Goian e un fundas foarte bun. :wink:
Goian e un fundas foarte bun. :wink:
In timpul returului cu Heerenveen, Goian s-a ales cu o entorsa la glezna stanga si va sta 7 zile cu piciorul in ghips. Nu va juca in meciul cu FC Arges si nu se stie daca va putea juca cu Betis, in tur.
Pacat, pt ca Goian este un jucator foarte bun si extrem de important pt Steaua.
Sper sa se refaca pana la meciul tur cu Betis pentru ca ar fi o pierdere foarte mare! Iar Baciu nu imi da deloc incredere...
Daca nu va juca Goian cu Betis (sunt sanse mari sa joace totusi) atunci as vrea ca inlocuitorul lui sa fie Radoi... si sa jucam cu Cristocea la mijloc...
Eu sper totusi sa il vedem in teren cu spaniolii... Doamne-ajuta!
Super jucator.Ai dreptate Sorin.Ar fi tare sa joace Radoi fundas .Radoi e super tare.A marcat 7 goluri ca fundas.Tare nu...?
Dorin Goian are glezna stîngă imobilizată într-o atelă specială şi face zilnic şedinţe de masaj şi fizioterapie, existînd şanse ca el să fie recuperat pînă la ora meciului cu Betis Sevilla
Entorsă cu afectarea parţială a ligamentelor la glezna stîngă. Acesta este diagnosticul accidentării pe care Dorin Goian a suferit-o în timpul meciului cu Heerenveen, de joia trecută. Cum el este oricum suspendat în prima etapă a returului Diviziei A, cu FC Argeş, partidă care se va disputa duminică, 5 martie, obiectivul principal al staff-ului medical al campioanei este să-l facă bun de joc pentru turul cu Betis Sevilla, de pe 9 martie.
Goian a fost consultat sîmbătă şi de doctorul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, care a constatat accidentarea şi a anunţat că el nu poate răspunde prezent convocării pentru turneul din Cipru. Jucătorului i-a fost aplicată apoi pe piciorul stîng o gheată specială din plastic, avînd acelaşi rol ca şi ghipsul. Îi imobilizează glezna, însă o poate scoate oricînd pentru a efectua fizioterapie şi masaj.
Sursa: www.gsp.ro
Goian a demonstrat ca il poate inlocui pe Radoi in apararea Stelei. Sper sa se refaca cat mai repede dupa accidentarea asta stupida.
e super-fundas! preferatu meu de cand era la Bacau!
cel mai bun fundas central din divizia A, joc aerian de invidiat, plasament excelent...
a inscris mai multe goluri decat unii atacanti din divizia A....
Goian e tare domne',e tare!Eu i-as da titlul de fundas-atacant,deoarece cum ziceau si cei de mai sus baga goluri fara mila si nu rateaza niciodata. :wink:
Se zvoneste ca joi va fi urmarit de AS Monaco...sa speram ca nu o sa il pierdem indiferent de suma oferita...
nuuuuu joaca destul de bne pt Steaua ! Si merita sa sTEA ! Goian Goian Goian ![]()
ne este prea valoros sa plece in strainatate.
Cred ca s-a molipsit de la Dica. Fundasul-atacant a ratat o ocazie cat China, dar poate in asta sta frumusetea acestui joc.
Nu a ratat in situatia la care cred eu ca te referi ci mingea a fost scoasa de un fundas de la ei...daca tii minte a fost corner dupa aia - semn ca nu el a lovit balonul :wink: plus penalty in faza in care el a trimis spre poarta cu coapsa :wink:
@Melku
Ma refeream la faza in care tu zici ca a fost penalty. Trebuia sa o bage in ate. Dar nu m-am suparat . Isi ia revansa in meciul retur. Si nici macar nu trebuie sa inscrie. E suficient daca are grija Goian sa nu luam gol. :wink:
@forever_steaua
pai cu atat mai mult...in faza aia a fost clar faultat/incomodat si nu poti sa spui ca a ratat o ocazie "cat China" nu? :roll:
YOU ARE THE BEST
sunt curios cum o sa joace cu CFR, dat fiind lipsa lui Ghionea si a lui Radoi. cred ca are sanse sa inscrie daca fuge repede, repede in careul advers. si imi pare ca coopereaza destul de bine cu Carlos, in orice caz mai bine decat Ghionea.
Fantastic acest fundas si cate goluri a putut sa dea atat in UEFA cat si in campionat,are un joc de cap extraordinar,sa nu uitam ca si la Bistrita a dat din corner in bara jenat fiind de un fundas bistritean.
da e perfect..sper sa nu plece..de la el pleaka toate pasele...de la el pleaka mingiile catre Radoi..si de la Radoi in atac..
cam asa func mecanismu in contraatac
Steagul sus, Goian!
După ce a deschis scorul in partida cu CFR Cluj, Dorin Goian a alergat către steagul de la colţul terenului şi a început să-l fluture. Acest gest l-a făcut şi în urmă cu doi ani, mai exact pe 7 noiembrie 2004, cînd îmbrăca tricoul adversarei de miercuri a Stelei, FCM Bacău. Atunci, la scorul de 1-1, Goian a înscris cu capul pentru băcăuani.
sursa: gsp
cel mai bun jucator al Stelei
uite ca am avut dreptate cand am zis ca o sa inscrie, pacat ca n-am pariat.