FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florentin Dumitru

«14567»
Ana-Maria13.02.2006 22:13

Sincer va spun,e unul dintre putinii jucatori cu tupeul d-asta nesimtit.Acum vreo 2 ani si ceva eram la un antrenament,pe o vreme de cacao,ploua cu galeata.Ca tot omul,ma duc si eu sa iau autograf de la baieti,printre care si el.Domnul Florentin a fost asa de scarbit de faptul ca i-am cerut autograf,incat mi-a tras o figura asa de "calda",incat si ploaia de afara mi se parea superba..Asta e,mai e ceva de zis? :)

i.h.u.g.13.02.2006 22:22

nu cred ca-l plateste cineva sa fie dragut cu lumea...daca are caracter de poopoo nu cred ca merita sa te superi... :D

Ana-Maria13.02.2006 22:30

Nu-l plateste nimeni,stiu asta,dar e bunul simt.Trebuia sa se gandeasca cel putin ca am stat in ploaie si in frig,nu sa ma trateze cu fundul,scuzati-ma de expresie.Si,apropo de asta,nici Radoi n-a fost mai breaz,dar macar s-a chinuit sa scrie ceva pe foaie.Tot respectul pentru Tudor,Mitrita si Falemi(au fost cei mai de treaba) :lol:

i.h.u.g.13.02.2006 23:50

Becali ar numi asta caracter puternic probabil...in fine decat sa dea autograf mai bine ar da goluri si pase bune... :D

Ana-Maria14.02.2006 00:44

Eu zic sa se lase de fotbal,sa se apuce de facut clatite :D

Motanu D14.02.2006 01:04

Ma tem ca Dumitru a cam terminat-o cu fotbalul mare. Pacat de el. De jucat poate o sa mai joace pe la o echipa mica...

I-a trecut din pacate vremea. Iar pentru Steaua nu mai poate reprezenta o solutie. Cat despre relatia cu fanii... ma tem ca va culege ce a semanat...

IONUTZ-CIPRIAN14.02.2006 10:37

:evil: >>>Dumitru acuma o sa-si vada de cariera de profesor,si o sa fie injurat de totii copchii de liceu sau generala ,pacat de el ca afacut multe pt Steaua si imi placea ca jucator!!!>>> :twisted:

dbd14.02.2006 20:43

ma cam plictiseste treaba cu Florentin...pai ori pleaca ori nu ?

Criss19.02.2006 13:39

Pleaca la Jiul conform gsp...sau nu :).

FANATIK RED-BLUE24.02.2006 18:41

Date oficiale:

Data nasterii : 23.05.1977

Locul nasterii : Bolintin Vale - ILFOV

Nr tricou : 2

Email : F***@***

Debut in divizia A : 31.07.1996

Jocuri in divizia A : 259

Jocuri la Steaua : 140

Jocuri in sezonul curent : 5

Cartonase galbene in sezonul curent : 0

Cartonase rosii in sezonul curent : 0

Minute jucate in sezonul curent : 108

Goluri marcate : 15

Goluri marcate pentru Steaua : 8

Goluri marcate in sezonul curent : 0

Selectii la echipa nationala : 0

Goluri marcate pentru echipa nationala : 0

Selectii la echipa nationala : 17

Goluri marcate pentru echipa nationala : 0

FANATIK RED-BLUE06.03.2006 11:53

Unul dintre cei mai vechi stelişti. Al doilea după Paraschiv, dar înaintea lui Rădoi. În Ghencea din aprilie 2000. Florentin Dumitru a decis să se despartă de Steaua după un an şi jumătate în care a fost mai mult rezervă. În loc de adio luat suporterilor, el a hotăr / să acorde un interviu Gazetei:

- Florentin, cum priveşti transferul la Jiul Petroşani?

- Nu ca pe un pas înapoi, mai ales în situaţia în care mă aflu eu acum. Am convenit cu domnul Alin Simota să merg acolo să fac recuperarea. Mai am nevoie de încă o lună de refacere pentru muşchii piciorului operat. Abia apoi voi putea din nou să joc fotbal.

- Ce te-a determinat să alegi Jiul?

- E important să mă pregătesc în interiorul unei echipe. Dacă apoi pot ajuta şi echipa să evite retogradarea, cu at / mai bine. Decizia mea s-a datorat şi faptului că prietenul meu cel mai bun, Laurenţiu Diniţă, este acolo.

- Pe vremea lui Piţurcă erai titular, în timpul mandatelor lui Zenga şi Protasov nu prea ai prins echipa. De ce?- Problemele pe care le-am avut la genunchi şi apoi revenirea nu au fost cele pe care mi le doream eu şi, implicit, antrenorii.

