FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«191011121344»
bebeto27.02.2006 14:20

ati auzit ce a declarat Radoi dupa meciu cu heerenveen.ca el da finala cupei UEFA pe cistigarea campionatului 8O .ma cum puii mei sa compari o cupa europeana cu un titlu amarit al Romaniei.k,conteaza si asta mult,ne baga in preliminarii c.l.,dar tot nu poti compara asta cu Cupa UEFA pe care nu ai ocazia sa o cistigi in fiecare an.

se pare ca baiatul asta il doare mai mult de nasa-su decit de Steaua.pai nu!? banii din c.l. sunt mai importanti decit performanta si gloria Stelei.

eu unu prefer sa joc intr-o competitie pe care am sansa sa o cistig decit intr-una pe care deocamdata n-am nici-o sansa.in istorie ramai doar prin trofee sau macar finale.

gloribyh05.03.2006 23:47

Si cine spune ca Steaua nu are sanse sa castige Champions Leauge.Tu?Si esti stelist???Sigur.

Cei care nu viseaza nu sunt suporteri.Fotbalul e un joc cu un balon rotund.REMEMBER:

AGRESSIVO198+106.03.2006 13:36
Eu m-am referit strict la ce a facut in meciul cu Rosenborg.In rest,tot respectul :wink:

nu poti clasifica un jucator dupa un singur meci... mai ales pe Mirel Radoi

sorin_77706.03.2006 14:30

daca se intampla o data pe an e accident, de doua ori e nesansa iar de trei ori incepe sa intervina nestiinta sau prostia... Ceea ce nu se poate spune in cazul lui Radoi... S-a intamplat o data (pacat ca s-a intamplat la un asemenea meci, asta e viata) deci e accident CLAR...

gloribyh06.03.2006 14:41

Mirel este si va ramane cel mai bun jucator din tara si din lotul Stelei....punct

Daca vom juca la anul in Champions League sper ca Gigi sa mai ia doi jucatori valorosi , si sa nu-l vanda pe Radoi.Asa poate avem sanse...Cocis si Neaga ar fi perfecti!!!!

Ayrton10.03.2006 19:14

E capitanul nostru, dar declaratia lui cum ca, poate, Steaua nu are valoare, mi se pare in contradictie cu statutul sau, de lider al echipei! Cred ca incearca prea mult sa-l disculpe pe Olaroiu. Ar fi mai indicat sa-si incurajeze coechipierii si sa stranga randurile... returul abia incepe!

AGRESSIVO198+110.03.2006 19:43

cred ca prin aceasta declaratie incearca sa-i coboare cu picioarele pe pamant,si cam are dreptate,ne-a luat valu si pe noi si pe ei.

bebeto12.03.2006 12:00
Si cine spune ca Steaua nu are sanse sa castige Champions Leauge.Tu?Si esti stelist???Sigur.

Cei care nu viseaza nu sunt suporteri.Fotbalul e un joc cu un balon rotund.REMEMBER:

eu sunt un tip optimist,dar totusi traiesc pe planeta asta...spre deosebire de tine.tu chiar crezi ca Steaua are vreo sansa sa cistige sezonul viitor c.l.?nimic nu-i imposibil la o adica,ok,dar eu zic sa cucerim intai UEFA(in care participam ACUM)si dupa aia sa visam la c.l.

ps:si nu ma intreba pe mine cit sunt de stelist fiinca nu ma cunosti.

helena_steaua12.03.2006 16:16

Radoi E UNIC!!!Mirel Radoi IDOL PENTRU NOI

bodanelu12.03.2006 16:19

tin sa te contrazic. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e Unic!

helena_steaua12.03.2006 16:20

pt mine Radoi e unic!!!!!!!!!!fiecare cu opinia lui

redandblue12.03.2006 16:21

da bogdanel asa este: pentru toti stelistii Laca e unic...dar Mirel este un Laca mai mic...sa nu uitam cite a facut el pentru Steaua si cite o sa mai faca(sper sa nu plece niciodata...)

