FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«18910111221»
steaua-steaua-steaua20.10.2006 22:25

Chiar daca la echipa nationala lucrurile nu merg deloc grozav pentru George Ogararu, pe plan personal fostul stelist are parte de un nou prilej de fericire. Nasterea fiicei sale Natalia-Maria l-a facut pe fundasul lui Ajax Amsterdam sa uite de toate necazurile. Pe linga baietelul Eric, familia Ogararu are acum si o fetita.

Sport Total: Felicitari! Acum se poate spune ca s-a completat familia?

George Ogararu: Da, e adevarat. Sintem doi la doi si putem juca, peste ani, o miuta in curtea casei.

Ai stat linga Andreea pe durata nasterii?

Am stat. M-a strins de mina asa de tare incit acum imi e teama sa-i mai zic ceva, vazind ce forta are. Am taiat si cordonul ombilical. Mi-au zis doctorii ca am avut curaj. Curaj a avut Andreea, nu eu. (ride)

Te-au felicitat si cei de la Ajax Amsterdam?

A doua zi, Andreea a primit un buchet mare de flori din partea clubului. M-au felicitat si colegii. Apoi le-am dat niste piine cu unt.

Piine cu unt?

Da, exista aici un obicei. Daca sotia ta naste un baiat, oferi colegilor piine cu unt, iar peste, niste bomboane mici alb-albastre. Daca e fetita, se schimba o culoare, bomboanele trebuind sa fie roz cu alb.

Eric e gelos, asa cum se spune, de atentia pe care o primeste Natalia?

Nu, chiar acum sunt cu el la supermarket si pune intr-o punga fructe pentru mama si sora lui. O sa vedem cind mai creste Natalia. Deocamdata, e bucuros.

Andreea si Natalia se simt bine?

Da, au venit acasa. Natalia maninca si doarme tot timpul. Andreea cam la fel (ride). Noroc ca le deosebesc.

La Ajax cum merg treburile? Vei prinde un loc de titular cert?

Nu stiu daca exista titular cert aici. Oricum, eu ma simt mai puternic decit atunci cind am venit. sunt mai sigur in duelurile unu contra unu. Astept sa intru, si atunci voi arata si asta.

La echipa nationala te mai gindesti?

Acum sunt fericit si n-am timp sa ma gindesc la nimic altceva. Cind o sa vina vremea jocurilor la echipa nationala, atunci poate o sa ma gindesc.

George Ogararu:" Cind s-a nascut Eric, eram plecat la Constanta. De data aceasta, m-am gindit ca nu trebuie sa mai ratez un moment de o asemenea importanta. sunt fericit! Nici nu ma pot gindi la altceva." (sursa: www.spt.ro)

Sa-ti traiasca, George!

meshteroo22.10.2006 12:18

Ajaxul lui Ogararu a zdrobit Feyenoord cu scorul de 4-0. Ogararu l-a inlocuit pe Jaap Stam (accidentat) in minutul 25 si a jucat relativ bine.

Virgil23.10.2006 09:00

49244_657_1155812448382-Ajax_Thuis_488.j

George Ogararu,penultimul de pe rândul doi de sus.

Bogdan4Steaua23.10.2006 17:59

60657fullimagefeijenoordajaxajaciedenbed

John Heitinga, Klaas Jan Huntelaar, George Ogararu and Wesley Sneijder thank the Ajax fans for their support.

Sursa: Ajax.nl

Bogdan4Steaua31.10.2006 19:16

George a fost convocat pentru amicalul cu Spania. Sa speram ca de data aceasta Piti nu se va mai razgandi.

Oga nu a jucat in ultimul meci castigat de Ajax pe terenul celor de la Heerenveen.

Bogdan4Steaua10.11.2006 17:14

Intre timp, ca de obicei, Piti iar a renuntat la Ogararu, chiar daca de data aceasta selectionerul are o oarecare acoperire, George nejucand decat 60 de minute in ultimele 3 meciuri la Ajax.

In partida din Cupa Olandei disputata ieri impotriva celor de la Den Haag, Oga a fost integralist.

forever_STEAUA23.11.2006 15:59
Ogărăru, omul meciului pentru Ajax!

Ajax a reuşit un 0-0 cu Sparta Praga în deplasare. Ogăraru a fost unul dintre cei mai activi jucători de pe teren şi a fost declarat omul meciului pe siteul UEFA.com! Fundaşul dreapta a primit un cartonaş galben în minutul 87. Ogăraru a ratat o ocazie importantă în minutul 53.

sursa: gsp

Se vede PITZI ?!

Lavy_*_23.11.2006 16:32

Bravo George!

inca speram ca Piturca sa isi aduca aminte ca Ogararu e un jucator de exceptie si ca merita sa joace pentru Romania...

