FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1242526272844»
fansteaua4621.08.2007 19:14

Cred ca acest jucator si-a depasit atributiile.

A ajuns sa faca el legea la Steaua , si cred ca acesta s-a plans lui Becali ca nu este pus pe postul dorit de el. Radoi ar trebui sa raman cu picioarele pe pamant , iar daca nu era Jiji la Steaua acuma cred ca , acest jucator, ori era terminat ori era la alta echipa !

dica_10steaua21.08.2007 20:58

Cred ca incep sa'i dau dreptate lui jj cand spunea ca Radoi nu joaca bine la mijloc.Cel mai bine ar fi sa fie pe banca pana isi mai revine.

fansteaua4622.08.2007 08:16

Parerea mea despre Radoi este ca e un jucator bun , dar cam rudimentar. Eu ii zic " baletistul ". Cred ca nu intotdeauna faulturile lui sunt intentionate, ci mai degraba cred ca nu are viteza necesara pentru executii curate. Se misca greu la deposedari si , normal , daca intarzii adversarul ti-a luat fatza. Nu mai zic de celelalte greseli elementare (vezi golul lui Bate din min. 92 , cand a trecut pe sub minge ) . Dar da , este liderul intr-adevar al intregii echipe pe care stie sa o mobilizeze exemplar . Despre grupul celor 5 pe care cu atata marinimie ne-a lasat sa-i aflam patronul, n-as vrea sa-i critic pe Goian si P. Marin ( daca e adevarat ce se spune despre ei, atunci voi fi obligat sa-mi schimb parerea asupra caracterului lor) , cat despre Dica si Neaga , numai de bine: cred ca sunt satui de odihna din timpul meciurilor. La cum joaca ei doi si alti cativa ma si mir ca avem rezultatele pe care le avem. Pentru ca practic avem cativa care asta fac tot meciul: se odihnesc ! Crede cineva ca Hagi este vinovat ca nu vezi la Steaua (o tempora…!) decat pase inapoi si lungi pe varfuri? Sa fim seriosi : atat ii duce valoarea! Sa speram ca o sa fie bine, dar nu as prea crede fularsteau2 fularsteaua2fular-campionii

zamainmenu22.08.2007 20:57

Romania-Turcia 2-0.

Dom'le, alt meci fantastic pe care l-a prins Sen Sei Ratoi cu nationala. Dupa primele 45 de minute Piturca l-a schimbat, speriat de forma exceptionala a finului. Daca il remarca Barca sau Realul? Pleca la pachet cu Lovin.

A jucat discret. Adica n-a atins mingea. Pariu ca in repriza a 2-a trecea de la fotbal la K1?

Wally22.08.2007 21:11

Nu pun pariu, frate ca pierd...

AGRESSIVO198+123.08.2007 09:55
Steaua in prezent nu prea are jucatori exponentiali. greseli exponentiale insa obisnuieste sa faca [...] de Radoi.

In meciurile de pregatire nu conteaza rezultatul. Pentru cei ce zgarma in rahat insa, cand rezultatele din meciurile oficiale sunt bune, e normal sa se lege de rezultatele din pregatiri!

ultima parte este deja demna de ras cu curul. pai cum dracu' sa nu se enerveze Hagi cand ii vede pe astia cum lovesc mingea, el stiind ca mingea din piciorul lui pleca altfel...

si Gica ar trebui, serios!, sa inceapa sa li se adreseze cu "dumneavoastra", dar sa ceara arbitrului ca jocul sa fie oprit pana rosteste tot cuvantul!

A devarul e undeva la mijloc.Aduti aminte iesirea lui Hagi,din meciu cuc CFR Cluj,la adresa lui Zaharia,cand l-a bruscat(de fapt,aproape ca la lovit).Nici lucru asta nu mi se pare catusi de putin normal,a trebui ca si Hagi sa-i respecte,ca nu sunt animale.

