dupa acel fault nu cred ca ii mai iarta.
dupa acel fault nu cred ca ii mai iarta.
Radoi... cand spui numele asta te gandesti la un mare jucator, unul care mereu si-a respectat echipa la care a jucat (adik Steaua). E un jucator formidabil... cel mai tare din Romania...
:lol: :lol:
Mirele te rugam ADUNE VICTORIA in giulesti ...
are un SUT ...beton :lol:
poti sa joci si slab si bine,pt noi oricum vei ramane un idol pt faptul cum iti aperi culorile.
DE CE NU JUCATI SI VOI
CUM O FACE Mirel Radoi!!!!!!!!!!!!FORZA STEUA:BATETI RAPIDUL IN RETUR:EU ZIC 3-0
Mirel acum nu-ti mai cer victoria , iti cer sa dai gol , vrem un gol de la tine , esti un adevarat lider .
nu cred k m`as supara daca Radoi ar pleca la o echipa mare din europa.. gen inter...barca sau arsenal insa pe cateva milioane bune si doar cu o conditie...sa se aduca un inlocuitor la fel de bun sau un baiat tanar..de viitor
yo sunt fff mandra ca Radoi s-a naskut in severin...unde lokuiesk sji yo...FORZA Steaua
LOVE Radoi...!!! :lol: ![]()
NU STIU DACA AS AVEA NECESARELE CUVINTE SA-L DESCRIU PE Radoi CA OM SI MAI ALES CA FOTBALIST...........PUR SI SIMPLU E CEL MAI BUN!!!!!!
doamne cred ca are oasele de marmura, de beton, nu stiu... ati vazut cum a intrat iarasi rada la el? ala ar trebui sa faca puscarie pt ce intrari are, e alexa 2...
cred ca am inceput sa vb ca mitica de la Liga...
oricum, Radoi, super jucator (dar imi place altul mai mult
)
doamne cred ca are oasele de marmura, de beton, nu stiu... ati vazut cum a intrat iarasi rada la el? ala ar trebui sa faca puscarie pt ce intrari are, e alexa 2...cred ca am inceput sa vb ca mitica de la Liga...
oricum, Radoi, super jucator (dar imi place altul mai mult
)
altul ? tot de la Steaua ? :lol: :lol:
mai facut curios...
Mirel Radoi..ramai in Ghenceaaaaaaaa :cry:
Cred ca nu ii mai putem cere acest lucru,a facut prea multe..merita sa joace la o echipa mare din Europa...
SUPERB acest Radoi , a facut un meci de senzatie . A fost singurul care a dat drumul la minge din prima , recuperari excelente de toate . E un jucator COMPLET ! Bravo Mirele .
Radoi and Steaua ! = Cerul si Pamantul ! nedespartiti ! Radoi nu va pleca ! nu va vrea !
Senzational,tocmai l-am auzit intr-un interviu in care a declarat ca a vorbit cu Becali si a spus ca nu va pleca de la Steaua, a inceput o munca care dureaza de 5 ani deja si ca nu mai moare daca mai sta inca 2 ani,este multumit si fericit la Steaua.Pur si simplu nu ai cum sa nu il iubesti! De un singur lucru ma tem FOARTE RAU,ar fi o lovitura imensa pentru Radoi daca ar lua un galben in meciul retur si nu ar juca finala, pentru el si pentru noi... :cry: :cry: :cry: sper din tot sufletul ca nu o sa fie cazul...
pt mine Mirel e "il capo di tutti capi 2"(dupa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],off course).il admir pentru devotament si pentru ca e genul de jucator care moare cu adversarul de gat da nu-l lasa sa treaca de el.si chestia asta le da mare incredere coechipierilor.si in plus mai si iubeste steua.si mai e si super dragutz ![]()
E cel mai bun jucator din divizia A. Sper sa mai ramana ceva timp la Steaua si sa nu plece la alte cluburi din Europa.
Daca nu are, (doamne fereste!), ghinionul sa primeasca galben in returul cu Boro, contez foarte mult pe el ca o sa faca un joc bun in finala si ca o sa contribuie la castigarea Cupei UEFA. ![]()
vad ca de Mirel nu zice nimeni nimik.toti ati sarit in capul lui Carlos.
este capitanul nostru il iubim,ii apreciem meciurile bune,il laudam cand este cazul dar trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca aseara ajucat mult prea defensiv.poate se temea ca va lua cartonas si va rata finala.asta daca se califica Steaua.asa oricum o rateaza.a jucat destul de haotic.dar asa a jucat toata apararea. :cry: :cry: :cry:
i-a lipsit luciditatea.pacat.personal,cu riscul de a fi injurata,preferam Steaua in finala chiar daca ar fi fost sa nu joace Mirel.
Mirel a fost aseara cel mai slab de pe teren. A facut cel mai slab meci din cariera.
Cum poti sa zici ca nu a zis nimeni nimic? Aseara la emisiunile de dupa meci multi i-au sarit in cap ca nu a stiut sa conduca echipa, ca nu a jucat nimic...lucruri cu care nu pot sa fiu de acord! Dar asta e viata, la infrangeri gasim vinovati pe oriunde si tapi ispasitori pe unde nu este cazul.
In orice caz, viata trebuie sa mearga inainte...URMEAZA rapid!
inainte de a spune ceva tin sa mentionezi ca atunci cand toata lumea il blama pe Mirel dupa meciul cu Rosenborg i-am luat apararea pe acest forum , cei mai vechi isi pot aduce aminte.
Mirel a jucat aseara slab, insa ceea ce este cel mai grav este ca nu a facut greseli, ca in meciul cu Rosenborg, ci ca s-a pierdut si a disparut din joc. Nu-l blamez si nu-l acuz pentru asta, aceasta atitudine au avut-o aproape toti jucatorii si vina ii apartine aproape in totalitate psihologului Olaroiu.
insa acest lucru nu trebuia sa se intample din 2 motive
1. Este capitanul echipei. Chiar daca gresea, chiar daca lua rosu trebuia sa fie prezent. sa faulteze, sa dea pe langa minge, dar mai ales sa strige si sa-si imbarbateze colegii. Amintiti-va ce meci a facut Moldovan la hamburg, atunci cand rapidistii erau calariti si nemtii jucau la intimidare a dat coate si calcat pe tibii. Acest lucru trbuia sa-l fca si Mirel pentru a-i potolii pe enbglezi. Vorba mariei Andriesi am fost suficient de buni insa nu suficienti de rai. poate principala calitate a lui Radoi, rautatea in teren, nu a existat aseara
2. Un jucator ce doreste sa ajunga la Milan, Barca sau alte echipe nu se poate prezenta in acest mod. Nu vorbesc de nivel de joc ci de atitudine. Mirel a fost din pacate slab de inger aseara, nu spun ca nu are valoare, este foarte valoro, insa se pare c totusi ii lipseste ceva si nu cred ca va face fata la un asemenea nivel. Poate Roma sau Valencia sunt maximul la care poate spera, desi si acestea s-au indepartat.
si eu sunt putin dezamagit de Radoi.ma asteptam la mai multe de la el in acest meci.dar asta e.are tot timpul sa invete.inca nu e un mare jucator.dar poate deveni...
cu englezii mi s-a parut cel mai bune de pe teren de la Steaua, cam singurul care a ramas cu capul pe umeri, dar dupa infrangere ce sa mai zici...