FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«1161718192021»
Lari20.03.2009 22:26

La primul gol, Ogararu s-a oprit pentru ca a crezut ca Dorin va intra cu tupeu. Goian s-a facut ca baga un tackling, iar Oga s-a oprit, pentru a nu-l incurca... Banel nu avea voie sa paseze in halul ala, Mounty, da-o-ncolo: i-a lansat pe aia in atac!

Pacat pentru modul in care a executat penalty-ul.

Mie mi s-a parut ca George este unul dintre cei mai buni jucatori ai nostri, mai ales in acest retur.

CAPUL SUS, George!!! SUNTEM ALATURI DE TINE!!!

giglio20.03.2009 22:32
La primul gol, Ogararu s-a oprit pentru ca a crezut ca Dorin va intra cu tupeu. Goian s-a facut ca baga un tackling, iar Oga s-a oprit, pentru a nu-l incurca... Banel nu avea voie sa paseze in halul ala, Mounty, da-o-ncolo: i-a lansat pe aia in atac!

Mie mi s-a parut ca George este unul dintre cei mai buni jucatori ai nostri, mai ales in acest retur.

Ogararu este adevaratul motor in lipsa lui Radoi. El e capitanul , nu Ghionea care a fost aerian tot turul si care nu isi revine nici acum. Daca portarul sarea in partea cealalta probabil ca toata lumea il vedea la Real Madrid din vara.

De Ogararu chiar avem nevoie si nu am niciun dubiu ca o va demonstra in meciurile urmatoare; el nu e cacacios ...chiar vrea 3 puncte de la fiecare meci, iar noi de asta evm nevoie.

redondo20.03.2009 22:40

Golul grecului si gafa lui Zapata au facut ca acel penalty sa conteze mai putin acum.Oricum,n-ai voie sa bati in asa hal un penalty.

bodanelu20.03.2009 23:45

George ce a gresit in seara asta a fost penalti-ul. La faza golului, daca va uitati atent pe reluari era destul de departe de minge...

MoWeed21.03.2009 08:12

La faza primului gol greseala a fost a anti-talentului de Banel, dar de penalty si-a batut pur si simplu joc

LDS21.03.2009 08:21

Pe lângã rãul principal pe care orice stelist de bunã-credințã îl identificã acum cu ușurințã în persoana fecalei din lojã, un alt rãu, aproape la fel de nociv, este și ridicarea de cãtre anumiți fani, de bunã-credințã dealtfel, a tot felul de rebuturi tuberculoase pe soclu, dându-le un statut semi-divin, de "simboluri".

Cazul acestui Ogãraru este simptomatic. Un jucãtor bolovãnos, fãrã un pic de talent și imaginație, ușuit de la Ajax de Van Basten precum un accesoriu second-hand, a revenit sub formã de împrumut înapoi de unde unde a plecat, dupã modelul brevetat de echipa dinamoului, principala furnizoare de talente mioritice cãtre Cecenia.

La Steaua s-a remarcat doar prin episodul în care, cu un tupeu jegos de fante manelist, s-a repezit și a smuls de pe gard un banner critic la adresa echipei, și asta la un meci în deplasare pierdut (cum altfel?) cu 2-0 la Galați. Asta în vreme ce jucãtorii altor echipe de Liga Campionilor își cereau iertare în genunchi în fața fanilor.

Fecala va pleca într-o zi, dar dacã marea masã a fanilor continua sã idolatrizeze astfel de "valori", doar pentru faptul ca se decalrã "steliști de mici", au un glob și sunt "prieteni ai suporterilor", atunci lucrurile nu se vor schimba în niciun fel...

redondo21.03.2009 09:12

@LSD

Ogararu este unul dintre cei mai tehnici fundasi de banda pe care i-a avut Romania si implicit Steaua.Ca o comparatie..e peste Reghecampf.Are si imaginatie si a dat foarte multe pase de gol....aminteste-ti ce pasa i-a dat lui Dica la acel 2-2 cu Dinamo sin 2005.

mountytoma21.03.2009 18:39

eu pentru penalty nu il condamn prea tare. se intampla. se intampla si unor jucatori mult mai mari.

de la Banel nu am alte asteptari, dar de la Ogararu da. de aceea m-a dezamagit mult atitudinea, mai ales ca in acest retur a fost unul dintre cei mai buni.

a propos de Banel, ati observat ca a mai dat o pasa identica cu cea de la golul I al argesului? ia ganditi-va, sa fi dat astfel de pase Bostina, Neaga, V Iacob, etc... fu..i mo...i lui de cioban!

sile-jardel21.03.2009 19:49

baiatul asta de la o vreme mai mult vorbeste decit joaca si am impresia ca vrea sa devina lider,sa-i ia locul lui Mirel.multe figuri,nu poti bate asa un penalty.profita si asta de relatia cu nasu-antrenor

Guardian21.03.2009 20:06

În ultimii 20 de ani nu am mai vãzut un sut asa prost .

SteLuTzZz21.03.2009 20:55

unde era golanski . sa rupa poarta ?!

Ogararu in ultima vreme cam le comite clar .

Daniel-Ionut22.03.2009 07:57

George, pentru binele tuturor... INTOARCE-TE LA Ajax... sau mai joaca si tu ceva din cand in cand... :no:

Nu am mai vazut de mult un penalty asa de prost batut... :(

Unde sunt aruncarile alea de la margine batute direct in careu... unde este determinarea aia pe care ai aratat-o inainte sa pleci la Ajax... UNDE?

se7en22.03.2009 12:43

ar mai trebui bagat Golanski, Ogararu are nevoie de o pauza. la fel si Zapata.

Bogdan4Steaua22.03.2009 13:26

Sa nu cadem in capcana ciobanului!

