:hai_steaua
:hai_steaua:
:hai_steaua
:hai_steaua:
Radoi ESTE DE 8 ANI LA Steaua NU CREDETI CA A ABOSIT JUCAND?![]()
mda de aia vruia atata sa transfere..mai bn i la Steaua!!! : ![]()
![]()
![]()
fotbalistul care vede cel mai mult fotbal la Steaua,parerea mea e ca e cel mai bun jucator din lot
Mirel Radoi, cu un pas la Inter Milano!
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminicã, la postul de televiziune Sport.ro, cã transferul fundașului Mirel Rãdoi la Internazionale Milano este ca și fãcut, acest aspect fiind fiind discutat de el și de tehnicianul campioanei Italiei, Jose Mourinho.
"Mourinho a vrut sã îl cunoascã pe Rãdoi, sã vadã ce caracter are. De asta a venit: a vrut sã îl cunoascã și pentru cã este bun prieten cu Giovanni. Transferul e ca și fãcut. Cred cã va pleca în iarnã la Inter. Depinde cum joacã Mirel, ca sã știu ce pretenții am: mai mari sau mai mici. Poate cer 12 milioane, poate cer 15", a spus Becali.
Presa sportivã informeazã cã Rãdoi și Mourinho s-au întâlnit duminicã dimineațã la Crown Plaza, timp de 30 de minute.
Patronul Stelei a mai afirmat cã Jose Mourinho și-ar dori ca Rãdoi și Chivu sã fie cuplul de fundași centrali al campioanei Italiei.
"Aș vrea sã joace cât mai bine ca sã îl vând pe bani mulți, cã nu i-am negociat încã prețul. În varã, discuțiile erau pentru 15 milioane. Dupã cum vede fotbalul Mourinho, sigur îl va lua pe Mirel. Vrea sã joace cu Chivu și Rãdoi la mijloc. Mourinho mi-a zis cã dacã vreau jucãtori portughezi sã vorbesc mai întâi cu el", a declarat Becali la Sport.ro.
Mai mult, vãrul lui Gigi Becali, Ioan, a afirmat cã șesarul din Ghencea i-a lãsat o impresie bunã lui Mourinho.
"Mourinho avea o impresie bunã despre Rãdoi ca fotbalist, l-a urmãrit și este un jucãtor pe care îl apreciazã. Acum a vrut sã-l cunoascã și ca om, sã vadã cum gândește sã vadã ce fel de caracter este. Din câte mi-a zis el, Mourinho a fost impresionat de Rãdoi. Acum depinde doar de el dacã va confirma, pentru cã Inter îl va monitoriza. Dacã va juca bine în Champions League și în campionat, sunt șanse bune sã ajungã la Inter.", a spus Ioan Becali la Sport.ro.
e de rãu dacã pleacã !
bine pentru el si bineinteles rãu pentru noi .
e de rãu dacã pleacã !bine pentru el si bineinteles rãu pentru noi .
Sa speram ca Steaua nu sta in Mirel cum sta Nationala in Mutu, imi doresc din tot sufletul ca mire sa-si implineasca visul...si apoi sa revina la noi, dar cu celalalt ochi plang pentru ca stiu ca nu mai avem nici mijlocul nici apararea din trecut , iar daca dupa Dica ar mai pleca si Radoi....o sa avem o echipa fara lider....gen rapid..oricum sa ne uitam inainte ca pana in iarna nu se stie nimic, Steaua mai are o gramada de meciuri ....si trebuie sa le castigam...
e de rãu dacã pleacã !bine pentru el si bineinteles rãu pentru noi .
Sa speram ca Steaua nu sta in Mirel cum sta Nationala in Mutu
aici ai facut cea mai mare prostie din viata ta lai comparat pe Mirel cu un drogat si stai tu linistit ca Romania nu sta in drogatu ala
nu pleaca Radoi de la Steaua , ce echipa de talia lui inter cumpara un jucator care joaca un meci si sta 10 , Mirel va ramane la noi pentru ca e sufletul echipei si avem nevoie de el doar prin prezenta lui alaturi de echipa , nu neaparat sa joace
cine da atatia bani pe un jucator care nu face marcaj in propriul careu dar e cu mainile pe sus sa ceara offside sau fault in atac? doar un prost ca becali, dar nici ala nu da bani multi. mai bine o da pe nevasta-sa in leasing imobiliar decat sa dea bani multi...
il urasc de doua ori mai mult pe Radoi pentru ca l-am vazut pana si pe zapata, plonjand fara sanse de a ajunge mingea la un gol al francezilor, dar avand o mana ridicata sa ceara offside! e contagioasa chestia asta...
Un jucator extraordinar, sufletul echipei. Mereu cand ma gandesc la Radoi imi amintesc de interventia aceea din meciul cu Liverpool :laugh:
cine da atatia bani pe un jucator care nu face marcaj in propriul careu dar e cu mainile pe sus sa ceara offside sau fault in atac? doar un prost ca becali, dar nici ala nu da bani multi. mai bine o da pe nevasta-sa in leasing imobiliar decat sa dea bani multi...
il urasc de doua ori mai mult pe Radoi pentru ca l-am vazut pana si pe zapata, plonjand fara sanse de a ajunge mingea la un gol al francezilor, dar avand o mana ridicata sa ceara offside! e contagioasa chestia asta...
