FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1789101144»
AGRESSIVO198+123.12.2005 12:02

trebuie sa fim constienti ca daca pleaca Radoi s-a terminat cu jolly-jockeru care joaca pe toate posturile si atunci ce facem???

dbd23.12.2005 15:21

misha a scris

nu trebuie sa te convinga...nu-ti place ..e parerea ta

parerea multor suporteri este alta...si nu trebuie sa coincida cu a ta...vezi ce simplu e

da' glumeam...stiu ...si ai dreptate...

reddog23.12.2005 21:54
trebuie sa fim constienti ca daca pleaca Radoi s-a terminat cu jolly-jockeru care joaca pe toate posturile si atunci ce facem???

Nu cred ca Jiji il lasa sa plece. Cred ca ar trebui sa stati linistiti din acest punct de vedere. Cel putin nu va pleca la noua echipa a lui Protasov.

AGRESSIVO198+123.12.2005 22:07

Doamne ajuta

cristianotopeanu25.12.2005 19:22

Doua poze cu cel care ar fi trebuit sa iasa jucatorul anului .....

013rt1.jpg

025go.jpg

dbd26.12.2005 07:23

Jucatorul anului in Romania ! :wink:

Elena_Radoi26.12.2005 17:10

Cred ca trebuia sa fie ales cel mai bun jucator din Romania. Mutu in primul rand nu joaca in Romania(doar la echipa nationala). Radoi este un jucator complet. Este un jucator exemplar pentru toata Divizia A. Dupa parerea mea Radoi ar trebui sa plece de la Steaua deoarece si-a facut datoria. As vrea sa fie transferat la Ac Milan, deoarece nu este o echipa extrem de renumita precum Real Madrid sau Bayern Munchen pline de jucatori puternici. Lui ii trebuie o echipa care sa nu il tina pe banca de rezerve pentru ca este pacat deoarece este valoros. Cred ca la ultimul meci la Steaua tribunele o sa rasune strigandu-i numele... 8)

dbd26.12.2005 17:14

da mai dar e vorba despre un jucator roman...oriunde ar juca el...este roman...

Motanu D26.12.2005 17:17
As vrea sa fie transferat la Ac Milan, deoarece nu este o echipa extrem de renumita precum Real Madrid sau Bayern Munchen pline de jucatori puternici.

AC Milan , pe plan european, e pe locul 2 dupa Real. Barcelona, Bayern sau Chelsea inseamna tot atat cat si Steaua in privinta palmaresului, raportate la cele 2...

Altfel, ai dreptate in privinta lui Mirel. Merita si el un trofeu Champions League in palmares !!!

dbd26.12.2005 17:21

da...dar Radoi nu vrea sa plece de la Steaua...nu ziceati voi asa !!! :lol: :lol: :lol:

Motanu D26.12.2005 17:23

Nici nu am zis altceva... Vom egala Juve la numarul de trofee Champions League ! Care-i problema ? :lol: :lol: :lol:

dbd26.12.2005 17:27

Doamne Ajuta !!! De ce nu ???

AGRESSIVO198+127.12.2005 00:02
Cred ca trebuia sa fie ales cel mai bun jucator din Romania. Mutu in primul rand nu joaca in Romania(doar la echipa nationala). Radoi este un jucator complet. Este un jucator exemplar pentru toata Divizia A. Dupa parerea mea Radoi ar trebui sa plece de la Steaua deoarece si-a facut datoria. As vrea sa fie transferat la Ac Milan, deoarece nu este o echipa extrem de renumita precum Real Madrid sau Bayern Munchen pline de jucatori puternici. Lui ii trebuie o echipa care sa nu il tina pe banca de rezerve pentru ca este pacat deoarece este valoros. Cred ca la ultimul meci la Steaua tribunele o sa rasune strigandu-i numele... 8)
Parerea ta cred ca e gresita:

1-si Steaua e o echipa mare

2-nu crezi ca chiar daca si-a facut datoria ar trebui sa-l tinem si sa-l platim bine?