MIREL6RADOI23.08.2007 15:40

Il capitano a facut-o lata...daca pana acu era sprijinit de peluza,acu,peluza e cu Hagi si nu i se va ierta si cea mai mica greseala pe teren.In cazul plecarii lui Hagi,toate oalele se vor sparge in capul celor 5....sa vedem cum va rezista presiunii,daca va deveni o presiunea prea mare,cred ca va cere sa fie transferat.

wolfi23.08.2007 16:13
Apropo de apucaturile astea de domnisoare, isi mai aminteste careva episodul de acum cativa ani, cu Radoi care il znopea in bataie (ajutat fiind de un card de prieteni) pe un pusti in discoteca la Turnu - Severin?

Pai ce sa mai faca si el...dupa accidentarea de anul trecut e un jucator mediocru, nu mai face nimic bun in teren. Macar in afara lui sa faca pe cocosul. Daca pleca atunci cand a avut ocazia acum era un jucator mare, probabil vara asta vedeam telenovela Radoi in loc de Chivu. Dar nu a plecat cand a trebuit si acum a ajuns un papitoi pe teren sau mai bine zis luptator de K1. Apropo a fost un cantar oficial la Constanta ieri pentru amatori de K1...s-o fi prezentat si el :biggrin: ?

alpopa23.08.2007 17:16
Il capitano a facut-o lata...daca pana acu era sprijinit de peluza,acu,peluza e cu Hagi si nu i se va ierta si cea mai mica greseala pe teren.In cazul plecarii lui Hagi,toate oalele se vor sparge in capul celor 5....sa vedem cum va rezista presiunii,daca va deveni o presiunea prea mare,cred ca va cere sa fie transferat.

Imi pare rau cand vad astfel de atitudinini, creatzii exclusive ale aberatziilor din presa si ale parshiveniei ciobandantului. Care "cei 5" ?! Aia aruncatzi prin presa de cine shtie ce Dan Udrea sau alt complexat ?! Care "cei 5", aia aruncatzi la nimereala de Lucifer Becali, ca sa se "scoata", dand vina pe jucatori ?!

Nu spun ca Mirel e usha de biserica sau ca alde Goian este mierea pamantului, dar ar trebui intai sa analizam un pic sursele de informatzii inainte sa tragem concluzii si sa dam verdicte. Iar sursele deocamdata sunt Dan Udrea&Co si Gigi Becali. Adica fix vax. Nishte imputzitzi care nici nu merita luatzi in seama.

Daca iese rau, adica pleaca Hagi si ne lasa singur cu Ciobanul, eu sunt sigur ca Gica va ciripi daca si cine a pus presiune in vestiar.

Wally24.08.2007 10:29

"Mã las!"
de Dan Udrea 

Afectat de atacurile suporterilor, Rãdoi a luat în calcul varianta de a nu mai veni la antrenamentele Stelei, dar asearã a fost la reunirea roș-albaștrilor. Dupã ce Gigi Becali a indicat în mod clar numele celor 5 juctori care i s-au plîns de metodele de lucru ale lui Hagi, aceștia avîndu-l în frunte pe Rãdoi, fanii l-au desființat pe cãpitan. Ei au trimis sute de mesaje dure și chiar l-au amenințat cã îl vor huidui la returul cu BATE, reproșîndu-i cã vrea sã-l îndepãrteze pe Hagi. 

"Mai bine renunț"
Reacția suporterilor a avut un impact deosebit asupra lui Rãdoi. El s-a arãtat extrem de afectat aflînd despre reacția fanilor, ale cãror pãreri au fost publicate în Gazeta de ieri, pe www.gsp.ro și pe [Site din caracatita Gazetei Sporturilor]. 

Surse autorizate susțin cã fotbalistul i-a transmis lui Gigi Becali: "Eu nu mai vin la antrenamente! Pãi, ce, mi-am rupt picioarele pentru echipã, numai eu știu cu ce dureri am jucat, și acum toți mã fac varzã? Suporterii mã amenințã, presa m-a cãlcat în picioare, eu nu accept! Mai bine renunț la fotbal decît sã fiu bãtaia de joc a unora".

