FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«1789101131»
Lari18.06.2009 14:08

Intr-un retur, Pepe a dat 5 goluri si a mai dat vreo 10 pase decisive.

Sper ca-si va pastra inspiratia...

Daniel-Ionut18.06.2009 14:26

Sper sa fie un transfer bun...

Totusi... cred ca mai bine ar juca cu Rusu decat cu Pepe :unsure:

Sper sa ma insel si Pepe sa arate ca merita sa joace la Steaua!

Fan FC Steaua18.06.2009 14:49

Hai ca s-a inceput cat mai prost posibil campania de transferuri..sper sa-l fi luat doar pt banca de rezerve pe pepene asta...

Daca tot s-a gandit ciobanul sa readuca rebuturile la Steaua, sa-i aduca si pe albert duro, nana falemi, Klemi Saban, Carlos..si asa mai departe.. cu astia sigur vom termina in B

zloty18.06.2009 14:49

Putea sa ii cumpere pe Mendoza ,pe Tiago nu inteleg noi avem o linie de mijloc de toata jena si ciobanu tot urla ca noi avem nevoie de atacanti, cumpara baaah sarmanule mijlocasi.

_yang18.06.2009 16:10
Am inceptu bine pe dracu!

Pepe e un atacant slab. A fost slab cat a stat la Steaua si e si mai slab acum. Vorbim totusi despre un atacant care nu a jucat nimic un an intreg. Si, spre deosebire de Kapetanos, asta nu a fost accidentat. Asta nu a jucat pt ca nu a avut valoare pe unde a fost.

Sper sa ma insel dar acest transfer nu il vad cu ochi buni.

Daca-l compari pe Kapetanos cu Pepe Moreno... Dar de la tine nu ma astept la mai mult...

zloty18.06.2009 16:36
Daca-l compari pe Kapetanos cu Pepe Moreno... Dar de la tine nu ma astept la mai mult...

Adica? Ce mare atacant e Pepe Moreno?

Adrian18.06.2009 17:16

Pentru Kapetanos vorbeste statistica.

A dat 11 goluri in 23 de meciuri intr-o echipa care nu juca nimic. A decis de unul singur foarte multe meciuri si a adus victorii si egaluri cand nu ne asteptam.

Pepe?

Pepe a dat 5 goluri in 15 meciuri. (procentaj mai slab ca al lui Kapetanos - 33,3% fata de aproape 50%)

Ce a facut Pepe la Steaua? A fost tinut de Lacatus titular foarte multe meciuri desi nu merita. A fost tinut titular si Habibou(un atacant cu calitati mult mai bune decat Pepe) a fost tinut de banca pe motiv ca e "indisciplinat tactic"...de parca disciplina tactica nu putea sa i-o asigure Lacatus la antrenamente. De fapt, nu putea. Ca stim ce antrenor e.

Nu l-am comparat pe Pepe cu Kapetanos. Ti-am zis mai sus ca nu trebuie sa o fac. Statistica vorbeste pentru ei.

Am comparat venirile celor 2.

Amandoi au venit gratis la Steaua dupa o perioada mai slaba a carierei lor.

Kapetanos a fost mult timp accidentat si a reusit sa joace in sezonul precedent venirii sale la Steaua doar 20 de minute(daca nu ma insel). Pepe nu a fost accidentat. A fost intr-o forma foarte slaba, forma care a facut ca el sa joace 8 meciuri in tot sezonul si sa nu inscrie nici un gol.

Asta nu e un transfer de Steaua!

Cei care se bucura s-ar putea sa fie foarte dezamagiti.

Repet, nu imi doresc sa am dreptate. Sper sa ma insel si Pepe sa dea cel putin 20 de goluri pe sezon. Eu as fi printre primii care l-ar felcita.

Nu am nimic cu el.

Acum doar am scos in evidenta proasta gandire a conducerii steliste. Au adus inapoi un om care candva a facut treaba.

Sunt curios ce se va intampla in zilele urmatoare.

Se va intoarce Thereau?

Poate Claudiu Raducanu?

De ce nu Piturca senior?Doar asta a fost gheata de bronz a europei la un moment dat.

MoWeed18.06.2009 18:05

Adriane, hai sa-l lasam sa vedem ce face. La fel s-a zis si de Kapetanos ca nu e transfer de Steaua si grecul si-a facut treaba bine...

vlad18.06.2009 18:33

Eu ma bucur ca s-a intors Surdu.

Sper sa plece Ghionea. Si Banel,evident.

Euro-Oierul este atat de ipocrit cand zice ca da afara vreo 4-5 jucatori pentru indisciplina. Cum se face ca acesti 4-5 jucatori au si salarii mari. O sa urmeze Semedo,Dayro,Ghionea,Zapata...

Jucatorii trebuie sa inceapa sa-si faca si ei treaba la echipa,chiar daca se baga Ciobanul peste ei. Acum sper sa inteleaga indicatiile antrenorului,chiar daca nu vorbeste bine romana:)

Nu cred ca Bergodi va sta cu mainile in par tot meciul,sa-si faca cararea pe miljoc.

ady_ultras18.06.2009 19:12

atacanti avem fratilor o groaza, nu sunt ei cei mai buni dar DACA am avea o LINIE DE MIJLOC calumea atunci or sa se evidentieze si atacantii ....

kapetanos

Stancu

pepe

Badea ( sper sa revina in lot )

Litu

pedriel

rusu

_yang18.06.2009 20:02
Sunt curios ce se va intampla in zilele urmatoare.

Se va intoarce Thereau?

Poate Claudiu Raducanu?

De ce nu Piturca senior?Doar asta a fost gheata de bronz a europei la un moment dat.

Pai pentru Piturca si Raducanu vorbeste statistica... Deci chiar te contrazici singur.

Oricum, STATISTICA E CEA MAI MARE MINCIUNA!

Robinson Rufay Zapata18.06.2009 20:11

Oare nu se uita nimeni pe la europeanul de tineret? De la suedezi sau sarbi se poate lua ceva bun si probabil ieftin.

weeezer18.06.2009 20:52
Pai pentru Piturca si Raducanu vorbeste statistica... Deci chiar te contrazici singur.

Oricum, STATISTICA E CEA MAI MARE MINCIUNA!

Pentru Piturca? Ce statistica, 1 campionat in 4 ani? :wall:

Cat despre Pepe Moreno, vs. Kapetanos... Comparatia sta asa:

5 goluri in 15 meciuri, in conditiile in care in echipa erau jucatori care STIAU sa paseze, era un Mendoza, un Dica... un procentaj slab pentru Moreno, in conditiile astea.

vs.

10 goluri Kapetanos, intr-un campionat in care n-aveam jucator care sa fie in stare sa faca un dribling sau sa dea o pasa/centrare...

Nu e prea greu.

Dar cred in a doua sansa, il sustin pe Pepe pana la proba contrarie, si sper ca de data asta sa faca o branza mai mare. In plus, s-au vazut o gramada de cazuri care, dupa schimbarea antrenorului/sistemului de joc, au "renascut".

razvan2818.06.2009 21:26

Rimini a retrogradat in Serie C.....sper sa revina Paraschiv.Sa nu uite unde a crescut , in Ghencea e casa lui.

M-as mai bucura sa vina si bulgarul ala de la Levski...cica ar fi bun

Bombonel9418.06.2009 21:29

ar fii bine daca rapidu si Dinamo ar da faliment:))daca Steaua cumpara vre'o 5 jucatorii din campionat va facee treaba...eu i'as vrea pe:Spadacio si Lazar de la rapid Tanase de la Arges Cristea de la Dinamo sii pe fostul nostru atacant care a inscris 2 goluri in poartea valenciei Andrei Cristea de la Iasii!!am face treaba cu jucatorii astia...dar intai sa scapam de cizmele aleea...plesan Lovin sii dayroo...aia iau banii degeaba.. :ce_oameni:

OTAKU18.06.2009 22:01

cat a jucat pepe a jucat bine spre f bine desi este probabil unul dintre cei mai mari ratangii pe care i am vazut.

este o dublura foarte buna pt kapetanos si atat.

nu ne va ridica jocul.

io ma inarmez cu rabdare. a fost un sezon dezastruos si ne vom reveni greu. "echipa e pilaf"

unii jucatori sunt anei (Semedo, Dayro, zapata, pedriel) ceilalti nu au jucat destul (szekely, ionescu, bicfalvi, Ochirosii)

avem putine certitudini: toja, kapetanos, Nicolita (contestatarii lui sunt niste rasisti), tiago (sa l lasam p asta sa plece ar fi o eroare mare cat palatu lu Gigi), Stancu, golanski?.

se anunta un imprumut al lui montiel (prea multe imprumuturi, prea multi jucatori straini)

unde e proiectu cu tinerii din pepiniera ?

vreau Ochirosii titular pe stanga, vreau mai mult stelism si mai putina foame de bani.

