FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1323334353644»
c.ronaldo1728.12.2008 11:17
cand scotea goluri ca si facute facea ccea ce trebuia sa faca.

Pai si ce trebuie sa faca Radoi? Sa ajute batranele sa treaca strada, sa faca pe bodyguardul cu peluzele? Nu asta este meseria lui, sa joaca fotbal? Ii ceri lui Radoi sa dea pase de gol?!

Adrian28.12.2008 11:17

Pai cand face bine isi face treaba dar cand face rau, e de rau.

Mai bine sa ne intrebam cati jucatori din actuala echipa a Stelei au jucat mai bine in acest sezon ca Radoi.

mountytoma28.12.2008 11:26
Pai si ce trebuie sa faca Radoi? Sa ajute batranele sa treaca strada, sa faca pe bodyguardul cu peluzele? Nu asta este meseria lui, sa joaca fotbal? Ii ceri lui Radoi sa dea pase de gol?!

eu as cere tuturor, inclusiv lui zapata, sa dea pase de gol. de altfel, zapata a si dat o pasa de gol lui Dayro, la meciul cu as roma...

parerea mea este ca multi jucatori ai Stelei au jucat mai bine decat Radoi in acest sezon. sunt putini cei ce au fost mai slabi ca el: Dayro, Semedo, arthuro si ... cam atat

steaua_gloria28.12.2008 15:20

defapt majoritatea au fost slabi in acest sezon.

1974OFF29.12.2008 11:21

Mi-as dori sa am puterea de a aranja o intilnire intre Mirel Radoi si mountytoma (ale carui posturi le citesc de multa vreme, sunt atit de pline de ura, incit uneori, nu mai pot transmite si un mesaj), fan FC Steaua si redondo. Din pacate, nu am cum, dar atre mi-ar fi placut sa-i mai aduca si pe ei cineva in lumea reala:)

redondo29.12.2008 11:38
Mi-as dori sa am puterea de a aranja o intilnire intre Mirel Radoi si mountytoma (ale carui posturi le citesc de multa vreme, sunt atit de pline de ura, incit uneori, nu mai pot transmite si un mesaj), fan FC Steaua si redondo. Din pacate, nu am cum, dar atre mi-ar fi placut sa-i mai aduca si pe ei cineva in lumea reala:)

Si ce ar rezolva o intalnire? Ne-ar demonstra Radoi in acest fel ca e un mare fotbalist?

Ar fi mai bine sa revi tu in lumea reala :)

Fan FC Steaua29.12.2008 11:56

Corect. Fii realist 1974OFF, si nu-l mai apara doar pentru ca e "capitanul" Stelei si pentru ca scrie in presa cel putin odata la doua zile ca e cel mai bun...

1974OFF29.12.2008 12:26

Voi sa fiti realisti, sa priviti lucrurile per ansamblu si, daca se poate, putin in perspectiva. Sau aveti acasa vreo doamna/domnisoara "indragostita" de Radoi si sinteti gelosi ? Aduceti argumente, domnii mei. Statisticile, la care au contribuit stelisti si nu numai, de-al lungul vremii, va contrazic cu totul. Pentru Steaua si pentru Romania este f bun, nu bun. Pentru standardele UCL... se comporta alte discutii. L-ati criticat cind a spus ca nu ne vom califica dincolo de grupe. De ce ? Declaratiile lui inseamna maturitate si experienta, dau dovada ca, macar el, a ajuns sa cunoasca nivelul fotbalului nostru. Ce era bine, sa iasa ca Becali dupa tragerea la sorti ? Hotariti-va voi in primul rind ce doriti, la cit ne putem intinde. Asa e, sintem Steaua Bucuresti, o putere la noi acasa. Dar Romania ce e in UE ? Dar in Nato ???