- Ai avut multe accidentări într-o perioadă foarte scurtă. Ce s-a întîmplat?- Doi ani la rînd am avut două operaţii şi timp de 14 luni nu m-am putut antrena la capacitate normală.

- De ce au căzut transferurile în Austria şi Ucraina?

- În Austria clubul nu voia să plătească bani pe mine. În Ucraina am semnat contractul cu Dnepr, am trecut vizita medicală, dar după două săptămîn mi s-a umflat genunchiul. Am convenit cu Oleg să reziliem angajamentul. N-avea nici un rost să dea mulţi bani pe mine, iar eu să nu pot juca.

- Dacă ai avea ofertă de la Dinamo sau Rapid, te-ai duce?

- Nu se ştie niciodată ce ne rezervă viitorul. Dar pot spune că Steaua are un loc special în inima mea.

- Care este cel mai tare adversar cu care te-ai duelat vreodată pe teren?

- Zambrotta. Am jucat împotiva lui în amicalul Italia - România, 1-0, şi acest jucător m-a impresionat.

- Cum te-ai simţit cînd ai fost numit antrenor secund la Steaua?- A fost hotărîrea domnului Becali, dar niciodată nu m-am implicat într-o decizie care să includă alt jucător în afară de mine.

RECUNOAŞTE

"Am greşit faţă de Zenga"

Florentin a comentat şi momentul din pauza meciului retur Villarreal - Steaua 2-0, de acum un an, cînd a refuzat să facă încălzirea pentru a intra pe teren. "A fost vina mea pentru că nu am vrut să-l ascult pe Zenga. Am greşit atunci faţă de Walter. Pînă la urmă, în minutul 80 m-am dus, dar n-am mai fost băgat", a spus Dumitru

50 la sută crede Florentin Dumitru că sînt şansele Stelei de a elimina pe Betis. "Este foarte important ca toată suflarea stelistă să fie alături de echipă şi să creeze o atmosferă extraordinară la începutul jocului. Şansele ar creşte cu cel puţin 20 la sută", spune Dumitru

A jucat 142 de meciuri pentru Steaua

Sezonul / Meciuri / goluri în Divizia A

retur 1999-2000 / 7 meciuri / un gol

2000-2001 / 28 / 1

2001-2002 / 30 / 4

2002-2003 / 22 / 1

2003-2004 / 28 / 1

2004-2005 / 20 / 0

2005-2006 / 7 / 0

* statistica se referă la Divizia A

6 ani au trecut de cînd Florentin Dumitru a venit la Steaua, el fiind transferat în Ghencea în aprilie 2000, după ce roş-albaştrii s-au despărţit de Reghecampf.

450 de mii de dolari a costat transferul lui Dumitru de la Astra la Steaua.

23 de meciuri a jucat Florentin în tricoul Stelei în cupele europene, aflîndu-se pe locul 6 între actualii componenţi ai campioanei, după Rădoi (30), Paraschiv (30), Boştină (28), Ogăraru (28) şi Opriţa (25).

3 trofee a cîştigat Dumitru cu Steaua: titlul de campioană în 2001 şi 2005 şi Supercupa României în 2002.

166 de centimetri este înălţimea lui Florentin, fiind cel mai scund jucător din lotul campioanei.

sorin_77706.03.2006 12:21

Cam asta a fost cariera lui Florentin Dumitru la Steaua... Eu personal ii multumesc pentru ce a facut pentru acest club si imi pare rau totusi ca nu a reusit sa prinda un contract afara... Succes la Jiul...!

Alex_steaua4ever13.04.2006 20:03

aa jucat bne Dumitru..a fost jucatoru meu favorit era pe timpu ala cel mai bun jucator din A ! :)

estephany16.04.2006 09:01

La multzi ani!! si sa revina la forma cre l-a consacrat la Steaua.eu cred cadesi nu mai e asa tinirel mai are sanse

redandblue16.04.2006 09:57

la multi ani florentin!!!

nu o sa uitam niciodata ce ai facut tu pentru Steaua si pt noi...!!!

poate o sa te reintorci in templu vreodta!!!

carbone16.04.2006 10:02

bine ca ia plecat ba basinica,ne plictisisei cu fenta aia, se prinsesera si juniorii

helena_steaua16.04.2006 16:11

da fl Dumitru mai e la Steaua?????

razvan198316.04.2006 16:45
da fl Dumitru mai e la Steaua?????

