FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«15678921»
DraqGol22.05.2006 22:08

Se pare ca suma e de fapt 3,3 milioane de euro si asta nu ma face sa ma gandesc decat la faptul ca, clauza lui Daniel Niculae (care cica e dorit de Gigi) e tot de atat. Se leaga ceva ? N'ar fi rau desi mi se pare cam mult pt un atacant din Divizia A, parca mai bun ar fi Mazilu si cred ca si mai ieftin ...

Melku23.05.2006 00:49

Chiar ma bucur pentru ca inseamna ceva in cariera lui Ogararu,cred ca se va cizela foarte mult la Ajax si va fi o solutie sigura pentru nationala...in plus suma mi se pare foarte buna.Sper sa aiba mult succes.

lordandrey0023.05.2006 07:50

Bravo lui! A demosntrat ca are valoare de Ajax, desi acum 2-3 ani cineva credea ca nu e bun de Steaua(acelasi antrenor care face selectii ciudate la nationala). Este meritul lui ca a demonstrat ca e un jucator de valoare, dar sa nu uitam de Zenga care l-a promovat!! Succes la Ajax !!

coabe23.05.2006 10:19

in astea 2 meciuri care au mai ramas sa-l facem sa se simta cat mai bine....a fost un jucator care a pus suflet la echipa ,un stelist adevarat,cel mai bun fundas drepta din Romania la ora actuala,un jucator compelt din toate punctele de vedere....bafta in continuare si te asteptam acasa...

AGRESSIVO198+123.05.2006 10:26
E un transfer important, nu putea Gigi sa-l tina cu forta!

cu forta nu,dar cu un salariu mare da...

de unde o scoateti toti pe asta cu Ajax echipa mare?Steaua vi se pare o echipa mai mica decat Ajax?(argumentati)

in orice caz ii urez succes lui George Ogararu,sper ca cei care veti merge la ultimele lui meciuri sa-l faceti mandru ca a jucat la Steaua.Nu am pierdut cel mai bun jucator(al doilea ca valoare)dar cu siguranta cel mai constant.

Ayrton23.05.2006 11:07
de unde o scoateti toti pe asta cu Ajax echipa mare?Steaua vi se pare o echipa mai mica decat Ajax?(argumentati)

Valoarea jucatorilor, a contractelor, a campionatului, organizare si performante europene in ultima decada... E nevoie de mai mult, pentru a putea spune ca Ogararu a plecat la o echipa mai valoroasa?

stella23.05.2006 11:23

multumim George pt tot... sa-ti mearga bine si poate te intorci candva

cristian01423.05.2006 11:26

Imi pare extrem de rau de plecarea lui Oga din mai multe motive.Primul dintre ele ar fi acela ca tocmai acum cand ne pregatim de 23, si in vara de UCL fiind cap de serie in turul 3 preliminar, George va parasi echipa.In al doilea rand imi pare rau pentru ca acest baiat pleaca, fiindca a crescut la echipa asta, sub ochii nostri si o sa fiu incercat de un sentiment de regret vazandu-l evoluand in tricoul unei alte echipe, fie ea si straina.Pe de alta parte, ma bucur pentru el.Va evoulua intr-un campionat mai puternic decat al nostru, este tanar si are posibilitatea sa se afirme si mai tare pe plan extern.

II UREZ MULTA MULTA SANATATE SI BAFTA, SI SPER SA AJUNGA MARE ! NU VREAU SA CRED CA George O SA AJUNGA UN REBUT CA TRANSFERURILE javrelor (mihalcea, Danciulescu, Niculescu, zicu, niculae).Oga E PRODUS AL Stelei SI TREBUIE SA DUCA PARTE DIN ISTORIA NOASTRA IN CAPITALA OLANDEI.

Respect Oga ! Poate intr-o zi vei reveni pe templul viselor din Romania !

iancu dragosh23.05.2006 12:57

Din cate stiu eu Ajax are mai multe Cupe ale campionilor decat Barcelona.

cannavaro23.05.2006 16:35

Ogararu in tricoul lui Ajax:

1975763560_1999999344_Ogararu_is_shirt_2

1975762637_1999999344_Ogararu_met_Van_Ge

redandblue23.05.2006 16:39

ii sta bine in tricoul lui Ajax!!!

multa bafta la noua ta echipa George...!!!

poate vi in Ghencea la toamna in UCL!!!

Melku23.05.2006 16:39

Pare fericit :lol: dar nici eu nu sunt foarte suparat, eram suparat daca pleca prin China, Kazahstan sau nu mai stiu ce teritoriu obscur din punct de vedere fotbalistic.

forever_STEAUA23.05.2006 16:50
ii sta bine in tricoul lui Ajax!!!

multa bafta la noua ta echipa George...!!!

poate vi in Ghencea la toamna in UCL!!!

Nici nu vreau sa aud de asa ceva, si cred ca motive sunt multe...

bobolix23.05.2006 17:16

MULTUMESC George pentru CE AI FACUT pentru NOI!!!

http://www.prosport.ro/index.php?c=119&a=109877

***alex***23.05.2006 18:06

Nu putea sa-i dea Gigi salariul asa mare ca la Ajax, ar fi insemnat sa fie mai mare ca a lui Radoi!

