mine a fost jucatorul cu cel mai mare aport alaturi de Tudor la castigarea ultimelor 2 titluri ale noastre,dar asa cum observa si altii,cred ca perioada lui de glorie la Steaua a apus...si va pleca...
Este unul din jucatorii preferati a lu Gigi...s-a certat si cu Zenga pentru el....desi se pare ca o sa plece ,cine stie ce o sa-i treaca lu Jiji prin minte pana in iarna.
Nu mi se pare corect ca un jucator pe care l-am aplaudat tot timpul si i-am scandat numele intodeauna. La Cluj in momentul in care mai multe persoane care au sosit din Bucuresti a fost rugat sa vb cu cineva din conducere ca sa intre si aceei baieti el a raspuns:
Dar cine va pus sa veniti aici.
AFARA CU Dumitru DIN Ghencea
A jucat in cel mai bun caz foarte, foarte modest. N-am remarcat nimic deosebit in jocul sau, vreau sa spun in bine. Obisnuitele centrari plouate, fara forta si fara tinta, aruncate in careu "poate pica ceva". Nu asa trebuie sa joace Steaua.
La capitolul minusuri... de unde sa incepi ... viteza ioc, ambitie 0 ( a cazut in mai toate duelurile unu-la-unu cu jucatorii adversi ), inspiratie varza ( nici macar o pasa buna spre varfuri ).
Concluzie : LA REVEDERE, micule Beckham. Du-te la Cluj daca te vor aia si fa-i pe ei fericiti cu talentul tau...
Altii te-ar contrazice. Cica a jucat bine cu Clujul, in special la acea lovitura a mingii cu capul. Mai ca a dat gol. :twisted:
PS: Sa nu imi spui ca il vor clujenii...
Cine spune ca a jucat bine cu CFR-ul ... cred ca ne-am uitat la meciuri diferite. Sincer. Dumitru e terminat ! De cel putin 2 ani, de cand "Razboinicul luminii" l-a "adoptat", nu joaca mai nimic ( un fel de Niculescu, cu diferenta ca traieste din centrari in loc de lovituri libere ).
Se zvonea acum cateva zile ca nu vrea sa-si prelungeasca intelegerea cu Steaua si Clujul ar putea fi urmatoarea destinatie. Drum bun si cale batuta.
Din pacate cariera la nivel inalt a lui Fl Dumitru pare terminat in acest moment. Sperante mai sunt , insa moinime. intrebare:daca Fl Dumitru este terminta de inca acum 2 ani:oare cine a a fost cel mai bun de pe teren la meciurile cu Southampton( erxact de acum 2 ani0, si cu National(5-1 in toamna trecuta). Piticul e terminat printre altele pentru ca a jucat accidentat in meciurile cu national si cu Parma de anul trecut. Daca va vine sa credeti chiar pentru echipa Steaua a jucat si a riscat. rezultatul: de un an de zile nu mai reuseste sa-si intre in ritm.
voi sunteti prea pesimisti...ar fi foarte bine ca el sa-si revina...si mie mi se pare ca a jucat destul de bine cu CFR. si nu cred ca ar trebui sa il mai "trimiteti" la "echipe mici si inimoase".e un jucator al Stelei oricat de nesimtit e ca persoana... oricum nu prea conteaza ce parere aveti voi...daca e sa-si revina atunci o sa revina...iar chestiile astea cu "ce se cere in fotbalul modern" sunt doar vorbe in vant...el n-ar fi avut o constitutie potrivita indiferent in ce era ar fi jucat...asta inseamna ca el trebuie sa se chinuie mai mult...voua probabil v-ar placea sa plece ca sa puteti sa-l aplaudati pe ariel meci de meci...
din nou...ar fi foarte bine pentru Steaua ca el sa revina...si eu chiar sper ca o s-o faca..."echipa mica si inimoasa" doamne...frate voi sunteti sigur stelisti?
Cred ca florentin este in plin regres al carierei sale si din iarna va pleca de la Steaua
Si inca un jucator adus de Piturca paraseste probabil Ghencea...
PAzea ca intra "little big"
astia zic ca trage din greu sa revina la forma buna care l-a consacrat.. asta nu poate fi decat un lucru bun
imi pare rau ca sutul din ultima secunda cu Sportul nu i-a adus un gol...I-ar fi dat o incredere in joc fantastica... M-am suparat foarte tare ca nu l-a reusit... :cry:
A jucat cu ambitie. Pacat ca nu a inscris. Poate isi revine.