Khalid18.06.2009 22:40
Oare nu se uita nimeni pe la europeanul de tineret? De la suedezi sau sarbi se poate lua ceva bun si probabil ieftin.

De la sarbi cam greu, scump domn'le scump. Poate la suedezi, insa nu cred ca varfurile generatiei ar agrea un campionat romanesc in pofida unuia olandez, spre exemplu Markus Berg ca tot vorbeste toata lumea de el. Te remarca lumea mai usor in vest decat aici la noi.

DanStan19.06.2009 00:54

Proiectul cu tinerii ar da rezultate doar in anumite conditii care nu-s indeplinite la Steaua. Tinerii aia trebuie sa se integreze in joc, nu li se poate cere sa faca EI jocul. Dar cum anul trecut la Steaua s-a jucat multa tzurca si doar din cand in cand ceva fotbal e mai intai nevoie ca nucleul echipei (jucatorii experimentati) sa inceapa sa joace altceva. Altfel riscam ca tinerii aia sa se integreze cu succes in tzurca practicata pana acum. Sper ca Bergodi sa distribuie fiecare jucator pe postul care i se potriveste cel mai bine si sa le dea sarcini clare in functie de postul ocupat. La naiba, nu avem jucatori multilaterali pe care sa-i pui sa joace azi aripa, maine mijlocas ofensiv si poimaine mijlocas defensiv. Astfel de jucatori sunt foarte scumpi si daca am fi avut macar vreunul in lot acum era de mult plecat in vest.

LeGenD19.06.2009 06:33

Pe mine ma incanta venirea lui Pepe Moreno inapoi la echipa. Desi am si sustinut ca Habibou era un jucator ce merita sa joace la Steaua, sunt de parere ca nici Pepe nu a aratat ce poate el arata. Nu stiu insa la ce sa ma astept de la Surdu fiindca desi o fi inscris el 8 goluri sau cate a inscris la Brasov, la Steaua a clacat grav. Poate ca Bergodi, un antrenor ce l-a mai avut ca elev, sa il readuca in forma buna.

D4v1dstelist19.06.2009 07:05
E oficial : http://www.steauafc.com/ro/articole/pepe_m...re_18iunie2009/

Am inceput bine perioada asta de mercato... :steag_sah_mic:

Si ce o sa joace?Mijlocas defensiv?Avem 3 atacanti pur-sange deja:Stancu,Kapetanos si Vali Badea.

Apropo,ultimul revine in lot vara asta,nu?

mircea_1019.06.2009 08:09

plus Rusu care, dupa parerea mea, daca va fi jucat constant va ajunge atacant de nationala...

Dar cu toate astea, ma bucur ca a revenit Pepe...

pytycrys19.06.2009 08:21

Bai in loc sa cautati atacanti dupa mari si tari,mai bine v-ati gandi ca,poate, doar poate, odata cu mandatul lui Bergodi ar putea reveni Badea.Badea e peste Stancu,Kapetanos,Pepe,Rusu,Pedriel,Litu.

M-ar incanta sa vad in atac un Badea si un Rusu,sau de ce nu un Badea si un Montiel.

axl19.06.2009 08:22
sau de ce nu un Badea si un Montiel.

Sau, sa fim nebune, un Camus si un Armenteros.

weeezer19.06.2009 08:45

Care-i faza cu Montiel ala? Io nu cred ca l-am vazut jucand, dar 2 goluri in 12 meciuri pt un atacant nu ma impresioneaza deloc.

autentificare19.06.2009 08:54
Eu ma bucur ca s-a intors Surdu.

Sper sa plece Ghionea. Si Banel,evident.

Euro-Oierul este atat de ipocrit cand zice ca da afara vreo 4-5 jucatori pentru indisciplina. Cum se face ca acesti 4-5 jucatori au si salarii mari. O sa urmeze Semedo,Dayro,Ghionea,Zapata...

Jucatorii trebuie sa inceapa sa-si faca si ei treaba la echipa,chiar daca se baga Ciobanul peste ei. Acum sper sa inteleaga indicatiile antrenorului,chiar daca nu vorbeste bine romana:)

Nu cred ca Bergodi va sta cu mainile in par tot meciul,sa-si faca cararea pe miljoc.

Banel nu pleaca ! il trece fundas lateral !

«1789101131»