FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«1141516171821»
Heart_For_Steaua01.09.2008 09:14
Am si eu o intrebare. Cand se trimite lista cu lotul pentru CL la UEFA? :unsure:

Azi... Steaua are voie sa puna 21 de jucatori pe lista + inca 4 care au evoluat celputin trei ani juniori la club. In aceasta categorie intra doar George Ogararu asa ca putem avea doar 22 de jucatori. Ochirosii nu a evoluat trei ani ca junior al Stelei asa ca trebuie trecut in cei 21. Mai pot fi trecuti inca 3 jucatori de la grupele de juniori daca vrem sa avem un lot de 25 maxim.

Bogdan4Steaua01.09.2008 14:23

Imi face o deosebita placere sa mut topic-ul George Ogararu de la Fosti jucatori la Lotul Stelei.

Ogararu a sosit deocamdata doar imprumut, si va purta numarul 2 pe tricou.

Bine ai revenit in Ghencea, George!

Nu te-am uitat nici o clipa!

Bafta la Steaua. Sper sa ne aduci titlul 24, si o participare cat mai lunga in UCL. Poate realizam si noi event-ul.

cornisa5801.09.2008 15:23

Bine ai venit înapoi George

john_8601.09.2008 16:11

Bine ai revenit, George! Cat timp ai fost plecat, Steaua nu a luat niciun titlu!

kaladze01.09.2008 16:18
Bine ai revenit, George! Cat timp ai fost plecat, Steaua nu a luat niciun titlu!

bine ai revenit :steag_cruce_invers: bafta!

axl01.09.2008 16:25

Bun venit acasa, George! Fa asa incat sa fim tot timpul mandri de tine, ca pana acum!

coditzza15.09.2008 16:25

sa speram ca va avea evolutii din ce in ce mai bune :steag_cruce_invers:

se7en15.09.2008 17:55

sper sa fie transferat definitiv dupa imprumut, tot respectul George!

bodanelu17.09.2008 13:43

In sfarsit, un nou inceput!

Emotiile sunt mari! Linistea mea a inceput sa nu isi mai gaseasca locul prin camarutele inimii…

Am intrat in cantonament, si copiii, cei care de fiecare data reuseau sa ma rupa de lume, nu sunt prin preajma… Incep gandurile.

Incerc sa anticipez ce se va intampla diseara: Va ploua in timpul meciului. Oare cum va fi starea terenului? Va mai fi stadionul plin?… Gata, nu pot sa mai stau in pat!

Cobor din camera cantonamentului si merg pe terenul de joc sa ma reobisnuiesc…

Pe cine incerc sa pacalesc?… Cu tribunele si peluzele goale, Ghencea e doar un alt stadion frumos al Europei.

Acum inteleg!

Nelinistea mea nu se datoreaza faptului ca asta seara voi da piept cu una dintre cele mai titrate echipe din istoria fotbalului mondial, ci situatiei de a fi, din nou, in mijlocul celor care intotdeauna m-au apreciat si a celor care m-au sustinut in toata aceasta perioada cat am fost in Olanda.

Am mai jucat cu echipe mari in ultimii doi ani, Arsenal, Inter, Manchester, Athletico Madrid, Werder Bremen, PSV, Feyenoord si totusi nu am simtit la fel ca acum. Nu de un meci tare imi era mie dor…

Deabia astept sa va vad!

Pe mai tarziu!

George.

www.Ogararu.ro

ce jucator avem...

MoWeed17.09.2008 13:45

Daca am avea 11 jucatori cu caracterul lui Ogararu si determinarea lui Radoi am fi departe...

Wally28.09.2008 12:48

Romania nu cred ca are 11 astfel de jucatori. Caracterul lui George nu cred ca il are nimeni la ora actuala; un baiat cu foarte mult bun simt...cat despre determinarea lui Radoi, doar in Anglia se vad astfel de fotbalisti.

tibya03.10.2008 17:57

Idolul meu George Ogararu

Jucatorul meu preferat

Bine ca a reventi la Steaua!

Are un caracter de invidiat....nu injura...sta cuminte in banca lui...asculta de toti...nu se enerveaza!Bv lui asa da jucator ! :steag_sah_mic:

:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

...nu bea, nu fumeaza, nu ****

MoWeed23.10.2008 16:25
Multumim, Marius Lacatus!

Am avut deosebita ocazie de a juca impreuna cu marea stea, Marius Lacatus!

