FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1343536373844»
Lari05.01.2009 22:48

Mihai Stoichita despre Radoi, in Adevarul:

"Fãrã Rãdoi, Steaua ar arãta absolut la fel. Au mai plecat și alți jucãtori buni și nu s-a schimbat mare lucru la echipã. Rãdoi nu este și nici nu poate fi emblema Stelei, atâta timp cât nu va obține mari performanțe cu echipa. Jucãtori emblemã ai Stelei sunt Marius Lãcãtuș ori Adrian Ilie, în niciun caz Mirel Rãdoi, așa cum antrenori emblemã sunt Emerich Ienei și Anghel Iordãnescu, nu Mihai Stoichițã".

nemilosul06.01.2009 00:05
Da' cum mama dracu' Radoi nu are valoare de Liga Campionilor, dar este capitanul unei echipe care a jucat 3 sezoane consecutive acolo? Scrie undeva daca are sau nu valoare? Iti spun ca nu sunt foarte multe echipe din estul Europei care nu joaca constant de 3 ani de zile in aceasta competitie. Saktior, Olimpiakos, Panathinaikos, Galatasaray, Besiktas, echipele din Rusia, Partizan Belgrad etc.

Atata timp cat Radoi joaca in Champions League inseamna ca are valoare de Champions League.

Radoi nu prea a jucat in Liga Campionilor din cauza accidentarilor iar cand a jucat nu a iesit din nota echipei (Adica praf)... nu imi amintesc sa fi pus umarul Radoi la vreo calificare sau sa joace intr-un meci in care am facut o mare branza in ultimul timp

o echipa care joaca cu cel putin 7 jucatori defensivi ia 12 goluri in 6 meciuri numai jucatori buni nu pot fi numiti acei 7

o echipa care ia gol/goluri de la otopeni,buzau,Pandurii sau mai stiu eu ce panarame de echipe este 0 in aparare

acolo e saracutul Radoi cel care cara pianu el impreuna cu Ghionea Lovin si Petre Marin

perfect de acord cu Stoichita unu din putinii oameni care spun lucrurilor pe fata si nu pupa in cur numai de dragu pupatului

1974OFF06.01.2009 08:12

@Nemilosul

"nu imi amintesc sa fi pus umarul Radoi la vreo calificare"

Nu sunt decit 4 luni si jumatate de la meciul cu Galata.

Domnilor, treziti-va ! Unii dintre voi uita de orice limita a bunului simt, doar ca sa-si impuna asa-zisul punct de vedere. Acesta este deocamdata potentialul Romaniei, la nivel de jucator profesionist. Din pacate, aceste este potentialul Romaniei, al Stelei, la nivelul "suporterilor". Nu ne mai alegem odata, ca griul de neghina....

mountytoma06.01.2009 22:12
Domnilor, treziti-va ! Unii dintre voi uita de orice limita a bunului simt

cum nu ma consider un domn, nu ma consider vizat.

referitor la limita bunului simt, eu o stiu sigur pe cea inferioara, foarte familiara lui mirelus. la cea superioara ii vad pe zapata, pe Neaga, si mai ales pe Ogararu. de fapt unul din astia trei ar trebui sa fie capitanul Stelei!

1974OFF07.01.2009 06:47

nu mai erai chiar asa de cinic inainte de Anul Nou......

mountytoma07.01.2009 09:06

o mai spun o data: il critic pe Mirel in speranta ca va redeveni ceea ce a fost si ar trebui sa fie el ca si capitan al Stelei, daca nu poate asta atunci sa ne lase si asa ne va face un bine!

daca toata lumea il lauda, el cum sa-si dea seama ca greseste? si daca nici nu-si da seama ca greseste, cum sa se indrepte? in general cine iti vrea binele te critica (pentru ca te vrea mai bun decat esti), dusmanii te incurajeaza sa continui in greseala ta...

1974OFF07.01.2009 09:46

De la critica pina la altele nu e decit un pas, acea limita de care iti povesteam ca multi de pe aici au trecut-o demult. Chiar ar fi placuta o intilnire, poate reusim sa ne vedem pe stadion o data.

Din pacate pentru noi, nici irel si nici ine vrei tu de la noi, nu o sa poate juca cum a facut-o Barcelona aseara. Cred ca aici gresim: nu vedem sau nu vrem sa vedem diferentele..., iar "frustratrea" nostra se intoarece si justifuicat, dar mai ales nejustificat, impotriva jucatorilor.

redondo07.01.2009 12:13

Adevarat aici.Indiferent cat de slab joaca,toata lumea il lauda.