3-crezi ca e singurul care si-a facut datoria?...hai sa-i vindem pe toti care si-au facut datoria la Milan si dupa aceea te aud cerand performante

In fond si la urma urmei jucatorii nostri nu pleaca pt ca afara sunt echipe mai mari ci pur si simplu PENTRU BANI.

dbd27.12.2005 07:25

dar sa nu-mi spui ca Elena credea ca pleaca pentru cluburi !? :lol: :lol: :lol:

adr1andesign06.01.2006 10:39

sal,

am pt voi primul site dedicat lui Mirel Radoi:

www.mirelradoi.azplayers.com

toti cei intereasati de o colaborare un schimb de linkuri...poate aveti poze filmulete cu Radoi....care nu-s pe site sunt rugati sa ma contacteze la:

mailul: a***@***

sau pe yahoo messenger am id-ul: adr1andesign

dbd08.01.2006 03:00

PIȚURCĂ': "SĂ' SPUNĂ' OAMENILOR ADEVĂ'RUL!"

Ionuț Petrișor

Ieri, la Hotel Intercontinental, Viorel Păunescu a organizat o acțiune de binefacere la care a invitat 20 de bătrîni de la un azil din București. La acțiune au participat, alături de Păunescu, selecționerul Victor Pițurcă, președintele Federației de Box, Rudel Obreja, multipla campioană olimpică la canotaj, Elisabeta Lipă, dar și primarul Capitalei, Adriean Videanu. "Alături de cei prezenți, batrînii ar fi dorit mai mulți fotbaliști de la Steaua, dar și de la echipa națională", a declarat Păunescu. Pițurcă a ținut să lămurească și situația căpitanului Stelei, Mirel Rădoi (foto), căruia i-a reamintit că trebuie să iși recunoască greșeala de a părăsi cantonamentul "naționalei", fără a anunța pe cineva din staff-ul echipei. Cea mai emoționată de inițiativa lui Păunescu a fost Elisabeta Lipă, cea care s-a aflat pentru a doua oară alături de bătrîni. "Mă bucur că acești oameni mă cunosc și imi apreciază activitatea. Întîlnirea cu ei este o recompensă pentru că nu am putut să petrec Sărbătorile alături de părinții mei. Le promit că de Paști o să le fac pe plac și am să vin imbrăcată in chestor", a incheiat Lipă.

preluat din gsp

deci Radoi minte ??? 8O

Virgil08.01.2006 09:26

Problema este atat de insignifianta incat nu trebuie sa ne punem problema daca Piturca minte sau Radoi spune adevarul.

Daca ar fi mai inteligent Piturca ar gasi o modalitate de a-l aduce pe Radoi la nationala fara ca nici unul din cei doi sa para mincinos in fata opiniei publice.Piturca in afara de faptul ca nu da pe afara de desteptaciune mai e si catâr.Uite cum pentru un fleac de zero lei si zero bani echipa reprezentativa a tarii este privata de prezenta celui mai bun jucator român.

Darius_Stelistul13.02.2006 20:11

Radoi e cel mai tare mislocas din Europa si eu zic ca merita pe din plin sa fie capitanul nostru. Si in plus a marcat 7 goluri in Divizia A.E foarte mult pentru un fundas. Eu cred ca ar merita un post mai bun. Un atacant.

Voi ce ziceti?

Felicitari pentru SteauaToronto si armanoivici pentru tot ce fac pentru acest site

Darius_Stelistul13.02.2006 20:17

Voi ce parerea aveti despre Mirel Radoi

Nu stiu ce credeti voi dar eu am cea mai buna parere despre Radoi. Are toate calitatile.

Frumos e!

Destept e!

Bun e!

Ce ii mai trebuie?

Felicitari SteauaToronto si armanovici pentru ce fac acestui site.

FANATIK RED-BLUE14.02.2006 13:07

Miercurea trecută, Rădoi a organizat o conferinţă de presă pentru a face primul pas spre împăcarea cu Victor Piţurcă. "Îmi pare rău pentru tot ce s-a întîmplat. Orgoliul meu a fost prea mare şi niciodată în relaţia antrenor-jucător, jucătorul nu va avea dreptate, deci antrenorul are dreptate", a spus atunci Mirel.

După 7 zile în care a analizat cele spuse de Rădoi, selecţionerul a anunţat ieri oficial decizia sa: "Din 13 februarie, Mirel Rădoi a fost reprimit în circuitul echipei naţionale". Astfel, după 8 luni şi jumătate de conflict şi declaraţii războinice, cei doi anunţă că s-au împăcat. Mai mult, prima întrevedere între ei va avea loc mîine seară, cînd în tribunele stadionului din Heerenveen va lua loc şi Victor Piţurcă.