Ii sta bine in tricou pacat ca e alb-rosu! :D

DTP-Ludacris23.05.2006 18:29

Plecarea lui George Ogararu este o pierdere EXTREM de mare.De cate ori era mingea la el nu aveam emotii...avea tehnica,plasament,etc :cry: :cry: :cry: ..in campionat la noi nu exista jucator mai bun ca el pe postul lui :cry: .Pacat ca sa transferat dar o sa il urmaresc in continuare la Ajax..MULT NOROC George !

Alex1423.05.2006 19:21

Mie nu-mi place cum ii sta in tricoul ala... rosu - alb (bleah). Oricum, multa bafta!!!

tanti23.05.2006 19:24

Imi pare foarte rau ca a plecat George... O sa-mi fie dor sa strig "e corner", cum faceam cand batea el auturi din zona de "16"... Este un jucator tehnic, care muncea mult si care era de cele mai multe ori in stare sa ramana lucid, chiar daca jocul se precipita.

Il stiu de cand l-a adus Stoichita sa se antreneze cu echipa mare, impreuna cu Para, singurii jucatori din echipa actuala care sunt formati la Steaua.

Uitasem ce rau e sa ne plece un jucator de baza.. Chiar m-am smiorcait putin... In plus, nu-i sta deloc bine in alb-rosu... Oricum, sper sa aiba bafta si sa joace, sa nu-l fi luat doar pe post de piesa de mobilier acolo, mai ales ca, sa nu uitam, este un jucator care se afla (doar!) in lotul largit al nationalei, care va infrunta din nou Olanda in preliminariile Euro-2008. Sper sa nu aiba soarta pe care au avut-o mitea si, mai ales, Lobont in campania trecuta de calificare.

Si vreau ca meciul cu Jiul, ultimul pe care il va juca "acasa" cu Steaua, sa fie pentru el unul de neuitat... Merita!

Triphat23.05.2006 20:34

Bafta lui George in continuare! A facut multe pentru Steaua, s-a format la Steaua, si cred ca merita sa joace la un club de talia Ajax-ului. Am pierdut un jucator extraordinar...:( Sunt suparat, dat si fericit pentru el in acelasi timp.

Succes George Ogararu!

steauafans.tk23.05.2006 23:01

Sunt fericit pentr el!...sa se realizeze si el!!

p.s. ii sta bine in trico dar nik nu ii v a sta mai bnca tricoul Stelei!

Bogdan4Steaua24.05.2006 01:24

Se va adapta cu siguranta in primul rand pentru ca are experienta si in al doilea rand pentru ca este un jucator serios.

Si uite asa devenim suporteri Ajax. :wink:

Bafta George! Nu te vom uita pentru ce ai facut la Steaua!

redandblue24.05.2006 07:43

"Mi-am fãcut datoria. Sînt aici de la opt ani și am cãzut de acord cu conducerea cã e momentul sã merg mai departe. Steaua a fost cel mai important lucru din viața mea."(gsp.ro)

Imi pare putin rau ca a plecat ... dar totusi ma bucur pt el ca si-a implinit visul de a juca la o echipa mare din europa...sper sa nu se opreasca la Ajax si sa tinteasca mai sus!!!

AdrianUltras2524.05.2006 11:08

fundas dreapta roman mai bun ca el nu este.ma indoiesc ca vom gasi un jucator pe postulllui macar la 10% din valoarea lui George

Sper sa nu ne intalnim cu Ajax in gupele CL.

pacat ca a plecat dar merita.

dupa un an la Ajax,daca va fi sanatos si il a ajuta umpic Dumnezeu o sa ajunga cel mai bun fundas dreapta din Europa.oricum e acum in primii 5

Multa sanatate si succes George la noua ta echipa!!!

Nu e neaparat mai mare decat Steaua chiar daca palmaresul e mult mai impresionant ca al nostru.e totusi o echipa mare care ajuta jucatorii sa ajunga de la bunicei sau sperante la foarte buni sau chiar cei mai buni.Exemple sunt Chivu,Ibrahimovici,can der Vaart,Sneijder,van Basten(ca sa trecem granitele timpului).Il poate ajuta f mult pe George.au cel mai bun centru de pregatire al juniorilor si al jucatorilor din lume.

Florin200424.05.2006 14:20

Si-a facut datoria din plin pentru noi pacat ca nu am apucat sa ne bucuram impreuna de o calificare in Liga sau de cucerirea cupei UEFA. Ne-a plecat eleganta din echipa...o sa-mi fie dor de fundasul cu calitati tehnice de atacant, de stopurile lui exacte si elegante, de iesirile prin dribling din aparare,de auturiile lui ca un corner de modestia si bunul lui simt. Te iubim Ogararu si de acum inainte voi fi si fan Ajax doar pentru ca o bucatica din Steaua joaca acolo. Succes si sa ne faci mandrii de scoala de fotbal a Stelei in toata Europa.

Minimus24.05.2006 14:35

La revedere Ogararu! Sper sa te vad cat mai des in tricoul nationalei!! Pt Steaua ai facut tot ce ai putut si uneori mai maul decat atat! MULTUMIM!

«15678921»