Fan FC Steaua07.01.2009 14:52

@mountytoma si redondo

Aveti perfecta dreptate.

mountytoma07.01.2009 15:44
Din pacate pentru noi, nici irel si nici ine vrei tu de la noi, nu o sa poate juca cum a facut-o Barcelona aseara. Cred ca aici gresim: nu vedem sau nu vrem sa vedem diferentele..., iar "frustratrea" nostra se intoarece si justifuicat, dar mai ales nejustificat, impotriva jucatorilor.

cu asta nu sunt de acord si nu voi fi niciodata. am inotat in contra curentului toata viata si o voi face in continuare daca soarta va parea ca imi este impotriva. eu am curaj sa joc impotriva oricarei echipe, chiar daca am varsta pe care o am si conditia fizica nu mai e cea de pe vremea cand jucam in aceeasi zi meciul intreg la echipa a doua si o repriza la echipa mare. in domeniul meu (extra-fotbal) nu mi-e rusine sa ma compar cu cine vrei tu de pe planeta asta.

am mai zis-o cred pe acest site. foarte multi ar putea dpv fizic sa alerge maratonul. psihicul este insa cel ce ii ajuta doar pe unii sa reuseasca, iar pe altii ii omoara. e atat de important sa vrei cu adevarat ceva. de-aia nu mai pot sa-l sufar pe Radoi: el nu mai vrea sa dea prea mult pentru Steaua.

despre intalnire, cum am spus, ma veti cunoaste cand va scapa Steaua de Becali. voi veni cu un camion de bere la stadion la primul meci acasa al Stelei.

frustrarea mea este in general directionata spre becalopitec, vai de Mirel daca nu era Gigi!

SteauaB07.01.2009 18:36

Ba. Lasati-ma dracu Mirelul vostru. De Mirel Radoi ne arde noua? Ce dracu mai vreti, pai daca n-are valoare de Liga..de ce va certati atit?

1974OFF08.01.2009 05:54

"despre intalnire, cum am spus, ma veti cunoaste cand va scapa Steaua de Becali. voi veni cu un camion de bere la stadion la primul meci acasa al Stelei."

Maaaama, vom fi niste mosi atunci:)))

@SteauaB

Asta ti se pare ca e cearta ? Nici pe departe......

mountytoma08.01.2009 08:22
Maaaama, vom fi niste mosi atunci:)))

pentru mine nu e ceva deosebit, nu sunt departe :-)

Lari15.01.2009 19:49

De pe site-ul oficial:

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost transferat definitiv la gruparea saudita Al-Hilal, unde va petrece urmatorii trei ani din cariera. Negocierile dintre cele doua cluburi s-au definitivat in cursul acestei zile, cand a fost semnat si contractul de transfer.

De la botu' lu' Becali:

"E o bucurie cã el pleacã, nu îmi pare rãu, mã și salveazã pe mine cã îmi aduce șase milioane. M-a impresionat modestia lui, acum douã sãptãmâni m-a sunat, l-am încurajat. Poate cã n-am valoare dacã nu vrea nimeni sã mã ia, mi-a spus. Era descurajat, ajunsese o obsesie pentru el. Sunt convins cã va fi viitorul antrenor al Stelei. Nu a amintit de mine în declarațiile de despãrțire ca sã nu se mai speculeze cã vorbea el cu mine la Steaua și ce se întâmplã în vestiar. Vorbeam cu el o datã la cinci luni. Ce rost avea sã aminteascã numele meu? A stat alãturi de acei bãieți, zile întregi, cantonamente, meciuri. Cel mai bun sfat al lui a fost cu Semedo, mi-a spus cã e un jucãtor bun, altfel nu îl luam, și cã am greșit când l-am lãsat pe Lãcãtuș sã plece", a spus Becali.

DelPiero1015.01.2009 21:05
o mai spun o data: il critic pe Mirel in speranta ca va redeveni ceea ce a fost si ar trebui sa fie el ca si capitan al Stelei, daca nu poate asta atunci sa ne lase si asa ne va face un bine!

daca toata lumea il lauda, el cum sa-si dea seama ca greseste? si daca nici nu-si da seama ca greseste, cum sa se indrepte? in general cine iti vrea binele te critica (pentru ca te vrea mai bun decat esti), dusmanii te incurajeaza sa continui in greseala ta...

