FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorin Goian

«15678914»
c.ronaldo1722.04.2007 13:05

Suspendat nu e, accidentat nu e, exclus din lot nu e... De ce sa ne lipseasca?

axl2322.04.2007 13:06

Poate e in perioada aia a lunii.

Wally22.04.2007 13:54
Suspendat nu e, accidentat nu e, exclus din lot nu e... De ce sa ne lipseasca?

Din cate stiu eu e suspendat...sau iar dezinformeaza cei de la Prosport & Gazeta?

c.ronaldo1722.04.2007 15:30

@Wally

Abia a fost suspendat la meciul cu Dinamo. Din cate stiu, ieri nu a luart rosu ca sa fie suspendat.

puyol22.04.2007 15:55

Dorin Goian va putea juca cu CFR Cluj deoarece nu a fost avertizat cu "galben" de cãtre arbitrul Victor Berbecaru chiar dacã senzația a fost cã fundașul Stelei a primit cartonaș.

Dacã ar fi fost avertizat, Goian nu ar fi avut drept de joc pentru meciul cu CFR Cluj.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

auzi la ei frate: ''snezatia''... ce tareeeeeeeeeeeeeee !!!! :lol:

c.ronaldo1722.04.2007 16:00

Oricum, chiar daca primea, el putea evolua cu CFR. Nu au cei de la gsp ce stiri sa mai dea...

Bogdan4Steaua22.04.2007 16:03
Dorin Goian va putea juca cu CFR Cluj deoarece nu a fost avertizat cu "galben" de c?tre arbitrul Victor Berbecaru chiar dac? senza?ia a fost c? funda?ul Stelei a primit cartona?.

Dac? ar fi fost avertizat, Goian nu ar fi avut drept de joc pentru meciul cu CFR Cluj.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

auzi la ei frate: ''senzatia''... ce tareeeeeeeeeeeeeee !!!! :lol:

Au dreptate, deoarece in ciuda faptului ca Goe nu a primit galben, grafica celor de la Antena 1 a indicat acel cartonas in dreptul lui la acea faza. Cei de la Antena(sau Rapid Channel) si-ar fi dorit ca Goian sa fi fost avertizat. Si-au tradat simpatiile. ;)

danielcristian26.04.2007 21:55

Cred ca in meciul de la Cluj, Goian a fost cel mai bun de pe teren,in ciuda autogolului! Cand baiatul asta merge bine,apararea isi face treaba. Ma rog,pana apare Baciu prin zona...

Bogdan4Steaua26.04.2007 22:09

La faza autogolului, mingea oricum intra in poarta pentru ca era acolo un jucator feroviar.

c.ronaldo1727.04.2007 03:48

Daca avea noroc mingea se lovea de el si se duce in spate sau pe lateral... Dar de-acuma devenim penibili cu "daca" si "parca"...

c.ronaldo1704.05.2007 10:42

Citesc pe forum stiri BOMBA cum lui Goian i s-ar fi anulat cartonasul galben luat in meciul cu Otelul, ceea ce mi-e mi s-ar parea o chestie fara scrupule din partea LPF, FRF sau cum s-o mai chema. Nu vad ce motiv ar avea sa i se anuleze acel galben. A gresit, sa fie sanctionat.

forever_STEAUA04.05.2007 11:00

@c.ronaldo17

Unde ai citit tu pe forum ca i s-a anulat cartonasul lui Goian?

c.ronaldo1704.05.2007 11:43
forever_STEAUA04.05.2007 12:52

@c.ronaldo17

Si scrie acolo ca i s-ar fi anulat un cartonas galben? NU. Doar ca are 6, nu 7 cum a sustinut presa...

c.ronaldo1704.05.2007 13:12

@forever_STEAUA

Dorin Goian va absenta cate o partida la fiecare cartonas galben primit. Deci 6,7,8... 23,24 de cartonase, nu mai conteaza ce zicea presa si ce zice.

c.ronaldo1723.05.2007 15:26

Gafe meci de meci pentru Goian. Cred ca ar trebui scos din primul 11 o perioada, are noroc ca nu avem solutii acum.

