La multi ani, Capitane!
La MuLtI AnI!!!! ![]()
![]()
La Multi Ani Mirele!Sa ai oasele tari-cred ca asta e cea mai buna urare!
Parca a inceput sa joace la forma care l-a facut atat de iubit de fani... mai trebuie sa treaca niste meciuri ca sa ne convingem.
Mirel a declarat dupa ce a iesit de la vestiare ca din vara pleaca la prima oferta si ca acesta a fost ultimul derby pentru el.
Cred ca a fost o declaratie la nervi....
Cred ca a fost o declaratie la nervi....
Asta cu siguranta, insa probabil ca o sa plece.
"Sper ca a fost ultimul meu derby
Mi-as fi dorit sa mai iau un titlu, ca sa plec linistit din Ghencea. Ma gandesc foarte serios. Cred ca a venit timpul ca, dupa opt ani de zile, sa o iau si eu pe alte drumuri. Nu infrangerea m-a determinat, ci acest miniretur. Cate am auzit... Nu are rost. Nu sunt dezamagit de fotbalul romanesc, ci de ceea ce se intampla in el. Sa lupti pentru titlu si sa vezi ca e al treilea an la rand cand adversarele noastre joaca contra echipei a doua de la alte cluburi. Asa s-a intamplat si acum doi ani, si acum trei ani. N-am sa inteleg. Ma uimesc aceste lucruri. Sper ca a fost ultimul derby pentru mine. Opt ani de zile cred ca sunt suficienti. Am nevoie de o schimbare, e mult pentru un jucator din Romania. N-am vorbit cu Gigi Becali, dar sunt convins ca vom gasi o cale. Nu cred ca vrea sa se imbogateasca tocmai cu mine. Am luat aceasta hotarare dupa meciul cu Poli Iasi. Nu stiu daca am pierdut titlul, mai e o etapa, vom vedea. Trebuie sa castigam inca un meci si vom astepta ce se va intampla la Cluj. Importanta pentru noi nu era doar victoria, ci si egalul. Aveam doua variante din trei, din pacate nu am reusit. Diferenta s-a facut la ocaziile din fata portii. S-a pierdut din cauza lipsei de concentrare. Ma bucur ca, indiferent pe ce loc vom termina, Steaua a demonstrat ca e o echipa mare. Sa recuperezui 11 puncte din iarna... Eu sunt mandru. Nu ma deranjeaza ca cei de la Dinamo au jucat pentru CFR. Puteau sa ia si 5 milioane de euro. Atat timp cat au jucat corect si nu au luat bani ca sa se dea la o parte, nu ma deranjeaza. Eu am doar o singura intrebare: cum s-au «rupt» vestiarele la Dinamo si Rapid dupa meciurile cu CFR?, a declarat Mirel Radoi la finalul partidei."
Sursa: www.steauafc.com
Trist. Fara alte comentarii.
Ar fi si timpul!Si-a facut datoria pe deplin in Ghencea!S-a plafonat!Trebuie sa joace la un nivel mai inalt!
@delpiero , nu cred ca s-a plafonat , joaca la fiecare meci cu aceeasi determinare , ca si
cum el ar trebui sa se afirme la Steaua , sa prinda un meci de titular , in timp ce altii
doar o freaca si intra titulari meci de meci.
Ar trebui sa plece mai multi de la Steaua pentru ca nu dau ce au mai bun din ei pe teren.
Mirel ar trebui lasat sa plece pentru ca vrea sa simta cum e sa joci intr-un campionat strain si trebuie sa recunosc ca 8 ani la o echipa e o perioda destul de mare de timp, eu unul consider ca si-a facut datoria,pacat de accidentarile dese din ultimii ani. Sigur ca a avut si momente mai putin placute precum acel 3-3 cu Rapid, meciul cu rosenborg
Referitor la articolul din carpeta,eu unul tind sa le dau dreptate. Sa fii capitan de echipa si sa vezi jumatate de echipa inoata efectiv pe teren si cum antrenorul nostru alcatuieste o echipa de tot rasul,mai ales faza cu Banel fundas dreapta si tinerea lui Dayro pe banca. Bineinteles ca Radoi este nemultumit,s-au recuperat 11 pc nesperat si acum s-a dat cu piciorul la titlu din prea mult "vedetism",nepasare si conceptii tactice gresite.
Logic ca omul e stresat pentru ca mutarea cu Banel pe dreapta l-a lasat singur de multe ori cu bratu in fata,iar asta e o faza fatala pentru orice fundas, sa fii singur singurel cu un atacant fara nimeni la sustinere. Banelinho ramanea pe la mijloc si pana se retragea Mirel trebuia sa tina si mijlocul si dreapta careului nostru si a facut-o destul de bine,ce naiba,doar in repriza a 2-a in numarat in 20 minute 3 faze unu la unu cu bratu,cand Banel era visator.