SteauaB29.12.2008 12:28
Voi sa fiti realisti, sa priviti lucrurile per ansamblu si, daca se poate, putin in perspectiva. Sau aveti acasa vreo doamna/domnisoara "indragostita" de Radoi si sinteti gelosi ? Aduceti argumente, domnii mei. Statisticile, la care au contribuit stelisti si nu numai, de-al lungul vremii, va contrazic cu totul. Pentru Steaua si pentru Romania este f bun, nu bun. Pentru standardele UCL... se comporta alte discutii. L-ati criticat cind a spus ca nu ne vom califica dincolo de grupe. De ce ? Declaratiile lui inseamna maturitate si experienta, dau dovada ca, macar el, a ajuns sa cunoasca nivelul fotbalului nostru. Ce era bine, sa iasa ca Becali dupa tragerea la sorti ? Hotariti-va voi in primul rind ce doriti, la cit ne putem intinde. Asa e, sintem Steaua Bucuresti, o putere la noi acasa. Dar Romania ce e in UE ? Dar in Nato ???

Mirel Radoi nu este un jucator LC, punct...

1974OFF29.12.2008 12:36

Cred ca am lasat sa se inteleaga acest lucru:)

mountytoma29.12.2008 20:34

din partea mea ai tot sprijinul pentru a organiza aceasta intalnire cu Mirel. as vrea sa-mi spuna ce-a fost in capul lui cand la meciul cu norvegia in loc sa respinga centrarea el era cu mana pe sus sa ceara fault in atac? sau la meciul cu rosenborg, cand si-a dat cu stangul in dreptul (se gandea cumva la transferul la inter deja?) si ne-a ingropat visul de a ajunge in CL cu Protasov antrenor?

sau in general cand da pase la adversar si aia ajung la poarta noastra din doua-trei miscari?

nu e ura, e dezgust. chiar sila cand imi amintesc ca si l-a pus pe becalopitec nas.

la mine acasa nu sunt domnisoare, iar doamna detesta fotbalul. eu cand vorbesc de fotbal nu ma iau dupa statistici. nici dupa comentariile idiotilor de la TV. ma uit si la ce fac cei care nu au mingea, si la ce face cel care tocmai a pasat mingea. daca unul a dat o pasa geniala, pentru mine valoreaza mai mult decat zece goluri marcate in stilul lui Mutu. de-aia de exemplu eu l-as fi dat la Dinamo pe Radoi, nu pe Bostina. Bostina care dadea pase geniale. adica si gandea pe teren.

declaratiile lui Radoi denota aroganta, imfatuare ("valorez 6 milioane de euro"), sau chiar prostie pura ("sa nu fiu si eu gura sparta, sa spun ce stiu").

daca Mirel ar juca mereu asa cum a jucat cateva minute la rosenborg, pana a dat golul ala superb, as spune cum am zis si despre Dica, un altul pe care l-am criticat mai ceva decat pe Radoi: "el e un mare fobalist, eu sunt un mare dobitoc, care habar nu are despre fotbal"

suficient, sau mai vrei?

nu pot sa inchei fara sa adaug ceva, asa ca sa ma injure toata lumea: Mirel e de vreo doi ani mult mai slab pe teren decat Lovin pe care il injurati aproape toti. Mirel ar trebui sa-i lustuiasca ghetele lui Lovin, la ce a facut ala pentru echipa fata de ce ne-a servit capitanul. luati in considerare si salariile primite!

1974OFF30.12.2008 07:45
"nu e ura, e dezgust. chiar sila cand imi amintesc ca si l-a pus pe becalopitec nas."

Exact asta spuneam si eu, nu stii sa fii rational, te lasi condus de sentimente, iar astea nu sunt dintre cele mai bune...

"la mine acasa nu sunt domnisoare, iar doamna detesta fotbalul"

eu cand vorbesc de fotbal nu ma iau dupa statistici. nici dupa comentariile idiotilor de la TV. ma uit si la ce fac cei care nu au mingea, si la ce face cel care tocmai a pasat mingea. daca unul a dat o pasa geniala, pentru mine valoreaza mai mult decat zece goluri marcate in stilul lui Mutu. de-aia de exemplu eu l-as fi dat la Dinamo pe Radoi, nu pe Bostina. Bostina care dadea pase geniale. adica si gandea pe teren."

Vad ca esti si sarcastic. Ai spus ca ai fost portar, daca retin bine. Ai putea sa aperi si alta poarta decit a Stelei ?

"declaratiile lui Radoi denota aroganta, imfatuare ("valorez 6 milioane de euro"), De ce ? Altii au zis ca face mult mai mult.sau chiar prostie pura ("sa nu fiu si eu gura sparta, sa spun ce stiu")." !!!!!!!!!!

"daca Mirel ar juca mereu asa cum a jucat cateva minute la rosenborg, pana a dat golul ala superb, as spune cum am zis si despre Dica, un altul pe care l-am criticat mai ceva decat pe Radoi: "el e un mare fobalist, eu sunt un mare dobitoc, care habar nu are despre fotbal"

suficient, sau mai vrei?

nu pot sa inchei fara sa adaug ceva, asa ca sa ma injure toata lumea: Mirel e de vreo doi ani mult mai slab pe teren decat Lovin pe care il injurati aproape toti. Mirel ar trebui sa-i lustuiasca ghetele lui Lovin, la ce a facut ala pentru echipa fata de ce ne-a servit capitanul. luati in considerare si salariile primite!

"

Nu am injurat niciodata nici un jucator al Stelei, nici pe stadion, nici in discutii libere. Fac referire aici mai ales la Dica, Lovin si Ovidiu Petre. In schimb, injur si nu-i pot intelege pe cei care vin la stadoin sa injure de cind x sau y intra la incalzire.

Dar poate ma agit degeaba, comentariile par a fi scrise de un robot setat doar pe culoarea negru. Tu chiar nu gresesti niciodata, cum poti avea pretentii ca toti sa joaca perfect ? Cind se va fi nascut jucatorul perfect in Romania, dupa standardele tale, poate atunci vei fi multumit.

mountytoma30.12.2008 10:51
"

Nu am injurat niciodata nici un jucator al Stelei, nici pe stadion, nici in discutii libere. Fac referire aici mai ales la Dica, Lovin si Ovidiu Petre. In schimb, injur si nu-i pot intelege pe cei care vin la stadoin sa injure de cind x sau y intra la incalzire.

Dar poate ma agit degeaba, comentariile par a fi scrise de un robot setat doar pe culoarea negru. Tu chiar nu gresesti niciodata, cum poti avea pretentii ca toti sa joaca perfect ? Cind se va fi nascut jucatorul perfect in Romania, dupa standardele tale, poate atunci vei fi multumit.

nu sunt robot, pentru mine Steaua este ceva sentimental, inainte de a fi ceva rational. fiecare greseste, si eu evident. depinde insa cum o face fiecare. eu pe Lovin si ov Petre nu i-am injurat niciodata, dupa standardele mele nu am avut motive. cu Dica, Dayro si Radoi e altceva. nu am injurat nici unul insa inainte sa inceapa meciul. dar cand il vedeam pe Dica cum se uita la mingile care treceau pe langa el fara macar sa incerce sa intinda un picior, cand il vad pe Dayro ca stie un alt jucator liber dar nu da pase nici mort, cand il vad pe Radoi ca se uita la arbitrul de linie si ridica mana sa ceara offside in loc sa fuga dupa adversarul scapat spre poarta noastra, atunci, da, atunci ii injur. nu-i injur daca dau o pasa gresita, pentru ca oricui i se poate intampla, nu-i injur nici cand rateaza singur cu portarul, nici cand trag la 15 metri peste sau pe langa poarta. atunci nu. eu nu l-am injurat nici macar pe Carlos, pentru ca omul ala si-a zdrobit de multe ori coa..e de barele portii pentru Steaua noastra! de multe ori se uita cei din tribune din jurul meu la mine ca la urs cand aplaud un sut care a trecut la 10 metri peste poarta... eu apreciez vointa, indrazneala, daruirea! urasc insa , da, URASC!, nepasarea si reaua intentie, nesimtirea si trisorii, milogii si pupincuristii.

"Ai putea sa aperi si alta poarta decit a Stelei ?" intrebarea asta nu o inteleg. cand esti in poarta nu maionteaza altceva decat sa nu lasi mingea sa intre, si eventual sa nu iti lovesti coechipierii cand fci asta!

caracterul lui Radoi... daca altii au spus de Radoi ca valoreaza mai mult, el de ce mai spune ca valoreaza nu stiu cat? oare ar fi fost greu sa spuna ca la intrebarea asta (cat valoreaza Radoi) ar tebui sa raspunda altii? sau sa spuna ca "unii spun ca as putea valora atat"?

de ce ii zic eu prostie pura? poate imi zici tu cand vei auzi ce suspendare primeste pentru declaratia aia neghioaba!

hai gata, petrecere frumoasa, daca se poate beti cu masura! cu masura de 5 litri :beer2:

1974OFF30.12.2008 12:36

Dincolo de toate, cred ca Radoi plateste pretul expunerii (nu al autoexpunerii). Si cred ca a ajuns la limita fizica si phisica. E greu de inteles de ce a riscat atita, printr-o declaratie nefondata. Practic, isi poate incheia acum cariera.

Petrecere frumoasa si tie si La multi ani !

mountytoma30.12.2008 14:09

la multi ani si lui Mirel Radoi! sa fie 2009 anul in care sa nu se mai accidenteze, iar daca se va mai accidenta, sa nu uite ca sanatatea e cea mai importanta si sa nu mai intre pe teren decat complet refacut. sa fie 2009 anul in care sa nu isi mai judece colegii dupa salariile pe care le au si dupa cum crede el ca isi merita fiecare banii sau nu. sa joace fotbal si sa traga echipa dupa el, spre poarta adversa, pentru goluri multe si gloria Stelei, bucuria noastra si pentru buzunarele lor!

la multi ani, Mirel Radoi!

Fan FC Steaua31.12.2008 13:20

Cosmin Olãroiu: "Mi-aș dori sã-l aduc pe Rãdoi la Al Hilal"

Zenga: "Nu cred cã Rãdoi ajunge la Inter, dar el este un model pentru toatã lumea"

Stelisti.ro îți oferã trei wallpaper-uri cu Mirel Rãdoi. Descarcã-le!

Incredibil... numai despre asta se vorbeste... ieri auzeam la TV ca iar se transfera la inter..ca un Becali garanteaza pentru el...apoi am auzit ca nu se mai transfera ca au vazut de cate ori se accidenteaza...voi chiar credeti asta? eu zic ca sunt doar minciuni spuse de un Becali si de presa...sa-i umfle pretul...si sa se creada ca e mare jucator...

redondo31.12.2008 14:42
Cosmin Olãroiu: "Mi-aș dori sã-l aduc pe Rãdoi la Al Hilal"

Zenga: "Nu cred cã Rãdoi ajunge la Inter, dar el este un model pentru toatã lumea"

Stelisti.ro îți oferã trei wallpaper-uri cu Mirel Rãdoi. Descarcã-le!

Incredibil... numai despre asta se vorbeste... ieri auzeam la TV ca iar se transfera la inter..ca un Becali garanteaza pentru el...apoi am auzit ca nu se mai transfera ca au vazut de cate ori se accidenteaza...voi chiar credeti asta? eu zic ca sunt doar minciuni spuse de un Becali si de presa...sa-i umfle pretul...si sa se creada ca e mare jucator...

Se va transfera....la Steaua

Lari03.01.2009 15:49

Ar fi injurat Radoi daca va veni in Templu ca adversar?

