Nu va grabiti. Mai joaca la noi in ultimele doua etape. :wink:
Nu va grabiti. Mai joaca la noi in ultimele doua etape. :wink:

Inca o data George a reusit sa ma incante cu declaratiile sale. Citez din memoire :
-este o realizare si o implinire sa joci la Steaua, nu ar fi fost nici o problema daca ramanea aici pana la sfarsitul carierei
-sper sa ma intorc in Ghencea la finalul carierei
Am fost intr-adevar privilegiati sa vedem un fotbalist si un stelist ca Ogararu saptamana de saptamana
George Ogararu este cel mai bun fundas dreapta din tara...si cel mai frumos caracter de la Steaua. A fost un exemplu si este pentru toti coechipieri...in acesti ani la Steaua a dus o viata exemplara. Si ca efect ..a avut evolutii foarte bune ....este un jucator care va lipsi Stelei dar el daca isi va mentine respectul pentru fotbal si viata k si pana acum sigur va ajunge mare de tot . RESPECT George MULTUMIM pentru TOT CE AI FACUT pentru Steaua
Multumim Ogarau.Te vom iubi mereu.Nu baieti? 8)
Nimic nu ma va opri, nici ploaia, nici vantul, nici zapada, nici uraganul sa ma duc la meciul cu Jiul sa ii arat respectul lui Ogararu asa cum se cuvinte, sa imi iau la revedere de la acest jucator "minunat de stelist".
nu ne vom putea lua la revedere de la George asa cum merita... meciul cu Jiul se va juca fara spectatori :cry:
oare ne cuprinde stadionul de la Vaslui pe toti?!?
Din pacate net-ul si vasluiul raman singurele ocazii in care mai putem sa ne aratam respectul pentru acest jucator. Macar de ar fi fost o deplasare mai putin departata. oricum sunt convins ca George stie cat de mult il apreciem.
Pacat ca nu vom putea sa-i multumim la ultimul lui meci "acasa"... O sa-i multumim la Vaslui, pt titlu si pt tot ce a facut la Steaua
Multumim mult George Ogararu! Nu te vom uita niciodata. Vesnic rosu-albastru. Un stelist adevarat, unul dintre putinii (din actuala echipa)care este un produs 100% al Stelei. Ne va lipsi mult si desi il indrageam si pana acuma parca acum imi pare mai rau dupa ce va pleca, dar ma bucur foarte mult pentru el, acuma a ajuns unul dintre cei mai buni jucatori din Europa(era de mult dar acum parca am primit cu totii confirmarea). Cu siguranta imi vor lipsi urcarile lui in atac, tehnica lui superba, dominarea flacului drept si in special auturile lui care ne-au adus atatea faze periculoas si goluri.
Multumesc mult George Ogararu - inca un motiv pt care sunt mandru ca sunt Stelist.
L-a vazut cineva aseara la Recurs? Asa se lauda Antena 1 ca va veni! Eu am stat pana la 12... a mai venit?
Multumim George! Esti, fara doar si poate, cel mai bun fundas dreapta din tara. Multumim ca ai aparat culorile ros-albastre dintotdeauna, ca ai jucat fiecare meci de parca ar fi ultimul, ca ai fost un adevarat exemplu pentru colegii tai, si pentru noi toti. Vei ramane in inima tuturor ros-albastrilor. Succes la Ajax, suntem mandri de tine. Vom veni la Vaslui sa ne luam ramas-bun de la tine.
bine a facut ca le-a tras clapa jegosilor de la a1 ai gsp. la cite ineptii au scris despre Steaua, retragerea acreditarii gsp ar fi trebuit aplicata si a1.L-a vazut cineva aseara la Recurs? Asa se lauda Antena 1 ca va veni! Eu am stat pana la 12... a mai venit?
despre alti stelisti in acea emisiune, sper sa nu mai am ocazia sa-i vad pe acolo. mai ales dupa cistigarea campionatului si accederea in grupele UCL. sa aiba respectivii de ce sa-si bage unghiile-n git ca nu au audienta.
Bravo George ! Ne-ai castigat admiratia si respectul pentru totdeauna !
Daca tot nu putem sa intram la meciul cu Jiul ar trebui sa facem un banner pe care sa-l punem in peluza prin care sa-i adresam un mesaj acestui jucator extraordinar.
Ma intreb daca lancierii realizeaza ce jucator au luat :? S-ar putea sa nu fie el prima solutie inca de la inceput,insa daca i se da o sansa nimeni nu il mai scoate din echipa.
@i.n.money frate tu postezi doar asa ca sa te afli in treaba ? cum gandesti tu ca nu realizeaza aia valoare lui Ogararu daca au zis ca au trimit 9 oameni sa il urmareasca si au fost la 20 de meciuri .... si crezi ca dadeau 4 mil $ pe un jucator daca nu il apreciau? termina-te cu posturile astea....
Amice,cred ca incepi sa vorbesti aiurea.
Te invit sa vezi ce concurenti are George pe partea sa,ai auzit de Trabelsi sau de Heitinga??
Daca nu stiam ce vorbesc postam pe dinamoprostia, nu aici.Asa ca te rog,daca nu iti convine ceva exista pm.
Trabelsi este pe picior de plecare...din cauza asta au semnat cu Ogararu.
Si mai este si Grygera care in nationala Cehiei este folosit pe partea dreapta. :?
Eu zic sa nu iti mai faci griji pentru ca Ajax nu ia jucatori ca sa ocupe locurile de pe banca, sunt foarte putine echipe care transfera jucatori de 4 milioane sau mai mult si isi permit sa ii tina pe banca, la Ajax nu se pune neaparat problema ca nu isi permit dar ei sunt recunoscuti pentru transferurile reusite. In concluzie cred ca sunt 80 % sanse ca Ogararu sa prinda prima echipa in sezonul urmator cu Ajax.
O sa o prinda cu siguranta,valoarea sa este clara.
Dar daca Trabelsi ramane,o sa aibe 3 cotracandidati de super clasa. :?
Amice,cred ca incepi sa vorbesti aiurea.Te invit sa vezi ce concurenti are George pe partea sa,ai auzit de Trabelsi sau de Heitinga??
Daca nu stiam ce vorbesc postam pe dinamoprostia, nu aici.Asa ca te rog,daca nu iti convine ceva exista pm.
Aici are dreptate I.N. Money.Este greu sa te impui titular la o echipa inca din primele meciuri, cu toate ca ai costat 3 mil. de euro.Atat Trabelsi, cat si Heitinga sunt jucatori valorosi cu o experienta mai mare ca George, dar acesta trebuie sa fie la fel de disciplinat ca pana acum, sa aiba incredere in el si sunt convins ca daca i se acorda credit nu va dezmagi. :wink:
Nu ramane, nu a vrut sa semneze un nou contract. :mrgreen:
Atat Trabelsi, cat si Heitinga
1. Trabelsi pleaca.
2. Heitinga joaca mai mult stoper/inchizator decat fundas dreapta. Din cate stiu eu Heitinga centreaza destul de prost deci nu e cel mai indicat om de banda.
Din cate am urmarit eu,Henk ten Cate ,doreste neaparat sa-l pastreze,cerand conducerii acest lucru.
Acelasi lucru fiind valabil si in cazurile lui Sneijder si Rosales.
Dar daca el nu e de acord,eh,asta e partea a 2 a :wink: