FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1232425262744»
AGRESSIVO198+115.08.2007 20:36

cam prea multi suntem de aceeasi parere,si lucru asta ar cam trebui sa-i dea de gandit.(o spune unul care mai acum ceva timp il elogia)

cristian01415.08.2007 20:44

@AGRESSIVO198+1

Fii serios..crezi ca-i pasa ce cred suporterii ? Sunt satul de declaratii de complezenta la adresa noastra.

AGRESSIVO198+115.08.2007 20:47

sa speram ca se va trezii candva,poate dupa un sejur de3-4 etape pe banca.

cristian01415.08.2007 20:59

Nu s-a nascut omul care sa aiba sange in cojones sa-l treaca rezerva. Si daca prin absurd ar exista, acea persoana ar fi expulzata din Ghencea de nasul Gigi. Radoi e batut in cuie in primul 11.

Ioanna15.08.2007 21:02

Mirel Radoi...in opinia mea este cel care merita sa poarte banderola de capitan.Rar vezi un asemenea jucator-capitan,anume muncitor si modest,un real talent,un jucator valoros,de baza atat pentru Steaua cat si pentru echipa nationala...

AGRESSIVO198+115.08.2007 21:08

@Ioanna

poate vrei sa spui"rar vedeai"un asemenea jucator,prezentul imi lasa un gust amar...il apreciez pentru devotament,da nici de asta nu mai sunt sigur(Steaua sau banii lu nasu)

Wally15.08.2007 21:10

@cristian014 sunt de acord in totalitate cu tine. "Finul" nu ar avea cum sa nu joace la echipa "nasului"...cel putin nu in Romania unde societatea se bazeaza pe "nepotisme" in toate domeniile.

AGRESSIVO198+115.08.2007 21:23

@Wally

pe Mirel noi l-am ajutat sa ajunga cine e,si tot noi il putem da inapoi

cristian01415.08.2007 21:34

@AGRESSIVO198+1

Putin probabil sa se intample acest lucru. Desi Radoi nu mai este acel jucator pe care il stiam, din returul cu Valencia de exemplu, cand a fost imperial, el nu va fi niciodata fluierat sau apostrofat la scena deschisa.

Mi s-ar parea si de prost gust sa ne injuram capitanul dupa atatia ani in care ne-a ajutat, dar a si gafat monumental. Totusi ar fi bine sa tina minte ca i s-au trecut cu vederea multe gafe fotbalistice sau gesturi nu tocmai potrivite la adresa suporterilor, si aici fac referire la meciul cu Dinamo din primavara, cand a injurat suporterii din Peluza Nord.

Trebuie respectat, insa nu si zeificat cum probabil are impresia ca e.

AGRESSIVO198+115.08.2007 21:38

nu am spus sa fie injurat,ci pur si simplu ar putea fi tratat cu mai putina atentie si mai multa ignoranta...dar oricum eu sper sa-si revina,el de unul singur,fara"ajutor"

cristian01415.08.2007 21:47

De acord cu tine, dar repet nu cred ca i-ar pasa. Nu l-am vazut dupa nici o partida in care a gresit (Rosenborg, Dinamo etc) sa iasa in fata facandu-si "mea culpa". Chiar si in seara asta, cand a gresit clar la golul 2, a spus ca "a fost o greseala a NOASTRA" si e inadmisibil "sa luam goluri din asemenea faze".

Nu trebuie sa se puna pe plans ca Banel pe Bernabeu, dar nici sa se faca, ca ploua.

Am vazut indivizi care-l acuza pe Goian ca a faultat in apropierea careului, dar nu vad ce putea face odata depasit de adversar. S-a intamplat, a ratat interventia la minge, ca si Radoi in careu, dar nu poti sa-l scoti pe el tap ispasitor. Si din cauza asta Radoi a ajuns unde e, pentru ca multi refuza sa creada ca si capitanul mai greseste, chiar decisiv.

