FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florentin Dumitru

«1567»
spre_2418.04.2006 14:21

iti spun io pt ca sa certat cu antrenorul:(

razvan198318.04.2006 14:24
iti spun io pt ca sa certat cu antrenorul:(

Cu Olaroiu? Nu cred, n-am auzit nimic, si de fiecare data Olaroiu l-a laudat pe Dumitru si spunea ca are nevoie de jucatori ca el. Dar ma rog, a plecat, sa fie sanatos si sa aiba succes pe unde se duce, cu exceptia cazului in care se duce pe la vreo rivala.

redandblue19.04.2006 08:38

Pacat ca uitati cat de multe a facut Florentin Dumitru pt Steaua.Uitati cand il ovationati pe stadion pt jocul lui plin de viata.Uitati ca a fost o perioada cand era sufletul echipei...Acum doar pt ca se gandeste la viitorul lui ii spuneti un mare "Mars de-aici ma!!"Eu il respect si nu o sa uit niciodata cate a facut pt Steaua.

Daca iubea asa mult Steaua de ce a preferat sa joace 6 luni la Jiul decat sa stea la noi si sa ajute echipa in Cupa UEFA si in campionat, mai ales ca aveam nevoie de jucatori cu experianta lui? pentru ca eu imi amintesc ca nu l-a dat nimeni afara din Ghencea cum de exemplu i s-a dat drumul lui Dinita. Dar el nu accepta sa fie rezerva, nu accepta ideea ca este cineva mai bun ca el pe pozitia lui. Din punctul meu de vedere asta nu este mentalitate de jucator profesionist, sa ne amintim doar ce figuri a facut la Villarreal in returul din Spania cand a refuzat sa intre pe teren in ultimele minute. Eu apreciez ce a facut la Steaua cat a jucat, dar acum nu mi l-as mai dori in lotul nostru.

Dumitru e stelist adevarat si niciodata nu si-ar lasa echipa la greu dar parerea mea este ca el nu avea loc in echipa gindita de Oli pt ca era invatat sa joace liber si fara prea multe indicatii tactice...si apoi mai este vorba si de accidentare care l-a scos din circuit...

I.N.Money19.04.2006 12:07

La faza ca e stelist adevarat e greu de zis,mai ales dupa celebra "faza de la Cluj" :?

redandblue19.04.2006 12:08

stiu ca a fost nesimtit atunci...dar totusi era doar parerea mea...nu trebuie sa generalizezi...

I.N.Money19.04.2006 12:10

Nici nu generalizez,cum tu il consiederi un stelist adevarat ,eu il consider un jucator care a jucat pentru Steaua atat !!

spre_2419.04.2006 14:38

merita sa joace la Steaua ! florentin Dumitru a facut mULTE pt Steaua !

Sonic11.08.2006 13:33

Inca ne lipseste Florentin Dumitru, era un coordonator excelent si dupa pleacarea sa si a lui Dorinel Munteanu, postul acesta de playmaker a cam ramas neocupat...poate Cristocea ar fi potrivit, insa mai are mult de munca

mihaisupersteaua15.08.2006 20:28

ce sa zic Dumitru a fost un jucator bun.mi-a plcut dadea centrarile.Micul Bechkam din Ghencea :twisted:

bijoux_bz15.08.2006 21:33

Dumitru a fost bun pentru echipa conceputa de piti care nu a cucerit nimik ani de zile. acum in echipa actuala care e mult mai valoroasa el nu mai are loc si se vedea asta. in plus a fost si accidentarea care l-a scos din forma. poate la apogeul lui putea sa fie rezerva lu Nicolita sau Ogararu sau p.Marin dar niciodata mai mult.

GOD26.11.2006 14:49

mie imki place de Dumitru mai ales ca il vedeam pe la Ploiesti la Olimp la BILIARD,unde se strangea cam toti Maldarasanu, Răchită si multi alti

mlacatus30.12.2006 19:16

Nu stiu , chiar ca un coordonator de joc nu-l vad pe Fl. Dumitru. Sa nu-i negam atasamentul si performantele pentru Steaua, dar totusi nu mi se pare un jucator indispensabil. Este foarte fragil la ora actuala , dovada si greaua-i revenire dupa indelungata accidentare care l-a scos practic de la Steaua. Ca mijlocasi dreapta putea excela mai degraba dar si asta daca nu avea un adversar direct puternic, altfel mi se pare prea firav jocul lui iar in politica actuala a "jucatorilor inalti" cel putin ca talie :D chiar ca nu mai avea loc.

se7en14.07.2008 20:49

stie cineva pe la ce echipa mai este si cat de mult mai joaca?

Marius14.07.2008 21:49

Sezonul trecut era la Concordia Chiajna, sper sa nu ma insel.

stelistul stelist18.07.2008 13:38

s'a retras din activitate la doar 31 de ani ca nu mai avea chef de fotbal

Daniel-Ionut02.02.2010 14:38

Fostul mijlocas al Stelei, Florentin Dumitru se intoarce in iarba dupa ce in urma cu doi ani anuntase ca se retrage din fotbal.

"Momentan mă antrenez cu echipa si sper că voi fi pregatit fizic la inceputul returului. M-am intors pentru domnul antrenor Liță Dumitru si pentru că stiu că aici se doreste performanta. Sper să nu dezamagesc", a declarat Florentin Dumitru.

Tehnicianul ilfovenilor este incantat de aceasta revenirea si speră ca de data această cei doi să nu aiba aceeasi soartă ca acum doi ani. "Revenirea lui Florentin Dumitru mă bucură din două motive. În primul rand pentru că am nevoie de un mijlocaș cu calitățile lui tehnice, si in al doilea rand pentru că el m-a ajutat enorm si la primul meu mandat la Chiajna", a comentat Liță Dumitru revenirea celui care este poreclit "Micul Beckham".

«1567»