:arrow: SPER SA VADA CE AI SCRIS MAI SUS! :!:

I.N.Money23.11.2006 17:07

Evolutia sa buna este si mai importanta daca tinem cont ca Ajax a jucat in 10 din prima repriza!

Bravo George !

Bogdan4Steaua24.11.2006 21:54

S-ar putea ca antrenorul sa fi gasit o solutie de compromis pentru a-l titulariza atat pe George cat si pe Heitinga. George fundas si Heitinga mijocas. Ramane de vazut daca aceasta solutie va fi adoptata in continuare.

ogararutq2.jpg

***alex***26.11.2006 08:39

Fostul jucãtor al Stelei, George Ogãraru, își doreștesã întîlneascã echipa din Ghencea în finala Cupei UEFA. "Mi-aș dori sã ne întîlnim la capãt de drum, în finala Cupei UEFA. Ar fi senzațional. Nu vreau Steaua ca adversar mai devreme", a declarat, pentru Evenimentul zilei, Ogãraru.

"Le-am vãzut pe toate. Acum am avut noroc cã au jucat marți, iar noi - joi. Am avut timp sã urmãresc Steaua - Dinamo Kiev. Am avut emoții, dar, ca de obicei, Steaua a adus satisfacții. Mã bucur mult pentru bãieți. Acolo am prieteni și amintirile cele mai frumoase", a spus Ogãraru.

stelisti.ro

mircea_zion26.11.2006 11:03

pacat ca a plekat de la Steaua a fost un jucator valoros si este in continuare cel putin pt mine a fost un idol imi place cum joaca!GG GEO

GOD26.11.2006 14:40

Omu de atac si putearea lui in maini ,jucator bun,mare,DE NATIONALA

I.N.Money26.11.2006 19:35
Averea

"Piti n-a fost niciodata un antrenor bun pentru mine"-- Refuzat constant de selectioner, Ogararu a rabufnit de la Amsterdam

Inaintea intalnirilor cu Cipru, din vara, si cu Bulgaria, din preliminariile pentru Euro 2008, Victor Piturca l-a convocat pe George Ogararu in lotul largit al echipei nationale, dar a renuntat ulterior la el. Povestea s-a repetat si la amicalul cu Spania. "Deja m-am obisnuit", a fost replica fotbalistului lui Ajax, care s-a ferit sa comenteze mai mult. Reporterul Averea i-a facut insa o vizita lui Ogararu chiar la Amsterdam Arena, unde tocmai terminase antrenamentul.

Averea: Cum te simti in Olanda?

George Ogararu: In general, bine. Acum sunt insa epuizat, pentru ca am facut un antrenament foarte greu. Dupa egalul cu Twente, de pe teren propriu, lumea s-a cam suparat pe noi, asa ca antrenorul ne-a pus la treaba.

Meciul Romaniei din Spania l-ai vazut?

Bineinteles. A fost un meci foarte bun, echipa s-a miscat foarte bine, iar rezultatul este extraordinar. Spania e totusi Spania.

Nu-ti pare rau ca nu ai fost si tu acolo?

Ogararu a jucat ultimul meci la nationala in martie 2005, la Bucuresti contra Olandei, cand selectioner era chiar Victor Piturca  

Normal ca regret ca n-am fost pastrat in lot. Domnul Piturca se pare ca nu intelege insa ca, atunci cand joci la o echipa buna de afara, cum este Ajax sau Fiorentina spre exemplu, mai stai si pe banca. Insa te pregatesti alaturi de niste fotbalisti de valoare, intr-un sistem pus la punct in cel mai mic detaliu si esti suta la suta pregatit.

De ce crezi ca selectionerul nu se bazeaza pe tine, mai ales ca te-a antrenat si la Steaua?

La partida cu Olanda, din Giulesti, a fost nevoit sa ma titularizeze,  

Ogararu este titular la Ajax. Aseara, "lancierii", la care a jucat si Mitea, au pierdut cu 0-3 la Sparta

atat pe mine, cat si pe Petre Marin, ca fundasi  

Ogararu este titular la Ajax. Aseara, "lancierii", la care a jucat si Mitea, au pierdut cu 0-3 la Sparta

laterali, pentru ca  

jucasem foarte bine cu Steaua in Cupa UEFA. Apoi am fost scosi principalii vinovati. Nu imi aduc aminte sa fi facut Robben ce a vrut cu mine, asa cum s-a intamplat in partida retur, de la Rotterdam, cand eu n-am mai jucat. Nici la Steaua eu nu am avut o relatie prea buna cu Victor Piturca.

Ati avut vreo cearta sau lucruri de genul acesta?

Nu. Dar Piti nu a fost niciodata un antrenor bun pentru mine. Eu am ajuns titular la Steaua pe vremea cand erau nea Imi si Lacatus. Cand a venit Piturca, m-a trimis la Resita si cand mi-a expirat imprumutul mi-a spus sa-mi caut singur echipa. M-a luat tot Laca, la Galati, unde am jucat foarte bine. Cand a venit Olaroiu, am devenit din nou titular, dar dupa aceea iarasi am trecut pe banca.

Cu Ten Kate, antrenorul lui Ajax, cum te intelegi?

E OK. Eu am ajuns aici la cererea lui Danny Blind, fostul antrenor, care a plecat in vara. El a trimis tot sezonul scouteri dupa mine si pana la urma au platit o suma asa de mare Stelei. Cautatorii Ajaxului ii mai voiau pe Mirel Radoi si pe Banel Nicolita, dar nu au putut satisface pretentiile financiare ale patronului Gigi Becali

Bogdan4Steaua30.11.2006 15:58

George e titular in aceasta seara in meciul Ajax Amsterdam - Espanyol din cadrul grupelor Cupei UEFA.

cristian01430.11.2006 19:16

Din pacate Ajax a pierdut cu 2-0 si ocupa momentan locul 3 cu 4 puncte, mai avand un meci de disputat in ultima etapa cu Zulte Waregem in deplasare.

De asemenea tot in aceasta etapa, calificata Espanyol din Barcelona intalneste pe teren propriu Austria Vienna care este descalificata avand 0 pct.

Locul 4 este ocupat de Sparta Praga, care are un golaveraj inferior olandezilor. Echipa lui George este calificata in proportie de 95% si dpdv matematic, fiind greu de crezut ca va fi invinsa in ultima etapa la scor, situatie in care mai departe ar merge cehii.

Mai ramane de aflat locul de pe care echipa la care activeaza si fostul stelist se va califica mai departe. Paradoxal este de preferat locul 3 in defavoarea locului secund, pentru ca acesta din urma va infrunta o echipa din Champions League.

steaua-steaua-steaua30.11.2006 19:54

Ar fi culmea sa aiba loc o intalnire Steaua - Ajax in primavara Cupei UEFA!!!! Nu mi-l pot imagina pe Ogararu jucand impotriva Stelei niciodata! Mai ales in echipament alb-rosu...

Altfel, va recomand sa cititi blogul lui George de la Amsterdam. Asta-i linkul: http://www.spt.ro/blogs/Ogararu/

George demonstreaza inca o data ca este un stelist adevarat si un tip f comunicativ si destept. Da detalii despre viata lui la Amsterdam, la Ajax, raspunde la intrebarile supoterilor.

Nu va e dor de el?

Cristiano_Ronaldo_706.12.2006 10:34

Cata nevoie am avea de el acum... :(

Bogdan4Steaua10.12.2006 18:58

George a fost integralist in meciul de ieri disputat de Ajax pe teren propriu contra celor de la AZ Alkmaar(2-2). Oga a fost declarat jucatorul meciului, pasand decisiv la golul reusit de Huntelaar.

georgeff4.jpg

***alex***13.12.2006 15:15

Dupa ce, duminica, a centrat excelent la golul de 2-2 al lui Ajax impotriva lui AZ Alkmaar, George Ogararu a primit in cotidianul "De Telegraaf" cea mai mare nota de la "lancieri": 8. In acelasi timp, Ogararu a intrat si in echipa etapei din Eredivisie, pentru a doua oara de la startul campionatului.

campionate.ro

Incet, incet devine titular pe postul sau si presimt ca in curand va fi la fel de iubit la Ajax ca si Chivu.

Bogdan4Steaua17.12.2006 15:31

George a fost titular azi in meciul castigat de Ajax in deplasare contra celor de la Excelsior(1-3).

I.N.Money17.12.2006 17:18

Si a fost co-autor la unul din golurile lui Huntelaar.

Bogdan4Steaua17.12.2006 18:51

oga2oe9.jpg

Andreea stelista17.12.2006 20:20

"Ogararu si-a etalat clasa"

In ultima zi a week-endului, Ajax a cistigat cu 3-1 (hat-trick Huntelaar) meciul de la Rotterdam in fata lui Excelsior, George Ogararu (90 de minute pe teren) centrind perfect la al treilea gol al lui Huntelaar. Dupa o prima repriza mai slaba, fostul stelist a avansat mult in atac in repriza secunda si a mai avut citeva crossuri foarte bune. "Ogararu e in forma. Si impotriva lui Excelsior, romanul si-a etalat clasa", s-a scris pe site-ul oficial al lui Ajax

sursa: campionate.ro

MIREL6RADOI17.12.2006 21:01

Ogararu in tricou alb rosu...cred ca se roaga ca echipa sa joace cu alt echipament. :lol: :mrgreen:

«18910111221»