FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Ogararu

«118192021»
Catalyn0730.01.2011 18:47

Stie cineva daca joaca titular la Sion ?

greenyes30.01.2011 20:51

Pacat ca nu a reusit sa se impune la Ajax.

gio_stgloria31.01.2011 00:38
Stie cineva daca joaca titular la Sion ?

cu siguranta

Dragoshel22.02.2011 09:16

a fost si in ultime etapa, unde Sion a pierdut cu 1-0 in fata celor de la Basel(am luat pe ei la pariuri :D) a jucat pana in minutul 88 cand a fost inlocuit. a facut o partida buna ;) multa bafta ii urez!!

Lari31.08.2011 18:09

"Un singur lucru pot să spun, că eu nu am refuzat Steaua. Nu vreau să intru in detalii. Mai am contract cu Sion incă un an, cu drept de prelungire incă un an. Am urmarit meciurile Stelei si sunt la curent cu tot ce se intamplă acolo.

Mi-am dorit si o să-mi doresc intotdeauna să ajung la Steaua. O să fie Dorinta mea in continuare atat timp cat voi mai juca fotbal".

red&blue_boy31.08.2011 18:17

De-am avea cinci jucatori devotati precum Oga in primul 11...

MoWeed31.08.2011 19:48

De am avea macar unul devotat precum Ogararu in conducere... Preferabil patronul.

Lari31.08.2011 23:33

Gataaa, m-am cracanat iar, deci vine si "mictionare contra vantului, episodul 2":

Se stie mai putin, probabil, ca Oga al nost' era vazut destul de nasol de foarte multi din cei cu care a impartit vestiarul la Steaua...

Si ca tot vorbeam io de caracterul lui Banel, ce parere aveti despre postul lui Oga, pe facebook, despre ala care a dat doua goluri echipei care invingea Chelsea in toamna lui 2005 si care a fost unul dintre oamenii-cheie in "dubla" cu porumbeii de sub pod?

Lari29.09.2011 16:41

Lipovan: "Dar acum, ca a trecut timpul, puteti sa ne spuneti de ce n-a venit Ogararu?"

Belciug: "Pentru ca n-a vrut MM, de-aia. A spus MM ca daca vine Ogararu, pleaca el. Si MM mi-e si prieten, cum sa renunt la MM pentru un jucator?"

red&blue_boy29.09.2011 18:06

Sa ramai ba tu cu MM, nu v-ar fi rusine !....

Mai bine ca n-a venit Ogararu.Pentru ce?Pentru cine?

Daniel-Ionut23.12.2011 14:17

Ogararu este un alt jucator pe care Ciobanul l-a dorit la Steaua incă din vara numai că atunci s-a opus Mihai Stoica, pe motiv că jucatorul este membru in Peluza Sud, cea care il constestă vehement pe patronul roș-albastrilor.

Acum că Mihai Stoica nu mai face parte din conducerea Stelei, s-ar putea relua negocierile pentru aducerea lui Ogararu in această iarnă in lotul roș-albastrilor.

axl03.02.2012 07:14

La multi ani George!

Fane03.02.2012 07:40

La multi ani George !

Daniel-Ionut03.02.2012 08:41

La multi ani George Ogararu !

gio_stgloria10.03.2012 21:05

George e accidentat ? Vad ca nu mai prinde lotul de meci la Sion.

