FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«11718192021»
lucvald-190216.06.2009 13:38
         E jucator foarte bun.Este genul de jucator care reaminteste de a doua generatie de vitezisti cu Radoi,Dica,Cristea si Munteanu.

Dica este vitezist ?!

-Poate la "figurativ", pentru ca este ager ca ochii mortului !

D4v1dstelist19.06.2009 07:33

Deja e a doua oara cand se duce.Pacat......

Maye14.12.2009 21:57

George TE ROG , nu te intoarce!

valentin2day15.12.2009 01:32

Dragii mei suporteri stelisti,

Intotdeauna am tinut cont de parerea voastra. Va rog sa ma credeti ca anul trecut m-am intors in Ghencea datorita mesajelor voastre trimise prin intermediul acestui site! Acum sunt pus, inca o data, in situatia de a alege. Lasand la o parte experienta personala traita in sezonul trecut, as vrea sa cunosc raspunsul vostru sincer la urmatoarea intrebare: Ar fi potrivit sa ma intorc acum acasa?

Cu dragoste si respect,

Al vostru George!

Ogararu.ro

Maye15.12.2009 08:47

Sa postati si voi acolo parerile voastre!

Respect George!

sabin130715.12.2009 09:03

Intradevar, George este printre putinele caractere inca in activitate, daca nu cumva chiar singurul. Am vazut la TV de curand un interviu in care a fost intrebat daca se intoarce la Steaua.

Parerea mea e ca mai bine pentru Ogararu ar fi sa nu se intoarca in Ghencea. Nu atat timp cat Becali dicteaza.

KuzMaN15.12.2009 09:33

Locul sau este la Steaua, indiferent ca Becali este sau nu la conducerea clubului si cred ca n-ar strica sa avem si un jucator care sa fie de partea noastra, m-am saturam de "marile vedete" din echipa, care nu mai saluta galeria. 

Daniel-Ionut15.12.2009 09:37

GO home George!

red&blue_boy15.12.2009 11:09

Cat il apreciez pe Ogararu si as vrea iar sa joace la noi,nu stiu daca ar fi bine sa revina,sa-l umileasca iar ciobanul...

strezahuzum15.12.2009 13:25

Subscriu. De ce sa se intoarca ? Sa se vada iarasi pus la zid de cretinul-sef la prima evolutie mai slaba cat timp jucatori praf (ciuma neagra in primul rand) dar titulari pe postul de "favorit", sunt mereu tinuti titulari si/sau laudati ?

stelist si dupa moarte15.12.2009 13:34
 Locul sau este la Steaua, indiferent ca Becali este sau nu la conducerea clubului si cred ca n-ar strica sa avem si un jucator care sa fie de partea noastra, m-am saturam de "marile vedete" din echipa, care nu mai saluta galeria. 

Ai dreptate,ar trebui sa revina.Un motiv in plus ar fi ca nu joaca la Ajax si noi am avea mare nevoie de el.Respect Oga. :steag_cruce_invers:

blindica20.12.2009 10:55

Pe blogul sau l-am rugat sa vina.Ideea este ca el a precizat ca ar accepta suma propusa,dar durata contractului,de 6 luni,era prea mica,din cate am inteles.E foarte bun Ogararu,dar daca nu vine ,nu e o calamitate,daca vine,este perfect,dar sa nu aiba de suferit de pe urma Becaliosului.

sabin130731.12.2009 09:09

Nu pot sa nu remarc ca la sondajul de pe prima pagina vis-a-vis de venirea lui George la Steaua 60-70% din votanti sunt pro venirii acum a lui Ogararu la Steaua.

Ma incapatanez sa nu cred ca votantii sunt caini/tigani sau becalisti. De aici rezulta ca nu am inteles de ce dracu´ sunt atatea dorinte de revenire a lui George in mizeria asta. Ca sa ce? Poate ma lamureste si pe mine in privinta asta unul dintre cei care au raspuns ¨DA¨ la sondaul cu pricina.

Tembelii de la Antena ce-o mai trag cu singura solutie de reconciliere intre Becali si noi ar fi castigarea unui nou titlu de campioana.

Dragi retardati pseudo jurnalisti tembeli, poate spre surprinderea voastra tampa, sa stiti ca nu exista cale de reconciliere intre Becali si stelistii care nu sunt atat de limitati incat sa nu vada ca singura solutie ca Steaua sa se faca bine este ca Becali si ai sai acoliti sa plece! Asadar, unii dintre noi ne dorim ca Steaua sa nu castige nimic daca asta va insemna inca un sut in fundul becalian si suntem dispusi sa asteptam si 20 de ani pentru un titlu, fara Becali.