Gigi: "Lãsați-l, e afectat"
Patronul a încercat sã-l linișteascã. Apoi a spus în fața presei: "Vã rog eu frumos sã terminați cu speculațiile astea, cã Rãdoi îl lucreazã pe Hagi. El, bãiatul, e foarte afectat, e dezamãgit și chiar n-are nici o vinã, pentru cã eu i-am chemat la palat pe jucãtori. Mirel mi-a și zis cã el nu vrea sã spunã nimic pentru a nu se interpreta, dar a venit alãturi de colegii lui". Discursul lui Becali s-a schimbat radical fațã de cel de acum douã zile, cînd a zis clar cã Rãdoi, Goian, Dicã, Neaga și Petre Marin au venit la el pentru a se plînge cã Hagi e zero ca antrenor. 

Cum asearã, la ora 19:00, Steaua avea programat antrenament, Gigi Becali și întreaga conducere a Stelei așteptau cu sufletul la gurã sã vadã dacã Rãdoi va veni sau nu la ședința de pregãtire. Mirel a venit, însã nu a ieșit pe teren și, la fel ca toți steliștii convocați la lot, a urmat un program de recuperare.

Sursa: gsp

Ba ce mai fac unii pe victimele! Capitanul nostru e femeie? MMirela?

P.S: Faceti naibii ceva sa putem scrie si noi ca oamenii. Cand scriu MMirela sa nu-mi corecteze in Mirel!

fedora24.08.2007 10:37

Wally, daca nu respecti nici un jucator de ce mai vii la stadion?

De ce mai tii cu Steaua?

Sau tu tii doar cu Hagi?

c.ronaldo1724.08.2007 10:38

Prefer sa fiu de partea lui Radoi decat de partea ziaristilor sau a lui Becali.

Imi pare rau cand vad astfel de atitudinini, creatzii exclusive ale aberatziilor din presa si ale parshiveniei ciobandantului. Care "cei 5" ?! Aia aruncatzi prin presa de cine shtie ce Dan Udrea sau alt complexat ?! Care "cei 5", aia aruncatzi la nimereala de Lucifer Becali, ca sa se "scoata", dand vina pe jucatori ?!

Nu spun ca Mirel e usha de biserica sau ca alde Goian este mierea pamantului, dar ar trebui intai sa analizam un pic sursele de informatzii inainte sa tragem concluzii si sa dam verdicte. Iar sursele deocamdata sunt Dan Udrea&Co si Gigi Becali. Adica fix vax. Nishte imputzitzi care nici nu merita luatzi in seama.

Daca iese rau, adica pleaca Hagi si ne lasa singur cu Ciobanul, eu sunt sigur ca Gica va ciripi daca si cine a pus presiune in vestiar.

100% de acord.

Wally24.08.2007 11:00
Wally, daca nu respecti nici un jucator de ce mai vii la stadion?

De ce mai tiii cu Steaua?

Vin la stadion pentru ca iubesc Steaua si implicit jucatorii acestei echipe. Chiar si pe Mirel, chiar daca momentan sunt suparat pe el. Am fost intotdeauna de partea jucatorilor, dar cand a fost cazul i-am si criticat pe unii dintre, fara insa sa-i injur! Dar mi se pare ca prea face pe victima. Sunt doar niste iesiri nervoase pe internet, nici macar nu a fost huiduit(inca) pe stadion si deja isi da aerele de vedeta ca se lasa, ca nu mai vine la antrenament! Si spune ca si-a rupt picioarele, adevarat, dar nu cred ca si le-a rupt pentru noi sau pentru club, ci pentru banii nasului! Tocmai de asta a si luat 1 milion anul trecut, pentru ca si-a rupt picioarele, a fost accidentat si a meritat banii acestia. Dupa ce ca stie ca e vinovat(intr-o oarecare masura, vom afla noi mai tarziu cat de mult e vinovat) mai si face pe vedeta! Ca el nu se prezinta la antrenamente! Poate a uitat episoadele Rosenborg, inaripati(3-3 in Ghencea), spurcati (2-4 in Ghencea) cand nu stiu daca l-a fluierat cineva si am fost alaturi de el, iar acum el "face legea" la echipa si cand i se reproseaza ca-si depaseste atributiile se da lovit! Nu e un capitan cum ar trebui sa fie, sa aiba determinare, dorinta de revansa si sa fie un model pentru colegii sai de echipa!

