Degeaba incearca...nu cred ca o sa ajunga vreo data la maturitatea si experienta lui Radoi :wink:
Degeaba incearca...nu cred ca o sa ajunga vreo data la maturitatea si experienta lui Radoi :wink:
Parerea mea este ca Radoi este cel mai bun mijlocas de inchidere la ora actuala. Golul din meciul cu Sportul a readus echipa in joc.Este super bun si cred ca merita sa fie la case mai mari. Pitzi este chiar ORB- bit de "bunul joc" facut de Tamas. Nu o sa ajunga Tamas nici la varful ghetei lui Radoi, asa cum nici Radoi nu o sa faca meciuri K1 la meciuri!!! ![]()
Data nasterii : 22.03.1981Locul nasterii : Turnu-Severin
Capitan
Nr tricou : 6
Email : M***@***
Debut in divizia A : 04.03.2000
Esti cel mai tare!!! FORZA Steaua!!!! BY Armand din Bucuresti!
Radoi e fotbalist...tamas se face doar... :wink:
cred ca sunteti innainte de suporteri .. oameni calculati.. maturi .. si obiectivi.. eu nu inteleg de ce tot il comparati pe tamas ala cu Radoi...discutia asta a mai avut loc si credeam ca s-a incheiat ... in cel mai bun caz tamas ii poate lustrui ghetele lui Radoi....
toata lumea stie pana si antrenorii echipelor adverse declara la conferinte ca Radoi e cel mai bun jucator din divizia A..... si daca Radoi era reprezentat de giovani cae trage toate sforile era demult afara la un club renume .. si totusi cred ca nu va mai dura mult timp si il vom vedea pe Radoi la echipa de top din afara...
pe cand tamas.. pe langa sansele care le-a avut tot la ghena de Dinamo s-a intors....i
in concluzie .. subiect inchis
Ce fotbalist ... Fabulos. Ce sut !!!
La mijloc este exceptional, se bate cu 3 adversari odata, paseaza din prima numai in adancime.
Este un mare castig aducerea lui la mijloc. Acolo jocul are mai multe dimensiuni dacat pe fund, iar Mirel Radoi e tocmai omul pentru asa ceva.
Acesta este un jucator care isi merita locul in echipa.
Imi doresc sa nu paraseasca echipa pentru a face mai multa ferformanta in Europa. Ii doresc tot binele din lume si cit mai multe goluri
jucatorii de la nationala ,ajunsi acolo ar trebui sa dea totul nu conteaza ca e x sau y ,dar uni in loc sa aiba o prestatie buna dau cu stangul in dreptul ![]()
STELISTA PANA LA MOARTE SI DUPA :!:
as indrazni sa-l compar pe Mirel cu Puyol, de la Barca, cel putin ca mod de manifestare in timpul jocului (se vede ca e concentrat la joc si daruit echipei 100% si meci de meci). Am apreciat tot timpul jucatorii in stare sa "traga" restul echipei dupa ei, in momentele mai grele.
a fi capitanul unei echipe de fotbal inseamna mult mai mult decat simpla diferentiere fata de restul coechipierilor, prin purtarea unei banderole pe brat. nu cred ca mai e nevoie sa insir toate calitatile necesare, dar sunt convins ca Radoi le are si umila mea parere e ca, in cazul unui eventual transfer afara, il va urma "la tron" Ogararu (urmariti-l atent in joc, din toate punctele de vedere, si veti vedea ca ii calca pe urme Capitanului)
Mirel Radoi este inima Stelei.... Este cel mai bun stoper din tara la ora actuala.... Si in legatura cu convocarea la nationala... doar atat vreau sa zic NU NE PERMITEM LUXUL DE A FI PROSTI.....Daca Radoi ar pleca de la Steaua asi avea si un sentimet de bucurie pe langa tristetea profunda din suflet..... Sentimentul bun pt ca un jucator ca el si-a facut insutit treaba la Steaua si merita o echipa mai puternica din "afara"...
S-ar putea ca Mirel sa nu joace cu Halmstad
,,Nu ne permitem luxul de a fi prosti", asta a zis-o Emil Gradinescu, de la TVR. Mi-a ramas si mie intiparita pe creier. Caracterizeaza perfect situatia lui Radoi in ce priveste nationala.
Piturca, nici _ _ _ _ nu meriti!
Bravo Mirel! GOOOOOOL!!!
De asta e Mirel superfotbalist !!!
