Exagerezi prea mult la faza cu puscaria.
Exagerezi prea mult la faza cu puscaria.
Ce mare jucator e si Radoi? Are viteza lui Zanetti? Are tehnica lui Steven Gerrard? Are plasamentul bun lui M.Diarra? Are sutul lui Stankovic?
N-are absolut nimik..Nu este un mare jucator. Este un jucator doar de Liga lui mitica...
Pai, ce dracu? Daca era atit de valoros, nu juca 10 ani la Steaua...
dacã era englez îti spun eu cã era peste toti cei care i-ai enumerat tu
Hahahahahaha esti mai tare ca Mitica, hahahahahahahaahahahahahahahahaaha.
Asa e.....parca ai fi baiatul lui Mitica.
Hai sa nu ne mai lasam orbiti de ura. Radoi este un jucator peste media campionatului nostru. Nu e comparabil cu Gerard sau Lampard, dar nici cu Lovin.
Daca ne raportam la asa-zisa valoare de piata a lui Radu Stefan, Moti sau Sapunaru, Radoi face peste 5 milioane de euro.
Ura pe care o avem cu totii impotriva creditorului s-a canalizat intr-o anumita masura si impotriva lui Radoi, sub eticheta "finului". Un singur aspect am sa ii reprosez lui Radoi: imprumuta uneori atitudinea si apucaturile nasului; vorbesc aici de unele declaratii care nu isi aveau rostul, precum si despre implicarea stupida in "cazul valiza".
Strict din punct de vedere fotbalistic(daca luam activitatea sa per ansamblu, si nu ne uitam doar la gafele facute-putine, dar importante, ce-i drept!) si strict din punct de vedere al daruirii pe teren, eu unul nu am ce sa ii reprosez.
Eu unul m-am saturat de cliseele "blatistul Radoi", sau Radoi-cel care taie si spanzura in vestiar, Radoi cel care limiteaza salariile la Steaua, Radoi cel care ii da pe straini afara, etc. Toate aceste rahaturi sunt lansate de fituici de 2 lei gen Prosport, iar unii dintre voi le dau satisfactie acelor fitilisti din presa.
S-au sters cu buretele lucrurile bune pe care Mirel le-a facut si le face la Steaua si s-a ajuns la misto-uri ieftine legate de nume sau de activitatea lui fotbalistica. Ce urmeaza? Sa chemam rapidistii sa strigam impreuna "Mirel Radoi imi bag p... in...?"
Nu cred ca Radoi merita toate astea...
Exact la fel gandesc si eu Bogdane...
Nu este vorba ca nasul lui e Gigi. Pur si simplu, Matei n-are valoare de LC...
Daca ne raportam la asa-zisa valoare de piata a lui Radu Stefan, Moti sau Sapunaru, Radoi face peste 5 milioane de euro.
valoarea de piata o da si posibilitatea de a revinde jucatorul respectiv peste cativa ani. de-aia se dau uneori sume asa de mari pe jucatori tineri. iar in privinta sanselor unei echipe de a-l vinde pe Radoi peste cativa ani exista un mare impediment: frecventa accidentarilor lui. asa ca ma resemnez, nu scapam de el. daca ramane sper macar sa joace pentru echipa, nu doar pentru el.
Nu este vorba ca nasul lui e Gigi. Pur si simplu, Matei n-are valoare de LC...
Da' cum mama dracu' Radoi nu are valoare de Liga Campionilor, dar este capitanul unei echipe care a jucat 3 sezoane consecutive acolo? Scrie undeva daca are sau nu valoare? Iti spun ca nu sunt foarte multe echipe din estul Europei care nu joaca constant de 3 ani de zile in aceasta competitie. Saktior, Olimpiakos, Panathinaikos, Galatasaray, Besiktas, echipele din Rusia, Partizan Belgrad etc.
Atata timp cat Radoi joaca in Champions League inseamna ca are valoare de Champions League.
... de 3 ani de zile in aceasta competitie. Saktior, Olimpiakos, Panathinaikos, Galatasaray, Besiktas, echipele din Rusia, Partizan Belgrad etc.