Sigur ca Mirel a primit multe critici datorita relatiei de rudenie cu fecali dar eu consider ca el,in general, si-a facut datoria. Va dau exemplul unui coechipier d-al lui Mirel Radoi,si anume floriiiinnn Lovin,care declara ca "nu avem valoare". Gresit lovine,tu nu ai valoare,tu si cine te baga in echipa,fie ca e ciobanul,fie ca e Lacatus,daca nu-l incurca habib pe Dayro si era 2-2,aveai valoare,nu?
Mirel trebuie sa plece pentru ca altfel va ajunge o umbra pe teren, exact cum a fost Dica in acest sezon. Evolutiile lui Dica din acest sezon ne-au aratat de ce trebuia vandut,el a fost pastrat pe principul ca "nu prea mai fuge dar poate da o pasa buna",exact cum Banel a fost pastrat pe principiul "ca fuge mult si se daruieste". Adi Ilie si jijel ar trebui sa-si dea seama ca dupa vreo 3-4 sezoane la o echipa un jucator se uzeaza,se plictiseste,dar ciobanul a tinut la pretul lui Dica,exact cum tinea si pentru Banel,de asta intra ei titulari desi nu au mai aratat nimic de ceva timp(Dica a avut exceptia de la Bistrita), pentru ca TREBUIE sa joace ca sa aiba loc la nationala si ca sa-i vanda verii lui fecali.
Mirele tata,sfatul meu e sa pleci, dar daca pleci,du-te intr-un campionat cat de cat puternic,din vest.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Referitor la articolul din carpeta,eu unul tind sa le dau dreptate. Sa fii capitan de echipa si sa vezi jumatate de echipa inoata efectiv pe teren si cum antrenorul nostru alcatuieste o echipa de tot rasul,mai ales faza cu Banel fundas dreapta si tinerea lui Dayro pe banca. Bineinteles ca Radoi este nemultumit,s-au recuperat 11 pc nesperat si acum s-a dat cu piciorul la titlu din prea mult "vedetism",nepasare si conceptii tactice gresite.
Logic ca omul e stresat pentru ca mutarea cu Banel pe dreapta l-a lasat singur de multe ori cu bratu in fata,iar asta e o faza fatala pentru orice fundas, sa fii singur singurel cu un atacant fara nimeni la sustinere. Banelinho ramanea pe la mijloc si pana se retragea Mirel trebuia sa tina si mijlocul si dreapta careului nostru si a facut-o destul de bine,ce naiba,doar in repriza a 2-a in numarat in 20 minute 3 faze unu la unu cu bratu,cand Banel era visator.
Daca tot esti "maind ridãr" spune-ne si ce gandeste Dica despre eventuala sa plecare, ce gandeste Banel despre viitorul la Steaua si, in principiu, ce gandesc mai toti astia. Vrem si noi "insaid informeișãn" din mintea jucatorilor.
P.S. On-topic, pentru prima data sunt de acord cu geigei. Radoi se alinta. Daca era asa afectat de "inotul a jumatate de echipa" trebuia sa ii ia de gat pe nesimtiti la pauza. Remember Pancu-Cesinha? Alt om dezgustator caruia ii dau dreptate in mai putin de 3 randuri...
Nu sunt "maind ridar",doar spun niste lucruri de bun simt,care cred ca sunt evidente,si anume ca jumatate din cei ce au intrat ieri pe teren au facut figuratie, lasand fundasii centrali descoperiti de foarte multe ori. Vrei sa-ti enumar cativa dintre cei ce au cam facut figuratie ieri?Pai ar fi Banel,Lovin,mendoza,pepe moreno,Dica,Neaga si iese jumatate de echipa.
Parerea mea este ca singurii care au incercat ieri sa joace au fost zapata,nesu,Ghionea,Radoi si Dayro,restul au esuat lamentabil intr-un meci cu rivala noastra,in care aveau promisi 200.000 de euro(sau dolari,nu mai stiu exact) pentru asigurarea titlului.
Nu citesc gandurile jucatorilor dar fac si eu deductii logice din reactiile lor. Mai tii minte cum ii reprosa Dica o faza lui rada in tur,cand era sa luam gol la ultima faza a meciului,iar apoi rada ii reprosa lui Dica lipsa golurilor? Asta arata ca atunci era tensiune la echipa si situatia nu e foarte diferita in ziua de azi. Radoi e baiat destept,ce vroiai sa-i de gat pe toti cei de la mijloc in sus ca nu-si fac treaba,el a tinut capul in pamant si a incercat sa joace cat ma bine,din pacate nu ne-a iesit pentru ca e greu sa bati la pechinezi acasa cand joci doar jumatate de ora.
