Probabil ca n-or sa pice,având in vedere investitiile masive care se vor pompa in acel club.
Dar daca,Doamne fereste,s-ar intampla,nu cred ca procuratorul lui Mirel nu va introduce in contract o clauza care sa-l dezlege intr-un astfel de caz...
Probabil ca n-or sa pice,având in vedere investitiile masive care se vor pompa in acel club.
Dar daca,Doamne fereste,s-ar intampla,nu cred ca procuratorul lui Mirel nu va introduce in contract o clauza care sa-l dezlege intr-un astfel de caz...
Uite de curiozitate m-am apucat sa caut site-ul alora de la Porthsmouth sa vad si io ca daca e vorba sa mearga acolo ma gandesc ca sar face publica chestia asta...mai ales la un club mic,aducerea unui jucator ca Mirel cred ca ar face mare valva.Ei bine,palavrageli despre transferuri dar absolut nimic despre Radoi.Sa ne ajute Dumnezeu sa nu plece,nu la aia.
nu te-ai uitat bine!
Ok...atunci e vrajeala...nu pot sa cred ca ditamai jucatoru e Mirel tampit sa mearga la o echipa noname.
cum m-am naibii...stiu ca zicea ca dupa ce Jiji io marit salariu nu mai vrea sa ajunga in strainatate decat pentru performanta...pai atunci cum mama naibii pleaca el pentru performanta la...scuzati...Salaul piatra-n shant aia?ma mir cum de nu mere in china?!mai multa merformanta facea la Steaua in cl sau UEFA anul asta iarasi...nush...ceva nu se leaga...ori a mintit el cand a zis ca nul mai intereseaza banii ori minte Jiji acuma...
habar nam ce sa zic...in orice caz...chiar si pe 1.5 mil pe an si 11 milioane transferu...mi se pare un pas inapoi enorm...ca mergea la locu 2 3 din rusia sau acolo tot aia e...sau in ucraina...ca toti restu de jucatori ce au plecat in ultima vreme...
si inca ceva...TU Mirel Radoi,inima Stelei,te hotarasti sa pleci sa joci pentru a ocupa un loc in prima jumatate de campionat englez(cica asteas obiectivele Portsmotuh pe sezonu urmator)in timp ce Ogararu pleaca la Ajax...cu bani mai putini(jumate)da oricum mai mult decat aveai aici de 2 ori, si joaca in CL,si in timp ce altii raman aicea cu salariile lor si joaca in cl sau UEFA si castiga campionatu si merg de la anul direct in CL.
Nu e deloc logic...ori siau pierdut mintile amantoti ori nush...
MIar parea rau sa mearga acolo nu numa ca lasa Steaua si pe noi, da si pentru ca nu mai stim nimic de el,pe Ogararu il vedem la TV.
Si portsmotuh ala e exact cum era espanyol cand sa dus Raducanu...prob peste 2 3 ani il vedem si pe Radoi la Vaslui cum lupta sa promoveze???
Mare greseala din toate punctele de vedere si pentru toata lumea.
Multa graba,pentru ca duap inca jumate de an ar fi venit oferte si de 10 milioane cum vrea ciobanu.
Mare perdere.
Mare dezamagire.
Probabil asta era transferu BOMBA anuntat!
Gigi neai spart.
Daca se intampla toata magariia asta neam dat dracu...ai pupam noi CL tot poimarti.
Mandru da TRIST ca sunt stelist.
nu e mai nici o vrajeala, chiar e vb de Portsmouth. Adik aia e echipa de care zicea Gigi. Acuma, daca o sa se si concretizeze transferul, asta e partea a doua, dar echipa e sigur Portsmouth!
Dezamagitor. Si Ogararu si Radoi. In schimb pana acuma am cumparat jucatori de la Jiul si de la Vaslui. :evil: Cu astia ne pregatim de Ch L. ? Ma rog, sper sa reinvesteasca banii de pe Mirel si de pe Ogararu in jucatori de valoare nu in frectii.
Ogararu macar e baiat destept si s-a dus la un club mare...si dak nu il tin aia iarasi pe banca din cauza ca joaca Romania cu olanda o sa creasca si ajunge si mai sus zic io.
