Pai era de asteptat, n-a fost un fault violent.
Pai era de asteptat, n-a fost un fault violent.
La ce fomist e Goian... mira-m-as daca nu a vandut tricoul care i-a fost inmanat de Hakan Sukur pentru Hagi...
@MIREL6RADOI
Tu cine esti sa-l jignesti pe Goian? Vezi-ti de treaba ta de suporter si atunci cand esti nemultumit spune-ti pasul, dar fara a jigni.
In rest multa bafta si tie, dar in special echipei! steag1
Steaua tremura. Unul din cei mai buni marcatori ai Stelei in aceste preliminarii de Champions League, Goian, s-a accidentat sambata la antrenament si poate rata meciul cu BATE Borisov, decisiv in drumul pentru Grupele Ligii, informeaza Gazeta Sporturilor.
Fundasul Stelei s-a lovit la glezna in timpul antrenamentului si a parasit imediat terenul.
www.sport.ro
Si cand o sa vina inapoi pe teren? Ca asta e grav!
Cel mai mare fundaș-golgheter din lume. Prezența sa în careul advers la loviturile libere rareori când nu aduce golul. Mult succes la Praga, si sunt sigur cã Dorin va înscrie!
@TRI-ca
Ehe, exagerezi. Ai auzit de Frank Sinclair? :biggrin:
Mare noroc avem cu nebunul asta de Goe. :biggrin:
Dar nu observa nimeni ca il apreciem prea mult pentru golurile lui... care fac uitate evolutiile sale extrem de slabe... ca fundas?
Si cu Germania la fel, a dat gol, dar in rest a fost gaura pe partea lui... ieri nu mai zic... trecea vitezomanul ala de atacant ceh pe langa el... a facut ce a vrut cu el... bine ca mai da cate un gol...
Mult succes la Praga, si sunt sigur cã Dorin va înscrie!
Bravo TRI-ca. Despre meciul cu Arsenal ce ne prevestesti, ca vad ca le ai!
Ontopic: Daca era si o idee mai rapid... Oricum este unul din marii fundasi (propriu + figurat) pe care i-a avut Steaua de la revolutie incoace...
Si vorba aia : "Cu Goian la marcaj, apararea-i un baraj!" :biggrin:
Felicitari Goe(cu intarziere), pentru golul marcat la nationala impotriva Olandei!
Nu aveti nici un drept sa il criticati pe Goian... este cel mai bun fundas din Romania, si unul dintre cei mai buni fundasi ai Stelei din ultimii ani... inscrie si goluri, iar in aparare e ca un stalp de control... cand ati vazut voi sa piarda mingea, cand a gresit el o pasa?
Vorbeste televizorul pentru tine... dar nu conteaza... inteleg ce vrei sa spui... Goian este un jucator foarte bun, cum poate n-a mai fost la Steaua niciodata... parerea mea... si macar nu vorbeste televizorul pentru mine!
Cand a gresit el o pasa?
A gresit, stai linistit... Numai ca asta nu inseamna ca e slab.
Goian, recunosc... este un jucator foarte bun... el chiar merita sa fie in continuare la Steaua... un jucator mare... imi place de el... este serios, foarte puternic, si e cel mai bun fundas al Stelei...
FORZA Steaua pana la MOARTE! ![]()
![]()
Daca ar pune suflet si si-ar folosi creierul precum Ghionea, Goe ar putea fi cel mai scump fundas din lume, fara exagerare. Dar e atat de visator cateodata...
Eu l-as lasa sa joace vreo 2-3 meciuri varf de atac, sa se racoreasca... poate isi revine!
Parerea mea este ca Dorin Goian este cel mai bun fundas din tara si merita sa joace la Steaua si la nationala Romaniei!
Fundas ca fundas, dar a marcat multe goluri!
Tine-o tot asa!
Un fundas central rar ca valoare in aceasta lume!
Ai o parere prea buna despre Goe...
La multi ani Dorine si sa fii sanatos.
Cred ca poti sa faci astazi un meci mare, ca atmosfera sanatoasa de pe Emirates te poate vindeca de autosuficienta in care v-a impins Jiji si ca poti da dovada maturitatii tale. Astazi tu alegi.
Nu stiu cati dintre voi vor reusi (daca vor reusi) in seara asta sa uite de unde vin, cati vor intelege ca este vorba de respect pentru meseria pe care o practicati, pentru culorile clubului si pentru suporteri. Echipele mari si scouterii lor cauta caractere tari, oameni fotbalisti, profesionalism, nu tampeniile pe care vi le vara in cap Jiji cu machidonii lui. Astazi poti demonstra ca nu foamea te-a facut sa iesi din satul acela din Bucovina ci dorinta de arata lumii ca meriti sa fii aplaudat, ca esti intradevar bun. Ai o sansa enorma, poate ultima pentru tine, arata ca meriti sa joci la nivel inalt!
La multi ani Dorin Goian.
La Multi Ani. Sa fii tot mai bun!
La multi ani, Dorine! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, noroc, si un transfer in strainatate la o echipa de top, asa cum iti doresti! O meriti, pentru ca esti printre putinii jucatori cu bun simt de la Steaua!
La multi ani, pasaroiule!
La Multi Ani, Goe!
Un gol cadou de ziua ta? :smile: