Intrebat la TV Sport Special de neconvocare,George a declarat ca ar fi mai bine sa ingropam acest subiect deoarece nu vrea sa produca tensiuni in preajma nationalei.
Intrebat la TV Sport Special de neconvocare,George a declarat ca ar fi mai bine sa ingropam acest subiect deoarece nu vrea sa produca tensiuni in preajma nationalei.
George a fost titular si integralist in meciul castigat azi de Ajax pe terenul celor de la Den Haag(1-2).
George a fost titular si integralist in meciul castigat azi de Ajax pe terenul celor de la Den Haag(1-2).
Si a jucat bine,a avut doar doua mici greseli,normale daca tinem cont ca terenul era impracticabil!
Etapa viitoare va lipsi din cauza cumului de cartonase galbene (5).
merita la nationala ![]()
Sunt aproape sigur ca "Pipiturca" nu-l mai cheama la nationala pe Oga doar de dragul ambitiilor sale stupide ![]()
George nu a evoluat in meciul terminat de Ajax la egalitate(2-2) impotriva celor de la Excelsior, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene.
George a fost titular si integralist in meciul din Cupa UEFA castigat de Ajax in fata celor de la Werder Bremen. Din pacate victoria lancierilor(3-1) nu a fost suficienta pentru a le asigura calificarea in optimi, acestia pierzand in tur cu 3-0.
In opinia celor de la UEFA a fost cel mai bun de pe teren. Dar ce stiu aia... :roll:
Am vazut o parte din meci si pot afirma ca nu l-am vazut pe George sa piarda vreun duel. In plus, a avut cateva pase foarte precise pentru colegii sai, si aici ma refer la pase de peste 20 de metri.
Probabil Piti urmareste alt jucator si crede ca ii George :twisted:
Ce jucator am pierdut pentru numai 4 milioane!George o sa ajunga cel mai bun pe partea sa,inclin sa cred ca o sa il depaseasca si pe Dani Alves.
Sa vedem ce scuze vor fi atunci pentru a il indeparta de la nationala.
Culmea, nici impotriva celor de la Werder, George nu a facut acele "2-3 erori pe meci" de care vorbea Piturca. :roll:
Nici in campionat nu a comis-o pana acum. Incep sa cred ca Piti il confunda pe Ogararu cu altcineva. Sau poate sunt codate canalele pe care urmareste meciurile.
Ma rog..."marele selectioner" stie mai bine. Pana atunci Oga continua sa faca meciuri incantatoare. Este anuntat titular duminica impotriva celor de la Alkmaar.
eu sincer l-as vrea inapoi , sa mai fie macar odata echipa care a fost odata :cry: :cry:
George a fost MVP-ul meciului Ajax - Bremen 3-1,în Cupa UEFA.
George a fost titular astazi in meciul din deplasare contra celor de la Alkmaar incheiat la egalitate 1-1. Ogararu a fost schimbat in min 60 din cauza unei intinderi.
Conform G.Sp. "George Ogararu n-a fost recuperat complet dupa intinderea musculara suferita week-endul trecut, la 1-1 in deplasare cu Alkmaar. Fundasul dreapta nu va fi oprit in lot de antrenorul Ten Cate pentru partida cu Heerenveen, programata duminica pe Amsterdam ArenA."
Si uite cum si-a gasit Piti un motiv ca sa nu-l cheme cu Olanda.
George nu a facut parte nici din lotul cu care Ajax a invins in Cupa Olandei echipa Willem 2 datorita acestei intinderi musculare. Nu are rost sa riste. Oga va intra in teren cand va fi refacut 100%(probabil in urmatoarea etapa).
@***alex***: Stai linistit, oricum nu il chema Piti pentru ca in opinia selectionerului, altii merita sa joace. :roll:
Stiu ca nu il chema, dar nu avea motiv in fata presei. Acum si l-a gasit, cine stie ce mai zice.. ca vine dupa o accidentare si nu e refacut. :roll:
Selectionerul Victor Piturca a declarat azi ca nu l-a convocat pe internationalul George Ogararu din cauza declaratiilor sale, dar si dupa criteriul valoric.
"In jurul lui Ogararu s-a creat atata tam-tam, sa stiti ca factorul care a contat în neselectionarea lui a fost cel valoric. Si daca eu cred asta, atunci nu îl convoc. Ogararu este un capitol închis în acest moment pentru echipa nationala si este si din cauza declaratiilor sale" a declarat Piturca.
sursa - prosport.ro
:evil:
Si acest "Dumnezeu" al antrenorilor a decis....ca e un prost.Lasa-ne lasa-ne...
George a intrat in repriza a doua a meciului Ajax - Heerenveen, pierdut de lancieri cu scorul de 0-1. Golul celor de la Heerenveen s-a dat in prima repriza, cand Oga nu era in teren. ![]()
Din nou un joc foarte bun al lui George Ogararu la Ajax Amsterdam (4-1 cu Twente in deplasare). Fundasul dreapta al lancierilor, 90 de minute pe teren, a primit nota 7 in De Telegraaf, fiind inclus in "11"-le ideal al etapei a 28-a din Eredivisie. Aceasta a fost a 3-a oara cind Ogararu a aparut in echipa etapei in campionatul olandez.
sursa: gsp
Va vine sa credeti? :wink:
Oamenii de la GSP nu ar mai trebui sa scrie de George,ca apoi iar se supara Contra :lol:
Evident. Important e ca George sa isi vada in continuare de treaba si sa evolueze constant si bine(pana acum o face). Piti nu e pe viata la nationala. Cand va pleca, probabil ca va veni in locul lui un selectioner care va aprecia valoarea. Atunci va veni timpul lui Ogararu.