FELICITARI,FELICITARI,FELICITARI :!:
Frumos gol,frumos meci
În urmă cu ceva ani, mă aflam intâmplător la Craiova și asistam la un antrenament al echipei FC Extensiv. Fii atent la puștiul ăsta, se numește Rădoi și l-am adus cu bani puțini de la Severin. Peste șase-șapte ani va fi printre cei mai tari fotbaliști români, mi-a spus Sorin Cîrțu, antrenorul de atunci al Extensivului. Am râs: Sorine, la voi, la echipa asta, toți fotbaliștii se numesc Rădoi sau Ciucă. Cum să-i mai deosebesc peste atât amar de timp?!. Fraiere, răspunde Cîrțu, nu mai râde, că eu nu mă inșel niciodată! În afara calităților fizice, are și creier. E foarte matur pentru vârsta sa. Să dea Dumnezeu să fie sănătos!. Și a fost. Timpul i-a dat dreptate lui Cîrțu. La această oră, el și Mutu sunt cei mai tari fotbaliști români. Tocmai pentru că i-am urmărit foarte atent cariera și dacă ar fi să-mi ceară cineva un clasament, l-aș pune chiar pe prima poziție in anul 2005.
Dincolo de evoluțiile din teren, de dăruirea sa totală pentru Steaua, Mirel Rădoi este cel mai bun conducător de vestiar pe care l-am văzut in ultimii ani. Să explic ce inseamnă aceasta. În fotbal se spune că vestiarul este al echipei, nu al antrenorilor și nici al conducătorilor. Căpitanul echipei taie și spânzură acolo, el este omul de legătură dintre jucători și restul persoanelor din club.
Steaua a pierdut campionate și cupe, a schimbat mulți antrenori, are cel mai guraliv patron din Europa de Est. Cu toate acestea, nici una dintre frământările echipei nu a transpirat dincolo de ușa vestiarului. Chiar și când erau nemulțumiri legate de bani sau de netitularizarea unora, rufele s-au spălat doar in interior. Acesta este exclusiv meritul căpitanului de echipă Mirel Rădoi. L-am urmărit, de asemenea, in diverse emisiuni de televiziune. Stăpânește la fel de bine logica și vorbele, cum domină mingea in noroiul din Ghencea. A dovedit personalitate și caracter. Într-un peisaj al fotbalului populat cu destui măscărici, a introdus marca Mirel Rădoi.
Sursa ProSport
Frumos spus, si mai ales adevarat...
Daca ascultati atent rezumatul Supercupei Romaniei dintre Steaua si Dinamo care se afla aici pe site o sa auzi ca Paunescu zice acelasi lucru despre tanarul Radoi...
pana sa citesc articolul de mai sus, nici nu m-am gandit ca Radoi ar putea fi un candidat serios la "fotbalistul roman al anului 2005"...de cand l-am citit, nu ma pot gandi la altul mai potrivit 8)
pana sa citesc articolul de mai sus, nici nu m-am gandit ca Radoi ar putea fi un candidat serios la "fotbalistul roman al anului 2005"...de cand l-am citit, nu ma pot gandi la altul mai potrivit 8)
Dar cu siguranta va fi ales altul...Presimt...Oare de ce??? :roll:
Mirel e cel mai bun...a demonstrat nu o data...ci de mai multe ori...cine se pune cu el?
Singurul care crede ca Mirel nu e cel mai bun este Pitigoiu' ala ca-mi vine sa-i tai gatu' ca nu-l cheama la nationala :x ...Piturca crede ca Tamas e mai bun... :lol: :lol: :lol: :lol: Tamas e VARZA...!!! Daca Tamas ar veni la Steaua (Doamne fereshte sa nu vina...acesta este doar o presupunere) atunci el ar sterge bank de rezerve... ![]()
@Fansteaua4life
Si eu presimnt acelash lucru...va fi ales alt jucator poate...
Cine va fi ales si de ce va fi ales??? Astea sunt intrebarile... :lol:
Radoi este fara indoiala cel mai bun jucator din Romania.punct. 8)
Incapatanarea lui Piti + orgoliul prostesc al lui Radoi = Pierdere pentru nationala
:cry:
Cred ca si presa va face lobby pentru Mirel. Nu neaparat pentru ca le pasa de Radoi, ci mai mult pentru a-i baga anumite strambe lui Piturca. Vor fi articole de genul: "cel mai bun jucator al anului nu este convocat la nationala". Pentru ei important e sa se vanda ziarul. Intamplarea face ca de data aceasta chiar sa aiba dreptate presa(Mirel este fara indoiala cel mai valoros jucator roman din campionatul intern - o recunosc pana si cei de la Dinamo - jucatorii si cei din conducere, chiar si fanii desi multi dintre ei sunt prea orgoliosi si prefera sa nege acest lucru).
In alta ordine de idei, daca nu ne rezumam strict la campionatul intern, singurul contracandidat pentru Mirel ar fi Mutu, care a dat in ultima vreme randament la echipa nationala.
Poate ca Radoi merita sa fie ales jucatorul anului, poate sa s-ar face dreptate, insa Mutu il va lua, dar va fi perceput de toti ca un medicament.
De ce sa fie perceput asa? Mie mi se pare mai bun Mutu. Sunt pe alte posturi, dar Mutu a facut destule si pentru nationala. Ca sa nu mai amintesc de golul dat acum cateva zile...Iar Radoi a comis-o putin cu acele piciorute aruncate in fata. Exact cum a facut si Rada.