Mi-as dori sa am puterea de a aranja o intilnire intre Mirel Radoi si mountytoma (ale carui posturi le citesc de multa vreme, sunt atit de pline de ura, incit uneori, nu mai pot transmite si un mesaj), fan FC Steaua si redondo. Din pacate, nu am cum, dar atre mi-ar fi placut sa-i mai aduca si pe ei cineva in lumea reala:)
din partea mea ai tot sprijinul pentru a organiza aceasta intalnire cu Mirel. as vrea sa-mi spuna ce-a fost in capul lui cand la meciul cu norvegia in loc sa respinga centrarea el era cu mana pe sus sa ceara fault in atac? sau la meciul cu rosenborg, cand si-a dat cu stangul in dreptul (se gandea cumva la transferul la inter deja?) si ne-a ingropat visul de a ajunge in CL cu Protasov antrenor?
sau in general cand da pase la adversar si aia ajung la poarta noastra din doua-trei miscari?
nu e ura, e dezgust. chiar sila cand imi amintesc ca si l-a pus pe becalopitec nas.
Voi sa fiti realisti, sa priviti lucrurile per ansamblu si, daca se poate, putin in perspectiva. Sau aveti acasa vreo doamna/domnisoara "indragostita" de Radoi si sinteti gelosi ? Aduceti argumente, domnii mei. Statisticile, la care au contribuit stelisti si nu numai, de-al lungul vremii, va contrazic cu totul. Pentru Steaua si pentru Romania este f bun, nu bun. Pentru standardele UCL... se comporta alte discutii. L-ati criticat cind a spus ca nu ne vom califica dincolo de grupe. De ce ? Declaratiile lui inseamna maturitate si experienta, dau dovada ca, macar el, a ajuns sa cunoasca nivelul fotbalului nostru. Ce era bine, sa iasa ca Becali dupa tragerea la sorti ? Hotariti-va voi in primul rind ce doriti, la cit ne putem intinde. Asa e, sintem Steaua Bucuresti, o putere la noi acasa. Dar Romania ce e in UE ? Dar in Nato ???
la mine acasa nu sunt domnisoare, iar doamna detesta fotbalul. eu cand vorbesc de fotbal nu ma iau dupa statistici. nici dupa comentariile idiotilor de la TV. ma uit si la ce fac cei care nu au mingea, si la ce face cel care tocmai a pasat mingea. daca unul a dat o pasa geniala, pentru mine valoreaza mai mult decat zece goluri marcate in stilul lui Mutu. de-aia de exemplu eu l-as fi dat la Dinamo pe Radoi, nu pe Bostina. Bostina care dadea pase geniale. adica si gandea pe teren.
declaratiile lui Radoi denota aroganta, imfatuare ("valorez 6 milioane de euro"), sau chiar prostie pura ("sa nu fiu si eu gura sparta, sa spun ce stiu").
daca Mirel ar juca mereu asa cum a jucat cateva minute la rosenborg, pana a dat golul ala superb, as spune cum am zis si despre Dica, un altul pe care l-am criticat mai ceva decat pe Radoi: "el e un mare fobalist, eu sunt un mare dobitoc, care habar nu are despre fotbal"
suficient, sau mai vrei?
nu pot sa inchei fara sa adaug ceva, asa ca sa ma injure toata lumea: Mirel e de vreo doi ani mult mai slab pe teren decat Lovin pe care il injurati aproape toti. Mirel ar trebui sa-i lustuiasca ghetele lui Lovin, la ce a facut ala pentru echipa fata de ce ne-a servit capitanul. luati in considerare si salariile primite!