Poate ca si el trebuia sa-l faulteze pe dinamovistul caruia i-a pus mingea pe tava, in Ghencea si poate ca nu se mai marca. Dar deocamdata se multumeste sa faca balet cu iesenii.

"Hagi nu a gasit inca 11-lea ideal fiindca tot mai combina. Dupa parerea mea nu ar trebui sa mai combine cu Radoi pentru ca acesta trebuie sa ramana fundas de marcaj. El inca mai incearca mult si cred ca in trei-patru meciuri" ,a spus Becali.

Se pare ca se adevereste faptul ca nasul il vrea pe fin in aparare. Sunt curios ce parere va avea Hagi despre asta..

Later edit :

Invitat la Special, in direct pe Sport.ro si www.sport.ro , Mirel Radoi, capitanul Stelei, a uimit pe toata lumea cu tricoul sau "personalizat".

Pe tricoul lui Radoi, despre care capitanul spune ca l-a primit cadou, scria "Nobody is perfect, except the CAPTAIN"

mountytoma18.08.2007 20:15
Invitat la Special, in direct pe Sport.ro si www.sport.ro , Mirel Radoi, capitanul Stelei, a uimit pe toata lumea cu tricoul sau "personalizat".

Pe tricoul lui Radoi, despre care capitanul spune ca l-a primit cadou, scria "Nobody is perfect, except the CAPTAIN"

Este in ton cu ceea ce e filozofia vietii pentru el: seful are intotdeauna dreptate. cred ca are o limba foarte lunga, pacat ca nu o poate folosi la deposedari!

fansteaua4620.08.2007 08:34

Bai baieti de la finu se trag toate . De cand a revenit dupa accidentare nu mai joaca nimic. Unde sunt deposedarile pe care le facea, de abia alearga, plasament 0, gafe din ce in ce mai dese … etc … Dupa ce a vazut ca Rada joaca binisor cu Goian desi nu au jucat impreuna niciodata , stiind ca o sa revina si Ghionea , si mai ales dupa venirea lui Plesan si forma aratata de Eric , marele Radoi si-a dat seama ca s-ar putea sa cam faca banca de rezerva (Hagi are personalitate si sigur il trimitea pe banca daca considera asa). Asa ca a dat fuga la Nasu repede si s-a plans ( de unde ideea asta fixa a oierului dintr-o data???)

SUNT SIGUR CA IL SAPA PE Hagi (vezi si toate declaratiile contradictorii cu Hagi)

cristian01420.08.2007 08:55

@ fansteaua46

Seara trecuta in mijlocul crizei gen Spitalu' 9, printre altele Becali a afirmat ca Rada e sub Radoi ca valoare si ca finul trebuie obligatoriu sa-i ia locul acestuia in centrul defensivei, alaturi de Goian. A insistat pe axa Goian - Radoi - Ovidiu Petre. Din cei 3 doar Goian are valoare certa in momentul de fata, si cu toate ca joaca cu dureri la spate o face foarte bine.

Cum ai spus si tu, probabil ca Mirel se teme ca nu cumva sa-si piarda locul in echipa. In plus mi se pare o prostie ca el sa fie trecut in centrul apararii, din moment ce nu depaseste 1 80, fata de Goian, Ghionea sau Rada care sunt mult mai inalti.

Sincer, il admir mai mult pe fostul rapidist ca pe Radoi.

