@mountytoma
Cred ca rabufnirea de oltean de care aminteai n-a intarziat sa apara, din moment ce in GSP s-a scris ca Radoi si-a criticat dur colegii in vestiar, dupa meciul cu Poli Iasi. Nu sunt un fan al ziarului respectiv, dar nici capitanul nostru nu e usa de biserica si tinand cont de relatia pe care o are cu Becali si cu Olaroiu, e foarte probabil ca certuri sa fi existat la cabine.
Asemenea comportamente aduc foarte mult rau echipei. Oricine de la Steaua stie ca ce spune Mirel e litera de lege si nimeni nu i se poate opune, iar atunci apare ura si invidia, lucruri de neacceptat in sanul echipei.
Pe langa multitudinea de probleme cu care ne confruntam, de la patron pana la antrenor, se pare ca si atitudinea numarului 6 fata de colegii lui constituie o problema. Dar e normal ca finul sa-i impartaseasca parerea nasului si sa-l sustina pe Olaroiu neconditionat, luandu-se la cearta cu coechipierii, iar declaratiile din mass-media pline de smerenie si modestie sunt doar un paravan. Din pacate asemenea lucruri nu se intampla la javre, si oricat de mult am vrea noi sa-i criticam si sa punem succesele lor pe seama norocului, arbitrilor si extraterestrilor, acestia merg inainte, joaca si o fac bine. Cred ca nu mai e cazul sa ne ascundem dupa degete si trebuie sa recunoastem cu parere de rau ca sezonul asta a fost catastrofal din punct de vedere al rezultatelor, iar din punct de vedere financiar a fost aproape perfect. Dar ce folos, cand in visteria clubului intra sume colosale de bani pentru o tara ca a noastra, iar cu o mica parte din ei se cumpara jucatori de mana a 3-a ?
Revenind la Radoi, parerea mea e ca acest jucator va mai juca ani buni la Steaua din mai multe motive. In primul rand relatia fin-nas cu Becali, in al doilea rand suma de bani pe care o primeste (nemeritat) si autoritatea de care se bucura in vestiar. Probabil ca la meciul cu javrele injuraturile la adresa peluzei au venit dintr-un exces de zel, dar e inadmisibil pentru pozitia pe care o are la Steaua.