FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1252627282944»
yo_marius_xxx31.08.2007 16:13

Sincer... eu cred toata acea treaba cum ca Radoi a fost chemat de Jiji si nu s-a dus el din proprie initiativa... iar "patronul strategiei supreme" cum a simtit ca pierde din popularitate - care popularitate ma intreb? - el oare chiar crede ca e iubit in Ghencea?

A dat-o pe Radoi... personal cred ca si toata tarasenia cu vanzarea lui Dica, Goian si Radoi e tot o "strategie"... cand isi va da seama ca o sa-l injure lumea, iar o sa o dea cotita si ne va arata ce face el pentru Steaua...

Si apropo... jucatori netransferabili: Eric, Banel si Surdu? Hai sa fim seriosi... acum 2 luni Dica si Ochirosii erau netransferabili... ce dracu... banuiesc ca omul are cosmaruri noaptea sau, si mai rau, aude voci care-i spun pe cine sa mai vanda, sa mai cumpere etc....

In incheiere: FORZA Steaua! forzateaua

Phire31.08.2007 22:14

Nici eu nu cred ca Radoi a vrut sa-l sape pe Hagi.

...Si poate acum isi dau seama si cei care l-au tot atacat in ultima vreme c-au fost mult prea duri cu jucatorul asta. Nu e prima oara cand Radoi a vrut sa joace cu dureri cu tot. Eu zic ca macar pentru asta, pentru daruire si spirit de sacrificiu ar merita un minim de respect (adica macar fara urari de "bine" ca in genul celor ale lui mountytoma- nici rivalii n-ar merita asa ceva, dupa parerea mea) din partea noastra.

...Stiti cum e aia -"be careful what you wish for". O sa fie mai bine acum ca vom da piept cu Arsenal si Sevilla cu Lovin si Ovidiu Petre la mijloc?

SuperStelista01.09.2007 18:20

Mirel a demonstrat ca este un jucator de care Steaua are mare nevoie... si eu la inceput am zis ca e vina jucatorilor... da defapt oierul e cel care nu poate sa-si tina gura, problema asta s-a rezolvat acum mult timp asa ca nu stiu de ce a spus acum Becali de ea...

DelPiero1004.09.2007 10:46

Mirel a fost transferat la Bologna!

mountytoma04.09.2007 11:58
. Nu e prima oara cand Radoi a vrut sa joace cu dureri cu tot. Eu zic ca macar pentru asta, pentru daruire si spirit de sacrificiu ar merita un minim de respect (adica macar fara urari de "bine" ca in genul celor ale lui mountytoma- nici rivalii n-ar merita asa ceva, dupa parerea mea) din partea noastra.

Nu cred ca e daruire sau spirit de sacrificiu cat e prostie sa joci inainte sa te refaci (tineti minte la ce varsta si de ce s-a retras Balaci?). A juca nerefacut inseamna a ocupa un loc in echipa degeaba, a oferi ocazii adversarilor, a gresi elementar...

Sper ca de data asta sa stea atat cat trebuie, sa se refaca, si fizic si psihic, si cand va reveni promit ca daca joaca bine voi declara, ca si in cazul lui Dica: el e un mare jucator, eu un mare dobitoc care habar nu are de fotbal.

SPER DIN TOATA INIMA CA Ghionea SA NU REVINA INAINTE DE A SE REFACE COMPLET!

MadFroG04.09.2007 12:20
A forțat cînd trebuia sã stea

De ce Rãdoi va fi nevoit sã ajungã din nou la Bologna și de ce pare extrem de fragil? Surse din cadrul Spitalului Militar au explicat: "Jucãtorul a forțat de multe ori cînd trebuia sã se menajeze sau sã nu joace. Recuperarea nu s-a fãcut cum trebuie, el a riscat cînd nu era cazul și acum iatã unde s-a ajuns".

sursa: gsp.ro[/i]

Pentru ce mai avem medic la echipa?

Virgil04.09.2007 12:44

Cand vine beleaua nu te-ntreaba daca ai medic la echipa...

mountytoma20.01.2008 23:21

A revenit finutzul, si nu a fost capitan de echipa? Sau nu am inteles eu bine?

Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat, dar mi-e teama de ce va face pupincuristul asta in vestiar.

john_8620.01.2008 23:30

@mountytoma vad ca tu esti prost informat sau iti aduci aminte doar meciurile mai putin reusite ale lui Mirel Radoi. ai uitat de meciurile in care ne scotea Radoi din rahat(ex. Liverpool, Valencia)?

