FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1353637383944»
fredysteaua21.01.2009 21:31

speram sa nu-l vad niciodata pe Radoi la rubrica asta :( Fosti Jucatori ...

mountytoma23.01.2009 19:33

pentru cei ce au vazut al nasr cu al hilal, sa nu-mi spuneti ca nu ati observat eliberarea lui Mirel Radoi. si m-ati injurat cand am zis ca la Steaua mima fotbalul! de cand au venit strainii Mirel nu a mai vrut sa dea tot ce poate pentru Steaua. azi a jucat cu placere si cu daruire pentru aia.

macar sa-i fie lui bine acolo si noua aici.

ps daca il ia si pe nasul lui acolo, ca aia sunt mari amatori de oi, ar fi super!!!!!!!!!

c.ronaldo1723.01.2009 20:16

Cum a jucat Radoi? A fost titular? Nu am fost acasa si nu am putut sa vad meciul. Dar Elton?

andrey_ptm_steaua23.01.2009 20:17
Cum a jucat Radoi? A fost titular? Nu am fost acasa si nu am putut sa vad meciul. Dar Elton?

Radoi a jukat foarte bine...a fost cel mai periculos jucator al al-hilalului...a si inscris...Elton s-a zbatut insa n-a reusit nimik deosebit...

Adrian23.01.2009 20:20

Radoi a fost omul meciului.

A creat faza din care s-a marcat primul gol(o diagonala lunga de vreo 40 de m pt Wilhelmson care a centrat in careu pt Al-Quatani) si a marcat un gol foarte frumos(a semanat un pic cu Gerrard la faza aia).

Elton doar cu spectacolul.

axl23.01.2009 20:21
Cum a jucat Radoi? A fost titular?

A fost cel mai bun de pe teren. A fost titular, a jucat tot meciul, a inscris golul 2. Doua pase de 40 de metri exacte, alte cateva pase scurte bune, vreo 2 intrari aiurea, cateva recuperari bune, a avut o pozitionare cam aiurea in teren, dupa parerea mea, per total a jucat mult peste nivelul celorlalti.

Golul a fost foarte frumos, il vezi pe sport.ro, il dau iar si iar de cand s-a terminat meciul.

Imi pare ca meciul e in reluare maine, nu stiu exact la ce ora.

c.ronaldo1723.01.2009 20:39

Multumesc tuturor. Ma bucur sincer pentru Radoi.

razvan_stelist200723.01.2009 20:47

foarte bine a jucat Radoi...ma bucur mult pentru el.am speranta ca dupa 4 ani in arabia se va intoarce la marea lui dragoste - Steaua

gio_stgloria23.01.2009 21:01
foarte bine a jucat Radoi...ma bucur mult pentru el.am speranta ca dupa 4 ani in arabia se va intoarce la marea lui dragoste - Steaua

o sa plece la o echipa mai mare, n-o sa stea mult in arabia.

clausblaus23.01.2009 21:02

Imi pare rau ca nu am putut urmari si repriza a doua.Insa ce am vazut in prima repriza m-a facut sa inteleg ca Mirel va fi ,in scurt timp,un lider de echipa si la arabi.Era singurul care dirija,care dadea indicatii la mijlocul terenului(nu stiu in ce limba),cateva interventii energice si de efect,capul sus si pase bune.

Bravo Mirele!

:steag_cruce_invers:

Allyylla23.01.2009 21:23

parca am vazut un nou Mirel Radoi. Plin de energie si suflet ;)

A facut un meci foarte bun. Bravo tie Mirele ;)

Tine-o tot asa.

Lari26.01.2009 03:12

Rãdoi i-a cucerit pe arabii de la Al-Hilal la o sãptãmânã de la sosirea în Arabia Sauditã. Dupã ce a marcat un super gol în derby-ul dintre Al-Hilal și Al Nasr, scor 2-0, suporterii l-au așteptat pe fostul cãpitan al Stelei la antrenament cu steagul României.

"Au venit și la antrenament cu steagul României. E un semn de respect din partea lor și demonstreazã cã apreciazã ce facem noi aici. Arabii au fost impresionați de atitudinea lui Rãdoi. Le place mult cã nu face fițe, cã se antreneazã serios și cã se implicã în timpul meciului", a comentat Olaroiu.