mountytoma24.08.2007 11:22
Aduti aminte iesirea lui Hagi,din meciu cuc CFR Cluj,la adresa lui Zaharia,cand l-a bruscat(de fapt,aproape ca la lovit

Aduceti-va aminte cum l-a privit Zaharia pe Hagi cand acesta l-a impins. Privirea lui spunea mai degraba "stai Gica, nu vezi ca nu a iesit ala, vrei sa iau galben?". Gica era disperat sa ajunga mai repede la macelul din teren un jucator zdravan, nelovit, dar bun sa loveasca el pe altii probabil. sunt sigur ca gestul lui Hagi a fost mai degraba unul de imbarbatare decat unul jignitor

fedora24.08.2007 11:30

Wow, ce gest de imbarbatare...

Poate ati avea mai multa credibilitate in sustinerea lui Hagi daca nu ati nega evidenta.

Wally24.08.2007 11:39

Si daca nu l-am sustine pe Gica, pe cine sa sustinem? Pe Oli? Sa facem plecaciuni in fata lui sa se reintoarca la Steaua? Sa-l sustinem pe Titi Dumitriu, pe cine sa sustinem?

fedora24.08.2007 11:45

Nu duce discutia in locuri pe care eu nu le-am atins!

Sustine-l pe Gica, dar nu blama jucatorii pentru defectele lui.

fansteaua4624.08.2007 11:47

Afectat de atacurile suporterilor, Rãdoi a luat în calcul varianta de a nu mai veni la antrenamentele Stelei, dar asearã a fost la reunirea roș-albaștrilor.

Gigi te lasa?

c.ronaldo1724.08.2007 11:49
Aduceti-va aminte cum l-a privit Zaharia pe Hagi cand acesta l-a impins. Privirea lui spunea mai degraba "stai Gica, nu vezi ca nu a iesit ala, vrei sa iau galben?". Gica era disperat sa ajunga mai repede la macelul din teren un jucator zdravan, nelovit, dar bun sa loveasca el pe altii probabil. sunt sigur ca gestul lui Hagi a fost mai degraba unul de imbarbatare decat unul jignitor

Daca il impingea Oli pe Zaharia la acea faza, tot la fel reactionai?

AGRESSIVO198+124.08.2007 13:37

Privirea lui Zaharia a fost una dezaprobatoare la adresa lui Hagi, si asta chiar pe buna dreptate, l-a imbrincit ca pe un animal.

alexynho25.08.2007 04:53

Spre sfârsitul antrenamentului de aseara, la arena din Ghencea si-a facut aparitia si capitanul Stelei, Mirel Radoi, care a revenit dupa meciul nationalei cu Turcia.

Fotbalistul a sosit însotit de fiul sau, Denis, care s-a jucat cu baietelul lui Hagi, Ianis. Apoi, Radoi si antrenorul Stelei s-au salutat cordial, încercând sa infirme zvonurile conform carora ar exista un conflict între ei. In aceasta saptamâna, patronul stelist Gigi Becali dezvaluise faptul ca Mirel Radoi si alti jucatori reprezentativi fusesera la palat pentru a încerca îndepartarea lui Hagi de pe banca, fapt negat de fotbalisti. "Daca era sa-l lucram pe Hagi, dadeam pe lânga minge. Imi pare rau ca sunt implicat indirect în acest conflict, dar eu joc pe orice post îmi cere antrenorul. Daca îmi arunca manusi, stau si în poarta", declarase Mirel Radoi dupa meciul câstigat de România în fata Turciei.

Aseara, Radoi a stat la marginea terenului pe toata durata antrenamentului, alaturi de presedintele Valeriu Argaseala, el beneficiind de câteva zile de pauza alaturi de ceilalti tricolori din lotul Stelei, Dica, Petre Marin, Nicolita si Dorin Goian.

Sursa: Prosport

mountytoma25.08.2007 09:02
Daca il impingea Oli pe Zaharia la acea faza, tot la fel reactionai?

Oli nu cred ca il impingea pe zaharia decat daca ii dadea voie "dresorul de oameni", adica pardon!, behaitul!

