Imi pare foarte rau ca a plecat George... O sa-mi fie dor sa strig "e corner", cum faceam cand batea el auturi din zona de "16"... Este un jucator tehnic, care muncea mult si care era de cele mai multe ori in stare sa ramana lucid, chiar daca jocul se precipita.
Il stiu de cand l-a adus Stoichita sa se antreneze cu echipa mare, impreuna cu Para, singurii jucatori din echipa actuala care sunt formati la Steaua.
Uitasem ce rau e sa ne plece un jucator de baza.. Chiar m-am smiorcait putin... In plus, nu-i sta deloc bine in alb-rosu... Oricum, sper sa aiba bafta si sa joace, sa nu-l fi luat doar pe post de piesa de mobilier acolo, mai ales ca, sa nu uitam, este un jucator care se afla (doar!) in lotul largit al nationalei, care va infrunta din nou Olanda in preliminariile Euro-2008. Sper sa nu aiba soarta pe care au avut-o mitea si, mai ales, Lobont in campania trecuta de calificare.
Si vreau ca meciul cu Jiul, ultimul pe care il va juca "acasa" cu Steaua, sa fie pentru el unul de neuitat... Merita!