Acum gata,a plecat.Stii de ce era laudat Radoi?Pentru ca el mereu VROIA.Chit ca uneori n-a putut,asta e altceva.Steaua fara Mirel Radoi va fi mai putin incisiva,insa daca se promoveaza tineri precum Ionescu,.Bicfalvi sau Ochirosii,echipa ar putea avea alt suflu...

mountytoma15.01.2009 22:04
Acum gata,a plecat.Stii de ce era laudat Radoi?Pentru ca el mereu VROIA.Chit ca uneori n-a putut,asta e altceva.Steaua fara Mirel Radoi va fi mai putin incisiva,insa daca se promoveaza tineri precum Ionescu,.Bicfalvi sau Ochirosii,echipa ar putea avea alt suflu...

ai dreptate, el VROIA. in ultima vreme insa, putea mai mult decat vroia. acum are tot ce ii trebuie: salariu mare, pile la antrenor, liniste din partea suporterilor (pana la un moment dat). viata de nabab.

eu ma bucur ca acum va fi altfel in vestiar, acum chiar cred ca avem sanse sa castigam campionatul, chiar si ,- sau mai ales ca, nu se mai fac transferuri! eu presimt ca pleaca si Banel, ceea ce e bine si pentru el, si pentru noi! bafta amandurora, dar mai ales lui Rica Neaga!

PS parerea mea este ca Mirel era laudat NUMAI pentru a-i creste pretul. alt motiv nu vad ca sa poata fi laudat si dupa meciuri in care gresea fatal!

Lari16.01.2009 16:24

Cum il caracterizeaza Banel Nicolita pe Mirel:

"Mirel a fost cel mai puternic dintre noi și a dat totul pentru Steaua. Încerca mereu sã ne dea încredere în forțele proprii și, numai prin prezența lui, prin dãruirea lui, ne determinã sã jucãm cât mai bine. Când vezi un jucãtor precum el, care bagã capul în gheata adversarului și se dã cu capul și de barã, nu poți sta pe margine și dai totul ca sã ajuți echipa. Mirel este un jucãtor special"

"Mirel a fost și va rãmâne cel mai bun jucãtor al Stelei. În cei aproape nouã ani în care a jucat aici, a dat totul pe teren și a dovedit cã a meritat sã fie cãpitanul și liderul echipei. Tot ce a fãcut, a fãcut în interesul echipei. Despãrțirea de el a reprezentat un moment greu pentru toți, însã viața de fotbalist este scurtã. Fiecare ajunge la o vârstã la care se gândește la familie și la viitor. Mã bucur mult pentru el și vreau sã-i doresc multã baftã și sãnãtate, deoarece pe mine m-a ajutat enorm când am venit la Steaua. Ne va fi greu, fiindcã am pierdut cãpitanul echipei, dar vom încerca sã trecem peste asta și sã dãm tot ce avem mai bun în continuare"

Robinson Rufay Zapata16.01.2009 18:36

bafta mirele!!! sa nu uiti de Steaua si de suporterii ei...

darkye17.01.2009 00:54

intotdeauna in inimile noastre ....bafta la noua echipa ...si speram sa revii la noi :steag_cruce_invers:

oanna_r3d_and_blu3_4ever17.01.2009 17:13

deaja mi`e dor de el :(

Bogdan4Steaua18.01.2009 19:12

O poza cu prezentarea oficiala a lui Mirel la Al Hilal.

radoicf8.th.jpg

Bafta, capitane!

Guardian18.01.2009 19:20

zici cã joacã la Craiova , tot în ros-albastru îi stãtea mai bine

si încã ceva de remarcat .. parcã nu e zâmbetul lui ãsta :dry: sper sã se simtã bine

JDERUL19.01.2009 08:06

Eu ii doresc sa se acomodeze cat mai repede la conditiile de acolo! Pentru ce a facut la Steaua a ramas pentru totdeauna in inimile suporterilor ros-albastri alaturi de marile valori care si-au legat numele de clubul nostru.

steaua_gloria21.01.2009 18:52

Vineri la 19:00 Al Nasr - Al Hilal , pe sportro

mountytoma21.01.2009 19:50
Vineri la 19:00 Al Nasr - Al Hilal , pe sportro

pariu ca nu joaca Mirel? nu il lasa Olaroiu sa fie umilit de Elton, ca se demoralizeaza de la inceput! si in primul rand Mirel trebuie sa isi revina, cred ca se simte ca pe alta planeta. daca nu era Olaroiu acolo, cred ca il suna deja pe Gigi sa dea banii inapoi!

«1343536373844»