Cand joci la offside, asa cum s-a intamplat la primul gol, e normal sa nu tii pe nimeni... Cat despre contagios, Zapata si ceilalti ar face bine sa imprumute si determinarea lui Mirel...
o data in plus s-a dovedit ca Mirel Radoi traieste din amintiri. am ajuns sa il urasc mai mult decat pe Gigi Becali, daca asa ceva e posibil. astazi a jucat mai prost decat Banel in cea mai neagra perioada a lui. cu ov Petre sau Lovin in teren azi in locul finului, avand in vedere ca tiago s-a miscat bine, altfel traiam meciul, nu ma imbolnaveam iar de nervi.
sper ca Becali sa plateasca 13 milioane de euro sa-l ia cineva pe asta care cica trage echipa dupa el. unde o trage, se vede de departe.
@mountytoma
stii vorba aia cu: " daca taceai..... " ![]()
o data in plus s-a dovedit ca Mirel Radoi traieste din amintiri. am ajuns sa il urasc mai mult decat pe Gigi Becali, daca asa ceva e posibil. astazi a jucat mai prost decat Banel in cea mai neagra perioada a lui. cu ov Petre sau Lovin in teren azi in locul finului, avand in vedere ca tiago s-a miscat bine, altfel traiam meciul, nu ma imbolnaveam iar de nervi.
sper ca Becali sa plateasca 13 milioane de euro sa-l ia cineva pe asta care cica trage echipa dupa el. unde o trage, se vede de departe.
Cum poți frate sã spui așa de Rãdoi? A avut și el un meci mai slab! Doar atât. Alții sunt mai praf și nu li se mai reproșeazã nimic. Hai sã nu îl învinuim pe Rãdoi mai mult decât trebuie pentru înfrângerea suferitã la Lyon.
Mai terminati-o frate cu Radoi asta ca de 3 ani e puscarie.Sa fim seriosi,unii parca sunt roboti,meci de meci...bravo Radoi...ce daruire...m-am saturat...e adevarat ca vrea mult dar e slab la ora actuala.
Cum poți frate sã spui așa de Rãdoi? A avut și el un meci mai slab! Doar atât. Alții sunt mai praf și nu li se mai reproșeazã nimic. Hai sã nu îl învinuim pe Rãdoi mai mult decât trebuie pentru înfrângerea suferitã la Lyon.
un meci? in turul cu Lyon a jucat perfect... daca imbraca tricoul francezilor era aproape cel mai bun din echipa lor!
daca e accidentat si nu poate, sa lase pe altul in teren. cand capitanul da mingea numai inapoi si greseste mai toate pasele, toarna plumb in ghete celorlalti coechipieri, demoralizeaza toata echipa. asa trage toata echipa in jos iar eu nu suport sa vad Steaua sa vad ca pierde daca adversarul nu e evident mai bun!
un meci? in turul cu Lyon a jucat perfect... daca imbraca tricoul francezilor era aproape cel mai bun din echipa lor!
daca e accidentat si nu poate, sa lase pe altul in teren. cand capitanul da mingea numai inapoi si greseste mai toate pasele, toarna plumb in ghete celorlalti coechipieri, demoralizeaza toata echipa. asa trage toata echipa in jos iar eu nu suport sa vad Steaua sa vad ca pierde daca adversarul nu e evident mai bun!
Vrei sa spui ca Lyon nu a fost EVIDENT echipa mai buna?
Vrei sa spui ca Lyon nu a fost EVIDENT echipa mai buna?
eu zic ca scorul e nedrept, golurile lor au fost ajutate 99% de greselile noastre. adica ne-am cam batut singuri, sau le-am pus noi singuri in mana bata cu care sa ne dea in cap :-(
Mirel a jucat pentru el si pentru impresarii care i-au cerut sa joace pentru a putea pleca la Inter. daca juca pentru Steaua era altceva. nu-si da seama ca isi risca nu doar viitorul ca fotbalist, ci si sanatatea lui ca om, in general. sa nu uite de balaci, van basten, rumennigge etc, superfotbalisti care la 30 de ani intrau deja in istorie ...prin infirmerie!
Asta cu Balaci e o gluma ??? In ce istorie a intrat Balaci si nu e prezent si Radoi...? Sa fii capitan la Steaua atata timp inseamna mai mult decat o semifinala de Cupa UEFA pe care o are Iliuta(si are si Mirel o semifinala de UEFA)...
Mirel Radoi mimeaza fotbalul de o buna perioada de timp,si cand nu face asta,e accidentat.Si-a facut datoria pt acest club,a ajuns la o supra-saturatie,sa se duca altundeva,unde-mi mai bine.Poate asa vom avea si noi jucatori mai buni,cu salariu mai mare de 300 de mii de euro...
Mirel Radoi mimeaza fotbalul de o buna perioada de timp,si cand nu face asta,e accidentat.Si-a facut datoria pt acest club,a ajuns la o supra-saturatie,sa se duca altundeva,unde-mi mai bine.Poate asa vom avea si noi jucatori mai buni,cu salariu mai mare de 300 de mii de euro...
Asta zic si eu si se gasesc unii pe un alt topic sa ma faca cu ou si otet.
Daca si Radoi are parte de acest tratament... ![]()
Poate ajungeti de vreti sa-l dati si pe asta afara... voi acum le dati satisfactie javrelor care il injura meci de meci. Se bucura ca am ajuns si noi sa il criticam.
Nu il mai scoateti pe Radoi tap ispasitor. Nu a fost printre cei mai buni aseara, dar nu a jucat dezastruos. Uitati-va la Semedo, Szekely, Arthuro, Dayro...
Macar Mirel pune osul... cine nu munceste, nu greseste. Prefer sa vad greseli din partea lui Radoi decat sa vad indolenta lui Dayro sau Arthuro.
Daca si Radoi are parte de acest tratament...
Daca esti fotbalist si esti platit cu 300000 euro pe an te obisnuiesti si cu criticile.Asta e adevarul.Doar nu l-a injurat nimeni. Au fost doar critici la un mod civilizat cred eu.