FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1121314151644»
forever_STEAUA12.05.2006 14:36

Radoi se antreneaza cu echipa

Capitanul Stelei a reluat astazi pregatirile alaturi de colegii sai, dar nu se stie cit de repede va reveni pe gazon. Mihai Stoica a vorbit joi seara despre o "recuperare miraculoasa" si n-a negat posibilitatea de a-l vedea pe Radoi pe teren duminica, impotriva echipei CFR Cluj.

"Radoi a inceput sa se antreneze urmind un program special si sper sa-l avem cit mai curind in echipa. Nu depinde de mine daca va juca cu Sportul sau nu, ci de starea lui si de ce spun medicii. Este un caracter puternic si trece peste orice problema fizica, a jucat de multe ori cu infiltratii. Este de admirat ca nu a dorit sa fie menajat niciodata. M-a rugat sa nu il menajez si a cerut sa joace meci de meci", a spus Olaroiu.

sursa: spt

Atentie la "vindecari miraculoase", ne-am mai ars o data cu portarul portughez al Stelei.

spre_2412.05.2006 17:49

dar de Iacob ce mai stiti ?

razvan9313.05.2006 06:58
dar de Iacob ce mai stiti ?

el e suspendat....etapa asta cu CFR Cluj

ps:CFR=kk-t fara rusine

razvan198321.05.2006 19:41

Inca o dovada astazi ca Radoi este un jucator adevarat si un capitan cum sincer de la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] n-am mai vazut la Steaua, si chiar, daca Steaua se califica in grupele Champions League cu Radoi capitan, atunci pentru mine Radoi ar putea chiar sa-l intreaca pe Marius. Mirel a demonstrat astazi tarie de caracter, el a luat responsabilitatea executarii penalty-ului care poate valora cat un campionat si l-a transformat. Bravo Mirel si acum sincer il inteleg pe Gigi de ce nu vrea sa-i dea drumul sa plece in afara. Pur si simplu trage echipa dupa el pe teren. Un respect deosebit pentru Radoi. Am ramas fara cuvinte in a-l lauda pe Mirel. Multa sanatate, Radoi.

I.N.Money21.05.2006 19:43

O coincidenta care am observat-o azi a fost ca inainte de golul lui Radoi,am dat pe celalalt meci si auzeam injurile adresate lui Mirel din partea galeriei giulestene.Imediat,Mirel a punctat,dandu-le o palma in stil de mare campion. 8)

razvan198330.05.2006 12:43
O coincidenta care am observat-o azi a fost ca inainte de golul lui Radoi,am dat pe celalalt meci si auzeam injurile adresate lui Mirel din partea galeriei giulestene.Imediat,Mirel a punctat,dandu-le o palma in stil de mare campion. 8)

Asa e si eu le-am prins, insa eu in gandul meu cand aud injuriile astea spun si eu altele: Mirel Radoi isi baga p... in [...]. Oricum Dumnezeu a fost sus si iata ca Mirel ne-a adus 3 puncte azi.

In (rumours) : Radoi (Steaua Bucarest), F. Thomas (Le Mans), Pelé (Le Mans), Letizi (PSG)

Acest fragment este de pe site-ul eurosport, si se refera la transferurile din Franta de acum din vara. Si aici la sectiunea in rumours inseamna zvonuri despre jucatori care ar putea veni. Despre Radoi se vorbeste la in rumours la echipa RC Lens. E greu de crezut ca Radoi va ajunge la Lens, totusi nu este un club de prima mana din Europa. Dar na, oamenii poate or spera si ei. Iata aici aveti link-ul: http://www.eurosport.com/football/ligue-1/...transfert.shtml

Rossoblu30.05.2006 13:04

ma indoiesc ca si daca vor plati 10 mil pe Radoi , ar vrea sa joace la o echipa de mana 2-a din Franta cu care nu o sa joace in vecii vecilor in CL.

DTP-Ludacris30.05.2006 13:44

Si chiar daca vor oferi,ma indoiesc ca va pleca! :wink:

razvan198307.06.2006 18:56

Nu pot iarasi sa nu remarc calmul lui Mirel la loviturile de la 11 m. Dupa ce a marcat cu Sportul intr-un moment important, acum a "recidivat" si a marcat si azi. Doamne ajuta ca nu pleaca, asa a declarat pe OTV, va mai sta sa joace in tururile preliminare din Champions League si dupa ce ne vom califica, sunt sigur, va mai sta si sezonul viitor. Felicitari si tie Mirel pentru titlul nr. 3 in tricoul Stelei.