De Mirel ramane de vazut,io inca sper ca va avea destula minte sa nu mearga acolo...macar de era Aston Villa sau Newcastle.nu prea vad cand ar mai avea el timp sa se remarce si acolo si dupaia sa il mai ia vreun club mare cu care sa castige ceva...aici i-a fost rampa de lansare...
Porthsmouth dupa cum am vazut ..si da...m-am documentat mai departe si am vazut ca despre ei e vb da nu inteleg cum de se duce acolo...e o echipa care merge pe ideea...jucatori mai bartani da care au avut un trecut...un fel de Rosenborg.Ala nu e mediu pt un fotbalist care vrea sa ajunga mai departe...mai degraba pt unu care vrea sa se stinga cel mult linistit,parerea mea.
Is curios dak cineva i-o fi pus vorbele astea pe masa si lui Mirel???chiar numa noi vedem asa lucrurile?
Inca o data zic...mare greseala!
Bhaaa, de e Portsmouth nu e nici o problema a fost cumparata tot de un rus smecher si o sa faca ceva gen Chelsea din ea in 2 3 ani sigur e in Liga. Au manager strain vor nu stiu ce jucatori investesc mult mult ... cine dracu era Chelsea acum 6 ani cand jucau zola viali si Petrescu dar acum ce este,ce recorduri a doborat in Anglia.
...BAIETI?...EU AM AUZIT CA Mirel NU PLEACA ...INCA...ARE DOAR OFERTE? :lol:
Ma..si sa fie un caz fericit sa zici ca in 2 3 ani ajung aia ceva,voua vi se pare ca Mirel are timp de pierdut cu echipe "in constructie"???are cati?27 de ani?pana ajung aia cineva face 30?ideal era sa mearga la un ditmai clubu, de exemplu Werder sau asa ceva...nici chiar Giganti da na...unde stia sigur ca ar face ceva
eu tot nu inteleg cu ce e mai buna portsmouth decat Steaua??? ca are bani...ca a terminat pe 17 sau pe nu stiu cat in campionat...NU MA INTERESEAZA. ori la MU ori la Liverpool,altundeva sa faca bine Gigi sa nu-l dea
Intradevar,nu cred sa fie cu nimic mai bine ca la Steaua,mai ales ca Mirel sustine ca nul intereseaza banii.
Si da,dak ar fi sa mearga la Manchester sau la Liverpool,Arsenal,Newcastle,poate Aston Villa din anglia doar,si sar mai adauga echipe de pe altundeva...acum vreao 2 saptamani citeam undeva ceva despre Celtic,da si aia saracii is vai de capu lor mai nou.
Ar mai fi echipe din germania,campionat care iarasi sar portivi cu jocul lui Radoi si sincer nu cred sa nu fie oferte si de acolo.
Tot asa citeam nu mai stiu cand...da prin iarna, ca era interes si din directia Milan pentru Radoi.
Sincer sa stiu ca pleaca la asa echipe as fi mandru si nu as avea inima indoita cum sustine Jiji,chiar mas bucura pe deo parte ca are sansa sa demonstreze ce poate face din postura de jucator la ditamai clubu nu la o ecipa sa recunoastem,mica dar ambitoiasa si "razboinica" din est.
La Portsmotuh nici macar public nu au am inteles, au un amarat de stadion de 20 000 de locuri.Chiar dak e in anglia io zic ca mai multi suporteri are Steluta la meciuri.
Eu unu tot gasesc dupa cum vedetzi si lucruri de obiectat legat de transferu asta.Si inca nici nu am vazut cum joaca echipa fara el.
Daca stau sa ma gandesc cum a jucat Steaua fara Neaga cand a plecat, considerand ca intradevar era in forma proasta atunci deci nu asjuta cu mult si tinand cont ca nici macar nu ma impresionat jucatoru ala,judecand dupa cat de tare a cazut jocu atunci,acum, ar trebui sa ne elimine vreun Maccabi tel aviv in turu 2 preliminar si in campionat sa facem egal cu liberty salonta.Nici nu am mai tinut cont de lipsa lu Ogararu.
Nu stiu ce va ficert este un lucru,pana acuam de cate ri a pleact cineva important de la club,no mers bine.
