intradevar cred ca Goian este cel mai bun din prezent la Steaua si la valoarea lui ar merita un campionat mai puternic si o echipa mai buna decat Steaua. parca l-as vedea cu ochi buni si in germania cred k i se potriveste bundesliga
intradevar cred ca Goian este cel mai bun din prezent la Steaua si la valoarea lui ar merita un campionat mai puternic si o echipa mai buna decat Steaua. parca l-as vedea cu ochi buni si in germania cred k i se potriveste bundesliga
cel mai bun fundas din Romania,si nu zic asta pentru ca este la Steaua,ci pentru ca merita si stie sa joace.Cuplul de fundasi Ghionea-Goian e cel mai solid
multumim Goe! bafta multa unde te duci si ai grija sa nu patesti ca Dica! vezi-ti de treaba si de lungul nasului si iti va fi bine. italia e o tara civilizata, au un campionat foarte puternic, deci ai facut o alegere excelenta!
O sa suferim mult in centrul apararii dupa plecarea lui Goian.
In primul rand , baza unei echipe este apararea , nu poti sa faci o echipa solida daca nu ai o aparare ... plecarea lui Goian lasa un gol , pe care, cel putin sezonul asta, nu cred ca o sa-l putem acoperi ...
Multumim Goe ! sper sa ajungi la o echipa de top din Italia
Gafa.Iar "ne vindem".Dam jucatorii de baza buni si luam chilipiruri.
De cand a facut el asta nu am mai vazut pe nimeni sa o faca:

Goe a recunoscut si el ca uneori a jucat slab rau, dar a jucat mereu din tot sufletul, si asta se vede in poza expusa de tine. Goe chiar a iubit si iubeste Steaua si pentru asta ne va lipsi cu siguranta. in cateva meciuri se va suda un alt cuplu de fundasi centrali, avem antrenor capabil sa rezolve problema asta.
norocul nostru , cu atatia jucatori tineri in echipa acum, este ca nu mai e Lacatus antrenor!
o data si o data tot trebuia sa plece ....... cand asta a hotarat Gigi...
PA Goe iti multumim pentru ce ai facut la Steaua ![]()
Fiecare meci jucat de tine in tricoul Stelei a fost un meci cu 51% sanse de a-l castiga.Ai fost unul din partizanii acelui sezon european de exceptie.In fiecare an ai dat totul pentru echipa si ai fost omul care a coordonat apararea , indiferent daca langa tine era Mirel Radoi sau Ghionea tu ai fost ministrul apararii in Ghencea.
Goe iti multumim pentru tot ce ai facut la Steaua !
Mult succes la Palermo si in 2 ani sa ajungi cel mai bun fundas din tara apararii.
RESPECT Goe !
Scuze de dublu post dar nu prea ma pricep la manevrarea forumurilor
Asa e...inafara ca este un jucator extraordinar este si un om foarte bun care merita respectul tuturor...cred ca doar un singur jucator ar mai fi facut asta dupa un gol - Rica Neaga , un alt stelist pur sange si devotat culorilor ros albastre.
RESPECT!
Multumim pentru toti anii astia ! Bafta in Italia !
Multumim pentru ca de multe ori ne-ai facut fericiti ![]()
Bafta la Palermo si sper sa te intorci candva acasa! ![]()
a inceput cu stangu. A gafat decisiv la singurul gol al meciului Palermo-Sevilla 0-1.
are cineva poze cu Goian la primul meci la Palermo?
cred ca gasesti pe google ...
in plus se mai intampla sa mai greseasca omul
la fel cum a facut zapata in meciul cu Dinamo ![]()
dar asta nu inseamna ca nu mai ramane titular
in 1-2 sezoane devine capitan la palermo ![]()
Ce a facut Zapata in meciul cu Dinamo?
a pus decat 3 oameni in zid la Niculescu
care se stie cum suteaza din lovituri libere ....
a pus decat 3 oameni in zid la Niculescucare se stie cum suteaza din lovituri libere ....
Da, dar nu lua gol daca n-o devia Jair cu capul.
bun dar gandes'te ca daca mai era un om acolo mingea nu mai devia se oprea in zid ...
poate chiar un contra-atac ...
Oficialii lui CFR Cluj au tratat cu reprezentantii celor de la Palermo, insa cer ca in aceasta mutare sa nu fie implicata si firma de impresariat Becali Sport.
"CFR Cluj incearca sa il ia prin alte mijloace, umbla prin spatele cortinei. E problema lor, oamenii lucreaza asa cum cred...", a spus Victor Becali la gsptv.
In urma cu un an, CFR Cluj l-a dorit pe Nicolae Dica, insa a conditionat venirea acestuia de o despartire de firma de impresariat a fratilor Becali. Dupa un an, Dica a ajuns la CFR Cluj, impresariat de Ana Maria Prodan.
Onlinesport
E altceva.Catania/Iraklis sunt sub nivelul ACTUAL al Stelei pe cand Palermo este o echipa unde te poti realiza.De ce sa te intorci la o echipa obscura cu ceva rezultate in ultimii 2 ani din Liga I,can poti sa ramai in Italia?
Goian - chiar daca a imbatranit era stalpul Stelei si cu toate asteaa ?! ![]()
el reusea de cele mai multe ori sa fie unde trebuie pt a da gol si ne-a ajutat foarte mult atat in cupele europene cat si in campionat ! respect Goian ;x
Goian - chiar daca a imbatranit era stalpul Stelei si cu toate asteaa ?!el reusea de cele mai multe ori sa fie unde trebuie pt a da gol si ne-a ajutat foarte mult atat in cupele europene cat si in campionat ! respect Goian ;x
Mai postezi mult la topice la care nu s-a mai raspuns de luni bune?!
Calmati-l, va rog.... sau explicati-i ce inseamna posthunting.