FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«14567821»
waste22.05.2006 18:19

"Ogăraru la Ajax!

Noul antrenor al echipei Ajax, Henk ten Cate, a declarat astăzi că echipa olandeză a ajuns la un acord cu stelistul George Ogăraru urmînd ca în zilele următoare cele două cluburi să demareze negocierile privind suma transfer. "Cu el, Ajax va fi mai puternic", a declarat tehnicianul" gsp.ro

:( Jucatorul meu preferat, dupa Radoi.

***alex***22.05.2006 18:29

A zis Gigi la Om la Om ca e adevarat!!!!!!

Ayrton22.05.2006 18:31

GG a confirmat la TvSport ca Ogararu e transferat la Ajax pe 3mil euro! Acolo va avea un salariu de 800.000 euro pe an.

Mie imi pare rau ca pleaca! Stiu ca e mai bine pentru el, dar nu stiu daca o sa gasim un alt fundas la fel de bun si ieftin!

razvan198322.05.2006 18:32

Da, va pleca pe 3 milioane de euro, cu un salariu de 800.000 de euro. Bv lui Ogararu, si-a facut datoria pentru Steaua si ii urez multa bafta la Ajax. Eu zic ca ne putem mandri cu acest transfer.

SSK22.05.2006 18:38

Multumim George !

Da, e un transfer cu care ne putem mandri. Iar de banii acestia se pot cumpara jucatori valorosi. Totul e sa se vrea.

***alex***22.05.2006 18:39

E un transfer important, nu putea Gigi sa-l tina cu forta! Respect pentru tot ce a facut la Steaua, numai bine la noua sa echipa!

Acum important e sa gasim un fundas bun pe partea dreapta, nu cred ca D.Balan ar fi o solutie sau sa-l mute pe P.Marin pe dreapta...

Alex1422.05.2006 18:48

Multumim George! E un jucator f. bun, da` trebuie s a intelegem... si-a facut datoria.

P.S. Am citit ca maine se duce la Amsterdam sa semneze, va mai juca ultimele 2 etape?

dianna22.05.2006 18:52

Ma bucur ca George pleaca la o echipa buna pt ca este un jucator extraordinar si merita sa ajunga la o formatie de top din Europa,mai ales ca suma de transfer este destul de mare(desi eu cred ca valoreaza si mai mult) si ii doresc sa devina un jucator de baza la Ajax,dar imi pare f rau ca paraseste Steaua...

Bafta Oga,multumim pt tot ce-ai facut pt club si sper ca intr-o zi sa revii la Steaua.

Virgil22.05.2006 19:00

Sincer,regret plecarea lui George Ogararu,un jucator complet,de la Steaua.

Sunt convins ca ani buni,de acum inainte,nu vom mai avea un fundas de banda dreapta de valoarea lui.

Ii doresc succes la noua echipa si bafta in viata.

AdrianUltras2522.05.2006 19:01

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

numa bine George!!!sa fi sanatos si sa iti mearga bine!! titular vei fi sigur!! si te asteptam inapoi!!!

Motanu D22.05.2006 19:16

Nici unul din ei nu are valoare !

feanfan22.05.2006 19:16

On the 5th of may I asked this question on the english board.

"Does anyone can give me information if there is serious interest of Ajax Amsterdam in Ogaruru, Nicolita or Radoi?

Have asked it before, was told there is a rule for transfering players from Steaua, have to play for more than 3/4 years for the club and has to be older than 24.

On the board of Ajax is it still a hot item. So maybe this time Steaua is breaking this rule and a transfer will be announced? Maybe they waited till Steaua had finished UEFA?

Does anyone know from reliable source maybe?"

Yesterday Ten Cate, assistent Barcelona, but new coach of Ajax next season, was on television and said everything seemed to be setteled with a Romanian guy and on Ajax Forum they mentioned Ogararu yesterday.

The rumour goes that he is spotted at the airport Amsterdam with his wife today. But I can't imagine he has come to sign the contract already, cause I think the clubs are not officially agreed :?

But news is maybe later then in real live :(

Motanu D22.05.2006 19:19

@feanfan.

Gigi Becali said that Ogararu will play at Ajax from the summer. Ajax will pay 3 mil euro for him !

Bogdan4Steaua22.05.2006 19:21

It seems that the two clubs(Steaua and Ajax) have already agreed on George Ogararu's transfer.

feanfan22.05.2006 19:23
@feanfan.

Gigi Becali said that Ogararu will play at Ajax from the summer. Ajax will pay 3 mil euro for him !

Thanks Motanu D!

At Ajax forum they have a link to other Steaua forum and here they are talking about it too.(www.steauafc.ro)

Officially Ajax has not pronounced it yet. Tonight a sportprogramm is on TV, I think the reporter there will say something about it. But I think it is all settled now.

Ayrton22.05.2006 19:36

Sunt curios daca acum o sa-l vada si Piti! In mod normal ar trebui sa fie titular incontestabil la Nationala!

I.N.Money22.05.2006 20:20

Trebuia sa cerem si noi un jucator la schimb,poate pe Ryan Babel :lol:

horse3722.05.2006 20:20

bafta George!

I.N.Money22.05.2006 20:25

O sa aibe un rival foarte puternic pe partea sa,pe Trabelsi si s-ar putea si pe Heitinga,desi amandoi sunt oameni de nationala,Oga este peste ei.

radooku_steaua22.05.2006 20:26

offff si a mai plecat un mare jucator de la Steaua.... oricum e admirabil ca a fost vandut un fundas din campionatul romanesc cu 3 mil de $ cand si in campionate puternice debea daca se obtin 5-6 mil pe fundasi.... sper sa cumparam pe pascovici ca altul din campionatul romanesc nu vad mai bun....

estephany22.05.2006 20:55

ce goala va fi partea dreapta fara Ogararu.pana acum stiam ca orice s-ar intampla George este acolo si nici o mingie nu va trece de el.si tocmai acum cand suntem aproape de grupele ligii si cand avem nevoie de un fundas de valoare si mai ales cu experienta in competiile internationale.personal cred ca se mai putea astepta inca un sezon sau macar pana in iarna.in fine...imi doresc din toata inima ca oriunde ar juca George sa faca o prestatie cat mai buna iar atunci cand se va vorbi de el noi sa fim mandri ca putem spune ca este un jucator 100% creatie a clubului nostru.

iancu dragosh22.05.2006 21:07

Am spus despre Ogararu ca este jucatorul din lotul Stelei care intrupeaza cel mai bine spiritul acestei echipe si imi mentin aceasta afirmatie. Ma bucur foarte mult ca a ales sa joace la un club cu nume in Europa ( ma speriasem rau cand am auzit de Toulouse)

Sincer, uitasem acest sentiment dulce -amarui pe care il simti atunci cand unul din preferatii tai pleaca in Vest. o sa-mi fie dor sa il aplaud la aproape fiecare atingere de balon. Succes George si multumim pentru pentru modul in care ai reprezentat Steaua.

strezahuzum22.05.2006 21:40

Mai intai de toate, MULTUMIM George Ogararu, pentru tot ce ai facut anii astia la Steaua. Ogararu merita un transfer la o echipa puternica din vest, asa cum este Ajax. Sigur, noua ne pare rau ... a plecat cam al doilea jucator al nostru ca valoare (dupa Radoi). Stiam ca o sa vina odata si-odata si momentul asta ... ce sa-i faci, asta-i viata. Inca o data MULTUMIM din inima si bafta mare la "lancieri" !

cannavaro22.05.2006 22:00

Pacat pentru Steaua. Desi s-a promis ca nu se vor mai vinde jucatori a plecat Ogararu ... Speram sa nu mai urmeze nimeni dupa el.

DraqGol22.05.2006 22:05

Si yo zic ca e o mare pierdere Ogararu, un jucator care batea autul precum cornerul. E bine totusi ca pana la urma a fost vandut pe un pret bun (3 mil euro), pt ca pana acum il dadea si pe 1,5 mil. Si e bine ca a fost vandut la o echipa adevarata, nu prin Ucraina, Rusia sau la chinezi. Olah zic yo ca ar fi un inlocuitor bun ... desi e cam iesit din forma isi poate reveni sub comanda lui Oli. Pe altul din campionat de valoarea lui nu mai vad ca inlocuitor.

«14567821»