De asemenea o noutate pentru aceleasi specii care sug din pix ar putea fi faptul ca nu lipsa de performanta sportiva a Stelei reprezinta principalul motiv pentru care noi acestia nu mai putem concepe sub nicio forma viitor cu Becali, ci maniera dezgustatoare, oribila, infecta in care acest George Becali intelege sa managerieze clubul simbol al Romaniei, sa relationeze cu glorii, fosti jucatori si antrenori care au scris istorie, suporteri care reprezinta ratiunea, coloana vertebrala si inima acestui fenomen, fotbalul. Fara noi, mizeriilor, acest fotbal nu ar fi industria din care voi scoateti bani si notorietate, unde spalati bani, din care obtineti ratinguri, tiraje si iar bani.

Mi se pare un aspect destul de important si grav si de aceea ma gandesc ca poate nu ar fi rau ca vocea cea mai sonora si mai legitima, AISS, sa faca,, cunoscut acest punct de vedere in prima zi a unui nou an de lupta cu Becali si mizeria care ii alimenteaza existenta.

In Romania zilelor noastre inca mai exista oameni pentru care valorile morale inca mai reprezinta niste repere, pentru care osul de lins si circul manelar nu reprezinta motivatia de a respira si a exista.

LE. KuzMaN, tu ca pro reintoarcerea lui George la Steaua in perioada asta si ca membru AISS, ce parere ai? Cum si in ce masura crezi ca va putea lupta Ogararu legitimat la Steaua impotriva lui Becali? Tu crezi ca omul si fotbalistul George Ogararu merita mizeria de acum?

MoWeed31.12.2009 09:54

Excelent spus Sabine

Daniel-Ionut03.02.2010 08:50

La multi ani George!!!

Te astept la Steaua ;)

AG28.07.2010 22:09

Familia Ogararu se mareste: Tatal a doi copii, Eric Emanuel (7 ani) si Natalia Maria (4 ani), George Ogararu (30 de ani) va deveni pentru a treia oara parinte. Andreea, sotia lui, l-a anuntat de curand ca e insarcinata.

Apropiatii cuplului au dezvaluit ca Andreea si George sunt in culmea fericirii. Cei doi vor deveni parinti pentru a treia oara si se pregatesc intens pentru maretul moment.

In jurul familiei se invarte tot universul tau. Familia reprezinta tot rostul omului pe lume. Traiesc pentru ei si fericirea lor este fericirea mea. Fara ei sunt cel mai sarac, alaturi de ei plutesc, spune Ogararu pe blog.

felicitari George,sa va traiasca, multa sanatate si bucurii !

Astristul31.07.2010 21:48

Ogararu a marcat un gol pentru FC Sion in meciul cu FC Zurich, scor 1-1!

George Ogararu a marcat un gol pentru echipa FC Sion, in meciul disputat, sambata in deplasare, cu FC Zurich, scor 1-1, in etapa a III-a a campionatului Elvetiei, informează site-ul oficial al clubului din Zurich.

Ogararu a deschis scorul, in minutul 53, iar Teixeira a egalat, in minutul 88.

FC Sion a ramas in inferioritate numerica in minutul 81, cand a fost eliminat portarul Andris Vanins.

George Ogararu a evoluat pană in minutul 76, cand in locul sau a intrat Elmer.

Sursa: ProSport

Felicitari George! La mai multe. ;)

AG01.08.2010 07:12

teixiera ala nu a jucat si la CFR?

red&blue_boy01.08.2010 07:39
teixiera ala nu a jucat si la CFR?

Nu,n-a jucat.

Astristul01.08.2010 09:26
Ogararu a marcat un gol pentru FC Sion in meciul cu FC Zurich, scor 1-1!

Sursa: ProSport

Felicitari George! La mai multe. ;)

Rezumatul meciului: http://bit.ly/aNW8pP

*Alecs*04.11.2010 22:35

A ramas neobservat evenimentul. Ogararu a marcat un gol in ultima etapa impotriva fostului lider FC Lucerna. In 12 etape, are 10 aparitii, 2 goluri si 1 cartonasu rosu.

*Alecs*23.11.2010 15:36

Ieri, Ogararu a inscris o dubla in Cupa Elvetiei in meciul Lugano - Sion 2-3 dupa prelungiri.

Felicitari George!

Lari30.01.2011 13:40

Fundasul roman George Ogararu a marcat golul prin care formatia elvetiană FC Sion a invins cu scorul de 2-1 formatia de esalon inferior Stade Nyonnais, sambată seara, intr-un meci amical de fotbal.

Ogararu a marcat golul victoriei, in min. 83, după ce Sion deschisese scorul prin Mbondi ('19), iar Nyon a restabilit egalitatea prin F. Besseyre ('74).

greenyes30.01.2011 14:20

Parte din sufletul lui George:

Doresc sa-mi spuna si mie cineva cum pot adauga direct clipuri de pe youtube. va multumesc!

1. Copiezi CODUL EMBED.

2. Ii dai paste aici.

3. Selectezi, din josul paginii, optiunea CU HTML - MOD AUTOMAT, dand click pe casuta unde scrie FARA HTML.

4. Postezi.

LE. Multumesc Lari

RedScorpyON30.01.2011 18:11

Respect pe viata pt George,unul dintre foarte putinii stelisti ce au trecut pe la echipa in ultimii 10 ani.

«11718192021»