Am fost antrenat, in doua randuri, de catre marele stelist, Marius Lacatus!

Aceste fraze sunt parte din identitatea mea de stelist. Am trait, pentru putin timp, foarte aproape de "inima Stelei" si am simtit un pic din caldura ei. Pana sa il cunosc , parerea mea legata de ceea ce inseamna sa iubesti Steaua, era gresita pentru ca ma credeam stelist pana in maduva oaselor. Daca imi permiteti, pentru a va face sa intelegeti cu exactitate ceea ce vreau sa spun, am sa fac o comparatie. Multi dintre noi ne numim credinciosi doar pentru ca mergem duminica la Sfinta Liturghie si ca ne facem cruce cind trecem pe linga Biserica. Atunci cind cunosti un calugar insa, si afli cum cea mai mare parte din viata si tot sufletul le-a dedicat lui Dumnezeu, prin post si rugacine, iti dai seama cam unde este nivelul tau duhovnicesc si cit de credincios esti. Pentru Steaua, Marius Lacatus este ca un sfant calugar pentru ca inima lui nu a stat niciodata departe de acest club! Mai devreme sau mai tirziu, echipa va trece de aceasta pasa proasta dar un lucru cu siguranta il vor resimti toti stelistii, caci cel care si-ar fi dat si sufletul pentru acest club, nu a putut sa mai ramina…

Neputinta de care, noi, toti mirenii, am dat dovada, in a-l ajuta sa ramana in Ghencea, este periculoasa…

Prezent astazi in vestiarul Stelei pentru a-si lua la revedere de la echipa pe care si-a dorit atat de mult sa o antreneze, "Fiara" nu a putut sa isi stapineasca durerea si a varsat, poate, ultimele lacrimi ros-albastre…

In numele tuturor celor care au cunoscut iubirea ta fata de culorile Stelei si in numele celor pe care i-ai condus sub imperiul ros-albastru, iti transmit mii de multumiri si enorm respect!

Unul din putinii stelisti adevarati ramasi la Steaua...

Lari23.10.2008 16:58

Fantastic mesajul lui Oga!

MULTUMIM, George!!! :worthy:

Blackzie23.10.2008 18:12
In sfarsit, un nou inceput!

Emotiile sunt mari! Linistea mea a inceput sa nu isi mai gaseasca locul prin camarutele inimii…

Am intrat in cantonament, si copiii, cei care de fiecare data reuseau sa ma rupa de lume, nu sunt prin preajma… Incep gandurile.

Incerc sa anticipez ce se va intampla diseara: Va ploua in timpul meciului. Oare cum va fi starea terenului? Va mai fi stadionul plin?… Gata, nu pot sa mai stau in pat!

Cobor din camera cantonamentului si merg pe terenul de joc sa ma reobisnuiesc…

Pe cine incerc sa pacalesc?… Cu tribunele si peluzele goale, Ghencea e doar un alt stadion frumos al Europei.

Acum inteleg!

Nelinistea mea nu se datoreaza faptului ca asta seara voi da piept cu una dintre cele mai titrate echipe din istoria fotbalului mondial, ci situatiei de a fi, din nou, in mijlocul celor care intotdeauna m-au apreciat si a celor care m-au sustinut in toata aceasta perioada cat am fost in Olanda.

Am mai jucat cu echipe mari in ultimii doi ani, Arsenal, Inter, Manchester, Athletico Madrid, Werder Bremen, PSV, Feyenoord si totusi nu am simtit la fel ca acum. Nu de un meci tare imi era mie dor…

Deabia astept sa va vad!

Pe mai tarziu!

George.

www.Ogararu.ro

ce jucator avem...

Wow... Un jucator cu un caracter extraordinar. Ma bucur foarte tare ca s-a reintors la Steaua.

AsSaSiN24.10.2008 21:11

Asta a venit rezerva de la Ajax, si noi il bagam ca prostii titular stricand un fotbalist precum Golanski care este cu o clasa peste Ogararu

MoWeed24.10.2008 21:29
Asta a venit rezerva de la Ajax, si noi il bagam ca prostii titular stricand un fotbalist precum Golanski care este cu o clasa peste Ogararu

Daca e asa de slab Ogararu, cum se face ca a fost printre cei mai buni cu Lyon?

Adrian24.10.2008 22:47

Daca e asa de slab Ogararu, cum se face ca a fost printre cei mai buni cu Lyon?