Apropo, Radoi era deja capitanul echipei cand s-a inrudit cu ciobanul. Nu cred ca merita jignit in halul asta!

http://www.youtube.com/watch?v=xXrFfPyCKDo

Daca nu e voie cu linkuri, rog moderatorii sa il stearga/mute!

Pentru cei care nu stiau, Mirel Radoi este singurul jucator de la Steaua care a acceptat invitatia de a participa la petrecerea organizata de AISS cu ocazia implinirii a 60 de ani de la infiintare. Oare de ce?

http://www.fcsteaua.ro/video/#943

novac20.01.2008 23:47
A revenit finutzul si nu a fost capitan de echipa? Sau nu am inteles eu bine?

Nu este nici o schimbare referitoare la postul lui.

Vedem mai incolo dupa ce incep sa joace niste meciuri, ajung colegii noi... mai avem pana la capitolul asta (eu personal nu cred ca are postul amenintat cat timp este Gigi peste noi).

Oricum, a parut mult mai "fresh" si mai cu chef de joc in imaginile de pe la stirile de sport. Nici noi nu stim mai multe.

Asteptam si speram la minuni de la Marius.

BADboySteaua07.02.2008 17:47

Ghinionistul Stelei dar totusi este cel mai iubit jucator din Ghencea

steaua_gloria28.02.2008 12:38

"CFR Cluj nu a demostrat nimic in Europa. Sunt zero. Sa joace intai doi ani in grupele Ligii Campionilor, trei ani in Cupa UEFA, sa joace o semifinala de Cupa UEFA si atunci sa fie ironici, sa vorbeasca urat de Steaua. Pana atunci trebuie sa respecte aceasta echipa, fie ca le convine sau nu. Deocamdata, CRF nu se poate compara cu Steaua", a spus Radoi.

ASTA E IL CAPITANO!

DelPiero1028.02.2008 15:32

Inaintea vorbea si pe teren...speram ca o va face in meciul cu b.o.z.g.o.r.i.i!

cornisa5802.03.2008 11:17
Inaintea vorbea si pe teren...speram ca o va face in meciul cu b.o.z.g.o.r.i.i!

Asta e problema cu voi sunteți naționaliști asta ce ai scris e deja șovinism fotbalul nu stã in naționalitate . Mirel este cãpitanul echipei dar pentru a recãștiga postul de titular trebuie sã joace și sã convingã cã meritã sã conducã echipa din teren.

**alex**03.03.2008 15:35

Se pare ca a revenit in forma maxima dupa accidentare, a aratat foarte multa determinare asa cum o facea pe vremurile bune.

cristian01403.03.2008 16:05

Intr-adevar, o bila alba pentru capitan, dar tot pe Ghionea il prefer la marcaj alaturi de Goian, iar ca rezerva lui, pe Rada. Pe Radoi l-as vedea la mijloc alaturi de Petre, in locul lui Lovin.

Sper sa nu ridice oieru' pretentii cu privire la pozitia lui Radoi si sa fie 24 rezerva.

Si sa mai speram ca-l tin incheieturile.

steaua_gloria03.03.2008 19:05

Aseara a jucat Adevaratul IL CAPITANO :steagcruce:

MoWeed03.03.2008 19:12

Aseara a jucat ca in vremurile bune. Sper sa o tina tot asa deoarece e nevoie de el si la nationala

MX312.03.2008 10:03

Chat cu Mirel Radoi pe www.steauafc.com

FC Steaua anunta faptul ca joi, 13 martie, incepand cu ora 13:00, Mirel Radoi va sta la dispozitia fanilor pentru o sesiune de chat online, pe site-ul www.steauafc.com.

Va asteptam in numar cat mai mare la intalnirea virtuala cu capitanul Stelei si va informam ca detalii despre conectarea la chat puteti gasi pe www.suportersteaua.net.

1radoi-principal.jpg

sursa: www.steauafc.com

MoWeed21.03.2008 22:29

La multi ani!! Sa nu te mai accidentezi si sa revii repede la forma de acum cateva sezoane ca e mare nevoie de tine...

stelistu_621.03.2008 22:51

LA MULTI ANI, IL CAPITANO ! Adevaratul lider al Stelei ! :X

alexynho22.03.2008 08:48

La multi ani Capitane!... Hai cu 24 :D

JDERUL22.03.2008 15:13

La multi ani,Mirele!

Fereste-te de accidenteri si demonstreza tuturor ca esti cel mai bun!

Sanatate multa si armonie in familie!

cristian01422.03.2008 16:24

La multi ani, sanatate si asteptam sa revii la forma care te-a consacrat !

c.ronaldo1722.03.2008 17:20

La multi ani, maximus! :)

«1252627282944»