"Eu consider că am făcut ceea ce trebuia în conflictul pe care l-am avut cu Victor Piţurcă"

Mirel Rădoi

"L-am felicitat pe Piţurcă, pentru că şi-a înfrînt orgoliul. Rădoi este cel mai tare mijlocaş central din Europa. Nu ne va învinge nimeni cu el în echipă, nici Olanda, nici Brazilia. Batem Olanda şi în deplasare, şi la Bucureşti"

Gigi Becali

"Piţurcă a dat dovadă de maturitate. Rădoi este un jucător foarte important pentru echipa naţională şi eu mă bazez pe setea lui de revanşă"

Florin Prunea, director departament Relaţii Internaţionale FRF

INTERVIU

- Mirel, cum aşteaptă Steaua meciul tur cu Heerenveen?

- E o presiune foarte mare, dar nu ştiu dacă este din cauza debutului lui Oli sau din cauză că noi nu am mai jucat un meci oficial de foarte mult timp.

- Steaua este favorită. Crezi că este un avantaj?

- Nu cei care sînt favoriţi merg mai departe, însă noi sperăm că tot ce am acumulat în aceste cantonamente o să ne ajute să trecem de olandezi.

- Este Heerenveen o echipă puternică?

- Dacă ne gîndim că au cîştigat în ultima etapă cu Vitesse cu 4-1, după ce au fost conduşi, lucrul acesta ne dă de gîndit, însă trebuie să fim realişti şi să observăm că au jucat cu o echipă mică şi nu trebuie să ne speriem. Oricum, noi le-am pregătit nişte surprize.

- Olandezii au spus că nu cunosc nici un jucător al Stelei.

- Nici nu trebuie să cunoască. Eu sper ca după acest meci să ne ţină minte. Noi, spre deosebire de ei, cunoştem cîţiva jucători de-ai lor pe care trebuie să-i anihilăm.

- Sînteţi la doar 10 kilometri de Eindhoven, locul unde se va desfăşura finala Cupei UEFA.

- În primul rînd vrem să jucăm bine, pentru a arăta adevărata faţă a Stelei. Deocamdată, finala UEFA este foarte departe.

28 de meciuri a jucat Rădoi pentru Steaua în cupele europene, fiind, alături de Paraschiv, jucătorul din lotul campioanei cu cele mai multe prezenţe în competiţiile din Europa în tricoul roş-albastru.

Sursa: www.gsp.ro

dbd14.02.2006 20:40

Radoi a facut bine ca si-a cerut scuze...ca intr-un fel era vina lui...iar in rest ii urez bafta si la nationala si la Steaua...

DTP-Ludacris14.02.2006 23:04

sper in meciu cu herenveen de maine sa prinda un sut ...sa rupa portaru !!! :lol: si sa intre mingea in poarta ...binenteles :lol:

Ana-Maria15.02.2006 01:28

N-am nimic cu Radoi,tot respectul,dar greselile care au dus la ratarea calificarii in C.L,zic ca erau dovada faptului ca nu merita sa fie desemnat jucatorul anului.Parerea mea!

IONUTZ-CIPRIAN15.02.2006 09:45

:evil:>>>La meciul de care spui a fost vina lui Protasov ,omul nu cunostrea echipa atat de bine,daca venea la Steaua mai din vreme noi acum poate jucam in CHAMPINS LEAGUE,de ce primele meciuri am jucat prost?si dupa aia nu mai aveam adversar,jucatori au fost de vina ?(fara suparare)!!!>>>> :twisted:

Motanu D15.02.2006 10:34
N-am nimic cu Radoi,tot respectul,dar greselile care au dus la ratarea calificarii in C.L,zic ca erau dovada faptului ca nu merita sa fie desemnat jucatorul anului.Parerea mea!

Corect era: "dar greselile care au dus la ratarea calificarii in C.L,zic ca erau dovada faptului ca nu merita sa fie desemnat antrenorul anului". Radoi a gresit, dar tactica in acele 2 meciuri a fost varza rau. Sarmanii Nesu si P.Marin nici nu mai stiau unde joaca... etc. Radoi a gresit. Dar asta s-a intamplat pentru ca nu-i putea dubla pe toti ceilalti !

«1789101144»