V3310.03.2012 22:50

"Asadar contractul meu cu FC Sion dureaza pana in vara anului 2012 insa, am o clauza contractuala care imi permite sa plec liber atunci cand am o alta oferta. La inceputul sezonului am discutat cu patronul Stelei despre intoarcerea mea la echipa. Apoi am comunicat clubului FC Sion dorinta de a-mi activa aceasta clauza. In ciuda faptului ca patronul clubului a insistat initial sa raman am reusit sa il conving motivandu-i dorinta mea de a-mi incheia cariera la clubul care m-a format ca fotbalist. Dupa ce lucrurile erau ca si aranjate patronul Stelei mi-a comunicat telefonic faptul ca managerul se opune pentru ca nu isi doreste concurenta pentru Gabi Matei. Era clar ca din acest moment relatiile mele cu conducerea tehnica si cea administrativa a Sionului se vor raci. Putin mai tarziu, dupa accidentarea lui Matei, discutiile s-au reluat iar patronul Stelei era hotarat sa semnam contractul. Am anuntat din nou Sionul ca plec si iarasi am fost sunat de patronul Stelei. De data aceasta vorbindu-mi astfel: George imi pare rau pentru problemele create insa MM mi-a zis ca isi da demisia daca te aduc pe tine inapoi, nu am ce face. Imi pare rau, nu stiu ce are cu tine dar asa mi-a zis. Dupa un nou episod plec-nu plec relatiile mele cu Sionul aproape ca s-au rupt, ceea ce ne mai tine impreuna este doar contractul."

http://www.Ogararu.ro/blog/2011/10/04/cand...-barba%C8%9Bia/

gio_stgloria23.04.2012 06:25

La multi ani George !

Fane23.04.2012 06:29

Un sincer La Multi Ani George Ogararu !

gio_stgloria21.09.2012 20:08

Stie careva care mai este situatia lui ? Stiu ca a fost in discutii cu Portland Timbers dar se pare ca nu s-a realizat transferul si cu toate astea nu apare nici in lotul lui FC Sion.

Lari21.09.2012 20:09

Asteptam sa scrie pe Facebook. :rolleyes:

red&blue_boy24.09.2012 10:23

George Ogararu nu si-a gasit incă echipă desi sezonul 2012-2013 a inceput de mai bine de o lună in toate campionatele din Europa, iar acum ar putea fi dispus să accepte si o eventuală ofertă din Liga 1.

Fundasul de 32 de ani si-a incheiat conturile cu FC Sion la finalul sezonului trecut, iar situatia fostului fundaș al Stelei s-a complicat si mai mult la finalul saptamanii trecute, cand a fost anuntat de sefii lui Seattle Sounder că nu poate fi pastrat in lot.

Ogararu a fost in probe la gruparea din SUA, alaturi de Eidur Gudjohnsen, fost atacant la Chelsesa si Barcelona, dar cei doi nu au fost pastrati de trupa din Seattle din cauza faptului că bugetul de salarii fusese deja consumat.

"I-am avut pe George (n.r. Ogararu) si pe Eidur (n.r. Gudjohnsen) aici, dar nu am reusit să ii pastram. În cele din urmă a venit doar Marcus Hahnemann. Mereu iți doresti să poti face mai mult, să ai cea mai bună echipa dar lumea trebuie să inteleagă că avem niste limitari salariale...

Am realizat că mai putem face un singur transfer si suntem bucureosi că l-am luat pe Marcus.

În mod cert vom ramane in contact cu George si Eidur pentru că nu stii nicodată ce se intamplă in viitor. Am avut o aceeasi problemă si cu George si cu Eidur: aveam foarte putini bani disponibili si felxibilitate aproape zero in ceea ce priveste reajustarea bugetelor", a declarat managerul general al clubului Seattle Sounders, Adrian Hanauer.

În conditiile in care ne apropiem de luna octombrie, iar Ogararu nu are incă echipa nu ar fi exclus ca acesta să accepte o eventuală propunere venită din Liga 1. Ogararu ar ajunge liber de contract la noua echipa

prosport

gio_stgloria24.09.2012 10:45

Pai sa vina la Viitorul :).

Lari29.09.2012 16:20

De pe Facebook:

Salutare prieteni!

Despre Seattle Sounders:

Am fost, am vazut, mi-a placut, am primit o oferta iar pana in luna noiembrie, cand se termina sezonul in MLS, va trebui sa ma decid daca din ianuarie America va fi urmatoarea destinatie.

Sa aveti un weekend deosebit!

Lari13.12.2012 18:06
GRYG14.12.2012 09:13

ar fii bine sa prinda o echipa undeva ....la Steaua nu are loc din cauza conducerii..el are o coloana vertebrala...pe cand cei din conducere numai au asa ceva ...si de aici nu se inteleg....bafta

steag_cruce_invers.gif

«118192021»