FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1272829303144»
Bogdan4Steaua10.06.2008 08:13

Da, am vazut aseara un Radoi extrem de mobil si de sigur pe el. A fost unul dintre remarcatii nationalei Romaniei.

Sa speram ca Mirel ca continua pe aceeasi linie.

yang10.06.2008 22:23

Clar, asearã a fost jucãtorul meciului... Cam la egalitate cu Chivu, care chiar dacã a fost mai slab defensiv decât Mirel, a încercat și câte ceva în ofensivã.

JDERUL11.06.2008 05:27

Excelent.Acesta este cuvantul care caracterizeaza evolutia lui Mirel in meciul cu Franta.Isi imparte titlul de cel mai bun fotbalist roman al meciului cu Rat.

danimarcu15.06.2008 11:13

13:05 / În urmã cu cîteva momente, Mirel Rãdoi a ieșit din operație. Intervenția a durat 45 de minute și a fost un succes.

Internaționalul român urmeazã sã fie vizitat la spital de directorul executiv al FRF, Ionuț Lupescu, însoțit de alte persoane din staff ul naționalei.-caracatita gsp

INSANATOSIRE GRABNICA,MIRELE!

MoWeed15.06.2008 11:54

Insanatosrire grabnica!!!

ultrash15.06.2008 13:19

Multa sanatate ,capitane!

weeezer15.06.2008 17:38

Ma intreb daca am mai fi luat gol, cu el in teren...

_yang15.06.2008 20:37

@weeezer

Rãdoi e cel care i-a pus cu mâna pe teren pe cei din defensiva echipei naționale... Dacã am fi primit sau nu gol asta nu avem de unde sã știm, numai cã ceea ce știm e cã meritele acestui fotbalist nu sunt recunoscute la echipa naționalã. Sper sã prind ziua când va fi mãcar al doilea cãpitan...

JDERUL16.06.2008 07:44

Daca am mai avea inca 5-6 jucatori de valoarea lui si cu aceeasi mentalitate am fii campioni europeni si mondiali! Dar unii nu pot,iar altii nu vor.

Mirel a demonstrat inca o data ca nu stie sa pacaleasca fotbalul.Admirabil modul cum acest baiat ,,le da peste nas"tuturor celor care nu vor sa-i recunoasca meritele numai pentru faptul ca este jucatorul Stelei!

_yang16.06.2008 08:13
Daca am mai avea inca 5-6 jucatori de valoarea lui si cu aceeasi mentalitate am fii campioni europeni si mondiali! Dar unii nu pot,iar altii nu vor.

Mirel a demonstrat inca o data ca nu stie sa pacaleasca fotbalul.Admirabil modul cum acest baiat ,,le da peste nas"tuturor celor care nu vor sa-i recunoasca meritele numai pentru faptul ca este jucatorul Stelei!

@JDERUL

Cred cã e mai mult "vina" faptului cã e privit ca finul ciobanului...

punkboy17.06.2008 17:17

@JDERUL

Cred cã e mai mult "vina" faptului cã e privit ca finul ciobanului...

numa ghinion ,numa accidentari,numa operatii saracu Radoi

mountytoma01.08.2008 14:13

oare accepta Mirel sa plece la Inter Milano? lasa el Steaua pentru amaratii aia? tare-s curios cum se termina si telenovela asta...

RaMs3s01.08.2008 14:17

abia a inceput telenovela ......mai avem de asteptat pana vedem ce se va intampla ....

WhiteSnake01.08.2008 14:27

De transferat, va fi transferat, dar nu se stie exact daca la Inter (oricum, se pare ca va fi un club mare), si totodata, nu s-a dezvaluit presei nici suma ofertata. Important este ca plecarea lui va avea probabil loc chiar inainte de prezentarea echipelor pt Champions League (adica va prinde dubla cu Galata), ceea ce este foarte important pt noi.

axl01.08.2008 15:57

Ciobi zicea pe la TV ca Mirel nu va juca la Istanbul pentru ca va fi la Inter atunci, pentru o suma de aproximativ 15 milioane de euro, cu un salariu de 2 milioane.

Ar fi frumos da' parca nu-mi vine sa cred.

MoWeed01.08.2008 16:56

Hai sa fim seriosi, nu cred ca Inter da 15 milioane pe un jucator care a fost mai mult accidentat in ultimii 2 ani....

danimarcu01.08.2008 20:53
Ciobi zicea pe la TV ca ...