I.N.Money07.06.2006 18:58

Nu putea sa ne dezamageasca capitanul tocmai acum..

gigi_oli_duckadam07.06.2006 21:14

poate duce 1 meci singur . el si un portar . un foarte bun jucator . unul din cei mai buni mijlocasi . steven gerrard si Radoi ar fi o formatie mult prea puternica pt Liverpool . asa ca nu pleaca . Radoi E CEL MAI BUN

spre_2408.06.2006 08:05

bv Radoi pt campionatul pe care lay facut si pt tot ce ai facut pt Steaua si vei face ! sper sa nu pleci de la noi nici la anul si niciodata:)

skorpio1508.06.2006 09:46

N-am vazut in nicio alta echipa din campionat capitan mai serios si devotat ca Radoi. Se-agita, tipa, da din maini, incurajeaza jucatorii, greselile pe care le comite le rezolva tot el 90%... N-o sa vedeti asta la niciun alt asa-zis capitan din Romania! In plus omogenitatea echipei, adica atuul nr 1, din linia mediana si aparare vine. Cum a zis si Becali, e piesa de baza a Stelei si-n mod sigur n-o sa plece prea curand.

forever_STEAUA08.06.2006 17:59

Radoi: "Este o onoare sa joc la Steaua"

Radoi a declarat la TVR: "Ma surprinde placut faptul ca la o asemenea ora tarzie sunt atatia suporteri. Este o onoare pentru mine sa joc la o asemenea echipa."

sursa: gsp

Mirele, si pentru noi este o onoare sa te avem capitan.

spre_2408.06.2006 19:32

mireeeeeel radoooi esti unu dintre noi ! mia plakt cum canta cu noi aseara cantecu asta si altele !

tanti16.06.2006 22:59

mamaaaaaa, ce nervi am... cum sa-l dea la portsmouth?!?!? ce aia e echipa de Radoi? ca sa nu mai vorbesc ca vinzi ambii capitani intr-o vara... pana mea... mai radeam de aviari ca-si vand "mina de aur", pe niculae, si uite ce se face la noi

sunt egoista si nu vreau sa plece Mirel:

1. pentru ca greu se va gasi un jucator care sa-l inlocuiasca (dpdv al fortei, al daruirii, al capacitatii de a strange jucatorii in jurul lui)

2. pentru ca are valoare mai mare decat de portsmouth sau tottenham sau mai stiu eu ce kk de echipa o sa se mai vehiculeze prin presa in zilele urmatoare

3. pentru ca are DATORIA sa ne duca in grupele CL, dupa episodul trondheim (brrr!). stiu ca s-a revansat cu varf si indesat dupa aia, stiu ca am plans de oftica atunci pentru ca nu-mi venea sa cred ca tocmai lui i s-a intamplat magaria aia cu autogolul... nu l-am invinovatit atunci, nu o fac nici acum... dar is rea si nesuferita si aduc asta ca pe un ultim argument.

poate totusi vorbeste gura fara Jiji, poate totusi incearca sa-l "umfle", ca sa ofere altii, poate, o suma mai mare pentru el... poate vrea doar sa fie in centrul atentiei.. poate vrea sa mai castige niste capital de imagine spunand dupa aia: vedeti ce fac eu pentru Steaua? renunt la 11 milioane de euro si nu-l dau pe Radoi... nici nu stiti cat imi doresc sa aiba Jiji atata minte...

CAPITANE, RAMAI UNUL DINTRE NOI, PRINTRE NOI!!!!

stelista_pe_viata16.06.2006 23:30

yo asi spune sa nu mai anticipam noi unde pleaca Mirel,pana la urma la Steaua Mirel si-a facut datoria...acum el trebuie sa dovedeasca k se descurca si in alt cmpionat mult mai puternic decat al nostru...(si sunt convinsa ca se va descurca asa cum a facut-o si la Steaua)...de ce sa fim egoisti si sa il certam pe Gigi k a dat jucatori...Ogararu si Radoi merita ceva mai bun decat scandalurile din Romania...sincer yo ma bucur pentru ei si le doresc sa joace la fel de bine cum au jucat la Steaua...CU ACESTE DOUA TRANSFERURI INDRAZNESC SA SPUN K S_A MAI SCRIS O FILA DIN CEA CE INSEAMNA POVESTEA Stelei.Multzumim baietzi

