Dupa cum va spuneam...valorea lui Radoi e doar pe foaie...pe teren e dezastru ca jucator... mereu cand apare ceva rau despre el, apare mitica, apare Hagi, sau cineva, sa zica ca e jucator mare si ca ar valora muuuulte milioane....
Ia sa vedem..
Rãdoi spune cã valoreazã 6 milioane de euro..
Giovanni Becali: "Dacã Rãdoi nu a plecat la 24 de ani, acum e mult mai greu"
Rãdoi: "Îmi doresc un transfer în 2009, dacã nu, probabil cã nu voi mai pleca niciodatã"
Mourinho a anunțat cã Inter nu mai face transferuri. Rãmâne Rãdoi la Steaua?
Rãdoi: "Cred cã voi mai juca fotbal la nivel înalt vreo 3-4 ani"
Dorinel Munteanu: "În acest moment, Rãdoi este de neînlocuit"
Dorinel Munteanu: "ªtiam mai demult cã Rãdoi vrea sã plece, el considerã cã și-a fãcut treaba"
Mirel Rãdoi: "Principalul meu obiectiv? Sã mã transfer!"
Rãdoi: "Mi-am dorit foarte mult sã ajung la Inter"
Mirel Rãdoi, pe prima paginã din Corriere dello Sport (EFECTUL PRESEI DIN Romania)
Giovanni Becali: "Transferul lui Rãdoi poate fi fãcut la iarnã sau în vara viitoare"
Gigi Becali: "Transferul lui Rãdoi la Inter Milano este ca și rezolvat"
Jose Mourinho s-a întâlnit astãzi cu Rãdoi!
Gigi Becali: "Voi discuta cu Mourinho despre transferul lui Rãdoi"
ETC ... De ce nu se vorbeste la fel de mult si despre alt jucator de la Steaua? Deh, asa se fac afacerile ... presa-i sufla-n cur sa-l umfle, apoi daca e umflat asa, ajunge si prin alte ziare, apoi vin alte echipe sa-l vada... si cum vine cineva de la o echipa, apare in ziar...Radoi ajunge la Milan..Radoi ajunge la mama naibi... aia vin sa-l vada, si n-au ce..un jucator mediocru..apoi pleaca...si apare in ziar "Radoi a ratat transferul" .. si baga si o d-aia romaneasca "din cauza pretului prea mare cerut de oier" ...
mai nou:
Dragomir: "Dacã Rãdoi se nãștea în Franța, valora 25 de milioane de euro"
Cate laude d-astea au aparut? SUTEEEEE ...
Cate oferte de transfer a avut Radoi? zeci
E umflat cu valoare...ca un balon...oricum nu pleaca, pentru ca stie ca e cartof....si s-ar face de ras...