FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorin Goian

«13456714»
spre_2416.05.2006 08:35

Goian e super jucator...e ffff bun in aparare si e fff bun si la faze fixe in atac :)

weeezer_2026.06.2006 06:24

telenovela Mirel Radoi pare sa continue, dar cu alt protagonist in rol de... nici nu stiu in ce rol. Dragomir a anuntat ca cica exista o oferta de 7 mil pt unul din stopperii Stelei, iar gsp-ul sustine ca e vb despre Goian... asta ne mai trebuia... inca vreo saptamana doua de batai de cap, pleaca, nu pleaca, o fi Chelsea, o fi Treviso... ~x(

spre_2426.06.2006 10:36

nuuuuuu nu Goian:( sper sa nu plece X( offfffffff

skorpio1526.06.2006 15:41

Stati voi linistiti. *Mandria fotbalului sucevean* nu va pleca. :D

gloribyh07.07.2006 18:34

Vor pleca si Goian si Radoi.Dar nu acum...la anul :(

LoveNesta14.07.2006 18:24

goiane nu pleca nu te duce la travestiti :D:D .Se pare ca mai nou si travestitii din afara il vor pe Goian nu numai cluburile de afara

dica 10014.07.2006 19:28

Goian este cel mai bun fundas din Romania,el si Chivu.Goian este un adevarat stalp de control in defensiva Stelei.ce n-ar da aia de la Dinamo sa fie si Goian(lucian) al lor asa bun ca Goia!

Hai Steaua,Spre 24 & UEFA CL.

gloribyh15.07.2006 20:40

nu e Goian cel mai bun fundas central din Romania...E la acelasi nivel ca Radoi :wink:

ultras steaua31.07.2006 18:05

o surpriza placuta d Goian fundasul golgheter in sezonul trecut

meg-one01.08.2006 14:00

mare jucator....daca munceste in continuare o sa ajunga si mai mare 8)

marius_fotbalistu0602.08.2006 06:17

Goian e super jucator...e ffff bun in aparare si e fff bun si la faze fixe in atac

alex4steaua09.08.2006 22:34

Bun joc a lui Goian cu Standard nici o mingea n-a trecut de el de ar avea ceva viteza ar fi unul din cei mai buni fundasi ai lumii ... Insa a fost o achizitie ffff buna de la Bacau .

_yang12.08.2006 10:08
Uriașul nostru  

Cristian Geambașu  

Cristian Geambașu crede în destinul de fotbalist al lui Dorin Goian

Dorin Goian e un bãiat voinic de la Moldova care vorbește puțin și joacã mult. Faulteazã rar și urcã des în atac, unde nu prea rateazã întîlnirea cu mingea. El nu se considerã star în ascensiune ca Ianis Zicu, purtãtor de cuvînt din oficiu ca Sãpunaru ori proprietar de drept al faulturilor stupide ca Marius Constantin, șmecheria cu ghivent a Grantului. Cînd se hotãrãște totuși sã cuvînte, Dorin o face cu simplitate. Aproape enervant de sobru, ca atunci cînd deposedeazã.

"De cînd m-am transferat la Steaua visez sã joc în Champions League. ªi o fac în fiecare noapte". Tocmai pentru cã ne aflãm în fața unui cetãțean care refuzã beția de cuvinte, avem motive temeinice sã credem cã Dorin nu și-a pritocit declarația în fața oglinzii. A spus ce a gîndit, neinfluențat de rãzboaiele imaginare ale lui George fost Gigi sau MM fost Mihai Stoica. Alții viseazã Lexus-uri, yahturi populate cu sirene siliconate, palate cu scãri a la Scarface. Dorin de la Moldova vrea în Liga Campionilor. Acesta este visul lui erotic. Fata lui Morgana.

Dacã am fi avut darul lui Carl Gustav Jung în citirea viselor, am fi descoperit probabil tot felul de resorturi tainice în reveriile nocturne ale fundașului stelist. Complexe oedipiene, instincte atavice, frustrãri din copilãrie, totul guvernat de diferitele faze ale creșterii și descreșterii lunii. În lipsa unor astfel de referințe, ne mãrginim sã observãm cã existã încã ființe pe care banii mulți nu le-au alienat, cã normalitatea poate rezista cu brio în vecinãtatea patologicului. Asta cu condiția sã fii bãiat modest, harnic, ambițios, învãțat sã dea binețe și necunoscuților.

Dorin Goian e un bãiat voinic de la Moldova care a vãzut demult cum va arãta ziua de 23 august, a returului cu Standard. Cerul, gazonul, tribunele. El este gata. Se va trezi, se va da jos din pat, se va echipa și va intra pe teren cu liniștea omului neobișnuit sã trișeze. A celui obișnuit sã-și facã meseria cinstit. Tot ce urmeazã apoi e un bonus. Un vis adevãrat.

12 august 2006  

http://www.gsp.ro/index.php?a=52168&shift=1
LoveNesta12.08.2006 10:16

Nu imi vine sa cred..s-au lovit la cap cumva?Un comentariu extraordinar la adresa lui Goian..deci nu am cuvinte.Nu stiu cum vi se pare voua dar mie mi se pare extraordinar ,mai ales comparatia cu Ianis Zicu,M.Constantin si Sapunaru...

ulivius12.08.2006 10:46

Exceptional articol. Mai bun chiar decat cel dedicat Tigrului din Ghencea scris de Tolontan.

Cand a luat Ghionea cartonasul galben nu m-am temult prea tare, bine ca nu l-a luat Goian. Indiscutabil titularul postului in nationala.

_yang12.08.2006 11:18

Daca am avea un mijlocas central de valoarea lui T. Balan sa zicem si Radoi ar cobora ca fundas central in locul lui Ghionea cred ca nici Barcelona n-ar prea spera sa inscrie contra noastra!!!

eric_stelist12.08.2006 11:23

Goian un jucator complet in aparare ,alearga mult , are plasament si joaca bine la interceptie in situatii de ultim aparator ,e modest si cu bun simt , e un castig real pentru Steaua. Impreuna cu Cristocea cred ca sunt cele mai bune transferi facute in ultimul timp.. :wink:

waste12.08.2006 18:08

BIG Dorin, cum ii spuneau englezii, confirma! Sper sa fie titular si in echipa nationala.

mihaisupersteaua15.08.2006 15:16

El este titular de necontesta.Nu poate lipsi din aparare Stalpul.Tot ce va veni pe sus inclusiv pasarile ,nu este valabil pt el zicala:''Nu tot ce zboara se mananca'',la el este tot ce zboara se mananca steaua_ro

Bogdan4Steaua06.09.2006 18:26

Se pare ca Goian va fi apt de joc pentru meciul cu Dinamo Kiev. Cel mai probabil va fi menajat in partida cu FC Arges.

mihaisupersteaua08.09.2006 06:29

Speram sa se refaca ,echipa are nevoie de el.

HAI Steaua steag2 fularsteau2

Andreeutza stelista11.09.2006 16:36

Goian e un super jucator! joaca f bine impreuna cu Ghionea. tine-o tot asa!!! sprecl2

skonkshy06.10.2006 12:41

Goian e din orasul suceava sau din judetul suceava?

LoveNesta06.10.2006 12:56

^cred ca din orasul Suceava...ce rost ar fi avut sa scrie judetul...e din orasul Suceava.

se7en07.10.2006 21:45

Felicitari pentru gol, Dorine! :D

«13456714»