Ajax nu a jucat deloc in ultimii 3 ani in CL , din cate mi-aduc aminte .....
Da' cum mama dracu' Radoi nu are valoare de Liga Campionilor, dar este capitanul unei echipe care a jucat 3 sezoane consecutive acolo? Scrie undeva daca are sau nu valoare? Iti spun ca nu sunt foarte multe echipe din estul Europei care nu joaca constant de 3 ani de zile in aceasta competitie. Saktior, Olimpiakos, Panathinaikos, Galatasaray, Besiktas, echipele din Rusia, Partizan Belgrad etc.Atata timp cat Radoi joaca in Champions League inseamna ca are valoare de Champions League.
Tu compari Steaua cu Panathinaikos, sau cu Shakhtar? Ce echipa avem noi, de zici ca suntem Real Madrid? Mijlocasi defensivi de Liga Campionilor din est, sunt Tymoshyk, Mehmet Aurelio, Kuzmanovic, Jokovic etc. Ei sunt cu 30 clase peste Matei:ul nostru. Sa fim seriosi, cand dracu ajuns Radoi un jucator de LC?!
Da' cum mama dracu' Radoi nu are valoare de Liga Campionilor, dar este capitanul unei echipe care a jucat 3 sezoane consecutive acolo? Scrie undeva daca are sau nu valoare? Iti spun ca nu sunt foarte multe echipe din estul Europei care nu joaca constant de 3 ani de zile in aceasta competitie. Saktior, Olimpiakos, Panathinaikos, Galatasaray, Besiktas, echipele din Rusia, Partizan Belgrad etc.Atata timp cat Radoi joaca in Champions League inseamna ca are valoare de Champions League.
Toata echipa Stelei a jucat in Liga, in frunte cu Lovin, Banel, Semedo, Arthuro. Dar asta nu inseamna ca au valoare de Liga Campionilor. Asocierea nu e buna. Nu e suficient sa joci in Liga si sa spui ca ai valoare de Liga.
Dar asta nu inseamna ca Radoi nu este un jucator de Liga Campionilor. Aici sunt deacord cu tine. Decat jucatori straini sau autohtoni care declara inca de la sosire ca spera sa se transfere la un club mare via Steaua(practic vad Steaua doar drept o rampa de lansare), il apreciez mai mult pe Mirel, despre care stiu macar ca a arat, cu bune si cu rele, gazonul din Templu timp de aproape 8 ani, sub culorile aceluiasi club, cu devotament zic eu. A jucat si joaca pentru Steaua, dar si pentru el, asa cum face orice jucator. Dupa atata timp, este normal sa isi doreasca sa joace afara, iar disperarea de a pleca este pe undeva de inteles avand in vedere varsta jucatorului, corelata cu conceptia generala asupra varstei la care un jucator face pasul catre o echipa mare.
In legatura cu jucatorii tineri... da, poti sa plusezi putin la suma, dar, realist vorbind, diferenta de valoare intre Radu Stefan, Moti sau Ropotan si Radoi este destul de mare. Ultimul are de partea lui experienta acumulata si plusul evident de valoare. Si da, accidentarile reprezinta un impediment in calea unui transfer in strainatate al capitanului stelist.
@ SteauaB si Redondo
era un fel de ironie desteptilor
@ SteauaB si Redondo
era un fel de ironie desteptilor
Cum poti sa fii fan Nicolita? Ce iti place la el? Ca munceste? Vai de capul lui. Pot sa-ti arat mii de copii tzigani care muncesc mai mult ca el.
Ce satisfactie iti da Nicolita ca jucator? E tehnic, e spectaculos? Face dribling? NU! Pana nu scoate Romania jucatorii tehnici si spectaculosi - fii si tu fan Ronaldo sau fan Messi.
Jucatorii antitehnici ca Nicolita, exista cu miile in Romania. De la Brazilienii din est, am ajus sa fim englezii din est. Kiar si englezi in momentul de fata au jucatori mai tehnici si mai spectaculosi ca noi.