Pentru fiecare esec sau semi-esec, nenorocitul gaseste unul sau doi tapi ispasitori, evident din randul jucatorilor. A nu se intelege de aici ca Zapata si Ogararu nu au gresit...

P.S.: Ogararu este printre putinii jucatori dotati cu inteligenta "la mansarda". Decat un puturos precum Dayro sau un milog precum Lovin, il prefer pe George... chiar daca o mai comite din cand in cand...

stelista_ta22.03.2009 13:47

George intr-adevar a ratat acel penalty,da nu treb condamnat....

Steaua putea s castige....acest lucru nu s-a intamplat din cauza portarului...

unde e tatarusanu????de ce nu il ia????

zapata e terminat.....

George o s isi revina pt Steaua are nevoie d el....

a ramas in locul lui Mirel si nu treb s ne dezamageasca....

treb s fim laturi d el.....

SteauaB22.03.2009 13:49
Sa nu cadem in capcana ciobanului!

Pentru fiecare esec sau semi-esec, nenorocitul gaseste unul sau doi tapi ispasitori, evident din randul jucatorilor. A nu se intelege de aici ca Zapata si Ogararu nu au gresit...

P.S.: Ogararu este printre putinii jucatori dotati cu inteligenta "la mansarda". Decat un puturos precum Dayro sau un milog precum Lovin, il prefer pe George... chiar daca o mai comite din cand in cand...

Comite din cand in cand, fiindca nu are viteza necesara pentru a axla jucatori mai cu viteza pe banda sa....

mountytoma23.03.2009 18:36
George intr-adevar a ratat acel penalty,da nu treb condamnat....

Steaua putea s castige....acest lucru nu s-a intamplat din cauza portarului...

unde e tatarusanu????de ce nu il ia????

zapata e terminat.....

George o s isi revina pt Steaua are nevoie d el....

a ramas in locul lui Mirel si nu treb s ne dezamageasca....

treb s fim laturi d el.....

draga stelista "mea"

daca zapata e terminat, atunci cred ca ma apuc de bowling sau de alt sport. tu macar esti incepatoare la sportul asta? macar daca nu spuneai nimic de tatarusanu...

Bogdan4Steaua13.04.2009 20:51

Respect, George, pentru atitudinea pe care o ai in cazul Becali.

Oameni ca tine se intalnesc mai rar pe terenul de fotbal.

Speram ca vom scapa de Becali, pentru ca e singurul mod de a te vedea in continuare la Steaua.

cristian01413.04.2009 23:10

Respect, Ogararu ! Pentru tot ce-ai facut, nu doar pentru gestul tau de la partida cu Bistrita.

Pe langa asta, Prosportul de maine va prezenta cum fundasul stelist este "anti-Becali". Niste jigodii de ziaristi au spicuit, si nu cred ca ma hazardez daca spun, posibil chiar de pe forumul acesta, anumite idei si s-au decis sa le publice.

clausblaus14.04.2009 06:56

Sincer,nu ma asteptam la un astfel de gest din partea lui Ogararu,din simplul motiv ca el este finul antrenorului,antrenor care este pe fata de partea lui Becali.

Felicitari Ogararu!

carminastan14.04.2009 12:32
Fundasul Stelei, George Ogararu (foto), are de facut o singura precizare cu privire la articolul mincinos aparut in cotidianul PRO Sport de marti, intitulat "Ogararu anti-patron". "In legatura cu articolul aparut in editia PRO Sport de azi, eu, George Ogararu, am de spus doar atat: Nu sunt anti-patron!", a declarat Ogararu pentru www.steauafc.com.
D4v1dstelist25.04.2009 18:35

E jucator foarte bun.Este genul de jucator care reaminteste de a doua generatie de vitezisti cu Radoi,Dica,Cristea si Munteanu.

BNQ28.04.2009 08:58
Poate și iubește Steaua, nu neg, dar trebuie sã și joci, Neaga tot a iubit Steaua, dar nu juca nimic. Sincer, fãrã vreo supãrare, dacã Becali te cumpãrã în varã cu 2 milioane și nu dã 500.000 Euro pe Tiago, totul devine clar. Succes și trezește-te!
danimarcu11.06.2009 12:22

La revedere!

Imi este foarte greu sa scriu aceste randuri… mai ales cand ma gandesc la faptul ca este pentru ultima oara cand fac asta din postura de fotbalist al Stelei. Am sperat ca acest ultim meci, de la Urziceni, sa decida daca Steaua va fi campioana sau, nu si nicidecum, daca vom prinde un loc in Europa League. Nu imi pot scoate din inima regretul ca nu am ajutat mai mult aceasta echipa si nu v-am putut oferi ceea ce va doreati… Sper ca in sezonul viitor sa castigam eventul si astfel sa se stearga urmele lasate de acest esec!

Am suportat multe dezamagiri anul acesta insa, dintre cele mari ar fi fost ca, diseara, sa nu imi pot lua ramas bun de la suporterii Stelei asa cum se cuvine: pe teren! Pentru asta ii multumesc doar lui Dumnezeu, Care le aranjeaza pe toate la locul lor, oricat s-ar impotrivi G sau Y…

Va multumesc din tot sufletul pentru sustinerea pe care mi-ati oferit-o atat la stadion cit si in timpul campaniei " Fotbal pentru viata"!

Va iubesc,

George!-de pe blogul sau.

Cred ca merita George un articol pe prima pagina la despartirea de Steaua.Cu bune si cu rele,George ramane un stelist adevarat.

Respect ,George!Multumim pt tot!

red&blue_boy16.06.2009 09:00

Multumim George!Pacat ca nu ramai.Esti unul dintre putinii stelisti adevarati.

«1161718192021»