Motanu D12.03.2006 16:32

Lui Mirel ii mai lipsesc vreo 8 titluri, 1 UCL, 1 Supercupa... ca sa-l ajunga pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

Imposibil.

redandblue12.03.2006 16:34

nu se stie niciodata....inca mai are timp sa il ajunga...

AGRESSIVO198+112.03.2006 18:23
Lui Mirel ii mai lipsesc vreo 8 titluri, 1 UCL, 1 Supercupa... ca sa-l ajunga pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

Imposibil.

M.Radoi e unic in felul lui.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a castigat de unul singur acele trofee,e o diferenta.Asta nu inseamna ca ii va lua cineva vreodata locul lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in inima mea.

AGRESSIVO198+112.03.2006 18:24

Imposibil.

M.Radoi e unic in felul lui.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a castigat de unul singur acele trofee,e o diferenta.Asta nu inseamna ca ii va lua cineva vreodata locul lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in inima mea.

radoi8612.03.2006 19:01

Sa nu facem totusi comparatii hazardate! Mirel Radoi e un jucator extraordinar! Dar orice ati spune, Laca E UNIC! Si nu ii va lua locul nimeni, niciodata in inimile suporterilor stelisti!

FortuneTeller12.03.2006 19:52

Mirel nu e neaparat unic ca jucator, dar este sigur ca lider al echipei actuale. Nu poti compara 2 jucatori ca Laca si Mirel, e ca si cum ai compara mere cu pere. Dar ce-i uneste e fidelitatea catre Steaua, sacrificiu si atitudinea profesionista 100%, adica reteta liderului de echipa absolut necesar pentru o echipa performanta.

gloribyh12.03.2006 20:25

eu sunt un tip optimist,dar totusi traiesc pe planeta asta...spre deosebire de tine.tu chiar crezi ca Steaua are vreo sansa sa cistige sezonul viitor c.l.?nimic nu-i imposibil la o adica,ok,dar eu zic sa cucerim intai UEFA(in care participam ACUM)si dupa aia sa visam la c.l.

ps:si nu ma intreba pe mine cit sunt de stelist fiinca nu ma cunosti.

pai te-am intrebat daca esti stelist sau nu pentru ca chiar nu te cunosc:)

Eu cred ca orice echipa poate bate pe oricine.Cum a castigat Porto CL chiar cred ca si Steaua poate.Am fost un pic prea dur cu tine poate.Scuze...dar nu imi place cand oamenii gandesc limitat.Totul este relativ....

Elena_Radoi21.03.2006 18:12

MAINE ESTE ZIUA CAPITANULUI NOSTRU!! Mirel Radoi IMPLINESTE 25 DE ANI!! LA MULTI ANI Mirel! SANATATE, SUCCES SI FERICIRE!! SI MAI ALES JOACA LA FEL DE BINE CUM AI FACUT-O SI PANA ACUM!!!! :D

Mirel_Radoi21.03.2006 19:37

maine e ziua capitanului dar e si ziua mea. :lol:

la multi ani lui Radoi si toate visele frumoase sa ti se implineasca si sa gastigi Cupa UEFA alaturi de echipa noastra de suflet si miut iubita "Steaua"

si toti comenatorii sa strige

"Suntem finalisti

Am catigat cupa

Cupa campionilor europeni

Vine la Bucuresti"

redandblue21.03.2006 19:43

LA MULTI ANI Radoi...si cit mai multe jocuri bune la Steaua!

Bogdan4Steaua22.03.2006 10:27

La Multi Ani, Mirele! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele, atat pe plan profesional cat si pe plan personal!

dianna22.03.2006 19:37

Toate gandurile bune pt Il Capitano...sa conduci echipa din teren spre titlul 23 in acest an si spre finala Cupei UEFA.De asemenea,multa fericire,sanatate si sa ajungi la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa,unde sunt convinsa ca vei fii titular :smile: ,iar apoi sa revii tot la dragostea noastra,Steaua.

La multi ani!!!

Virgil23.03.2006 10:46

Nu-i ierta pe rapidisti !

«191011121344»