FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1202122232444»
AGRESSIVO198+121.04.2007 11:20
Cred ca exagera cand spunea ca Oli e cel mai bun antrenor cu care a lucrat,poate ca jucatorii s-au atasat mai mult de Oli pentru ca e primul antrenor roman pe care l-a avut Steaua de cativa ani iar cu un antrenor roman probabil iti permiti mai multe,daca ma intelegeti,nu mai tragi asa de tare la antrenamente,mai faci o glumita etc..

De asta am ajuns unde am ajuns..."antrenamente tari".

puyol21.04.2007 11:37

Nu se poate spune ca e mare stelist, dar tin mnte ca la Sevilla mai avea putin si ii lua la bataie pe ceilalti, pentru ca aproape mergeau la dusuri fara sa ne aplaude macar in scarba... de fapt tot in scarba ne-au aplaudat :(

stelista_siempre21.04.2007 11:53

steagcruce2 fularsteau2 Ar fi bine sa vina Hamutovski inapoi.Avem mare nevoie de el. A fost cel mai bun portar al Stelei. Mi se pare ca Andrey se ca, fereste de minge. Sper ca Gigi sa fie de acord sa il aduca inapoi. Mare greseala a facut ca l-a dat.

forever_STEAUA21.04.2007 11:58

@stelista_siempre

Zici tu ceva, dar ce legatura are cu Mirel Radoi? :roll:

stelista_siempre21.04.2007 11:59

Ce ziceti? Sunteti de acord cu mine ca ar trebui sa vina Hamutovski inapoi la echipa?

axl2321.04.2007 11:59

@stelista siempre

Stii faza cu nuca si peretele? Cu bata si balta? Cu mucii si fasolea?

stelista_siempre21.04.2007 12:00

Scuze forever Steaua nu credeam ca te deranjeaza ca imi dau cu parerea in legatura cu alt jucator.

Sunt noua pe forum si ma luarati toti cu tare.Dati-mi timp sa ma acomodez. fularsteaua2

forever_STEAUA21.04.2007 12:02

@stelista_siempre

OFF TOPIC: Acomodeaza-te cu forumul citind regulamentul... Ok? ;)

stelista_siempre21.04.2007 12:03

Si in legatura cu Radoi am o parere buna despre el e un jucator bun.

axl2321.04.2007 12:04

@stelista

Nu te-ai putut abtine, nu?

:smile:

stelista_siempre21.04.2007 12:04

OK forever Steaua imi cer scuze inca o data ca am scris despre altceva.

cozmin21.04.2007 12:34

@ predatorpulse7

I.N.Money a spus ce era de spus, se pare ca nu sunt singurul care a vazut gestul lui Radoi. I-am urcat un pic pe garduri pe caini, 4-5 minute, iar Radoi a ramas in jumatatea noastra aproape de careul lui Andrey. Moti de tot dadea la m**e, moment in care ai nostri au inceput s-arunce in el cu brichete si monede. Radoi s-a intors cu fata spre galerie, si in loc sa explice frumos..si-a bagat..in mortii nostri. Il urasc pentru asta... il voi uri mereu d-acum inainte. Nimeni si nimic n-o sa-mi schimbe parerea despre Radoi. Si-asa nu mai joaca nimic de cand s-a accidentat..

CebaLaur21.04.2007 13:08

Dupa ce a ales Steaua, nu stiu din ce motive, nu avea cum sa se duca la alta echipa, pentru ca nu e un club mai mare ca Steaua in Romania. Daca juca la niste echipe mai mici, precum Craiova sau Poli si avea oferte de la Steaua, Dinamo sau Rapid si nu pleca atunci puteai sa spui ca e devotat clubului, dar Mirel de cine sa fie ofertat din Romania?

A ramas la club si nu a plecat "afara", ori pt ca nu a avut oferte ori nu a avut oferte avantajoase

Asa ca poate ma lamuriti si pe mine unde e devotamentul. Radoi isi da sufletul pe teren, cateodata, pentru ca asa e el, ambitios.

Wally21.04.2007 13:40
Nu stiu daca mai exista jucatori in lume la ora actuala care sa fie trup si suflet pentru culori, care sa ramana la un club o mare parte din cariera si sa continue sa faca performanta la acel club, nu sa fie doar de umplutura. Poate doar Maldini.

Mai e si Totti care iubeste Roma ca pe nevasta...joaca de mic acolo si in adolescenta mergea in peluza, de asemenea Raul, care a declarat ca ar renunta la banii din cei 3 ani de contract care i-au mai ramas, adica in jur de vreo 24 milioane de euro, pentru ca Real sa foloseasca acesti bani pentru achizitionarea altui jucator care sa poata ajuta echipa...deci mai sunt si jucatori trup si suflet, insa pot fi numarati pe degetele de la o mana.

Dj21.04.2007 13:50

Puyol...capitanul Barcei...

Nesta e un exemplu negativ....a plecat cand clubul a dat de greu...desi era idolatrizat de orice lazial!