Nu mai este la Steaua, acum este la Jiul Petrosani. De acord cu ceilalti ca a facut multe pentru Steaua dar caracterul l-a tradat dupa ce a plecat de la Steaua. Nu stiti ce a declarat despre Steaua, ca nu a auzit de Steaua si ca nu vrea sa-si aminteasca de perioada in care a jucat in Ghencea. Si apoi a mai spus ca si-ar dori ca Andone sa se intoarca din vara la Dinamo ca apoi el sa se transfere la javre, deoarece el chiar si-ar dori acest lucru. Deci, si acum il mai vreti la Steaua? Oricum in momentul asta nu mai are loc la noi in echipa.

alinush8916.04.2006 18:04

Pai el este impruutat sau transferat definitiv :?:

razvan198316.04.2006 19:18
Pai el este impruutat sau transferat definitiv :?:

Este transferat definitiv, si din cate stiu eu a semnat un contract doar pe 6 luni cu Jiul. pentru ca din vara vrea sa joace in strainatate sau la Dinamo, daca vine Andone.

spre_2417.04.2006 08:25
Nu mai este la Steaua, acum este la Jiul Petrosani. De acord cu ceilalti ca a facut multe pentru Steaua dar caracterul l-a tradat dupa ce a plecat de la Steaua. Nu stiti ce a declarat despre Steaua, ca nu a auzit de Steaua si ca nu vrea sa-si aminteasca de perioada in care a jucat in Ghencea. Si apoi a mai spus ca si-ar dori ca Andone sa se intoarca din vara la Dinamo ca apoi el sa se transfere la dinamovisti, deoarece el chiar si-ar dori acest lucru. Deci, si acum il mai vreti la Steaua? Oricum in momentul asta nu mai are loc la noi in echipa.
eu nu il mai vreau si imi plcea MULT ca jucator..da gata ! :-h Dumitru >:P
DTP-Ludacris18.04.2006 10:01

Florentin Dumitru k jucator a fost bun dar ...nu a fost de ajuns

"GSP- Dacă ai avea ofertă de la Dinamo sau Rapid, te-ai duce?

- Nu se ştie niciodată ce ne rezervă viitorul. Dar pot spune că Steaua are un loc special în inima mea."

mda..deci parerea mea e k el ar juca la Dinamo sau rapid....nu prea imi plac astfel de jucatori..dar din partea mea sa se duca k si asa numai e ce a fost aladata

Sexystelista18.04.2006 10:11
Florentin Dumitru ca jucator a fost bun dar ...nu a fost de ajuns  

"GSP- Dacã ai avea ofertã de la Dinamo sau Rapid, te-ai duce?  

- Nu se știe niciodatã ce ne rezervã viitorul. Dar pot spune cã Steaua are un loc special în inima mea."

mda..deci parerea mea e ca el ar juca la Dinamo sau Rapid....nu prea imi plac astfel de jucatori..dar din partea mea sa se duca ca si asa numai e ce a fost aladata

Pacat ca uitati cat de multe a facut Florentin Dumitru pt Steaua.Uitati cand il ovationati pe stadion pt jocul lui plin de viata.Uitati ca a fost o perioada cand era sufletul echipei...Acum doar pt ca se gandeste la viitorul lui ii spuneti un mare "Mars de-aici ma!!"Eu il respect si nu o sa uit niciodata cate a facut pt Steaua.

DTP-Ludacris18.04.2006 10:21
@Sexystelista ... si eu il respect si nu o sa uit ce a facut pentru Steaua..dar din declaratia aia reiese k nu ar avea nimic impotriva sa joace la Dinamo sau rapid....oricum e decizia lui .....
razvan198318.04.2006 13:59
Pacat ca uitati cat de multe a facut Florentin Dumitru pt Steaua.Uitati cand il ovationati pe stadion pt jocul lui plin de viata.Uitati ca a fost o perioada cand era sufletul echipei...Acum doar pt ca se gandeste la viitorul lui ii spuneti un mare "Mars de-aici ma!!"Eu il respect si nu o sa uit niciodata cate a facut pt Steaua.

Daca iubea asa mult Steaua de ce a preferat sa joace 6 luni la Jiul decat sa stea la noi si sa ajute echipa in Cupa UEFA si in campionat, mai ales ca aveam nevoie de jucatori cu experianta lui? pentru ca eu imi amintesc ca nu l-a dat nimeni afara din Ghencea cum de exemplu i s-a dat drumul lui Dinita. Dar el nu accepta sa fie rezerva, nu accepta ideea ca este cineva mai bun ca el pe pozitia lui. Din punctul meu de vedere asta nu este mentalitate de jucator profesionist, sa ne amintim doar ce figuri a facut la Villarreal in returul din Spania cand a refuzat sa intre pe teren in ultimele minute. Eu apreciez ce a facut la Steaua cat a jucat, dar acum nu mi l-as mai dori in lotul nostru.

«14567»