Goian e super jucator...e ffff bun in aparare si e fff bun si la faze fixe in atac ![]()
Goian e super jucator...e ffff bun in aparare si e fff bun si la faze fixe in atac ![]()
telenovela Mirel Radoi pare sa continue, dar cu alt protagonist in rol de... nici nu stiu in ce rol. Dragomir a anuntat ca cica exista o oferta de 7 mil pt unul din stopperii Stelei, iar gsp-ul sustine ca e vb despre Goian... asta ne mai trebuia... inca vreo saptamana doua de batai de cap, pleaca, nu pleaca, o fi Chelsea, o fi Treviso... ~x(
nuuuuuu nu Goian:( sper sa nu plece X( offfffffff
Stati voi linistiti. *Mandria fotbalului sucevean* nu va pleca. ![]()
Vor pleca si Goian si Radoi.Dar nu acum...la anul ![]()
goiane nu pleca nu te duce la travestiti ![]()
.Se pare ca mai nou si travestitii din afara il vor pe Goian nu numai cluburile de afara
Goian este cel mai bun fundas din Romania,el si Chivu.Goian este un adevarat stalp de control in defensiva Stelei.ce n-ar da aia de la Dinamo sa fie si Goian(lucian) al lor asa bun ca Goia!
Hai Steaua,Spre 24 & UEFA CL.
nu e Goian cel mai bun fundas central din Romania...E la acelasi nivel ca Radoi :wink:
o surpriza placuta d Goian fundasul golgheter in sezonul trecut
mare jucator....daca munceste in continuare o sa ajunga si mai mare 8)
Goian e super jucator...e ffff bun in aparare si e fff bun si la faze fixe in atac
Bun joc a lui Goian cu Standard nici o mingea n-a trecut de el de ar avea ceva viteza ar fi unul din cei mai buni fundasi ai lumii ... Insa a fost o achizitie ffff buna de la Bacau .
http://www.gsp.ro/index.php?a=52168&shift=1Uriașul nostruCristian Geambașu
Cristian Geambașu crede în destinul de fotbalist al lui Dorin Goian
Dorin Goian e un bãiat voinic de la Moldova care vorbește puțin și joacã mult. Faulteazã rar și urcã des în atac, unde nu prea rateazã întîlnirea cu mingea. El nu se considerã star în ascensiune ca Ianis Zicu, purtãtor de cuvînt din oficiu ca Sãpunaru ori proprietar de drept al faulturilor stupide ca Marius Constantin, șmecheria cu ghivent a Grantului. Cînd se hotãrãște totuși sã cuvînte, Dorin o face cu simplitate. Aproape enervant de sobru, ca atunci cînd deposedeazã.
"De cînd m-am transferat la Steaua visez sã joc în Champions League. ªi o fac în fiecare noapte". Tocmai pentru cã ne aflãm în fața unui cetãțean care refuzã beția de cuvinte, avem motive temeinice sã credem cã Dorin nu și-a pritocit declarația în fața oglinzii. A spus ce a gîndit, neinfluențat de rãzboaiele imaginare ale lui George fost Gigi sau MM fost Mihai Stoica. Alții viseazã Lexus-uri, yahturi populate cu sirene siliconate, palate cu scãri a la Scarface. Dorin de la Moldova vrea în Liga Campionilor. Acesta este visul lui erotic. Fata lui Morgana.
Dacã am fi avut darul lui Carl Gustav Jung în citirea viselor, am fi descoperit probabil tot felul de resorturi tainice în reveriile nocturne ale fundașului stelist. Complexe oedipiene, instincte atavice, frustrãri din copilãrie, totul guvernat de diferitele faze ale creșterii și descreșterii lunii. În lipsa unor astfel de referințe, ne mãrginim sã observãm cã existã încã ființe pe care banii mulți nu le-au alienat, cã normalitatea poate rezista cu brio în vecinãtatea patologicului. Asta cu condiția sã fii bãiat modest, harnic, ambițios, învãțat sã dea binețe și necunoscuților.
Dorin Goian e un bãiat voinic de la Moldova care a vãzut demult cum va arãta ziua de 23 august, a returului cu Standard. Cerul, gazonul, tribunele. El este gata. Se va trezi, se va da jos din pat, se va echipa și va intra pe teren cu liniștea omului neobișnuit sã trișeze. A celui obișnuit sã-și facã meseria cinstit. Tot ce urmeazã apoi e un bonus. Un vis adevãrat.
12 august 2006
Nu imi vine sa cred..s-au lovit la cap cumva?Un comentariu extraordinar la adresa lui Goian..deci nu am cuvinte.Nu stiu cum vi se pare voua dar mie mi se pare extraordinar ,mai ales comparatia cu Ianis Zicu,M.Constantin si Sapunaru...
Exceptional articol. Mai bun chiar decat cel dedicat Tigrului din Ghencea scris de Tolontan.
Cand a luat Ghionea cartonasul galben nu m-am temult prea tare, bine ca nu l-a luat Goian. Indiscutabil titularul postului in nationala.
Daca am avea un mijlocas central de valoarea lui T. Balan sa zicem si Radoi ar cobora ca fundas central in locul lui Ghionea cred ca nici Barcelona n-ar prea spera sa inscrie contra noastra!!!
Goian un jucator complet in aparare ,alearga mult , are plasament si joaca bine la interceptie in situatii de ultim aparator ,e modest si cu bun simt , e un castig real pentru Steaua. Impreuna cu Cristocea cred ca sunt cele mai bune transferi facute in ultimul timp.. :wink:
BIG Dorin, cum ii spuneau englezii, confirma! Sper sa fie titular si in echipa nationala.
El este titular de necontesta.Nu poate lipsi din aparare Stalpul.Tot ce va veni pe sus inclusiv pasarile ,nu este valabil pt el zicala:''Nu tot ce zboara se mananca'',la el este tot ce zboara se mananca steaua_ro
Se pare ca Goian va fi apt de joc pentru meciul cu Dinamo Kiev. Cel mai probabil va fi menajat in partida cu FC Arges.
Speram sa se refaca ,echipa are nevoie de el.
HAI Steaua steag2 fularsteau2
Goian e un super jucator! joaca f bine impreuna cu Ghionea. tine-o tot asa!!! sprecl2
Goian e din orasul suceava sau din judetul suceava?
^cred ca din orasul Suceava...ce rost ar fi avut sa scrie judetul...e din orasul Suceava.
Felicitari pentru gol, Dorine! ![]()