Ce mai sperietura a tras el Gigi dupa ce si-a dat seama ca Hagi nu e o marioneta gen Olaroiu. Si finu'sau la fel.

bogdanutz720.08.2007 09:12

Pacat ca Radoi s-a dat dupa nasul lui! Daca ramanea in banca lui era mult mai bin esi pentru el si pentru Steaua! Cred ca aici e mana lui Radoi , din pacate , si nici vb ca e o lucratura in 3 (Neaga , Dica si finu) . Se vede clar ca Neaga vrea dar nu poate , Dica din cand in cand , iar Radoi mai nimik. Ceea ce se intampla acuma la Steaua e de jale. Numai in pielea lui Hagi sa nu fii acuma. Sincer mi-as dori sa ramana in continuare , iar Becali sa o lase mai moale , insa nu cred ca se va intampla asta. Imi pare tare rau de situatia asta de la echipa. Nu s-a ratat nimik pana acuma , suntem in grafic pentru Liga , suntem pe primu loc in campionat (la egalitate ci Rapid). NU IL INTELEG PE ACEST CONDUCATOR , CARE PUR SI SIMPLU VREA SA DISTRUGA Steaua!!!

Iar noi suntem prea mici sa facem ceva!!! PACAT!!!

raducelbun20.08.2007 09:21

Pacat!

Pe langa faptul ca Radoi este iesit din forma, urmare (cred eu) fireasca a lunilor in care a fost accidentat, acum va avea de suportat consecintele acestui scandal. NU VREAU sa cred ca si Radoi este la originea acestui sacndal dar nici nu pot sa trec cu vederea toate semnalele care il indica pe el ca fiind capul rautatilor. Pacat ca in loc sa se concentreze la joc da mai mult din gura. Precizez ca fac parte dintre suporterii Stelei care tin mult de tot la acest fotbalist.

dmb20.08.2007 18:35

Un jucator cu multa putere in echipa nu-i de folos ci o mare deficienta a echipei, un punct de scindare.

Un jucator pe care ceilalti il respecta de buna voie pentru ca si-a muncit respectul celorlalti(pentru ca asta e respectul) nu de frica este un mare cistig pentru o echipa.

Radoi are "pile", si are pile mari si ca atare scindeaza echipa intre lingai si oameni cu coloana vertebrala, ataca antrenorul (lucru care numai de profesionalism nu da nota) si mie personal nu-mi place nici ca fotbalist. Ce face el pe teren fac altii aici in Germania fara sa le ia vreodata cineva vreun interviu sau sa le cunoasca neamurile, gusturile, marca de bere sau tigari pe care o consuma. Ca sa poti vorbii ca Radoi trebuie sa fii de nivelul unui Maradona, nu doar sa te crezi Maradona si si atuncia doar cind te-ai hotarit ca pleci tu daca nu pleaca antrenorul. Indiferent ce sau unde l-a pus Hagi sa joace trebuia sa o faca! Asa da exemplu un capitan, asa-si cistiga respectul nu facind apel la "pile"

Rusinea mare nu-i doar Becali ci si Radoi in echipa iar Hagi se munceste sa devina si el!

Wally20.08.2007 22:47

"Cel mai slab"

Ruptura Hagi - Rãdoi e totalã. Cãpitanul i s-a plîns lui Becali de metodele Regelui și le-a spus apropiaților cã acesta este cel mai slab antrenor cu care a lucrat

[b]Mirel Rãdoi. Acesta e numele care a declanșat explozia de acuzații a lui Gigi Becali la adresa lui Hagi[/b]. Dincolo de nemulțumirea patronului cã finul sãu n-a fost folosit ca stoper, în spatele mega-scandalului din Ghencea stã și disputa rece dintre Rãdoi și Hagi.

[b]Plecarea lui Olãroiu și pierderea de cãtre Rãdoi a controlului total pe care îl avea în vestiar o datã cu instalarea lui Hagi au fãcut ca în ultimele douã luni sã aibã loc mai multe episoade care sã demonstreze cã Mirel nu-l înghite pe Rege. [/b]

1. "Nu mai e atmosfera care era cu Oli"
Primul semn cã Rãdoi nu-l are la inimã pe actualul antrenor al Stelei a apãrut chiar dupã primele douã sãpentruãmîni ale celui dintîi stagiu de pregãtire. Mirel a fost întrebat de un personaj important din fotbalul românesc cum este cu Gicã antrenor. Rãspunsul cãpitanului? "Nu mai este ce a fost. Nu mai e atmosfera extraordinarã care era cu Olãroiu".

[b]2. S-a plîns la Gigi[/b]
Dupã al doilea cantonament din Olanda, Rãdoi a mers la Gigi Becali, alãturi de Dicã, Neaga, Goian și Petre Marin. Aceștia l-au susținut pe cãpitan în pledoaria acestuia împotriva lui Hagi. "Ne vorbește urît, nu înțelegem nimic din ceea ce ne cere la antrenamente, el se crede singurul care le știe pe toate", i-au spus jucãtorii lui Becali.

[b]3. L-a fãcut "penibil"
[/b]La finalul meciului cu BATE Borisv, scor 2-2, Hagi și Rãdoi s-au aflat pe poziții diametral opuse. "Sîntem și obosiți pentru cã am jucat 6 meciuri în 16 zile", a spus antrenorul. Ce a zis Rãdoi? "Am fi chiar penibili dacã ne-am plînge cã jucãm din 3 în 3 zile".

[b]4. "N-are nici o treabã ca antrenor"[/b]
Ultimul episod s-a petrecut chiar înaintea meciului de la Cluj. Cãtãlin Necula, secundul lui Olãroiu în Ghencea, a revenit în țarã pentru o vacanțã de cîteva zile și a mers la stadion, unde s-a întîlnit, întîmplãtor, cu Rãdoi. "Cum e, Mirele?". "Hagi n-are nici o treabã ca antrenor. Nu știe nimic, nimic, jucãm doar din ce știm de dinainte", i-a zis Mirel lui Necula.

"În vestiar nu decidea antrenorul Olãroiu și nici managerul general Mihai Stoica. Decidea și hotãra unul singur, Mirel Rãdoi"
Mihai Stoica, în urmã cu 3 luni

ªi-a tãvãlit toți antrenorii
De-a lungul ultimilor 3 ani, Becali n-a ezitat sã se bage peste antrenor, indiferent de numele acestuia. Pînã în 2004, în "era Pițurcã", el n-a avut nici un cuvînd de spus. "Nici nu-i permitea lui Gigi sã intre în vestiar", a dezvãluit MM Stoica. 

Walter Zenga - Becali l-a amenințat cu demiterea chiar în aeroport, dupã finalul meciului tur cu Valencia (scor 0-2), dacã nu-l va folosi titular pe Cristea. Apoi, i-a impus sã-l foloseascã titular pe Florentin Dumitru.
Oleg Protasov - Gigi l-a atacat pentru cã l-a folosit pe Neșu ca mijlocaș stînga în returul cu Rosenborg și i-a impus sã nu mai repete aceastã strategie
Cosmin Olãroiu - i-a cerut sã nu-i mai foloseascã pe Saban și pe Carlos, i-a ordonat aproape toate schimbãrile din finalul sezonului trecut și i-a impus mulți jucãtori în echipa de start

POSIBILI ÎNLOCUITORI
Pedrazzini favorit
Deși s-a zvonit cã Walter Zenga va fi înlocuitorul lui Hagi în cazul în care acesta va renunța la post, surse autorizate susțin cã fostul mare portar al lui Inter nu va reveni în Ghencea. "Zenga nu intrã în discuție pentrui postul de antrenor", a spus unul dintre oficialii Stelei. În schimb, la Dorința jucãtorilor, în pole-position se aflã Masimo Pedrazzini, actualul secund al Regelui și fost asistent al lui Zenga. 

