De ce crede Boloni ca nu a ajuns Mirel la o echipa mare:
"Dacã Mirel a greșit cu ceva, nu a fãcut-o acum cã a plecat la Al Hilal. El ar fi avut loc sã joace fãrã probleme la multe echipe din Occident. Însã a greșit în perioada în care a fost un fotbalist tînãr, care a ieșit în evidențã, fiind lider la Steaua și titular la echipa naționalã. De altfel, Rãdoi a fost sacrificat în «rãzboiul» dintre Pițurcã și patronul Stelei, pe de o parte, și Ioan Becali, pe de alta!", crede Boloni, martor al acestui conflict.
"ªtiu bine cã Giovanni i-ar fi putu gãsi echipa bunã, chiar foarte bunã. Rãdoi a fost influențat și împiedicat sã semneze vreun contract de reprezentare cu Giovani. Sînt ferm convins cã dacã n-ar fi fost acest rãzboi, Mirel ar fi putut ajunge la un club important al Europei de multã vreme. Din pãcate pentru jucãtor, interesul lui Pițurcã și al patronului Stelei pe vremea aceea a fost sã nu-l lase sã colaboreze cu impresarul. Pînã la urmã tot Rãdoi a plãtit!", a încheiat tehnicianul lui Standard Liege.
"Nu cred cã Rãdoi a fost dorit de Mourinho la Inter. Cunosc suficient de bine fotbalul profesionist și legãturile care existã. Dacã ar fi fost un interes real, Mirel ar fi ajuns acolo. Nu știu dacã a fost doar un scenariu de a-i crește cota. La Al Hilal el va reuși sã asigure viitorul familiei lui, dar ar trebui sã fie dezamãgit cã nu a ajuns în fotbalul adevãrat, unde sînt destui jucãtori sub valoarea lui", a spus Loți.
"Una este sã accepte un antrenor sã meargã în Emirate, alta un jucãtor. Acolo eu l-am avut la echipã pe Cocu, care, iertați-mã, dar nu era de nivelul lui Mirel Rãdoi" - Ladislau Boloni, antrenor Standard Liege.
Gsp