ady4steaua17.06.2006 00:04

"Mirel NU TE VOM UITA"...sa strige in cor galeria

stelist43v3r17.06.2006 05:26

Domnule George Becali,

Ma simt scarbit de atitudinea dumneavoastra,nu numai pentru ca ati dat dovada de egoism renuntand la 9 milioane de euro de la Manchester United,care e o echipa cu nume nu numai in Europa,pentru a-l vinde pe Mirel cu 11 milioane la o echipa care nu reprezinta nimic in Anglia,ci si pentru ca mai deunazi spuneati ca sunt 4 jucatori ce nu vor pleca de la echipa orice ar fi:Mirel,Nicolita,Goian si Ghionea.Asta dovedeste ce onoare aveti dumneavoastra,domnule George Becali.

Maine-poimaine vedem ca pleaca si Banel si echipa pe care o "iubiti" asa de mult se duce de rapa.Eu sper sa nu fie asa,dar din cate vad,ne indreptam cu pasi repezi spre lucrul acesta.

RUSINE,DOMNULE George Becali!

giulia17.06.2006 06:56

@ stelist43v3r

Nu stiu daca Gigi a dat dovada de egoism , dar el a spus ca nu il da pe Radoi sub 10 mil , iar toti au spus ca nimeni nu ii va da atat. Acum avand sansa asta le-a demonstrat tuturor valoare lui Radoi.Iar eu dupa cate l-am auzit pe Gigi, a spus ca acei jucatori pe care i-ai enumerat tu vor pleca doar pe sumele cerute de el.

axl2317.06.2006 09:01

imi pare ca jocul lui Mirel se muleaza perfect pe maniera de joc a englezilor. in forta, puternic, dur. fara compromisuri. Mirel se va integra perfect in anglia, fie si la portsmouth.

manuela17.06.2006 09:13

Nu vreau.sunt egoista, sunt oricum dar NU VREAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!dupa mine pe Mirel nu l-as da nici la Barca.Il vreau la Steaua. :cry:

PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss NU PLECA

_yang17.06.2006 09:21

Sa-l dea si pe Paraschiv la Malaga si dupa aia o sa avem obiectiv locul 3 si finala Cupei Romaniei...

AGRESSIVO198+117.06.2006 09:34

bravo Gigi,esti un actor atat de bun incat la un moment dat incepusem sa te credem ca tu chiar vrei performanta,dar iata,am luat teapa.Tu chiar vrei sa te(va)credem ca Mirel pleaca pt performanta?la Steaua nu se poate face performanta?vroiai sa jucam in UCL,cum?cu ce jucatori?cand vom fii si noi o echipa mare?se pare ca nu esti foarte diferit de varu giovani.

Daca chiar te intereseaza Steaua mareste-i salariu lui Mirel si fa-ne fericiti.

Din dragoste pentru Steaua m-am inscris si in partidul tau(chiar am aburit-o si pe nevasta-mea),nu ca m-ar fii interesat ce vrei tu sa faci in politica,dar am crezut ca vrei sa faci ceva pt Steaua(am zis sa-ti multumesc cumva),insa m-am inselat.

D-le George Becali te implor,nu-ti bate joc de cateva milioane bune de suporteri.

Lavrente_sb17.06.2006 10:00

Uite de curiozitate m-am apucat sa caut site-ul alora de la Porthsmouth sa vad si io ca daca e vorba sa mearga acolo ma gandesc ca sar face publica chestia asta...mai ales la un club mic,aducerea unui jucator ca Mirel cred ca ar face mare valva.Ei bine,palavrageli despre transferuri dar absolut nimic despre Radoi.Sa ne ajute Dumnezeu sa nu plece,nu la aia.

Fra sa vreau sa jignesc,trebuie sa zic ca in cazul in care si Mirel si-a dat acceptul pentru un transfer acolo...eu unu nu-l inteleg.Sincer ma indoiesc ca s-ar duce la un fel de FC Vaslui al premier league,cand sunt atatea cluburi GIGANTICE care il vor,si care joaca an de an in CL nu baraj sa nu retrogradeze.Mai stii ca la anul nu pica aia in B???si ce te faci Mirele?

«1121314151644»