Dragoshel23.05.2007 15:27

Nu chiar scos din meci, dar ar trebui sa intre in repriza 2, dar a dat si un gol care a fost anulat.. :(

c.ronaldo1723.05.2007 15:35

Nu avem nevoie de fundasi care sa dea goluri, pentru asta s-a inventat postul de atacant.

Dragoshel23.05.2007 15:36

Bine bine, nu avem nevoie, dar de multe ori fundasii au dat singurele goluri.

Bogdan4Steaua23.05.2007 17:44
Nu avem nevoie de fundasi care sa dea goluri, pentru asta s-a inventat postul de atacant.

Din acest punct de vedere, conceptia ta despre fotbal este gresita. Vrei sa iti dau exemplul lui Palop in meciul cu Sahtior? Tocmai in asta consta farmecul jocului.

c.ronaldo1724.05.2007 04:28

Bogdane, Palop nu greseste. Vrei sa-ti amintesc cate gafe face Goian? Daca Goian ar fi atent in defensiva, atunci normal ca mi-ar placea sa stea in primul 11. Crezi ca eu nu-mi doresc ca fundasii sa de-a gol daca au posbilitatea? Dar in primul rand eu nu trebuie sa greseasca in defensiva.

neli24.05.2007 05:58

Cine imi explica ce s-a intamplat cu Dorin Goian?! Unde este fundasul de alta data?! Nu are voie sa oboseasca, ce sa mai zica Nicolita la cat alearga? Iar Iacob este ca un urs, abia se intoarce, daca este cu spatele la poarta cand primeste mingea atunci e ca si pierduta, exemple ca astea mai sunt dar ma opresc aici, semneaza: suporter adevarat(vad si binele si raul din "ograda").

Bogdan4Steaua24.05.2007 10:55
Bogdane, Palop nu greseste. Vrei sa-ti amintesc cate gafe face Goian? Daca Goian ar fi atent in defensiva, atunci normal ca mi-ar placea sa stea in primul 11. Crezi ca eu nu-mi doresc ca fundasii sa de-a gol daca au posbilitatea? Dar in primul rand eu nu trebuie sa greseasca in defensiva.

Nu m-am referit la gafele pe care le face Goe. Ele exista si din pacate s-au inmultit in acest retur. Dar gafele nu sunt consecinta faptului ca Dorin mai si inscrie din cand in cand. Lipsa lui Ghionea se simte, pentru ca, cei doi fundasi formeaza un cuplu sudat, se completeaza unul pe celalalt. Daca e depasit Goian la faza X, repara greseala Ghionea; chestie valabila si invers. Baciu nu se ridica la nivelul lui Ghionea.

Sunt sigur ca pauza aceasta ii va prinde bine. Din pacate, "marele" Olaroiu a demonstrat ca nu judeca, renuntand la Panait(jucator care a prins un retur excelent la Vaslui); in aceste conditii, l-am auzit plangandu-se la Fanatik Show ca nu are fundasi centrali disponibili. Am ramas masca. Facand o analogie, este ca si cum ai avea o sticla cu apa rece in desert, ai arunca-o si apoi ai urla in gura mare ca ti-e sete.

MurySteaua20.06.2007 12:36

Goian este un fundas extrem de bun... mai ales cand joaca langa Ghionea... sper sa fie in forma la inceputul sezonului...

Bogdan_Duta29.06.2007 20:17
Eu cred ca deja e. Nu prea are el jocuri multe in picioare la Steaua, dar cand va avea,v a fi numarul 2 in Romania pe postul sau.

Primul loc stie toata lumea al cui e.

Cine? Radoi sigur nu e, iar Moti nu cred! Eu cred ca el este primul!

«15678914»