Chiar daca la echipa nationala lucrurile nu merg deloc grozav pentru George Ogararu, pe plan personal fostul stelist are parte de un nou prilej de fericire. Nasterea fiicei sale Natalia-Maria l-a facut pe fundasul lui Ajax Amsterdam sa uite de toate necazurile. Pe linga baietelul Eric, familia Ogararu are acum si o fetita.
Sport Total: Felicitari! Acum se poate spune ca s-a completat familia?
George Ogararu: Da, e adevarat. Sintem doi la doi si putem juca, peste ani, o miuta in curtea casei.
Ai stat linga Andreea pe durata nasterii?
Am stat. M-a strins de mina asa de tare incit acum imi e teama sa-i mai zic ceva, vazind ce forta are. Am taiat si cordonul ombilical. Mi-au zis doctorii ca am avut curaj. Curaj a avut Andreea, nu eu. (ride)
Te-au felicitat si cei de la Ajax Amsterdam?
A doua zi, Andreea a primit un buchet mare de flori din partea clubului. M-au felicitat si colegii. Apoi le-am dat niste piine cu unt.
Piine cu unt?
Da, exista aici un obicei. Daca sotia ta naste un baiat, oferi colegilor piine cu unt, iar peste, niste bomboane mici alb-albastre. Daca e fetita, se schimba o culoare, bomboanele trebuind sa fie roz cu alb.
Eric e gelos, asa cum se spune, de atentia pe care o primeste Natalia?
Nu, chiar acum sunt cu el la supermarket si pune intr-o punga fructe pentru mama si sora lui. O sa vedem cind mai creste Natalia. Deocamdata, e bucuros.
Andreea si Natalia se simt bine?
Da, au venit acasa. Natalia maninca si doarme tot timpul. Andreea cam la fel (ride). Noroc ca le deosebesc.
La Ajax cum merg treburile? Vei prinde un loc de titular cert?
Nu stiu daca exista titular cert aici. Oricum, eu ma simt mai puternic decit atunci cind am venit. sunt mai sigur in duelurile unu contra unu. Astept sa intru, si atunci voi arata si asta.
La echipa nationala te mai gindesti?
Acum sunt fericit si n-am timp sa ma gindesc la nimic altceva. Cind o sa vina vremea jocurilor la echipa nationala, atunci poate o sa ma gindesc.
George Ogararu:" Cind s-a nascut Eric, eram plecat la Constanta. De data aceasta, m-am gindit ca nu trebuie sa mai ratez un moment de o asemenea importanta. sunt fericit! Nici nu ma pot gindi la altceva." (sursa: www.spt.ro)
Sa-ti traiasca, George!