Din cate tine eu minte, la varsta mea, Olaroiu nu prea facea schimbari, oricat se scufunda Steaua, decat daca primea indicatii de la antrenorul suprem!

ra2 for ever28.08.2007 17:03

Mirel Rãdoi a aflat astãzi cã are o leziune de gradul 3-4 a cornului anterior al meniscului extern. În urma diagnosticului stabilit de doctorii de la Spitalul Militar, cãpitanul Stelei va ajunge pe masa de operații la clinica din Bologna la sfîrșitul acestei sãpentruãmîni.

Deci pentru multi care isi doreau, uite ca li s-a indeplinit visul... deci fara capitan.

steaua-steaua-steaua28.08.2007 23:38

Rãdoi are rupturã de menisc la genunchiul stîng, se va opera la finalul sãpentruãmanii la Clinica Isokinetic din Bologna și va reveni în octombrie.

Imediat dupã ce s-a prãbușit pe gazon, el a fost preluat de medicul Radu Paligora și dus la vestiare. Doctorul a încercat sã-i palpeze genunchiul, însã la fiecare atingere Mirel urla din cauza durerilor și chiar i-au dat și lacrimile. Genunchiul i se umflase foarte tare.

Ieri de dimineațã, la ora 10 fix, Mirel s-a prezentat la Spitalul Militar. Aici a efectuat o rezonanțã magneticã. Diagnosticul? "Leziune de gradul 3-4 a cornului anterior al meniscului extern", a sunat explicația staff-ul medical al Stelei. În traducere? "E rupturã de menisc, are nevoie de operație și va sta pe margine 45 de zile", a declarat Teofil Bora, cel mai vechi medic din fotbalul românesc, acum la FCM Bacãu.

Din nou la Bologna

Consecința? Rãdoi va pleca la finalul sãpentruãmînii la Bologna și va suferi o intervenție chirurgicalã efectuatã dupã tehnici moderne, adicã va suporta o artroscopie. Cel mai probabil, cãpitanul va rãmîne acolo pentru a efectua recuperarea, revenirea lui fiind prognozatã pentru jumãtatea lunii octombrie.

"Rãdoi are rupturã de menisc, dar nu e ceva foarte grav. În maximum 45 de zile poate fi recuperat sutã la sutã și poate juca însã cu o condiție: sã nu aibã și alte complicații"

Lucian Diaconescu, ortoped la Spitatul Sf. Ioan din București

Mirel: "Eu joc"

Doctorul care i-a efectuat ieri rezonanța magneticã, Ionuț Codorean, a refuzat sã facã orice fel de comentarii, însã surse din interiorul Spitalului Militar au dezvãluit cum a reacționat Rãdoi cînd a aflat cã nu va intra pe teren disearã. "Nu se poate așa ceva. Am dureri mari, însã vreau sã joc. Eu joc", a spus Mirel. Doctorul echipei, Radu Paligora, a fost însã ferm și i-a spus cã nu-i va permite sã intre pe teren.

A forțat cînd trebuia sã stea

De ce Rãdoi va fi nevoit sã ajungã din nou la Bologna și de ce pare extrem de fragil? Surse din cadrul Spitalului Militar au explicat: "Jucãtorul a forțat de multe ori cînd trebuia sã se menajeze sau sã nu joace. Recuperarea nu s-a fãcut cum trebuie, el a riscat cînd nu era cazul și acum iatã unde s-a ajuns".

sursa: gsp.ro

Wally31.08.2007 10:12

Radoi, IN SILENZIO STAMPA
Vineri, 31 August 2007

Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a decis sa intre in silenzio stampa pe o perioada nedeterminata, nemultumit fiind de modul in care presa a reflectat declaratiile sale, anunta site-ul oficial al gruparii din Ghencea.

"Indiferent de ceea ce am spus, presa a prezentat mereu altceva. Pot sa spun ca doar TVR si cotidianul Pro Sport au reprodus in mod corect si transparent declaratiile mele din ultima vreme", a declarat Radoi, care ii roaga pe jurnalisti sa-i ofere posibilitatea de a se odihni si de a se reface linistit in urma accidentarii suferite recent.

Sursa: Prosport

«1242526272844»