"Mã așteptam ca Mutu sã fie înjurat în Ghencea, pentru cã și eu dacã m-aș transfera la altã echipã steliștii m-ar înjura. Nu sunt mulți jucãtori de valoare la naționalã și dacã Mutu și Chivu lipsesc, ați vãzut ce se întâmplã"

Cat valoreaza Radoi?

"Dacã eram un jucãtor atât de valoros, nu cred cã era o problemã pentru Inter suma care se cere pe mine. Eu cred cã valoarea mea e undeva pe la cinci-șase milioane de euro, deși e greu sã își faci singur o evaluare"

Emotii cu DNA-u'? Neeeaaaaahh!

"N-am nicio emoție cu DNA-ul și cu cazul valiza. Nu am bãtut pe nimeni, nu am dat în cap pe stradã, nu am violat pe nimeni. Nu știu de unde atâtea amenințãri cu pușcãria. Înțeleg dacã faci blat, dar Steaua nu a fãcut. A plãtit o echipã sã joace mai bine, nu a fãcut nimic altceva"

Marius03.01.2009 18:35
"N-am nicio emoție cu DNA-ul și cu cazul valiza. Nu am bãtut pe nimeni, nu am dat în cap pe stradã, nu am violat pe nimeni. Nu știu de unde atâtea amenințãri cu pușcãria."

Un singur lucru nu intelege Mirelus. Daca minti in timpul unei anchete oficiale se cheama marturie mincinoasa iar asta, conform codului penal, se pedepseste chiar cu puscaria. Vezi tu Mirele, nu trebuie sa violezi ca sa ajungi la puscarie, e suficient sa minti in timpul anchetei ca sa-ti protejezi nasul...

MoWeed03.01.2009 18:37

De data asta sunt de acord cu Marius. Daca se dovedeste ca Radoi si Piturca au oferit marturii mincinoase, ar trebui sa plateasca si ei ca orice om normal.

mountytoma03.01.2009 19:56
A plãtit o echipã sã joace mai bine, nu a fãcut nimic altceva

daca exista declaratia asta a lui Mirel, atunci dna-ul chiar poate sa ii bage la puscarie pe Becali, Radoi si Piturca. sincer, pentru mine a fi prea frumos ca sa fie si adevarat: sa scape Steaua de becalopitec si de Radoi, iar nationala sa scape de Piturca :bananadance:

Fan FC Steaua03.01.2009 19:56

Vom avea un ex capitan puscarias? :D

Steaua de becalopitec si de Radoi, iar nationala sa scape de Piturca

ehee visele se pot implini :D ar fi frumos si corect sa se intample asa..

intr-un posibil viitor:

Reporter: Domnule Becali, ce veți face acum cã ați fost exclus din fotbal?

Becali: O sã Rad-oi la stânã.

c.ronaldo1703.01.2009 21:33

Vise, vise copilasi, nu va intra nimeni la puscarie.

redondo03.01.2009 22:51
Vise, vise copilasi, nu va intra nimeni la puscarie.

Normal ca nu,caci nici nu este cazul."valiza" e doar o vrajeala,nici n-ar trebui sa se discute pe acest caz.

mountytoma04.01.2009 18:28

logic, nu intra cine trebuie la puscarie. nici Gigi, ca nu a mituit, doar a vrut sa premieze, asa cum am vrut si eu sa-i dau bani nevestei lui prunea ca sa i-o trag. nici Radoi si Piturca, pentru ca nu au depus marturie mincinoasa, pentru ca ceea ce au facut ei nu e marturie cu efecte juridice, cazul nefiind unul penal ci unul sportiv. nici procurorii dna nu vor face puscarie, chiar daca in cazul lor faptele s-ar putea incadra la deturnare de fonduri publice in folosul unei entitati private, CFR Cluj. asta e tara in care suntem blestemati sa traim. asta nu ne impiedica sa le dam muhhe la toti cei de mai sus!

«1323334353644»