FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1141516171844»
milan_nikolov24.06.2006 17:57

Eu sper Gigi are dreptatea dorezc acest bani de Radoi, noi Bulgari si noi romuni trebvue stiem dorez buni bani de jocatori nostru care este bune.

Anul trecut se vedea si noi si voi are fotbal nu mai slab de cel mai puternice ecipe Europa.

Daca acest an Radoi nu pleca de Anglia Portsmut, anul trecut de aceste bani va merge din mai puternuica ecipa, pe factul eu sigur voi va joca bine la Campions lige.

Bravo Gigi, este adevarul politica.

gloribyh04.07.2006 13:08
Eu sper Gigi are dreptatea dorezc acest bani de Radoi, noi Bulgari si noi romuni trebvue stiem dorez buni bani de jocatori nostru care este bune.  

Anul trecut se vedea si noi si voi are fotbal nu mai slab de cel mai puternice ecipe Europa.

Daca acest an Radoi nu pleca de Anglia Portsmut, anul trecut de aceste bani va merge din mai puternuica ecipa, pe factul eu sigur voi va joca bine la Campions lige.

Bravo Gigi, este adevarul politica.

Un bulgar care vorbeste frumos de capitanull nostru...Iti doresc toate cele bune Nikolov.

Un capitan adevarat.A ramas la noi.Cu el intam in grupe.Nu stiu de ce vorbeste toata lumea de intrarea in grupe.La Steaua ar trebui sa se vorbeasca cel putin de sferturi.Sunt convins ca vom trece de grupe.Anul trecut inainte sa inceapa Cupa UEFA am spus ca Steaua o va castiga....si chiar am crezut.Sper ca acum daca spun sferturi sa fim macar in optimi :wink:

_yang05.07.2006 07:11

Sper sa te inseli... Macar o semifinala !!!

gloribyh05.07.2006 22:27
Sper sa te inseli... Macar o semifinala !!!

PENTRU PRIMA DATA IN VIATA MEA M-AR BUCURA SA NU AM DREPTATE

_yang06.07.2006 07:32

:lol:

gloribyh07.07.2006 18:29

Cat de rau sa accidentat Radoi?E grav?Stiu ca e genunchiul stang...

Bogdan4Steaua07.07.2006 19:23

A fost menajat in ultimul meci special pentru a se reface. Sunt sigur ca nu vor fi probleme.

gloribyh08.07.2006 19:57

mersi.Acum am citit si eu...atunci e totul ok.Mersi

thunderz10.07.2006 10:49

este mai bine ca Radoi a ramas la Steaua fiindca el tine echipa unita

weeezer_2010.07.2006 15:16

si totusi, se par ca nu-s de ici de colo problemele lui de la genunchi...

gloribyh10.07.2006 20:51

da , am vazut si eu astazi , ca iarasi nu joaca.Ce-i cu genunchiul lui?Si ce e cu Strul....am auzit ca il transfera numai daca nu revine Baciu....iar Baciu a plecat cu echipa la Mierlo.....

LoveNesta12.07.2006 19:58

Ce bine ca a ramas Radoi la Steaua :D .Daca pleca la portsmouth(sau cum se scrie)il bateam pe Gigi ca l-ar fi lasat sa plece.oricum bravo lui Radoi ca a ramas la Steaua dar peste un an zic yo ca o sa plece la o echipa mai mare ca doar e fotbalist bun. :wink:

_yang13.07.2006 19:08

Ce echipa mai mare ca Steaua cunosti tu ???

gloribyh13.07.2006 21:14

Stiti care este dupa parerea mea cel mai mare transfer al conducatoriilor nostri in vara asta?Ca l-au pastrat pe capitan in echipa.....In rest nu stiu.Sper ca echipa sa nu mai slabeasca....ca de intarit , mie mi se pare ca nu este cazul....

steauafans.tk14.07.2006 00:53

ok...nu crezi ca exagerezi? :D

Noi tinem cu Steaua si zicem ca e cea mai mare, da' totusi 8O

spunemi daca vrei sa iti spun echipe mai tari, daca vrei le scriu pe tote in postul urmator :)

LoveNesta14.07.2006 09:33

Pai Steaua e echipa mare da zic yo ca nu poti sa faci o comparatie cu o echipa din afara?Vrei sa zici ca Steaua e mai mare ca Milan,arsenal,Barcelona, bayern? :wink: :D

gloribyh14.07.2006 11:08

Din punctul de vedere al jucatorilor poti comparaSteaua cu oricine...

