FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«167891044»
Bogdan4Steaua05.12.2005 21:55

Am observat ca multa lume, inclusiv presa si comentatorii de pe National-Carbogazos TV au spus ca faultul lui Radoi a fost identic cu cel facut de Rada in meciul Rapid-Steaua. Nimic mai fals.

1. Daca in urma faultului lui Rada, Mirel s-a accidentat serios si a stat mai multe saptamani, in meciul cu Vaslui nu s-a intamplat acelasi lucru, jucatorul vasluian nesuferind nici o accidentare.

2. Chiar daca Radoi a atacat cu ambele picioare, nu a facut-o direct pe tibia adversarului si nu a intrat cu talpa(pe reluari se vede cum a lasat crampoanele in pamant cand a facut alunecarea). De altfel, nici nu e 100% ca a fost contact.

Nu vreau sa fiu subiectiv, Radoi nu trebuia sa faca acel gest, dar s-a exagerat prea mult si parerea mea este ca nu merita rosu, iar comparatia cu fault-ul lui Rada este deplasata. Nu spune nimeni ca Radoi e usa de biserica, dar capitanul are o rautate in joc care de multe ori este benefica pentru echipa. Important e sa nu se lase cu faulturi grave.

redandblue06.12.2005 07:50

Totusi sa nu uitam ce s-a petrecut ininte de faultul lui Mirel...

strezahuzum06.12.2005 07:55

ce-ar fi sa lasam discutia asta cu faultul lui Mirel ca e inutila. Nu de alta, dar eu unul sunt convins ca daca Radoi ar fi vrut intr-adevar sa faulteze dur, sigur iesea individul de la Vaslui pe targa.

Dar cum nu s-a intamplat acest lucru, orice acuzatie nu e altceva decat noroi aruncat de o mana de complexati spre un jucator cu o dorinta de lupta exemplar...

AGRESSIVO198+122.12.2005 09:11

Dupa ce va pleca de la Steaua va ramane Radoi in inima suporterilor cel putin la fel de iubit ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau mai mult?

sorin_77722.12.2005 09:29

Nu cred ca va fi peste [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... Nu stiu daca cineva il va putea depasi in istoria acestui club pe Laca... Cine il poate uita momentul golului din penalty de la Sevilla? Executia si-a pus is ea amprenta... :wink:

Daca Radoi va castiga cu Steaua Cupa UEFA atunci cine stie?!?! :wink:

AGRESSIVO198+122.12.2005 12:58

dar sa nu uitam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nici nu prea a avut succes afara si probabil din cauza asta a jucat atat la Steaua dar Radoi tooot are oferte de placari pe salarii mari si pana acum vad ca nu ne-a lasat(sper sa-i dea Jiji 1mil. pe an sa nu plece ca avem nevoie de asa jucatori).

dbd22.12.2005 14:05

ba mie sincer sa fiu Radoi mi se pare un jucator normal ...nu foarte bun...stie sa dirijeze jocul...adica e un capitan bun...

AGRESSIVO198+122.12.2005 14:32

Radoi iubeste echipa nu-i mercenar ca ceilalti

dbd22.12.2005 14:50

cred ca mai sunt destui care sunt stelisti puri !!!

neaga...Paraschiv...

AGRESSIVO198+122.12.2005 15:03

cand primesc o oferta grasa(inca nu a avut Paraschiv) pleaca Radoi normal ca va pleca si el ca si-a facut datoria.

dbd22.12.2005 15:54

:? asa e in fotbal...dar sunt multi care dupa ce pleaca acesti jucatori ii urasc pe viata...

AGRESSIVO198+122.12.2005 15:57

daca nu-si fac datoria cel putin 3ani inainte sa plece e normal

dbd22.12.2005 16:08

da dar nu e vorba de indeplinirea datoriilor...ci de plecarea de la un club pentru mai multi bani...

AGRESSIVO198+122.12.2005 16:15

pleaca pt mai multi bani nimic de zis dar sa-si faca datoria inainte si nu vor mai fi injurati dupa ce pleaca

dbd22.12.2005 16:21

ba tot vor fi...si Radoi daca pleaca va fi considerat de unii tradator...poate :roll:

AGRESSIVO198+122.12.2005 16:30

eu nu cred

sorin_77723.12.2005 07:23

Radoi daca pleaca va fi aplaudat mai ceva decat a fost Protasov la ultimul meci... I se va striga numele de se va zgudui stadionul, dar nu va fi la fel ca la Laca, In schimb daca se va intoarce sa-si incheie cariera la Steaua probabil isi va locul in inimile multora dintre noi alaturi de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]....

cristianotopeanu23.12.2005 08:48
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] s-a intors la Steaua dupa perioada nefasta de la Oviedo si Fiorentina, altfel nu s-ar fi bucurat, poate de atatea aprecieri. Sigur ca pustii zic si ei "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]", asta pentru ca li s-a inoculat o idee de catre altii si ei nu au termeni de comparatie.... Sigur ca mie mi-a placut Hagi mai mult ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], dar asta si pentru ca nu am prins generatia '50-'70. Acum cand ma uit la meciuri de arhiva, incerc sa imi formez o parere.
AGRESSIVO198+123.12.2005 09:59

asta vreau si eu sa zic,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nici nu prea a avut sanse mari afara,dar Radoi cu toate ca ar fii primit salarii f mari n-a plecat.Pt mine unu Radoi ocupa90% in inima mea din cat ocupa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si asta acum cand are doar 24 de ani

dbd23.12.2005 11:10

Radoi ma ??? nu cred...nu mi se pare cine stie ce acest Radoi... :)

AGRESSIVO198+123.12.2005 11:23

nu l-ai urmarit are doar 24de ani si joaca orice post la fel de bine,nu stiu vf sau portar iar de seriozitate nu mai vorbim(in timp ce altii petrec noptile prin baruri Radoi doarme ca are antrenament a doua zi)..... ca de altfel toti jucatorii de la Steaua ,ai vazut NEAGA cand s-a lasat de baruri a inceput sa joace,pana atunci? DIN CAUZA ASTA MERITA Radoi APRECIEREA NOASTRA!!! asa scrie Radoi cu litere mici,de ce?

dbd23.12.2005 11:25

inca nu mai convins !!! :D

misha23.12.2005 11:39
inca nu mai convins !!! :D

nu trebuie sa te convinga...nu-ti place ..e parerea ta

parerea multor suporteri este alta...si nu trebuie sa coincida cu a ta...vezi ce simplu e :D

AGRESSIVO198+123.12.2005 11:44

pt mine Radoi inseamna ONOARE,MENTALITATE,CARACTER si RESPECT fata de SUPORTERI si CLUB

Motanu D23.12.2005 11:45

pentru. Draculasblood:

daca te uiti la meciurile din Spania vei vedea ca singurul fundas mai bun ca Radoi de acolo este Puyol. restul sunt jale... De aia si au cum sa iasa golgheteri unii ca Forlan sau Eto'o, atacanti buni dar departe de un Van Nistelrooy (de acum 2-3 ani...), Adriano sau Shevchenko... Eu il vad chiar si peste Chivu, jucator cu mai multa experienta totusi !

De aceeai eu cred ca Radoi merita aprecierea noastra.

«167891044»