Suntem vai de mama noastra. Meritam soarta...
ce îmi place la Nicolitã? asta era problema ta..
pe lângã faptul cã munceste cel mai mult din echipã , uneori face niste driblinguri la care sincer mã lasã mascã
Pot sa-ti arat mii de copii tzigani care muncesc mai mult ca el.
ia aratã si mie ! nu mii cum ai zis ... mãcar 3-4
Toata echipa Stelei a jucat in Liga, in frunte cu Lovin, Banel, Semedo, Arthuro. Dar asta nu inseamna ca au valoare de Liga Campionilor. Asocierea nu e buna. Nu e suficient sa joci in Liga si sa spui ca ai valoare de Liga.
Daca este sa ne referim strict la Banel, Radoi, Goian, Ghionea si toti cei care au participat la calificarile Stelei in Liga Campionilor pot spune ca au valoare de Champions League. Pentru a intra in Champions League echipa Steaua (doar Steaua) a trebuit sa se califice in semifinalele Cupei UEFA (coeficient) + sa castige campionatul Romaniei + un tur preliminar. Opinia mea este ca jucatorii care au stat la baza acestor lucruri nu sunt chiar atat de praf.
@ SteauaB
uite la C.R17 încã un motiv pentru care eu îl tin pe Bãnel la avatar
hai aratã si mie exemplele alea de care ziceai..
ce îmi place la Nicolitã? asta era problema ta..pe lângã faptul cã munceste cel mai mult din echipã , uneori face niste driblinguri la care sincer mã lasã mascã
ia aratã si mie ! nu mii cum ai zis ... mãcar 3-4
face driblinguri pe dracu. Ia arata si mie un dribling reusit de Nicolita, vreodata? Un dribling spectaculos de zici ca e brazilian?
Are noroc ca arata ca un brazilian, altfel e vai de mama lui...
@ SteauaB
uite la C.R17 încã un motiv pentru care eu îl tin pe Bãnel la avatar
hai aratã si mie exemplele alea de care ziceai..
De ce sa ma mandresc cu un jucator antitalent si antitehnic? Cand pot sa ma mandresc cu Messi, drept adevarat. Messi nu provine din tara mea. Insa pot sa bag o scuza, si zic ca Ionel este un nume romanesc ![]()
ce usor e sã critici din fata monitorului nu ?
de exemplu te poti uita la meciul Steaua-Galata si acolo parcã fãcuse niste driblinguri
ai zis cã îmi arãti mii de jucãtori ca Bãnel .. când ? eu nu vreau mii .. doar 2 aratã-mi
ce usor e sã critici din fata monitorului nu ?de exemplu te poti uita la meciul Steaua-Galata si acolo parcã fãcuse niste driblinguri
ai zis cã îmi arãti mii de jucãtori ca Bãnel .. când ? eu nu vreau mii .. doar 2 aratã-mi
1. Gabriel Torje: La fel de antitehnic, si antitalent - dar kiar munceste la fel de mult ca Nicolita, daca nu mai mult.
2. Razvan Cocis. Si el, ca si Nicolita este un jucator de vai de mama lui. Fara tehnica, fara ABC:ul fotbalistc si practic fara talent. Insa munceste mult. Prea mult cateodata.
3. F.Petre: Mic, iute, insa sta foarte prost, la nivelul tehnic/talent. Dar munceste mult.
4. CristianTanase(Arges): Drept poreclit "noul Mutu", insa n-are nimik din sniforul. N-are viteza, n-are tehnica. N-are nici ABC:Ul fotbalistc. Insa, munceste mult...Este pe tot terenul, si munceste pentru echipa..
Asa cum am zis. Romania are mii de jucatorii la fel de antitehnici, insa muncitori ca Nicolita. Muncim mult, dar nu avem talent...
Steaua B , ai facut o caracterizare total gresita celor 3
Steaua B , ai facut o caracterizare total gresita celor 3
Ce vrei sa zici, ca Torje e tehnic? E noul Hagi? E Messi din banat?!
n-o fi el torje Hagi , da nici cum zici tu nu e
cred cã esti obsedat de Messi ..
ãstia sunt tigani ? ai zis cã stii mii de tigani asa ca Bãnel , muncitori ...
e clar mi-ai dat niste exemple care nu se leagã între ele .. asta e dovada cã postezi doar sã te aflii în treabã
![]()