Daca chiar vrei sa fiu "maind ridar",fac eu un exercitiu de imaginatie si iti spun ce gandeste Dica,de exemplu. Dica se gandeste ca nu trebuie sa fuga prea mult ca oricum e titular in echipa,se gandeste ca e mai bine sa frece mingea la o faza singur cu portarul Lobont decat sa marcheze un gol simplu si in general sa gandeste "ce naiba mai caut eu inca un sezon in Romania?". Repet,aceste afirmatii sunt speculatii din partea mea vazand atitudinea sa in tot acest campionat.
Il felicit pe Radoi pentru diplomatie pentru ca,in postura sa,de capitan al echipei si de fin al lui Becali,putea foarte usor sa acuze in stanga si in dreapta dar cred ca si el stie ca nu e ok sa-ti acuzi coechipierii. Mirel a mai dat niste semnale ca unele lucruri nu sunt ok la echipa,atunci cand a zis ca Steaua a avut o atitudine copilareasca in meciul cu Timisoara si asa a si fost, am facut egal atunci cu o echipa care lua usor 3 goluri, pentru ca nu am stiut sa fim maturi si sa gestionam rezultatul.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Mirel Radoi
ISI DA VIATA PENTRU NOI
![]()
Jucatorii vorbesc intre ei pe teren.
Cand se fac blaturi ei stiu.
Cand sunt "motivati" adversarii, ei stiu.
S-a saturat si Radoi probabil sa joace intr-un campionat unde adversarii lui sunt platiti sa ii rupa picioarele si apoi sa stea capra pt altii.
cum se face ca Radoi s-a saturat tocmai acum? oare nu se face echipa dupa voia lui? acum face pe niznaiul? cred ca Radoi hotaraste echipa care joaca in mai mare masura decat Lacatus. Radoi nu trebuie sa uite ca multi alti jucatori ai Stelei au alergat de le-a iesit sufletul ca sa repare greselile lui. atunci cand s-a putut, ca de multe ori pasele lui Radoi i-au trimis pe adversari direct singuri cu portarul nostru. si atunci pe el nu l-a luat ciobanul la p..a ca nu are valoare de Steaua. el... era finul!
abia astept sa il vad intr-un campionat puternic, acolo se va dovedi ce stie si ce poate. daca stie si daca poate.
eu insa nu cred ca poate pleca decat in Rusia. ceea ce mie imi convine, asteapt sa renasca Steaua dupa plecarea lui si a lui Dica. e clar ca le-a trecut timpul!
celor care vor sa ma injure pentru cele de mai sus: folositi mesajele private pentru asta
Inca nu se stie daca Radoi va pleca sigur... Becali a fost intrebat daca pleaca Radoi si .. nu a avut un raspuns foarte sigur..:"da de unde stii tu ca Radoi pleaca de la Steaua... cine tia zis? ". Cam asa a zis nea Becali. Dar sa speram ca nu va pleca.. avem nevoie de el in continuare .. si daca tot se spune ca pleaca... as vrea sa stiu de la ce echipe are oferta.?
Trebuie sa ramana macar inca un an la noi.
Sa ramana dar la secretariat cu piciorul lui de portelan >![]()
@Kalmarulez
Și cine sã joace în locul lui ??? Tu ??? Sau Lovin...
Sper sã-l convingã staff-ul sã rãmânã. Avem nevoi de determinarea lui pentru a intra iar în Ligã...
@Kalmarulez
Și cine sã joace în locul lui ??? Tu ??? Sau Lovin...
Sper sã-l convingã staff-ul sã rãmânã. Avem nevoi de determinarea lui pentru a intra iar în Ligã...
Bicfalvi
La Buzau a jucat (cred) tot sezonu ca inchizator are nevoie si el de macar un jum de an in cupele europene si Liga I la Steaua sa vedem ce poate ![]()
@Kalmarulez
Eu chiar cred in Rãdoi ca fundaș central cu Ghionea rezervã, și cu Ov.Petre închizãtor unic... Și 2 vârfuri... ș.a.m.d.
Nu e o idee rea Bicfalvi, însã poate ar trebui sã înceapã de pe bancã și ușor, ușor sã ajungã titular.
![]()
a fost de netrecut aseara , mult peste Chivu
Ieri l-am vazut pe vechiul Radoi, acel jucator care prin simpla lui prezenta pe teren ne dadea siguranta ca se va inscrie foarte greu impotriva noastra, daca se va inscrie....