succes Goiane, poate ajungi chiar si mai sus de atat in Anglia.
succes Goiane, poate ajungi chiar si mai sus de atat in Anglia.
MARE PIERDERE!!!!
Pacat dk Goian va Parasi echipa o mare PIERDERE ![]()
sper din nou ca Goe sa fie baiat destept. ori pleaca intr-o tara civilizata (si eu cred ca lui ii prinde cel mai bine Anglia), ori ramane la Steaua. caci la sahtior sau Dinamo Kiev va ajunge in accelasi feudalism de care vrea sa scape el de la Steaua! aici macar stie cum stau lucrurile. asa ca, rabdare Goe, joaca bine pentru Steaua pana se vor bate echipele mari pentru tine!
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
Goe, fii baiat destept! faceti din fiecare joc de Liga Campionilor meciul vietii voastre si se vor bate cluburile mari pentru voi. si vei ajunge si tu la salariu din 7 cifre, ca daca joci constant bine il meriti cu prisosinta! nu e exclus ca dupa meciul de aseara galata sa te vrea. nu e rau, ei dau salarii bune. dar locul tau e in Anglia, si aia dau salarii si mai bune!
bafta multa!
Goe, fii baiat destept! faceti din fiecare joc de Liga Campionilor meciul vietii voastre si se vor bate cluburile mari pentru voi. si vei ajunge si tu la salariu din 7 cifre, ca daca joci constant bine il meriti cu prisosinta! nu e exclus ca dupa meciul de aseara galata sa te vrea. nu e rau, ei dau salarii bune. dar locul tau e in Anglia, si aia dau salarii si mai bune!bafta multa!
Goe ar fi depasit in Anglia pentru ca este fix, lent si detenta nu prea are.
Are un plasament bun si lovituri cu capul excelente insa sa va amintesc de golul lui Tiago de la Lyon in Ghencea ? cand ala de 1,80 a sarit de langa el si Ghionea si a dat gol cu capul? nu cred ca ala s-a urcat pe scaun
golul lui Tiago de la Lyon in Ghencea
Goian a demonstrat de multe ori ce fotbalist e... Aia e doar o faza. O faza in care fii sigur ca nu-l avea in marcaj pe Tiago. Cu siguranta el si Ghionea trebuiau sa tina probabil jucatori mult mai inalti. Avand in vedere cum s-a marcat acel gol, eu zic ca a fost o greseala colectiva... Inclusiv a portarului, portar fara de care poate iesea un 0-0 atunci...
Cel mai bun fundar al Stelei......vreau sa ramana la Steaua......este foarte bun.......Becali ar face o mare greseala daca l-ar vine deoarece e jucator de valoare mare.......
.....
![]()
Goe ar fi depasit in Anglia pentru ca este fix, lent si detenta nu prea are.Are un plasament bun si lovituri cu capul excelente insa sa va amintesc de golul lui Tiago de la Lyon in Ghencea ? cand ala de 1,80 a sarit de langa el si Ghionea si a dat gol cu capul? nu cred ca ala s-a urcat pe scaun
daca l-am judeca dupa o alta faza, in care mingea lovita cu capul de el in careul advers a fost respinsa, tot el a recuperat-o, a driblat si a marcat cu piciorul de data asta (la Kiev cred), atunci Goe este cel mai bun fundas din lume :-)
crezi ca lui nu ii trece cheful de multe ori, vazand ce e in jurul lui si al echipei? stiind ce salariu ar putea avea in alta parte unul ca el?
daca l-am judeca dupa o alta faza, in care mingea lovita cu capul de el in careul advers a fost respinsa, tot el a recuperat-o, a driblat si a marcat cu piciorul de data asta (la Kiev cred), atunci Goe este cel mai bun fundas din lume :-)
crezi ca lui nu ii trece cheful de multe ori, vazand ce e in jurul lui si al echipei? stiind ce salariu ar putea avea in alta parte unul ca el?
Faza asta a fost la meciul retur cu Boro'.Nu cred ca mai poate cineva sa-i mai puna la indoiala valoarea lui Goian...
Poate sa dea Goian inca 10 goluri in Europa si la nationala ca pentru unii tot Radoi e cel mai bun.
doamne...daca pleaca si Goe e vai de Steaua Stelei noastre.....Becali asta e nebun...i`a scazut pretul ca e criza financiara cica....mah omu asta creca numai bani viseaza, bani mananca bani bea bani....Goe tu unul dintre cei mai buni oameni ai nostri si are de gand sa faca cu el ce a facut cu Dica...si Steaua....sa se duca dracu.....daca vrem sa ajungem o echipa mare trebuie sa pastram jucatorii mari mai ales pe cei romani nu sa adtcem toate deseurile sud`americane....eu m-am cam saturat de ciobanu asta
TVR dixit: Goian, la Betis Sevilla.
Stâlpul apãrãrii Stelei și al Naționalei, Dorin Goian, este curtat insistent în aceastã perioadã de formația ibericã Betis Sevilla, ocupanta locului al nouãlea în Primera Division, cu cinci etape înainte de finalul turului campionatului din Spania.
În cazul în care transferul va fi perfectat, Steaua va încasa suma de 3 milioane de euro, iar valorosul jucãtor va primi un salariu anual de aproximativ 800.000 de euro.
Dorin Goian s-a nãscut pe data de 12 decembrie 1980, la Suceava, și a venit în Ghencea în anul 2004, de la FCM Bacãu. Pentru roș-albaștri a izbutit cinci goluri în 92 de meciuri în Liga I. În Liga Campionilor a evoluat în 17 meciuri, reușind trei goluri, iar în Cupa UEFA a jucat în 16 partide, înscriind de cinci ori.
mai bine sa plece acum la Betis decat sa ajunga prin Rusia sau Ucraina.
la multi ani Goe , sa ne traiesti
La multi ani Goe!
La multi ani Goiane!
La multi ani Dorin,unul din cei mai buni fundasi centrali din ultimii ani ai Romaniei.
La multi ani si la multi bani, adica un un transfer bun, Goe! nu e rau la Betis, in jumatate de campionat ajungi la FC Sevilla, dupa inca un an la Barcelona sau Real. oricum, nu te duce decat intr-o tara civilizata, din vestul europei!
Chiar merita sa plece in strainatate la o echipa mai mare decat Steaua!!!
L-as vrea eu la Juventus, dar sunt sanse minime....asta este, cert e ca Goe merita sa plece la o echipa de top din Europa
salut!
ma poate ajuta cineva cu cateva informatii? ![]()
as vrea sa stiu impotriva cui a marcat Goian in CL si in UEFA!
stiu ca marcat de 4 ori in CL si de 5 ori in UEFA , dar nu prea stiu impotriva cui!
multumesc !
salut!ma poate ajuta cineva cu cateva informatii?
as vrea sa stiu impotriva cui a marcat Goian in CL si in UEFA!
stiu ca marcat de 4 ori in CL si de 5 ori in UEFA , dar nu prea stiu impotriva cui!
multumesc !
- Cupa UEFA 2005-2006
- Valerenga - Steaua 0-3 (1)
- Steaua 4-0 Lens! (1)
- Steaua 3-0 Halmstad! (1)
- Heerenveen 1-3 Steaua (1)
- Boro - Steaua 4-2 (1)
- Champions League 2008-2009
- Steaua - Olympique Lyon 3 - 5 (1)
- Champions League 2007-2008
- Zaglebie - Steaua 0 - 1 (1)
- Steaua - Bate Borisov (1)