George a fost integralist la Ajax in meciul pierdut in deplasare(scor 4-2) in fata celor de la Vitesse Arnhem.
Partea buna este ca pare sa isi fi gasit un loc de titular in echipa. ![]()
George a fost integralist la Ajax in meciul pierdut in deplasare(scor 4-2) in fata celor de la Vitesse Arnhem.
Partea buna este ca pare sa isi fi gasit un loc de titular in echipa. ![]()
George a fost din nou integralist in meciul castigat de Ajax acasa impotriva celor de la Roda Kerkrade(2-0).

Foto: Ajax.nl
bravo lui ! bravo George ! Ce bine-i sta in tricoul lui Ajax (chiar daca-i alb-rosu :wink: )
Si din nou titular astazi in meciul incheiat 2-2 in deplasare la NEC Nijmegen.
Si din nou titular astazi in meciul incheiat 2-2 in deplasare la NEC Nijmegen.
se pare ca si-a gasit locul (in sfarsit) in primul 11 al lancierilor. Acum ce clauza mai gaseste Piti sa nu-l convoace ? Sau poate-l pune si la teste de olandeza :roll:
gaseste Piti motive k sa nu-l convoace... George a ajuns piesa de baza in primul 11 si merita convocat la nationala. da cu Piti...
Bravo George!!
Piti va zice iar ca abia este titular, trebuie timp de acomodare etc. etc.
Cocis, Niculae astia sunt titulari la echipele de club ???
niculae nu e titular dar cocis este,era si culmea sa nu fie tinand cont la ce echipa joaca si Gigel Coman era titular la aia ![]()
George Ogararu a fost un mare jucator al Stelei :wink: .Dupa parerea mea Steaua a facut o mare greseala ca l-a transferat.
Contactat de Fanatik, fundasul lui Ajax a raspuns cu tristete la intrebarile referitoare la neconvocarea sa pentru meciul amical cu Italia.
- Salut George, de la Fanatik te deranjam...
- Vreti sa ma intrebati de echipa nationala, nu?
- Da... ai fost din nou uitat.
- Nu doresc sa comentez la acest moment, pur si simplu vrea sa ma abtin de la comentarii.
- Te simti dezamagit?
- Si acesta e tot un comentariu, nu? Da, e adevarat ca ma simt dezamagit, dar ce pot sa fac...
- Te simti in forma in acest moment?
- Da, chiar ma simt in forma, insa asta este. Nu pot spune mai multe.
sursa: fanatik
ca de obicei....
piti iar nu la convocat...
Dupa cum a zis si George, nu prea are ce face. El trebuie sa continue sa isi faca treaba la clubul sau. Si sa astepte, ca si noi de altfel, plecarea pitigoiului de la echipa nationala.
Incercati sa ganditi cine a fost Piturca pentru Steaua inainte sa scrieti tot felul de aberatii. Multi dintre noi(desi poate mai fanatici ca altii) nu ne-am permis sa-l injuram in momente grele pt Steaua. A fost contestat, da' nu "luat in..." ca altii. E vorba totusi de V Piturca, stelist din marea echipa a Stelei.
PS: si io as vrea ca Ogararu sa joace la nationala sincer(pt el ca mie nu-mi pasa de nationala), da' ma deranjeaza cand aud cuvinte gen "pitigoiul". putin respect.
Piturca greseste in cazul lui George. Asta nu inseamna ca actualul selectioner nu ramane un simbol al Stelei, iubit si respectat pentru ce a insemnat ca jucator. Totusi, avem dreptul sa il criticam(intr-o maniera civilizata, fara injuraturi).
Incercati sa ganditi cine a fost Piturca pentru Steaua inainte sa scrieti tot felul de aberatii. Multi dintre noi(desi poate mai fanatici ca altii) nu ne-am permis sa-l injuram in momente grele pentru Steaua. A fost contestat, da' nu "luat in..." ca altii. E vorba totusi de V Piturca, stelist din marea echipa a Stelei.
PS: si io as vrea ca Ogararu sa joace la nationala sincer(pentru el ca mie nu-mi pasa de nationala), da' ma deranjeaza cand aud cuvinte gen "pitigoiul". putin respect.
Vrei sa zici ca tu nu ai observat diferente intre jucatorul Piturca (asa e bine?) si antrenorul Piturca?
Pe jucatorul Piturca il voi respecta mereu. Nu si pe antrenor...
PS: Eu l-am jignit pe el? Dar Piturca ce face de atata timp cu Oga? Cum a zis si George, de cand e el titular la Ajax, s-au schimbat regulile de selectionare...
Piturca declarase in urma cu ceva timp ca George trebuie sa isi capete postul de titular la Ajax ca sa intre in vederile lui. In ultima luna Ogararu a jucat in toate meciurile ca titular exceptie fiind meciul din acest weekend cand a jucat 30 min.
Mai grav este acum nu ca nu l-a chemat, ci pe deasupra l-a si mintit.
Victor Piturca Selectionerul spune ca l-a observat pe Ogararu în ultimele meciuri si nu este multumit de el.
Victor Piturca nu era deloc surprins ieri ca este din nou întrebat despre Ogararu, dar nu si-a ascuns iritarea vizavi de acest subiect, despre care spune ca s-a saturat sa i se tot ceara explicatii.
Cum comentati declaratiile lui Ogararu?
In primul rând sa stiti ca n-ar trebui sa comentez nimic. Este pur si simplu un jucator neconvocat, ca multi altii. Una-doua, presa ma întreaba de Ogararu. Dar de ce nu scrieti atât despre Daniel Niculae sau despre atâtia altii care nu sunt chemati la nationala?
Acum, Ogararu s-a referit si la dumneavoastra. Spune ca ati facut declaratii lipsite de diplomatie...
Am auzit. Sa nu mai faca el atâtea aprecieri si mai bine sa joace asa cum trebuie la Ajax, ca sa fie convocat. Spune ca nu a gresit la niciun gol în meciul cu Olanda, de parca a zis cineva ca a gresit.
Dar sustine ca a jucat în sapte din ultimele opt partide, iar de trei ori a fost desemnat cel mai bun de pe teren.
Da? Când? Pentru ca eu n-am vazut asta. Cu exceptia meciului de zilele trecute, am urmarit ultimele trei jocuri ale sale. Si nu m-a multumit. Asta este parerea mea, din punct de vedere valoric, nu este înca la nivelul echipei nationale.
Deci n-a fost neglijat, cum spune el?
Da de unde? L-a tot sunat Apolzan. Iar eu chiar i-am urmarit meciurile, ce vreti mai mult? In retur, nu prea l-am vazut titular. Intra în ultima jumatate de ora.
Lumea zice de o încapatânare...
Terminati cu prostiile astea... Care lume? Poate presa, care tot face interpretari. Repet, odata pentru totdeauna, nu am nimic cu el, daca ar fi de nivelul nationalei, necesar echipei, l-as chema imediat. Sper din suflet sa îmi dea motive sa îl convoc, dar în clipa de fata, am optiuni mai bune.
Prosport.
George a fost titular si integralist in meciul de Cupa a Olandei disputat impotriva celor de la Haarlem(4-0).
Fragmente din cronica meciului:
"Leonardo started his first match since coming to Ajax and the brazilian made it 2-0 from a cross by George Ogararu. "
"With Ryan Babel on for Klaas Jan Huntelaar in the second half (and John Heitinga for Jaap Stam), the Ajax attack became even more varied. The foursome Leonardo, Perez, Babel and Mauro Rosales combined at will, ably supported by Ogararu and especially Hedwiges Maduro, who justified his place in the starting lineup after having gone through a difficult time and was voted man of the match."
Sursa: Ajax.nl
Asadar, George a reusit pasa decisiva la cel de-al doilea gol al lancierilor(centrare pentru Leonardo).
Toata lumea il lauda pe Ogararu si o singura persoana nu are ochi pentru el. Pacat. Dar fiecare pasare pe limba ei piere. ![]()
Victor Piturca
Dar sustine ca a jucat în sapte din ultimele opt partide, iar de trei ori a fost desemnat cel mai bun de pe teren.
Da? Când? Pentru ca eu n-am vazut asta. Cu exceptia meciului de zilele trecute, am urmarit ultimele trei jocuri ale sale. Si nu m-a multumit. Asta este parerea mea, din punct de vedere valoric, nu este înca la nivelul echipei nationale.
Prosport.
pai dak nu a vazut k a jucat in sapte meciuri din opt, iar de 3 ori a fost desemnat cel mai bun jucator de pe teren....e clar.poate a fost pe alta planeta si nu a vazut meciurile sau, poate nici nu a vrut sa le vada
Probabil ca nici nu a urmarit meciurile. Tare as vrea sa il inreb pe Piti pe ce canal a urmarit respectivele partide...
Primirea lui Ogararu in lot, respectiv titularizarea acestuia ar insemna pentru selectioner o recunoastere a greselii personale si nu cred ca vom vedea acest lucru prea curand.
Oricum, este de laudat atitudinea lui George, care nu cedeaza. Loviturile din partea lui Piturca il ambitioneaza si mai tare. Stiti cum e vorba aceea....: "What doesn't kill you, makes you stronger!". ![]()
of of of ... oare ce sa mai faca Oga ca sa ajunga si el la nationala .... are 27 de ani ,este un jucator foarte bun (cel mai bun fundas dreapta roman) , si totusi are doar 1 selectie la nationala ... si nu este singurul ... Sergiu Radu si Vlad Munteanu fac legea la Energie , insa nu sunt suficienti de buni pentru Piturca ... cheama ratatii de F. Petre , Tamas , Contra si Rosu ... of of of ... avem sanse la europene ???
George a fost titular si integralist in derby-ul Ajax-Feyenoord castigat de lancieri cu 4-1.
"George Ogararu a evoluat pe intreaga durata a partidei, avand o evolutie buna pe banda dreapta a defensivei lui Ajax, in ultimele minute fundasul roman smulgand aplauzele suporterilor, dupa ce l-a ridiculizat pe brazilianul Bahia."
Sursa: Onlinesport
A facut o faza "a la Ronaldinho", dupa ce l-a facut magarus pe Bahia impreuna cu un coechipier, i-a dat mingea printre picioare. 8)
Eu cred ca odata si odata va veni si rândul lui la echipa nationala.Chestie de zile.