FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«18910111244»
Darius_Stelistul15.02.2006 11:23

Parerea mea este ca Radoi e cel mai bun jucator din tara si el trebuia sa castige titlul de jucatorul anului. Nu Mutu

Ana-Maria15.02.2006 12:01
N-am nimic cu Radoi,tot respectul,dar greselile care au dus la ratarea calificarii in C.L,zic ca erau dovada faptului ca nu merita sa fie desemnat jucatorul anului.Parerea mea!

Corect era: "dar greselile care au dus la ratarea calificarii in C.L,zic ca erau dovada faptului ca nu merita sa fie desemnat antrenorul anului". Radoi a gresit, dar tactica in acele 2 meciuri a fost varza rau. Sarmanii Nesu si P.Marin nici nu mai stiau unde joaca... etc. Radoi a gresit. Dar asta s-a intamplat pentru ca nu-i putea dubla pe toti ceilalti !

Sa inteleg ca faci aluzie la faptul ca vina e in totalitate a lui Protasov?Un jucator bun ca Radoi ar trebui sa fie polivalent,sa se preteze la orice post este pus in teren,nu sa faca greseli imense..

Motanu D15.02.2006 12:07

Eventual el sa centreze si tot el sa dea cu capul, nu ? Pune-l pe Ronaldinho sa joace mijlocas dreapta la Dinamo si apoi n-ai decat sa-l desfiintezi...

Meciul ala s-a pierdut tactic. Radoi nu a facut decat sa puna bomboana pe coliva !

Ana-Maria15.02.2006 12:18

Nu desfiintez pe nimeni,doar imi spun parerea.Mai bine tac,nu?Desi nu se potrivea,mai bine ziceai cireasa de pe tort.. :D

Motanu D15.02.2006 12:28

Si eu fac acelasi lucru, imi exprim parerea. Adevarul e ca Mirel ne-a cam ingropat (de aici si "bombana pe coliva"), dar acest lucru a venit pe fondul unei tactici catastrofale. Asta e problema. Dovada cea mai buna e, ca odata reparate erorile tactice, Radoi a tras efectiv echipa dupa el. Si a si marcat !

Ana-Maria15.02.2006 12:46

A marcat,dar fara folos..

Motanu D15.02.2006 12:50

A maract fara folos cu suedezii sau cu Valerenga ?! Nu cred !

Ana-Maria15.02.2006 13:52

Eu m-am referit strict la ce a facut in meciul cu Rosenborg.In rest,tot respectul :wink:

I.N.Money15.02.2006 14:08

Totusi era printre primele meciuri ale Sezonului pentru noi,inca nu se legasera relatii de joc care au fost in tot acest tur de campionat...

Ana-Maria15.02.2006 14:15

Nu accept nici un fel de scuza! :D

Motanu D15.02.2006 14:38

Ok, Radoi a gresit. Dar, parafrazand un topic popular de pe acest forum, criticii sai sunt imposibili! :twisted: :twisted: :twisted:

As fi vrut sa fi fost tu acolo in locul lui Mirel 8).

Ana-Maria15.02.2006 14:45

Facem haz de necaz,bun.Cati dintre voi ati fost de acord cu zicala aia "Radoi,iti rupem dintii"?Eu nu,dar eram constienta ca a gresit.Da' prea l-au ridicat in slavi,Radoi in sus,Radoi in jos.E bun si atat! :)

Motanu D15.02.2006 14:49

Astfel de scandari sunt rezultatul alcoolului sau/si a unor minti bolnave. Ok, a gresit, dar nu trebuie impuscat pentru asta. Radoi nu e un Zeu, e un om. Si greseste, ca nu e perfect.

Fac haz de necaz pentru ca nu e cazul sa disperam. Mirel si-a revenit si joaca bine. Si sunt sigur ca el ne va duce in grupele Ligii.

Ana-Maria15.02.2006 14:54

Minti bolnave care,probabil,sunt printre noi.Asa sa fie,nu-i doresc raul.Sa demonstreze ce stie si ce poate in aceasta seara.Sa fie seara lui!

Motanu D15.02.2006 15:01

Vei vedea ca va fi seara lui. Radoi are anumite lucruri de demonstrat.

mountytoma18.02.2006 09:30
Parerea mea este ca Radoi e cel mai bun jucator din tara si el trebuia sa castige titlul de jucatorul anului. Nu Mutu

as vrea sa fac o comparatie intre Mutu si Radoi.

au in comun o mare ambitie si sunt foarte ingamfati amandoi.

ce ii diferentiaza:

- Mutu s-a lasat nasit de Gica Hagi, si cu asta cine se ia de el are probleme cu toti cei ce il iubesc pe Hagi, si sunt foarte multi. Mirel s-a lasat nasit de gigica behehecali, care nu prea e iubit, ci in cel mai bun caz folosit pentru banii lui sau invidiat daca nu chiar urat de cei ce nu ajung sa se bucure de banii lui!

- Mutu plateste cu varf si indesat atat jurnalistii (care il lauda chiar si cand joaca mai ceva ca o bashina desumflata) cat si oficialii federatiei (care isi iau dreptul la orice transfer, dar si la orice interviu favorabil nepretuitului "briliant"). Mutu e din tabara cancerului giovani Becali. Radoi a intrat in conflict cu Piturca, dupa parerea MEA, pentru ca Piturca si-a cerut dreptul din transferul lui Radoi afara, si a fost refuzat. si atunci Piturca a zis: las' ca nu mai pupa Radoi nationala sa vezi ca luati mai putini bani pe el daca va zgarciti sa imi dati si mie o parte din bani. Piturca s-a razgandit pentru ca probabil i s-a promis o cota din transferul lui Mirel, si in plus nefiind prost a constatat ca parcursul Stelei din UEFA il va scoate suficient in prim plan pe Radoi astfel ca acesta nu mai are nevoie de nationala pentru a fi propulsat la o echipa mare din vest.

mi-as dori sa fie doar o parere!

ultras200618.02.2006 10:55

aaaa

Darius_Stelistul18.02.2006 13:09

Si ce vrei sa spui ca Radoi nu e mai bun ca Mutu.Defapt eu cred ca amandoi sunt la fel de buni. :wink:

ultras200618.02.2006 20:40

aaaa

dbd18.02.2006 23:22

in sarsit cineva care gandeste ca mine ! :o

Darius_Stelistul24.02.2006 09:52

Ce parere aveti de Radoi in meciul cu heerenven

sorin_77724.02.2006 10:11

nimic care sa il scoata in evidenta dupa acest meci... A jucat in nota echipei si cam atat... Putea sa urce si el mai mult dar poate a avut sarcini defensive...

Darius_Stelistul24.02.2006 10:39

oricum era sa dea gol din pasa lui Bostina

sorin_77724.02.2006 11:16

Eu am vazut o singura ocazie mare si aceea la Dica... in rest NIMIC... dar asta nu inseamna ca Radoi a fost slab, a jucat in nota echipei si nu s-a evidentiat, singurul care a confirmat valoarea sa actuala a fost Goian... dar aici vb. despre Radoi si Goian nu intra in subiect...

imi pare rau ca din acele 2 lovituri libere avute in preajma lui 16, la nici una nu s-a bagat Radoi...

FANATIK RED-BLUE24.02.2006 18:30

Date oficiale:

Data nasterii : 22.03.1981

Locul nasterii : Turnu-Severin

Capitan

Nr tricou : 6

Email : M***@***

Debut in divizia A : 04.03.2000

Jocuri in divizia A : 143

Jocuri la Steaua : 129

Jocuri in sezonul curent : 10

Cartonase galbene in sezonul curent : 2