FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Radoi

«1363738394044»
mountytoma27.01.2009 17:35
Buna dimineata din nou. Ideea era sa nu ne mai repezim ca muta, inainte sa vedem concret despre ce e vorba. Dupa... nu mai conteaza.

pai hai sa te aud. ce ai vazut tu concret?

l-ai vazut pe acelasi Mirel de la Steaua, sau un altul mult mai ambitios? sau la Steaua juca mult mai bine, ca iubea si echipa, nu doar banii?

Guardian27.01.2009 21:19
cu un vârf de 7,1, la ora 20:45.România.

si când mã gândesc cã otv face 6-7 audienta în fiecare searã ..îmi vine sã mã spânzur când vãd cã românu' iubeste mai mult scandalu' decât sportul , cultura sau alte emisiuni mai frumoase ..

1974OFF28.01.2009 08:55
pai hai sa te aud. ce ai vazut tu concret?

l-ai vazut pe acelasi Mirel de la Steaua, sau un altul mult mai ambitios? sau la Steaua juca mult mai bine, ca iubea si echipa, nu doar banii?

nu mai vreau sa fac "analize" cu tine. mi-am expus un principiu, atit.

mountytoma28.01.2009 09:23
mi-am expus un principiu, atit.

of, scuze, eu doar am scris ce cred despre Mirel Radoi. nu cutez a tinde spre expuneri de principii...

Virgil28.01.2009 09:49

Mirel a fost si va ramane cel mai bun jucator al Stelei. In cei aproape noua ani in care a jucat aici, a dat totul pe teren si a dovedit ca a meritat sa fie capitanul si liderul echipei. Tot ce a facut, a facut in interesul echipei. Despartirea de el a reprezentat un moment greu pentru toti, insa viata de fotbalist este scurta. Fiecare ajunge la o varsta la care se gandeste la familie si la viitor. Ma bucur mult pentru el si vreau sa-i doresc multa bafta si sanatate, deoarece pe mine m-a ajutat enorm cand am venit la Steaua. Ne va fi greu, fiindca am pierdut capitanul echipei, dar vom incerca sa trecem peste asta si sa dam tot ce avem mai bun in continuare

Mirel a fost cel mai puternic dintre noi si a dat totul pentru Steaua. Incerca mereu sa ne dea incredere in fortele proprii si, numai prin prezenta lui, prin daruirea lui, ne determina sa jucam cat mai bine. Cand vezi un jucator precum el, care baga capul in gheata adversarului si se da cu capul si de bara, nu poti sta pe margine si dai totul ca sa ajuti echipa. Mirel este un jucator special

Banel Nicolita

1974OFF28.01.2009 09:59

@ Virgil

Ups ! ai dat de belea, tine-te bine ce urmeaza sa posteze unii dintre noi !!! :thumbsup::thumbsup:

mountytoma28.01.2009 16:53

@virgil

eu unul nu-l cred pe Banel in stare de o astfel de declaratie, decat daca i-o dicteaza un academician. si oricum e prea multa curtoazie in ceea ce spune el acolo.

trecand peste faptul ca sigur a fost editata vartos, declaratia lui Banel nu schimba cu nimic faptul ca Radoi a fost un jucator bun al Stelei intr-o anumita perioada.

dar de aici pana la a spune ca Radoi a fost cel mai bun jucator al Stelei, e distanta ca de la Banel la Academia Rromana. sau de la Gigi Becali pana la liceu.

@1974OFF

esti deja clarvazator, le stii pe toate dinainte! ce m-as bucura sa le stiu si eu pe toate, macar si numai dupa!

Guardian28.01.2009 18:26

e clar cã nu-s cuvintele lui Bãnel , l-au mai ajutat si reporterii ..... el a spus cu cuvintele lui si ziaristii au schimbat în mai bine , nu vãd unde e problema ?!

c.ronaldo1728.01.2009 19:06

Al Ahli 0-1 Al Hilal

Mirel Radoi a jucat toate minutele.

Guardian28.01.2009 19:13

N-a fost ca la debut , dar a fost bine .

Marius28.01.2009 19:42
Al Ahli 0-1 Al Hilal

Mirel Radoi a jucat toate minutele.

De fapt, a fost Al Hilal 1-0 Al Ahli

bodanelu28.01.2009 20:21

a fost invers. S-a juacat acasa la Al ahli...

dar cum arabi scriu de la stanga la dreapta...

