Nu il mai scoateti pe Radoi tap ispasitor. Nu a fost printre cei mai buni aseara, dar nu a jucat dezastruos. Uitati-va la Semedo, Szekely, Arthuro, Dayro...
Macar Mirel pune osul... cine nu munceste, nu greseste. Prefer sa vad greseli din partea lui Radoi decat sa vad indolenta lui Dayro sau Arthuro.
Mirel PUNEA osul. acum joaca de zici ca e balerina. si repet, el e cel ce trebuie sa traga echipa dupa el, IN SUS, nu in jos. ca in jos avem Dayro, avem Semedo, am avut Banel... uitati-va la Banel, criticile l-au ajutat, acum a ajuns unul din primii trei fotbalisti ai Stelei dupa parerea mea.
uitati-va din nou la golul 2 al lui Lyon. Mirel era plecat pe la jumatea terenului, in lateral, sa il cotonogeasca pe Juninho (ca prin fotbal nu putea sa ii dovedesca ca el e mai tare), urmat indeaproape de tiago, alt cocos pus sa-i dea la gioale brazilianului. care brazilian s-a ferit de amandoi si mingea a juns la ala care a patruns pe mijloc, de unde lipseau cei doi cocosi, a ajuns la 16 m fata in fata doar cu zapata care NU POATE APARA SINGUR o poarta de 7 metri! am fost portar si de fotbal, si de handbal si credeti-ma e greu si cu poarta de handbal singur cu adversarul, daramite la fotbal!
depinde la ce pune osul Mirel, si cum il pune. orice ati zice, nu mai e Mirel care era odata!
PS pe arthuro chiar nu il putem condamna pentru jocul cu Lyon. in cele cateva minute nici nu a apucat sa alerge cat Zapata! pe Dayro insa da, a avut doua sanse mari, Semedo si szekely intr-adevar au fost zero