Primele 2 goluri ale Lyonezilor de pe partea lui au venit din centrari pe care el trebuia sa le blocheze.

Si ultimul gol al francezilor tot de pe partea lui a venit.

E stelist mare si baiat cu un caracter foarte frumos, inteligent, bine crescut...dar asta nu ii scuza forma slaba prin care trece.

Din pacate, Ajax nu l-a lucrat.

Ajax l-a dat pt ca se vede ca trece printr-o perioada nefasta.

Sa speram ca poate sa treaca si sa revina la forma pe care o avea cand a plecat.

bodanelu25.10.2008 06:06

@Adrian, pai si de ce nu e vina si a lui Banel ca nu a dublat la Ogararu, ajutandu-l sa blocheze centrarile?

Daca s-au dat doua centrari de gol pe partea lui Ogararu, gata, el este vinovat. :)

MoWeed25.10.2008 06:39
Primele 2 goluri ale Lyonezilor de pe partea lui au venit din centrari pe care el trebuia sa le blocheze.

Si ultimul gol al francezilor tot de pe partea lui a venit.

E stelist mare si baiat cu un caracter foarte frumos, inteligent, bine crescut...dar asta nu ii scuza forma slaba prin care trece.

Din pacate, Ajax nu l-a lucrat.

Ajax l-a dat pt ca se vede ca trece printr-o perioada nefasta.

Sa speram ca poate sa treaca si sa revina la forma pe care o avea cand a plecat.

Primul gol a venit din centrarea de pe partea lui, dar a fost vina lui Petre Marin; hai sa nu uitam cat de liber era keita.

La al doilea gol daca te uiti pe reluarea fazei in fata jucatorului care a centrat era Semedo; Ogararu statea la dublaj. Si daca ar fi sa ne gandim logic, vina la golul asta nu e neaparat a lui Semedo ci mai degraba a lui Radoi(nu poti sa-l lasi liber pe Benzema la 6 metri de poarta si sa speri ca nu-ti da gol).

Francezii au fost mult mai periculosi pe banda stanga, unde Semedo nu prea venea si in aparare si Petre Marin a aratat clar ca nu mai poate.Il respect pentru profesionalism, dar cred ca a venit vremea sa se retraga. In afara de cele 3 faze pe care le-ai enumerat, marea majoritate a fazelor de atac al celor de la Lyon s-au dus pe partea stanga a apararii noastre.

Sunt de acord cu tine ca Ogararu trece printr-o forma mai proasta, dar marti a fost printre cei mai buni de la Steaua...

AsSaSiN25.10.2008 09:02

@Moweed eu te asigur ca Golanski nu facea greselile alea

MoWeed25.10.2008 09:05

Seznul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucatori de la Steaua dar de exemplu, in meciul cu Galatarasay polonezul a jucat slabut. Totusi raman la parerea ca Golanski si Ogararu sunt de valori aproximativ egale. Cred ca ar trebui incercata varianta cu Ogararu pe dreapta si Golanski pe stanga...

AsSaSiN25.10.2008 09:09

Seznul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucatori de la Steaua dar de exemplu, in meciul cu Galatarasay polonezul a jucat slabut. Totusi raman la parerea ca Golanski si Ogararu sunt de valori aproximativ egale. Cred ca ar trebui incercata varianta cu Ogararu pe dreapta si Golanski pe stanga...

Ar putea fi si asta o solutie deoarece Petre Marin are cam multe primaveri in spate

Melku20.11.2008 17:42

Fotbal pentru viata etapa a-II-a

Salut,

Am deosebita placere sa va anunt ca luni, 17 noiembrie 2008, va incepe cea de-a II-a editie a campaniei Fotbal pentru viata.

La fel ca si in editia trecuta scopul actiunii consta in ajutorarea copiilor abandonati.

Sunt sigur ca veti fi surprinsi atat de persoanele care au decis sa sustina acest proiect, de felul in care o vor face, cit si de noul format al campaniei!

Ne bazam pe sustinerea voastra pentru a putea transforma aceasta initiativa intr-un real ajutor!

Pentru mai multe detalii va invit pe www.fotbalpentruviata.ro incepind cu ziua de luni…dis-de dimineata!!

George. (Ogararu.ro/blog)

George Ogararu, mai mult decat un fotbalist...

b0RMA08.12.2008 18:52

Ce se mai aude de Ogararu?Cand se va vindeca?Avem mare nevoie de el...

«1141516171821»