Nu cred ca va fi convocat Badoi. Cel mai probabil va fi convocat P. Marin si ramane ca Piturca sa aleaga dintre el si Ogararu.
Nu cred ca va fi convocat Badoi. Cel mai probabil va fi convocat P. Marin si ramane ca Piturca sa aleaga dintre el si Ogararu.
Il va alege pe Marin, chiar daca este printre cei mai slabi acum din echipa noastra.
Plus meciurile varza pe care le-a facut cu Belarus si Germania!
Dar asta e...
Sper sa prinda Ogararu si el ceva meciuri pana la final, si poate la Euro 2008!
Eu daca as fi in locul lui Piturca l-as alege pe Ogararu in dauna lui P. Marin sau Contra, fara sa iau in considerare diferenta clara de valoare in favoarea "lancierului". Cei 2 sunt batrani si nu mai sunt solutii pentru echipa nationala, in schimb ce George e tanar si mai poate creste in valoare. L-as baga in toate meciurile pana la EURO pentru a se acomoda, iar la turneul final am avea si noi un fundas dreapta de talie europeana. Tot ce imi doresc de la Piturca e sa fie inspirat in luarea deciziei...
De la Piti te poti astepta la orice. Inclusiv sa-l lase pe George in afara lotului. Argumentele insa nu au nici o valoare in fata orgoliului "selectionerului"... fost stelist!
George Ogararu dupa meciul din aceasta seara cu Dinamo :
Foarte bun comentariul lui George legat de ineptiile lui Mihai piz**ica diin timpul meciului de aseara.
Ceva se intampla cu George ... nu joaca de doua etape si sunt zvonuri prin presa ca ar urma sa fie transferat in Italia. Nu prea i-mi vine sa cred dar stii cum este, nu iese fum fara foc. Si chiar nu mi-ar placea sa lipseasca de la EURO pe motiv ca "stie" jocul olandezilor.
Pe blog la el este o postare noua a lui George dar care pe mine mai mult ma ingrijoreaza decat sa ma linisteasca....
Un articol interesant aici : http://www.ifotbal.ro/de-ce-nu-mai-joaca-o...nspiratia-Ajax/
Ar fi bine pentru. el sa mearga la Lazio, campionatul italian e puternic si ar fi un test interesant inainte de Euro.
La Multi Ani George !!!
Cum azi este ziua ta, sper sa joci in derby-ul cu Feyenoord de azi! :biggrin:
Si poate cei de la Ajax nu te vor mai marginaliza asa cum au inceput s-o faca in ultimul timp.
Imi pare rau ca nu ai ajuns la LAZIO, dar poate o sa ajungi acolo in vara! :wink:
![]()
La multi ani George Ogararu!!
Sper sa iti revii la Ajax ca avem mare nevoie de tine la nationala pentru Euro....
desi e foarte bine sa-i uram "la multi ani" lui Ogararu aici,am impresia ca avem mai multe sanse pe blogul lui.
LA MULTI ANI George!!!
Un jucator complet si un om de mare bun simt! La multi ani, George Ogararu!
LA MULTI ANI George Ogararu!!!! Unul dintre cei mai buni fundasi dreapta pe care ia avut Steaua vreodata. Sper sa iti recapeti postul de titular la Ajax si sa devi om de baza la Nationala. La multi ani si tot ce iti doresti!
la multi ani George! sper sa te vedem intr-o buna zi inapoi la Steaua.
felicitari pentru campania lansata. sper sa strangi cat mai multi bani pentru copii
@bodanelu
Ce campanie ca pe blogul lui nu scrie nimic?
ok mersi...
Zilele trecute presa batava vehicula o trecerea la Twente. Acum...
Gazeta scrie ca Rapid l-a contactat deja pe Ogararu pentru un transfer.
Prosportul anunta ca si dinamu a intrat pe fir,contactandu`l pe George,care ar fi cerut timp de gandire.Tot prosportu` zice ca si Lazio i-a facut o oferta tentanta.
Eu nu pot sa concep ca George Ogararu sa imbrace tricoul rivalelor. Nu vreau sa cred ca ar face asta.
O STEA REVINE IN GALAXIE ?
RESPECT George Ogararu
@ultrash
Astea sunt inventii de presa, Ogararu a declarat ca e stelist asa ca nu cred ca s-ar duce la una din rivale. De altfel nici nu s-ar potrivi in tigania din Giulesti un baiat cu un asa bun-simt.
Sper,pt binele lui ,sa ramana totusi la Ajax,sau sa mearga la o alta echipa de top de afara.
Sper sa vina la noi :x
Dar .. inseamna ca el va juca fundas stanga ? ca acolo avem noi nevoie .. sper sa dea randament ..
vom avea o super echipa
OLEEE, OLAAAA! George Ogararu RELOADED!
(+ca avem rezerva de capitan - asta-i bonus
)
Am si eu o intrebare. Cand se trimite lista cu lotul pentru CL la UEFA? ![]()
Davids considerã cã Ogãraru trebuia sã primeascã mai mult sprijin din partea antrenorilor de la Ajax. Cãpitanul "lãncierilor", Edgard Davids, câștigãtor al Ligii Campionilor cu Ajax, în 1995, crede cã transferul lui Ogãraru la Steaua este un pas înainte pentru jucãtorul român.
Edgar, ce ne poți spune despre George Ogãraru?
Este un jucãtor bun, chiar un profesionist desãvârșit. Un bãiat muncitor, liniștit, care nu se sustrage de la antrenamente. Stã chiar și dupã ședințele de pregãtire pentru a progresa.
Cum te-ai înțeles cu el?
Am avut o relație excelentã cu el, mi-a solicitat ajutorul într-o acțiune caritabilã și m-am bucurat foarte mult cã am putut sã îl ajut. Este un bãiat cu caracter, dar, din pãcate pentru el, nu a putut arãta tot ce poate pe teren.
La ce te referi?
În primul rând, consider cã Ogãraru nu a primit toatã încrederea cuvenitã de la antrenorii lui Ajax. Spre deosebire de el, alți jucãtori au primit aceastã încredere și era normal ca și el sã fie tratat la fel.
Te referi la Van Basten?
Nu. Van Basten a venit de foarte puțin timp la echipã, dar cei care au fost înaintea lui puteau sã-i acorde mai multã încredere.
Cum vezi transferul sãu la Steaua?
Sunt sigur cã este un pas înainte, deoarece aceastã echipã joacã în Liga Campionilor. Apoi, sunt convins cã el va evolua foarte bine, din moment ce se întoarce la fosta sa formație. Acolo este clar cã va fi și fericit
Acesta este Ogararu!