Felicitari pentru jocul facut la nationala si mai ales pentru gol!!! steagro
Felicitari pentru jocul facut la nationala si mai ales pentru gol!!! steagro
esti cel mai tare!ai dat un super gol!!! ![]()
Bravoo Dorin!! ai dat un super gol. esti cel mai tare fundas din tara, tine-o tot asa!!
steaua_ro
Adevarat. Golul lui Goian a asigurat victoria Romaniei. Tot asa si va fi cel mai bun fundas din tara (daca nu e)!
Chiar e...
BRAVO !!!
Clar k ii !! pe sezon ce trece devine tot mai bun!! ![]()
aseara am vazut ca nu a jucat!se reface pana marti? :?:
N-a fost accidentat, ci suspendat aseara :roll:
oouups
, uitasem de faza cu suspendatul, oricum prin presa s-a scris ca ar avea prob de sanatate!
Goian e tatic! Sotia lui, Nadia, a nascut luni o fetita ce va purta numele de Maia. Sa le traiasca!
Ce de bebelusi printre stelisti! ... Oprita, Paraschiv, Goian, Ogararu. Sa speram ca fotbalistii nostri preferati mai apuca ceva somn noaptea. Ati vazut ce incercanat e Paraschiv in ultima vreme? ![]()
Destul de bunicel la Galati
Pare oboasit
La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti!
La Multi Ani Dorine!
Se pare ca D. Goian si-a revenit la forma care l-a propulsat in primul 11 la Steaua. Felicitari pt meciul de aseara. N-a miscat taranul de Ganea in fata lui! ![]()
Ati vazut faza, cand milogul de Ganea a sarit cu ambele picioare pe tibia lui Goian?
Da, am vazut faza. Cam asta face Ganea atunci cand este incapabil sa faca mare lucru in fata unui fundas de calitate. Acesta e caracterul lui. Locul lui este la Rapid. ![]()
Numai ca la faza aia s-a dat fault invers, cartonas galben pentru Goian adica suspendare in meciul cu Dinamo.
Ganea avea posesia, iar Goian a intrat la minge, dar cu doua picioare, ceea ce contravine regulamentului. Michel a acordat bine primul galben, dar trebuia sa-i dea si lui Ganea, pentru atitudine nesportiva.
Steaua vrea să facă un memoriu prin care să ceară anularea cartonaşului galben acordat de Lubos Michel lui Goian. În minutul 38, Ganea l-a atacat cu ambele picioare pe fundaşul Stelei, dar arbitrul slovac a dictat lovitură liberă pentru Rapid şi i-a arătat cartonaşul galben lui Goian.
"A luat cartonaş la o fază în care Ganea îl atacă dur, cu ambele picioare înainte. A fost o greşeală de arbitraj şi Goian nu merita avertizat. Considerăm că trebuie anulat acel galben", a declarat unul dintre oficialii campioanei. Cazul lui Goian se va judeca mîine, la LPF.
Si faza cu pricina:

In mod normal ar trebui sa i se anuleze acel cartonas,ba chiar ar trebui suspendat Ganea,la fel cum a patit-o Gigel Coman,dupa meciul cu Farul,deoarece desi vazuse ca nu mai are nicio sansa Ganea a intrat in asemenea hal la Goe riscand sa ii produca o accidentare destul de urata.
Clubul Steaua a depus în această dimineaţă apel la decizia Comisiei de Disciplină pentru Dorin Goian. Acesta a primit al 4-lea cartonaş galben în partida câştigată de Steaua în faţa Rapidului cu scorul de 3-2. Apelul s-a judecat în această după-amiază, de la ora 17.00, însă a fost respins.Astfel, stelistul nu va putea evolua împotriva echipei Dinamo, în meciul care se va disputa sâmbătă de la ora 19.00.
"Nu aveau nici un motiv să ne respingă apelul, toate argumentele erau în favoarea noastră. Sunt motive de altă natură pe care nici eu nu le ştiu, pot doar să le bănuiesc", a declarat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argăseală
1-0 pentru Dinamo. :?
Goian si Ghionea...............cel mai bun cuplu de fundasi centrali din Romania ![]()
Nu stiu de ce dar mie Goian nu imi mai da acea siguranta din sezonul trecut...
Poate daca il pune Oli sa joace cateva meciuri varf de atac, pentru ca e clar ca ii place acolo, si dupa aia sa il readuca langa Ghionea!
Goian ne va lipsi mult pentru meciul cu CFR, mi-e groaza cand ma gandesc la Baciu...