Singura exceptie o fost Zenga.A pleact Protasov si a fost ce a fost, pleacat Neaga acum un an si ceva si atunci iarasi o fost ce o fost.
Acuma pleaca Ogararu si Radoi,si dak se mai trezeste careva il vindem si pe Dica , doar no sa stea Jiji pe ganduri, Bostina am inteles ca va pleca si el, Nesu la fel(mare prostie si cu Bostina si cu Nesu daca pleaca)si cu ce ramanem ca se duce fratilor jumate din primu 11 din Cupa UEFA???
Nu untem Ajax sa nepermitem jucatori tineri de 5 6 milioane care sa avem garantia cai vindem dupaia pe 11 sau mai mult.
Decat Radoi mai bine i dadea drumu lu Banel la Chelsea dak chiar au facut aia oferta,suferea doar atacu nu toata echipa.
....eo nu mai zic nimica de Radoi astept pana miercuri .... :?
[...]Problema nu e ce va face Mirel în Anglia, pentru că se va descurca. De fapt, el e unul dintre puţinii oameni cu momente şi apucături britanice din campionatul nostru. Întrebarea e ce va face Steaua fără el. Nu pentru că n-ar mai exista pe planeta asta un mijlocaş defensiv care să-i ia locul. Există, slavă Domnului, rezervele salsa-merengue ale Paraguayului abia aşteaptă să se îmbrace în roş-albastru. Rădoi va fi greu de înlocuit, pentru că Steaua nu se desparte de un închizător, ci de un simbol. Iar simbolurile nu se cumpără, se formează în decursul anilor. Bănele, ce zici, te bagi să preiei ştafeta?[...]
Alin Buzarin - gsp
M-a surprins Buzarin cu articolul asta. Ca sa vedeti ca pana si infectii pleaca capul la valorile Stelei.
jocurile de culise nu se lasa asa usor intelese, cert este ca afacerea primeaza la astfel de schimbari...
Parerea mea e ca Mirel n-ar vrea neaparat sa joace doar fotbal, el vrea sa aiba si palmares si asta va fi posibil pentru el la ARSENAL!!!! (Sol Campbell e curtat puternic de Pourtmouth si pentru o groaza de bani ofertat de Fenerbahce Istanbul)
offtopic: sol campbell stiu ca era curtat de Portsmouth, da nu mai stiu pe unde citisem ca ar fi semnat cu Fener..
Stire de ultima ora : Radoi ramane la Steaua !
nu ne da sperante desarte si da mai multe detalii... macar unde s-a spus...
La stirile Pro TV de la ora 13.Monica Diaconu a spus cu Gurita ei ca Olaroiu a declarat cele de mai sus.
Olaroiu mi se pare mai serios decat Gigi si MM la un loc.
e bine ca Radoi mai sta la Steaua cel putin un an... avem nevoie de el in Liga...
pai da dar probabil declaratia lui Olaroiu e exact aia din gsp.ro, si anume "am inteles ca nu mai pleaca" sau ceva de genul asta...
este aia din libertatea, pe care a citat-o si prosport... credeam ca s-a anuntat ceva oficial... :?
...si pana la urma nu pleaca!!!
CAPITANUL NOATRU RAMANE!!!!In aceste zile am invatzat sa pretzuiesc si mai mult ECHIPA Steaua pentru k nu se stie cand ne vom despartzii de baietzii nostri,si de aceea va spun acum, din suflet:nu uitatzi niciodata,in nici un moment,de Familia voastra...mai ales acolo,pe teren,in ceasul marii confruntari.Si nu uitatzi ca,intr-o familie,responsailitatzile devin datorii de onoare si de suflet.Sa mergem inainte,unitzi,pentru ca numai asa vom invinge.Forza Steaua!!!!!! ![]()
UCL...here we come!!!!! ![]()
Surse din interiorul clubului afirma ca tranzactia a cazut datorita faptului ca Radoi a refuzat sa semneze!
Maxim respect Mirele ... !!!
Vom fi iarasi ce-am fost si chiar mai mult de atat... !!!
Oameni buni el e urmasul eternului nr. 7 !!!