Tot el a mai spus ca:

-se va lasa de fotbal daca pierdem la Vs

-Banel a primit o oferta de 20 de milioane de la Chelsea

-a vorbit el cu Mourinho(?!?)si acesta il doreste pe Mirel

-va face transferuri de 30 de milioane de euro,etc

Nu mi-ar ajunge doua zile sa scriu cate minciuni a spus Becali!

Voi inca mai aveti dramul ala de incredere in el? :confused:

Kittutza02.08.2008 00:54

Eu sper sa nu plece Radoi.Atunci chiar am ramane dezorientati.Eu una nu vad echipa fara numarul nostru 6.

Ciobi zicea pe la TV ca ...

Tot el a mai spus ca:

-se va lasa de fotbal daca pierdem la Vs

-Banel a primit o oferta de 20 de milioane de la Chelsea

-a vorbit el cu Mourinho(?!?)si acesta il doreste pe Mirel

-va face transferuri de 30 de milioane de euro,etc

Nu mi-ar ajunge doua zile sa scriu cate minciuni a spus Becali!

Voi inca mai aveti dramul ala de incredere in el? :confused:

Da' n-auziti,cica si in Italia s-a confirmat interesul lui Inter pentru Radoi.Si asta n-o spune Gigi.Dar chiar si asa... nu stiu ce sa zic.

mountytoma02.08.2008 06:10
Da' n-auziti,cica si in Italia s-a confirmat interesul lui Inter pentru Radoi.Si asta n-o spune Gigi.Dar chiar si asa... nu stiu ce sa zic.

in italia aia scriu ce scrie in ziarele noastre de ca....

daca e sa plece la un club mare pleaca inainte de meciurile cu galata, sau nu joaca in meciurile alea. cine il ia stiind ca nu il mai poate folosi in cupele europene anul asta? in nici un caz inter, care are toata apararea in infirmerie

daca Radoi pleaca pe 15 milioane de euro, inseamna ca m-am inselat in privinta lui Gigi Becali. e un pic mai putin prost decat credeam eu!

WhiteSnake02.08.2008 12:32

Am vazut pe la GSP TV acum vreun sfert de ora ca Mourinho si-l doreste foarte mult si chiar si-a trimis niste oameni sa-i analizeze jocul la meciul cu Roma. Baciul nostru insa cere 15 milioane de euro, dar Moratti spune ca e prea exagerat si nu ar mai vrea sa dea bani pe jucatori (am inteles ca s-ar putea sa vina altul pe postul lui Mirel care e liber de contract), fiindca vara asta a cheltuit mai bine de 30 de milioane de euro numai din transferuri.

fansteaua4603.08.2008 20:34

"Rãdoi e foarte aproape de Inter. O sã ne dea acum douã milioane de euro pentru un împrumut, iar dacã va confirma, Moratti mi-a zis cã nu vor trece 6 luni și îmi va da restul pânã la 15 milioane, o sã ne luam banii mai repede. Dupã pãrerea mea, cuplul de fundași Mirel Rãdoi- Cristi Chivu va fi cel mai puternic din Europa. Eu am încredere cã Rãdoi va confirma la Inter. Nu va juca cu Galata ,pentru a putea evolua pentru Inter în Liga Campionilor" , a declarat Gigi Becali

_yang04.08.2008 18:07

@fansteaua46

Sã așteptãm faptele, cãci de Nicolițã la Valencia sau Goian la Manchester suntem sãtuli...

MoWeed04.08.2008 18:15

@_yang

Si iata faptele

"Trebuie sa ne gandim bine daca il luam pe Radoi. Situatia noastra este cea a unei echipe in care cinci jucatori vor fi exclusi de pe lista de Liga Campionilor: Daca in acest moment decidem sa cumparam un fundas, deoarece in aceasta faza multi din cei pe care ii avem sunt accidentati, jucatorii ce vor fi exclusi vor fi sase. Din acest motiv trebuie sa ne gandim bine si in liniste. Credem ca Chivu si Cordoba vor disponibili pentru a doua etapa a campionatului si pentru prima etapa din Liga Campionilor. Daca totul va merge asa, de ce sa intervenim pe piata transferurilor?", a declarat Jose Mourinho.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat duminica seara transferul lui Mirel Radoi la Internazionale Milano sub forma de imprumut pentru un sezon in schimbul a 2 milioane de euro. Daca Mirel ar confirma, Inter ar trebui sa plateasca in iarna 13 milioane de euro.

Onlinesport

AdrianUltras2504.08.2008 18:27

Sa dea Dumnezeu sa se transfere definitiv la Inter!

IONUTZ-CIPRIAN04.08.2008 18:29

Si eu as vrea sa-l vad la INTER....are si valoare!

«1272829303144»