Parerea mea este ca Radoi e cel mai bun jucator din tara si el trebuia sa castige titlul de jucatorul anului. Nu Mutu
Parerea mea este ca Radoi e cel mai bun jucator din tara si el trebuia sa castige titlul de jucatorul anului. Nu Mutu
N-am nimic cu Radoi,tot respectul,dar greselile care au dus la ratarea calificarii in C.L,zic ca erau dovada faptului ca nu merita sa fie desemnat jucatorul anului.Parerea mea!
Corect era: "dar greselile care au dus la ratarea calificarii in C.L,zic ca erau dovada faptului ca nu merita sa fie desemnat antrenorul anului". Radoi a gresit, dar tactica in acele 2 meciuri a fost varza rau. Sarmanii Nesu si P.Marin nici nu mai stiau unde joaca... etc. Radoi a gresit. Dar asta s-a intamplat pentru ca nu-i putea dubla pe toti ceilalti !
Sa inteleg ca faci aluzie la faptul ca vina e in totalitate a lui Protasov?Un jucator bun ca Radoi ar trebui sa fie polivalent,sa se preteze la orice post este pus in teren,nu sa faca greseli imense..
Eventual el sa centreze si tot el sa dea cu capul, nu ? Pune-l pe Ronaldinho sa joace mijlocas dreapta la Dinamo si apoi n-ai decat sa-l desfiintezi...
Meciul ala s-a pierdut tactic. Radoi nu a facut decat sa puna bomboana pe coliva !
Nu desfiintez pe nimeni,doar imi spun parerea.Mai bine tac,nu?Desi nu se potrivea,mai bine ziceai cireasa de pe tort.. ![]()
Si eu fac acelasi lucru, imi exprim parerea. Adevarul e ca Mirel ne-a cam ingropat (de aici si "bombana pe coliva"), dar acest lucru a venit pe fondul unei tactici catastrofale. Asta e problema. Dovada cea mai buna e, ca odata reparate erorile tactice, Radoi a tras efectiv echipa dupa el. Si a si marcat !
A marcat,dar fara folos..
A maract fara folos cu suedezii sau cu Valerenga ?! Nu cred !
Eu m-am referit strict la ce a facut in meciul cu Rosenborg.In rest,tot respectul :wink:
Totusi era printre primele meciuri ale Sezonului pentru noi,inca nu se legasera relatii de joc care au fost in tot acest tur de campionat...
Nu accept nici un fel de scuza! ![]()
Ok, Radoi a gresit. Dar, parafrazand un topic popular de pe acest forum, criticii sai sunt imposibili! :twisted: :twisted: :twisted:
As fi vrut sa fi fost tu acolo in locul lui Mirel 8).
Facem haz de necaz,bun.Cati dintre voi ati fost de acord cu zicala aia "Radoi,iti rupem dintii"?Eu nu,dar eram constienta ca a gresit.Da' prea l-au ridicat in slavi,Radoi in sus,Radoi in jos.E bun si atat! ![]()
Astfel de scandari sunt rezultatul alcoolului sau/si a unor minti bolnave. Ok, a gresit, dar nu trebuie impuscat pentru asta. Radoi nu e un Zeu, e un om. Si greseste, ca nu e perfect.
Fac haz de necaz pentru ca nu e cazul sa disperam. Mirel si-a revenit si joaca bine. Si sunt sigur ca el ne va duce in grupele Ligii.
Minti bolnave care,probabil,sunt printre noi.Asa sa fie,nu-i doresc raul.Sa demonstreze ce stie si ce poate in aceasta seara.Sa fie seara lui!
Vei vedea ca va fi seara lui. Radoi are anumite lucruri de demonstrat.
as vrea sa fac o comparatie intre Mutu si Radoi.
au in comun o mare ambitie si sunt foarte ingamfati amandoi.
ce ii diferentiaza:
- Mutu s-a lasat nasit de Gica Hagi, si cu asta cine se ia de el are probleme cu toti cei ce il iubesc pe Hagi, si sunt foarte multi. Mirel s-a lasat nasit de gigica behehecali, care nu prea e iubit, ci in cel mai bun caz folosit pentru banii lui sau invidiat daca nu chiar urat de cei ce nu ajung sa se bucure de banii lui!
- Mutu plateste cu varf si indesat atat jurnalistii (care il lauda chiar si cand joaca mai ceva ca o bashina desumflata) cat si oficialii federatiei (care isi iau dreptul la orice transfer, dar si la orice interviu favorabil nepretuitului "briliant"). Mutu e din tabara cancerului giovani Becali. Radoi a intrat in conflict cu Piturca, dupa parerea MEA, pentru ca Piturca si-a cerut dreptul din transferul lui Radoi afara, si a fost refuzat. si atunci Piturca a zis: las' ca nu mai pupa Radoi nationala sa vezi ca luati mai putini bani pe el daca va zgarciti sa imi dati si mie o parte din bani. Piturca s-a razgandit pentru ca probabil i s-a promis o cota din transferul lui Mirel, si in plus nefiind prost a constatat ca parcursul Stelei din UEFA il va scoate suficient in prim plan pe Radoi astfel ca acesta nu mai are nevoie de nationala pentru a fi propulsat la o echipa mare din vest.
mi-as dori sa fie doar o parere!
aaaa
Si ce vrei sa spui ca Radoi nu e mai bun ca Mutu.Defapt eu cred ca amandoi sunt la fel de buni. :wink:
aaaa
in sarsit cineva care gandeste ca mine ! :o
Ce parere aveti de Radoi in meciul cu heerenven
nimic care sa il scoata in evidenta dupa acest meci... A jucat in nota echipei si cam atat... Putea sa urce si el mai mult dar poate a avut sarcini defensive...
oricum era sa dea gol din pasa lui Bostina
Eu am vazut o singura ocazie mare si aceea la Dica... in rest NIMIC... dar asta nu inseamna ca Radoi a fost slab, a jucat in nota echipei si nu s-a evidentiat, singurul care a confirmat valoarea sa actuala a fost Goian... dar aici vb. despre Radoi si Goian nu intra in subiect...
imi pare rau ca din acele 2 lovituri libere avute in preajma lui 16, la nici una nu s-a bagat Radoi...
Date oficiale:
Data nasterii : 22.03.1981
Locul nasterii : Turnu-Severin
Capitan
Nr tricou : 6
Email : M***@***
Debut in divizia A : 04.03.2000
Jocuri in divizia A : 143
Jocuri la Steaua : 129
Jocuri in sezonul curent : 10
Cartonase galbene in sezonul curent : 2
Cartonase rosii in sezonul curent : 0