CebaLaur21.04.2007 15:43

Ex cel mai bun este Totti,care nu a avut rezultate pe plan european si nu a plecat de la Roma

La fel se poate spune si despre Henry.Nu a castigat nici un trofeu european si nu a plecat de la Arsenal.

Mai pot spune si de Del Piero,totusi daca avea putin sub 30 nu cred ca statea la Juve in B

Ex astea :Puyol,Maldini,Raul si alti care joaca la cele mai tari echipe din lume.Unde sa te mai duci cand echipa la care joci e din tara natala si se bate in fiecare an la UCL.Mai sus nu se poate !

Totusi un plus pt Raul,faza cu salariul nu o stiam.

Virgil21.04.2007 16:28
Ce ziceti? Sunteti de acord cu mine ca ar trebui sa vina Hamutovski inapoi la echipa?

Sigur ca da. Suntem de acord.

stelista_siempre21.04.2007 17:37

Virgil ms ca mi-ai raspuns.Steaua SUCCES SA BATETI ASTA-SEARA suntem alaturi de voi si la bine si la rau. steagcruce2 fularsteaua2 steaua_ro

mountytoma22.04.2007 10:34

Cred ca singura sansa sa-l vedem pe Mirel jucand din nou fotbal este sa i se ia banderola de capitan sau sa plece la o echipa din strainatate. Si el ca si Oli au un cec in alb de la Jiji si asa il doare-n c... de cum joaca.

Mirel Radoi este un jucator foarte valoros, dar ca si caracter este zero, si daca nu se trezeste la realitate nu va fi deloc bine pentru echipa in care joaca.

Astept de mult timp o rabufnire a ambitiei lui de oltean, dar si-a cam pierdut-o se pare!

cristian01423.04.2007 08:06

@mountytoma

Cred ca rabufnirea de oltean de care aminteai n-a intarziat sa apara, din moment ce in GSP s-a scris ca Radoi si-a criticat dur colegii in vestiar, dupa meciul cu Poli Iasi. Nu sunt un fan al ziarului respectiv, dar nici capitanul nostru nu e usa de biserica si tinand cont de relatia pe care o are cu Becali si cu Olaroiu, e foarte probabil ca certuri sa fi existat la cabine.

Asemenea comportamente aduc foarte mult rau echipei. Oricine de la Steaua stie ca ce spune Mirel e litera de lege si nimeni nu i se poate opune, iar atunci apare ura si invidia, lucruri de neacceptat in sanul echipei.

Pe langa multitudinea de probleme cu care ne confruntam, de la patron pana la antrenor, se pare ca si atitudinea numarului 6 fata de colegii lui constituie o problema. Dar e normal ca finul sa-i impartaseasca parerea nasului si sa-l sustina pe Olaroiu neconditionat, luandu-se la cearta cu coechipierii, iar declaratiile din mass-media pline de smerenie si modestie sunt doar un paravan. Din pacate asemenea lucruri nu se intampla la javre, si oricat de mult am vrea noi sa-i criticam si sa punem succesele lor pe seama norocului, arbitrilor si extraterestrilor, acestia merg inainte, joaca si o fac bine. Cred ca nu mai e cazul sa ne ascundem dupa degete si trebuie sa recunoastem cu parere de rau ca sezonul asta a fost catastrofal din punct de vedere al rezultatelor, iar din punct de vedere financiar a fost aproape perfect. Dar ce folos, cand in visteria clubului intra sume colosale de bani pentru o tara ca a noastra, iar cu o mica parte din ei se cumpara jucatori de mana a 3-a ?

Revenind la Radoi, parerea mea e ca acest jucator va mai juca ani buni la Steaua din mai multe motive. In primul rand relatia fin-nas cu Becali, in al doilea rand suma de bani pe care o primeste (nemeritat) si autoritatea de care se bucura in vestiar. Probabil ca la meciul cu javrele injuraturile la adresa peluzei au venit dintr-un exces de zel, dar e inadmisibil pentru pozitia pe care o are la Steaua.

stelista_siempre24.04.2007 17:25

Cand a venit la TG-Jiu Mirel Radoi s-a purtat foarte frumos ne-a dat autografe a vorbit cu noi eu una am o parere buna despre el mai are si el momentele lui recunosc insa trebuie sa avem rabdare. steagcruce2 forzateaua

axl2324.04.2007 20:28

@stelista siempre

Hai, zi ceva si de Hamutovski.

stelista_siempre25.04.2007 11:44

Pai ce as putea sa zic despre Hamu?Il admir foarte mult un portar bun care merita sa joace la Steaua.

c.ronaldo1726.04.2007 16:16

Va fi interesant daca Radoi va fi accidentat grav, Baciu va deveni om de baza...

Wally26.04.2007 16:36

Iar daca cumva, Doamne fereste!, mai ia Goian vreo etapa de suspendare v-ati gandit cum va arata centrul defensivei noastre? Baciu cu cine?

«1202122232444»