FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1222324252644»
mountytoma12.06.2007 22:01

Daca ar fi un capitan adevarat, Radoi ar incerca sa faca ceva si in conflictul ciobanului cu suporterii, si in conflictul ciobanului cu Elton si Thereau. Dar Mirel nu face nimic. Si cred ca ar fi singurul care l-ar putea face pe boierul fara B sa se razgandeasca in privinta celor doi straini.

Prin urmare, pentru mine Radoi este Olaroiu 2! Sau un slugoi la patrat...

P.S.: recunosc, asa cum mi-a reprosat cineva, ca nu il sufar pe Radoi. Asa cum e de cativa ani, chiar nu pot sa il sufar!

_yang17.06.2007 10:09

Un simbol local nu este altceva decît un om care n-a avut curajul sã plece la timp, sã afle dacã nu cumva poate deveni un simbol universal.

Tu ar trebui sã fii supãrat, în primul rînd pe tine, pentru cã ai acceptat sã rãmîi o statuetã de ghips la o intrare de palat, în loc sã fii un mare fotbalist.

Aici e tot articolul...

Ce nesimtit Georgesu asta care nu intelege fotbalul decat prin prisma suporterului FIFA

axl2317.06.2007 10:25

@yang

Vestea trista e ca Georgescu are dreptate.

MurySteaua20.06.2007 12:29

Radoi este un mare capitan si un mare fotbalist ... este un jucator foarte iubit pentru devotamentul pe care il are cand intra in teren si cat de mult tine la clubul Steaua! fularsteaua2 steagsimplu

razvan9306.07.2007 10:06

Mirel Radoi este un exemplu pentru toti jucatori de la Steaua; ii impinge pe toti de la spate si prin spiritul lui si devotamentul fata de echipa arata de ce este cel mai iubit jucator din ultimii ani ai Stelei, il capitano "is the best"!

cris06.07.2007 14:27

Din moment ce este capitan de echipa, cam asa ar si trebui sa se comporte, sa impinga echipa de la spate, nu?

Z3US08.07.2007 09:40

Cred ca este cel mai experimentat jucator al Stelei... Desi in ultimul timp nu prea mi-au placut evolutiile lui...

Alex_9108.07.2007 16:18

Mirel Radoi este cel mai bun jucator al Stelei pentru ca joaca(,) cu sufletul pentru echipa. Este si un bun capitan pentru ca stie sa dirijeze echipa, si pe langa asta este si un bun sutor.

Sunt cel mai fericit baiat din Valcea pentru ca eu m-am nascut la Turnu-Severin si tatal meu il cunoste pe tatal lui Radoi. fularsteaua2

R4217.07.2007 12:15

Mirel este capitanul echipei . Acum el impreuna cu Neaga si Dica ar trebui sa traga echipa dupa ei pentru ca este o echipa tanara si cu foarte multi jucatori noi steag2

Cristocea_06.08.2007 01:54

Gerrard Din Carpati. Cu siguranta cel mai valoros jucator din Romania. Este peste Chivu cu cel putin 5 clase.

Rar vezi un jucator ca Radoi in fotbalul romanesc.

mountytoma08.08.2007 19:45

finul a dovedit azi odata in plus ca nu mai stie fotbal... daca s-ar folosi si la el aceleasi unitati de masura ca la Carlos, Elton, Bostina, etc, atunci Mirel ar trebui trimis la rezerva echipei a doua a echipei a doua...

mirele, nu-ti doresc sa-ti rupi picioarele, dar abia astept sa te retragi! atunci vom vedea adevarata Steaua.

sunt sigur ca tu ai fost cel ce i-a indepartat de fapt de la echipa pe Thereau, Elton, Saban, etc

sper sa ai ocazia sa constati ca dupa fapta si rasplata.

pana una alta, imi pare foarte rau ca ai facut buba azi, cand ai respins cu capul o minge centrata de la vreo 25 de metri, singur-singurel...

te mai doare, finule???

borcescu_coposan09.08.2007 10:29

nu mai scrieti ca e cu peste N clase peste N jucator ... Radoi nu stie fotbal... e doar iubit de Becali si de unii suporteri...nu stiu de ce..fotbal nu stie Radoi asta... e doar umplutura pe teren... si toti il pupa-n c*r... cand a fost accidentat, Steaua a mers bine...cand a revenit...s-a vazut...