1974OFF26.01.2009 07:53
pariu ca nu joaca Mirel? nu il lasa Olaroiu sa fie umilit de Elton, ca se demoralizeaza de la inceput! si in primul rand Mirel trebuie sa isi revina, cred ca se simte ca pe alta planeta. daca nu era Olaroiu acolo, cred ca il suna deja pe Gigi sa dea banii inapoi!

Buna dimineata. Cum suna acum ceea ce ai scris mai sus ?

vlad7526.01.2009 08:17

Exista o similititudine intre debutul lui Mirel la arabi si cel de la Steaua. A inscris la primele meciuri ca jucator ale celor 2 echipe. La Steaua a facut-o in meciul cu FCM Bacau.

mountytoma26.01.2009 16:03

somn usor. mai greseste si omul, ce vrei.

dar de ceea ce am scris dupa meciul lui Mirel la al hilal ce zici? sau ti se pare ca la Steaua a aratat la fel de multa determinare?

redondo26.01.2009 16:55

Stati frate ca acolo e nivelul mult mai slab.Acolo Radoi paseaza,centreaza,marcheaza. Ca si Toja in America. Golul e intr-adevar exceptional.

Robinson Rufay Zapata26.01.2009 17:07

pentru cei care vor sa il vada din nou pe Radoi la treaba , sport.ro televizeaza miercuri meciul al hilal-al ahli de la 19:00

Guardian26.01.2009 18:35

ce rating fac arabii acum .. mama mama :happy:

redondo26.01.2009 19:43

Meciuri de la arabi ne mai lipseau...ca de englezi ne-am saturat....

Lari27.01.2009 01:04

Primul meci de fotbal transmis vreodatã live din Arabia Sauditã în România a înregistrat rezultate media peste așteptãri. Pe publicul masculin urban, cel la care se raporteazã canalele care transmit fotbal, Al-Hilal - Al-Nassr a obținut o medie de nu mai puțin de 4,2 puncte, cu un vârf de 7,1, la ora 20:45. În acel moment, când meciul era urmãrit de aproape 350.000 de oameni (un punct înseamnã 49.000 telespectatori), Sport.ro a fost lider absolut pe piața TV din România.

Pentru a avea mai bine dimensiunile mediei de 4,2 puncte de rating, prin comparație, cel mai urmãrit meci de fotbal din Liga I de la gsptv a obținut 3,9, iar cea mai urmãritã partidã a Stelei din Liga I la gsptv a avut 3,1! Practic, jocul de vineri seara de la Sport.ro, cu Olãroiu și Rãdoi, a înregistrat o audiențã aproape dublã decât media meciurilor echipei Steaua difuzate pe gsptv!

clausblaus27.01.2009 06:25

Prin aceste audiente record,in randul iubitorilor de fotbal,se dovedeste faptul ca Radoi este iubit in continuare.Cu siguranta au urmarit partida si multi carcotasi,care se bucurau daca Mirel facea o partida slaba.Se umplea forumul de expresii gen:ti-am zis eu<stiam eu<etc.

:steag_cruce_invers:

1974OFF27.01.2009 07:30
somn usor. mai greseste si omul, ce vrei.

dar de ceea ce am scris dupa meciul lui Mirel la al hilal ce zici? sau ti se pare ca la Steaua a aratat la fel de multa determinare?

Buna dimineata din nou. Ideea era sa nu ne mai repezim ca muta, inainte sa vedem concret despre ce e vorba. Dupa... nu mai conteaza.

axl27.01.2009 09:32
Practic, jocul de vineri seara de la Sport.ro, cu Olãroiu și Rãdoi, a înregistrat o audiențã aproape dublã decât media meciurilor echipei Steaua difuzate pe gsptv!

Te cred si eu, in pauza competitionala ajungem sa ne uitam la toate prostiile. Am inteles ca se televizeaza si meciul de azi, probabil o sa ma uit.

Guardian27.01.2009 09:56

@ axl

parcã mâine la 19:00 era :hmmm:

axl27.01.2009 10:04

Da, bravo, maine.

«1353637383944»