las' sa mai dea si el teste...ca nu a mai dat de zeci de ani...
las' sa mai dea si el teste...ca nu a mai dat de zeci de ani...
hai mah, saracul... ![]()
Personal l-am apreciat desi nu imi plac poneii. Pacat ca s-a accidentat.
La revedere Gibonule si mult succes!
" Florentin Dumitru, cu FC National
19 jucatori au fost prezenti duminica la reunirea lui FC National, printre care si viitorul jucator al lui Dinamo, Hristu Chiacu. A surprins aparitia lui Florentin Dumitru, care a spus ca nu mai vrea sa joace in retur la Steaua si isi cauta echipa, se pare dupa un transfer ratat in Austria.
Florentin Dumitru s-a prezentat duminica la reunirea celor de la FC National. Mijlocaul Stelei, care nu mai doreste sa continue in tricoul formatiei din Ghencea, s-a aflat in ultimele zile in Austria, acolo unde a negociat trecerea la echipa din prima Liga SV Salzburg.
Prezenta sa in Cotroceni intareste esuarea tratativelor si posibila venire a sa la formatia din 'Parcul cu Platani'. 'Gibonul' a parasit baza inainte de inceperea antrenamentului. "
Sursa: Onlinesport.ro
Se pare ca Florentin Dumitru este decis sa paraseasca Steaua. Eu sunt de parere ca va ajunge la CFR Cluj.
Personal, ii doresc drum bun!
National nu are de unde sa ii dea contract peste 100.000$ nu se duce acolo.
CFR si Vaslui isi permite sa ii plateasca contract de valoarea celui de la Steaua (120.000) dar va pleca acolo doar dc vrea cu adevarat sa plece de la Steaua (nu pt bani) ca oricum nu ia mai mult decat ar lua dc ramane de la nici o echipa din Romania.
El vrea sa joace titular. Cred ca ar renunta la 10 sau 20.000$ daca are garantat un post de titular. In conditiile actuale, este greu sa il scoata pe Banel sau Bostina din primul unsprezece.
Ce parere aveti de revenirea lui Dumitru, se va adapta la sistemul de joc a lui Oli?
Daca Dumitru face doua meciuri la rand Foarte BUNE al treilea va fi 100% titular... Cred ca asa gandeste si Oli... Totul depinde de el. Oli ia intins o mana, oare a cata mana de antrenor ii este intinsa? practic e ultima caruta pentru el...
Titular in locul cui ?
Ce parere aveti de revenirea lui Dumitru, se va adapta la sistemul de joc a lui Oli?
O parere super-proasta. Din pacate de ce ti-e frica nu scapi, cum se zice : foarte, foarte micul Beckham va ramane pana la urma, plus ca se pare ca va intra in rolul de "copil preferat" al lui Olaroiu. Ar fi culmea sa mai ajunga si titular, este mult sub Bostina sau Nicolita in momentul de fata. PLus ca echipa a jucat mult mai bine fara Dumitru in teren.
Chiar nu ne scapa nimeni de foarte, foarte micul Beckham ?
problema e nu ca cine ne va scapa ? dar CAND ne va scapa ? ( daca putem folosi "scapa" ) :lol:
Sper ca Dumitru sa redevina juactorul din urma cu cativa ani...multa,multa bafta!
Fl. Dumitru poate scoate pe oricine dintre titularii Stelei dk isi va reveni la forma in care era liderul din teren al echipei.Bafta Dumitru!
teoretic Dumitru putea sa ii ia locul lui Dorinel dupa ce a plecat...dar nu a fost sa fie...
Florentin Dumitru a semnat cu ucrainienii de la Dnepr.
Ii uram succes la noua lui echipa.
In sfarsit a plecat ... a dat Dumnezeu !! Sa se inchida acest topic, va rog, intrucat foarte micul Beckham este deja istorie pentru noi ![]()
![]()
![]()
!
Putem sa vb si despre evolotia lui ulterioara , din aceasta cauza nu vom inchide topicurile cu jucatorii care ne parasesc.
dar nu e aiurea ? cata vreme nu mai face parte din lotul noastru macar mutati topicul la discutii libere...
bafta la dnepr !
Cred ca e mai bine sa facem o sectiune cu numele: "Stelele Stelei!" sau "Stele de neuitat!" unde sa introducem nume ale jucatorilor pentru care Steaua a insemnat ceva SUPREM.
eram foarte curios daca ramanea... era titular sau nu :? ...
Acum vei avea ocazia sa afli pentru ca s-a intors... oare va mai juca vreodata intr-un meci macar un minut ?!?!? pacat pentru acidentarile lui... S-a tinut ghinionul de el ca raia...
Daca se reface pana pe 28 februarie, Dumitru revine la Dnepr. Altfel ramane jucatorul Stelei.
Florentin Dumitru asta e cam incapatanat. Oare nu e multumit ca e la Steaua?Ce mai vrea oare?
Dar oricum Florentin e tare. A dat multe goluri.
Felicitari SteauaToronto si armanovici pentru ce fac siteului
asta e chiar buna...florentin Dumitru a dat 11 goluri...nu stiu daca pentru Steaua sau in general...dar oricum nu sunt multe ![]()