pana acum tamas a jucat binisor,dar Radoi nu joaca numai fundas din cate stiu eu joaca si mijlocasi si o face bine*oricum si in aparare are loc langa Chivu si tamas :wink:
pana acum tamas a jucat binisor,dar Radoi nu joaca numai fundas din cate stiu eu joaca si mijlocasi si o face bine*oricum si in aparare are loc langa Chivu si tamas :wink:
nu este in joc numai pielea lui ci si calificarea Romaniei la un turneu final ar fi un dezastru sa mai pierdem o calificare :wink:
Tu ai vazut cum joaca Tamas si la Dinamo si la nationala?...e varza...nici nu se compara cu Mirel.
Radoi joaca unde-l pui...si in poarta..e un jucator polivalent...rar exista asa jucatori...chiar in lume..
pana acum tamas a jucat binisor,dar Radoi nu joaca numai fundas din cate stiu eu joaca si mijlocasi si o face bine*oricum si in aparare are loc langa Chivu si tamas :wink:Radoi joaca unde-l pui...si in poarta..e un jucator polivalent...rar exista asa jucatori...chiar in lume..
Si tamas joaca unde il pui:in bar,in discoteca,in club...ca pe teren e super varza...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
fratilor nu imi sariti in cap :!: nu l-am comparat nici un monent pe Radoi cu tamas :!: logic ca Radoi este mai bun decat tamas :!: daca nu eram de parerea asta nu ma aflam pe aici
Alinutza calma fata ca nu-ti sare nimeni in cap...
e nu... toti au sarit cu gura pe mine...daca eram de parere ca tamas e mai bun eram pe la Dinamo inscrisa
dar asta nu o sa se intample NICIODATA.CU Steaua PANA LA MOARTE :!:
Tamas ar trebui sa-i care sacul cu mingi lui Radoi la antrenament. Cei doi nu pot fi comparati. Unul e un mare jucator pe teren, celalalt un mare jucator... pe ring...
Ce gol a dat Mirel...
ai drepate...tamas este bun pe ringul de box ,dar nea piti nu vede asta...superb gol este putin spus
M-am cam speriat cand s-a accidentat....era tragic pentru noi sa pateasca ceva....insa am vazut ca Radoi a revenit azi in stil mare cu un super gol dupa accidentare.... :twisted:
M-am cam speriat cand s-a accidentat....era tragic pentru noi sa pateasca ceva....insa am vazut ca Radoi a revenit azi in stil mare cu un super gol dupa accidentare.... :twisted:
Asta denota ca e un mare jucator...
si eu m-am speriat ...dar a avut o revenire asa cum ne-a invatat:IN FORMA BUNA ,IN STARE SA ISI DEA SUFLETUL PE TEREN SI CU UN GOL SUPERB
mare jucator !!!!!!!!
:wink:
Chiar se simte absentele lui... Piti esti un antrenor ORB-it de orgoliu... RUSINE PITI!!!
ficare cu ce il doare. orbit de orgoliu nu se mai gandeste si la binele nationalei. in loc sa-l ia pe Radoi prefera sa ia alti jucatori care dau cu"stangul in dreptul".
ficare cu ce il doare. orbit de orgoliu nu se mai gandeste si la binele nationalei. in loc sa-l ia pe Radoi prefera sa ia alti jucatori care dau cu"stangul in dreptul".
DE fapt dau cu dreptul in stangul. Ca stangul nu stiu sa-l foloseasca...
tot pe acolo e...stangul in dreptul,dreptul in stangul... ce sa mai zic unii chiar sunt VARZA
sau nu avem de unde sa stim ,poate nea piti ii considera jucatori buni ![]()
sau nu avem de unde sa stim ,poate nea Piti ii considera jucatori buni![]()
De fapt giovanni ii considera buni de vanzare.
da... se poate...ca la noi la nimeni.
sincer? mi-am schimbat impresia despre nea piti .in vara cand am vb cu el parea alt om ...acum a orbit de tot,de tot
da... se poate...ca la noi la nimeni.sincer? mi-am schimbat impresia despre nea Piti .in vara cand am vb cu el parea alt om ...acum a orbit de tot,de tot
Mai degraba devine [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] dinamovist sau F.Baresi interist decat Piti alt om !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da se poate...sa speram ca o sa i treaca supi pe Radoi cat mai repede si o sa-l vedem cat mai curand la nationala