Marius28.01.2009 21:41

smf in scrisul lor... e am vazut scorul afisat 0-1, m-am gandit ca aia scriu pe invers si plm...

http://www.alhilal.com/en/mm17464.html

Lari18.02.2009 22:21

De ce crede Boloni ca nu a ajuns Mirel la o echipa mare:

"Dacã Mirel a greșit cu ceva, nu a fãcut-o acum cã a plecat la Al Hilal. El ar fi avut loc sã joace fãrã probleme la multe echipe din Occident. Însã a greșit în perioada în care a fost un fotbalist tînãr, care a ieșit în evidențã, fiind lider la Steaua și titular la echipa naționalã. De altfel, Rãdoi a fost sacrificat în «rãzboiul» dintre Pițurcã și patronul Stelei, pe de o parte, și Ioan Becali, pe de alta!", crede Boloni, martor al acestui conflict.

"ªtiu bine cã Giovanni i-ar fi putu gãsi echipa bunã, chiar foarte bunã. Rãdoi a fost influențat și împiedicat sã semneze vreun contract de reprezentare cu Giovani. Sînt ferm convins cã dacã n-ar fi fost acest rãzboi, Mirel ar fi putut ajunge la un club important al Europei de multã vreme. Din pãcate pentru jucãtor, interesul lui Pițurcã și al patronului Stelei pe vremea aceea a fost sã nu-l lase sã colaboreze cu impresarul. Pînã la urmã tot Rãdoi a plãtit!", a încheiat tehnicianul lui Standard Liege.

"Nu cred cã Rãdoi a fost dorit de Mourinho la Inter. Cunosc suficient de bine fotbalul profesionist și legãturile care existã. Dacã ar fi fost un interes real, Mirel ar fi ajuns acolo. Nu știu dacã a fost doar un scenariu de a-i crește cota. La Al Hilal el va reuși sã asigure viitorul familiei lui, dar ar trebui sã fie dezamãgit cã nu a ajuns în fotbalul adevãrat, unde sînt destui jucãtori sub valoarea lui", a spus Loți.

"Una este sã accepte un antrenor sã meargã în Emirate, alta un jucãtor. Acolo eu l-am avut la echipã pe Cocu, care, iertați-mã, dar nu era de nivelul lui Mirel Rãdoi" - Ladislau Boloni, antrenor Standard Liege.

Gsp

redondo18.02.2009 23:09

Radoi nu e deloc un jucator slab...dar nici unul prea bun.E doar unul normal si atat.Dar presa i-a facut foarte mult rau,inventand mereu asa zise oferte pentru el care nu s-au materializat niciodata.Este inadmisibil sa se transmita meciurile unei echipe exotice Al-Hilal doar pentru ca Radoi joaca acolo.Cat ai fi de stelist,nu poti sa nu recunosti ca presa pur si simplu intoxica populatia cu acest fotbalist...si repet nu e vina lui.

pentru cei ce ma vor contrazice...ce ati fi zis daca in locul lui Radoi era acolo Tamas si se dadeau toate meciurile lui?

c.ronaldo1705.03.2009 20:04

Mirel Radoi a fost eliminat in finalul meciului incheiat la egalitate dintre Al Hilal si Al Shabab, scor 1-1.

Îmi place Kuzmin206.03.2009 06:35

Oamenii au vãzut ceea ce au fãcut în Arabia Sauditã care publicul Crescent

SAAD8576%20[800x600].jpg

Protest dupã expulzarea de oameni Kuzmin

Olaroiu

Lari17.03.2009 16:20

Noul antrenor al lui Mirel este Jean Tigana.

steaua_bucuresti18.03.2009 15:59

Jean Tigana este noul antrenor al lui Mirel Rãdoi

Fostul internațional francez Jean Tigana a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei Al-Hilal Riad, unde este legitimat și Mirel Rãdoi, urmând sã îi ia locul interimarului Cãtãlin Necula, informeazã site-ul oficial al echipei arabe.

Foto 1

Tigana (53 de ani) este așteptat în cursul zilei de marți la Riad pentru a semna un contract pe un an și jumãtate. Al-Hilal a rãmas fãrã antrenor principal dupã ce Cosmin Olãroiu a renunțat la funcție în urma scandalului din finala Cupei Prințului cu Al-Shabab. În ultimele meciuri, interimar la campioana Arabiei Saudite a fost Cãtãlin Necula, fostul secund al lui Olãroiu

Dragoshel22.03.2009 08:10

La multi ani Mirele!

Ronnie22.03.2009 08:12

La multi ani, Mirel Radoi!

MoWeed22.03.2009 08:16

La multi ani Mirel Radoi si multe realizari la arabi...

Daniel-Ionut22.03.2009 08:19

La Multi Ani Mirele, si un transfer la o echipa buna din Europa la vara!

Poate la Steaua :laugh:

danimarcu22.03.2009 09:25

La multi ani!,capitane.

Mi-e inca greu sa te gasesc la "fosti jucatori"...

:steagcruce:

cristian01422.03.2009 10:00

La multi ani, capitane !

«1363738394044»