MadFroG09.08.2007 10:35
nu mai scrieti ca e cu peste N clase peste N jucator ... Radoi nu stie fotbal... e doar iubit de Becali si de unii suporteri...nu stiu de ce..fotbal nu stie Radoi asta... e doar umplutura pe teren... si toti il pupa-n c*r... cand a fost accidentat, Steaua a mers bine...cand a revenit...s-a vazut...

JET ma , umplutura esti tu pe forumul asta .

Inima-Ros-Albastra09.08.2007 10:44

poate nu`l iubesti u ba..

P.S : asta nu krek ii stelist

amzaciprian09.08.2007 14:55

Mirel Radoi a jucat f bine ca fundas

amzaciprian09.08.2007 15:31

este unul din cei mai valorosi jucatori din Romania. hai Mirel Radoi.esti cel mai bun

blindica10.08.2007 06:02

Este mai bun ca fundas central, dar s-ar pune problema ca ar scoate ( sau nu ) din echipa alti jucatori iubiti ( Ghionea, Rada, Goian ). Iar la mijloc, mi se pare ca avem acum jucatori mai buni decat Radoi , in acea zona .

mountytoma13.08.2007 06:29

Mirel a dovedit inca o data in meciul cu iasiul ca este total dezorientat si nici mingea nu mai stie unde e. piciorul in fata aplicat lui palimaru, nepedepsit, e inca o dovada clara. nu i-ar strica un sejur pe la gloria buzau sau Steaua II. pentru binele lui, si al nostru

stelist_4_ever9013.08.2007 06:55

hai frate ca in ultimele 2 meciuri Radoi a fos cel mai bun de pe teren sau printre cei mai buni iar faza cu piciorul toata lumea i-a luat apararea ca daca a ratat mingea era si normal sa nu se mai poate opri si sa se intample ce s-a intamplat, din cate a zis Craciunescu si Balaj nu merita rosu.

Raduccio13.08.2007 11:58

Lui Mirel trebuie sa-i facem statuie pentru cate a facut pentru Steaua. Practic in jurul lui a avut loc renasterea fotbalului de club romanesc. Nu a presat conducerii sa fie vandut la o echipa de mana a doua din afara (unde ar fi avut salariu mai mare) asa cum au facut toti din Romania.

Imi imaginez o scena in capul meu prea mare in care Mirel ii spune lu' palimaru "you're kung fu is not strong enouch you reched whelp"

raducelbun13.08.2007 12:53

Nu prea inteleg de ce sunt uni care scriu asa de urat despre Radoi. Mirel este fotbalist nu gluma. Are tot ceea ce-i trebuie pentru posturile pe care joaca atat ca in imaginatia unora, faptul ca este finul lui GB este un pacat de neiertat!

Cristocea_13.08.2007 12:55

Va zic acum. Mirel Radoi este un jucator de Milan sau Real Madrid! Chiar vad un cuplu de fundas gen Radoi-Cannavaro sau Radoi-Nesta.

Za Best13.08.2007 17:36

Pai Borcea,du-te si latra la Roma,ca are dinamu din groapa meci cu Lazio! :rolleyes:

mountytoma15.08.2007 19:47

supervalorosul Mirel a pus serios umarul la golurile bielorusilor. a sarit pe sub minge la ambele goluri astazi. nu i-ar strica banca de rezerve sau Steaua II, Gloria Buzau... din pacate nici Goian nu prea mai e in forma (ca aparator, norocul nostru e ca el compenseaza ca varf de atac), iar Ghionea lipseste. abia astept sa revina Ghionea pe teren!

Wally15.08.2007 20:25

De acord cu mountytoma. Mirel este iesit din forma si nu mai randamentul pe care il dadea in urma cu 2-3 ani.

«1222324252644»