LoveNesta14.07.2006 11:51

Da ok sunt cei mai buni jucatori din tara Radoi, Dica ,goaian,Ghionea,Nicolita.respect.dar cum il compari tu pe Goian cu nesta sau pe Ghionea cu cannavaro.Sunt jucatori buni dar mai au pana sa ajunga ca ei.

ps: de Carlos ce zici? :wink:

gloribyh14.07.2006 12:20

Carlos e un portar bun ....dar gafeaza in momente forate importante.Steua nu mai are de mult un portar cu adevarat de valoare....Ce bine ca avem aparare buna..Iar despre cannavaro and Co. nu cred ca exista o diferenta enorma.Nu am spus nicieu, ca Steaua e mai buna ca Inter sau Manchester....dar e o echipa , care poate juca fara probleme cu cele mai tari echipe de pe glob fara sa se faca de rusine.Iar despre valoarea adevarata a jucatorilor nostri , te poti convinge doar daca ii vezi jucand unor echipe ca Inter...Manchester...etc....

LoveNesta14.07.2006 12:24

Pai sa dea domnu sa jucam impotriva lor anul asta si sa ii batem.e pacat de el are reflexe bune Carlos da nu stiu ce are cateodata ca te doare capu cand il vezi cum gafeaza.Poate ii sunt favorabile astrele anul asta si isi demonstreaza si el valoarea. :D

_yang14.07.2006 12:37

ok...nu crezi ca exagerezi? :D

Noi tinem cu Steaua si zicem ca e cea mai mare, da' totusi 8O

spunemi daca vrei sa iti spun echipe mai tari, daca vrei le scriu pe tote in postul urmator :)

Sunt constient ca am exagerat dar iti spun eu ca sunt mai putin de 15 !

Din punctul de vedere al jucatorilor poti comparaSteaua cu oricine...
Subscriu
Da ok sunt cei mai buni jucatori din tara Radoi, Dica ,goaian,Ghionea,Nicolita.respect.dar cum il compari tu pe Goian cu nesta sau pe Ghionea cu cannavaro.Sunt jucatori buni dar mai au pana sa ajunga ca ei.  

ps: de Carlos ce zici?  

pe Goian il compar cu Nesta (in cazul lui Ghionea nici nu se pune problema ca e sub marii fundasi europeni) , Dica e peste Toni sau Robinho(cel care trebuie sa faca un dribling inainte de a se gandi sa paseze) iar de Radoi si Paraschiv nu mai are rost sa vorbim.

Era sa-l uit pe Nicolita care daca juca intr-un campionat mai mare ar fi valorat cel putin cat Robben sau Messi !

LoveNesta14.07.2006 12:57

deja incep sa vorbesc off topic.Radoi e intradevar un mare jucator mai mare decat o sa fie vreodata Mutu sau Chivu chiar daca toata lumea ii lauda atat.Radoi ar trebui sa fie capitanul nationalei da asta e daca joci in Romania nu esti asa bine vazut in ochii antrenorului cum sunt vazuti cei care joaca afara.

gloribyh14.07.2006 20:49

BravoYang....un stelist care gandeste bine....Radoi e cel mai bun jucator din Divizia A....Mutu poate are mai mult talent...dar nu are caracterul si forta de lupta a lui Radoi(lucru care conteaza mult pentru. un capitan).

_yang15.07.2006 12:01

Mutu a jucat bine doar cat timp a fost modest ... adica dupa ce a venit la Parma de la Inter...

Fitele dauneaza grav fotbalistilor...La Steaua din fericire nu e cazul...

gloribyh15.07.2006 20:39

Mai ...iarasi s-a accidentat Radoi....Capitane ce faci?

«1141516171844»