7 meciuri a jucat Steaua cu Hagi pe bancã, obținînd 5 victorii și douã rezultate de egalitate

[b]Rãdoi nu l-a vrut nici pe Lãcãtuș
Unul dintre episoadele care demonstreazã cã Rãdoi are un cuvînt extrem de greu de spus în privința bãncii tehnice în Ghencea s-a petrecut în vara lui 2004. Imediat dupã plecarea lui Pițurcã, pe lista potențialilor antrenori ai Stelei se afla și Marius Lãcãtuș. "Ãsta vorbește urît cu jucãtorii, îl știu de la echipa naționalã, cînd a fost secundul lui Iordãnescu. Scuipã, înjurã", i-a zis Mirel lui Becali, dupã care patronul din Ghencea a șters varianta Lãcãtuș[/b].

Sursa: gsp

Avem capitan!

I.N.Money20.08.2007 22:52

Ma intreb ce faceau daca il prindeau pe Halagian in zilele lui bune.

fansteaua4621.08.2007 07:31

Nemultumirile jucatorilor

Tot dupa stagiul din Olanda, cinci jucatori exponentiali ai Stelei, Radoi, Neaga, Dica, Goian si Petre Marin, au fost la palatul lui Gigi Becali pentru a se plange de modul de lucru al "Regelui", mai ales ca rezultatele din meciurile de pregatire nu erau deloc imbucuratoare. Un lucru esential ce i-a nemultumit pe jucatori este nervozitatea lui Hagi, care tipa continuu la ei. "Din <<ba> si <<ma>> nu ne mai scoate. El e cel mai cel, noi suntem cei mai prosti", i-au spus jucatorii lui Becali, patronul rugandu-i pe acestia sa treaca peste acest moment si sa-l asculte pe Hagi.

sursa : toate ziarele

forever_STEAUA21.08.2007 07:34

@fansteaua46

Când copiezi parțial sau în întregime un articol, nu uita sã menționezi sursele.

fansteaua4621.08.2007 08:12

Daca toti ar fi apti de joc la Steaua si daca Radoi ar fi fotbalist nu fin , cum bine i-a spus Calinescu, el nici macar n-ar avea loc in primul 11!

raducelbun21.08.2007 08:31

"Din <<ba> si <<ma>> nu ne mai scoate... Vai, unde erau domnisoarele, saracuti de ei care au stat la numai pension (nu radeti, de acolo a deprins Radoi apucaturile de balerina) si acum vine badaranul de Hagi si le spune "ma" si "ba".

Apropo de apucaturile astea de domnisoare, isi mai aminteste careva episodul de acum cativa ani, cu Radoi care il znopea in bataie (ajutat fiind de un card de prieteni) pe un pusti in discoteca la Turnu - Severin?

fansteaua4621.08.2007 08:45

Doar il batea , nu il jignea spunindu-i " Ba " sau " Ma " :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

mountytoma21.08.2007 09:59
cinci jucatori exponentiali ai Stelei, Radoi, Neaga, Dica, Goian si Petre Marin, au fost la palatul lui Gigi Becali pentru a se plange de modul de lucru al "Regelui",

rezultatele din meciurile de pregatire nu erau deloc imbucuratoare.

i-a nemultumit pe jucatori este nervozitatea lui Hagi, care tipa continuu la ei. "Din <<ba> si <<ma>> nu ne mai scoate. El e cel mai cel, noi suntem cei mai prosti",

Steaua in prezent nu prea are jucatori exponentiali. greseli exponentiale insa obisnuieste sa faca [...] de Radoi.

In meciurile de pregatire nu conteaza rezultatul. Pentru cei ce zgarma in rahat insa, cand rezultatele din meciurile oficiale sunt bune, e normal sa se lege de rezultatele din pregatiri!

ultima parte este deja demna de ras cu curul. pai cum dracu' sa nu se enerveze Hagi cand ii vede pe astia cum lovesc mingea, el stiind ca mingea din piciorul lui pleca altfel...

si Gica ar trebui, serios!, sa inceapa sa li se adreseze cu "dumneavoastra", dar sa ceara arbitrului ca jocul sa fie oprit pana rosteste tot cuvantul!

«1232425262744»