FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri - Vara Anului 2009

«18910111231»
Daniel-Ionut19.06.2009 09:10
Care-i faza cu Montiel ala? Io nu cred ca l-am vazut jucand, dar 2 goluri in 12 meciuri pt un atacant nu ma impresioneaza deloc.

Montiel nu este atacant!!!

Este un mijlocas ofensiv :P

Din cate stiu eu...

ebonyc19.06.2009 12:04

Montiel este un mijlocas ofensiv, un playmaker si un dribbleur. Da pase fine, gandeste jocul, stie sa scoata adversari din joc, bate lovituri libere si trage binisor la poarta. Are 21 de ani si nu degeaba cer Reggina si Udinese 5 mil de euro pe el. E un mare talent al Paraguayului numai ca are o problema: a fost mai mult accidentat in retur. I tur nu a jucat prea mult pentru ca a avut si el nevoie de adaptare si tocmai cand intrase mai bine in paine a suferit o accidentare.

se7en19.06.2009 12:59

eu zic ca avem destui mijlocasi ofensivi daca ne gandim la Ionescu, Bicfalvi sau Dayro (asta daca nici Bergodi nu-l joaca pe postul lui). decat sa vina si sa frece banca mai bine nu.

weeezer19.06.2009 13:47
Montiel nu este atacant!!!

Este un mijlocas ofensiv :P

Din cate stiu eu...

Repet, nu l-am vazut jucand. M-am lasat pacalit de echipa posibila pentru sezonul viitor, facuta de cei de la GSP sau ProSport (nu mai stiu sigur), in care cuplul de atacanti era format din Kapetanos si Montiel.

Pe de alta parte, au reinceput telenovelele. Conform ProSport, Mendoza este si el aproape de a reveni in Ghencea. Asta ar fi intr-adevar o veste buna. Dar mira-m-as.

Lari19.06.2009 13:49

Mendoza are 31 de ani si nu alearga asa cum o facea Dorinel.

Cam avem nevoie de muncitori, mai ales la mijlocul terenului.

Ca sa nu mai spun ca Mendoza e atacant, nu mijlocas.

Daniel-Ionut19.06.2009 14:08
Mendoza are 31 de ani si nu alearga asa cum o facea Dorinel.

Cam avem nevoie de muncitori, mai ales la mijlocul terenului.

Ca sa nu mai spun ca Mendoza e atacant, nu mijlocas.

Si d aia nu a jucat Mendoza bine anul trecut pe postul de MIJLOCAS STANGA nu?

radusteaua2319.06.2009 14:23

mendoza este liber de contract sa r putea sa l vedem inapoi la centrari este cel mai bun:D

weeezer19.06.2009 14:45

Lari, si Banel alearga mai ceva ca Bolt, dar nu stie sa dea in minge. Mendoza barem stie sa loveasca mingea cum trebuie.

se7en19.06.2009 14:47

Aston Villa si Birmingham dupa Goian, sincer nu stiu daca sa cred.

Robinson Rufay Zapata19.06.2009 15:32
Aston Villa si Birmingham dupa Goian, sincer nu stiu daca sa cred.

A cata oara?

grizzly19.06.2009 15:50

asta e de prin aprilie. de la the sun citire. n-as paria pe treaba asta totusi, lor nu le-a plecat nici un fundas. iar knight este titular incontestabil.

maye19.06.2009 16:25
Si d aia nu a jucat Mendoza bine anul trecut pe postul de MIJLOCAS STANGA nu?

Sa-l fi vazut cum juca atacant!

Uita-te putin in istoria lui si o sa vezi ce inseamna Mendoza pe postul de atacant!Da un search pe youtube cu golurile inscrise de el!

Daniel-Ionut19.06.2009 16:58
Sa-l fi vazut cum juca atacant!

Uita-te putin in istoria lui si o sa vezi ce inseamna Mendoza pe postul de atacant!Da un search pe youtube cu golurile inscrise de el!

Pai stiu ca la Brugges si Marseille juca atacant, da' eu m-am referit ca la noi a jucat mijlocas stanga, si a jucat destul de bine ;)

maye19.06.2009 17:10
Pai stiu ca la Brugges si Marseille juca atacant, da' eu m-am referit ca la noi a jucat mijlocas stanga, si a jucat destul de bine ;)

Juca bine , pacat ca disparea 80 % din timp din joc!

vlad19.06.2009 17:16

uf!

A picat transferul lui Pepe! Imi pusesem atatea sperante in el!

Mai stie cineva ce face Armenteros???

radusteaua2319.06.2009 17:25

da a picat si transferul lui pepe se pace ca sa cerut niste bani si Gigi nu vrea sa dea bani vrea numai gratis . Jiji LASA NEEEEE

bestcormo19.06.2009 17:40

Ce.. va bucurati ca a venit Pepe?

Stati linistiti ca a "rezolvat" ciobanul si transferul asta.. i-au cerut aia niste banuti si gata..

Sa traiasca nea Jiji!!!

ebonyc19.06.2009 17:48
uf!

A picat transferul lui Pepe! Imi pusesem atatea sperante in el!

Mai stie cineva ce face Armenteros???

Armenteros ince-incet isi face loc in primul 11 al Sevilliei. Probabil din sezonul viitor va prinde cel putin un loc pe banca si de ce nu intr-un an va fi titular. Asa ca luati-va adio de la Armenteros.

maye19.06.2009 17:59

Inca o dovada ca nu exista profesionalism la clubul asta!

Nu se poate sa anunti pe site-ul oficial transferul si dupa 2 zile sa pice.

Sclavul si Fecali sunt doi dobitoci!

revivo19.06.2009 18:14

Ciobanul a declarat ca "Nicolita e cel mai valoros jucator al Stelei".

Daca la primul meci oficial al lui Bergodi pe banca, il vad pe Nicolita titular, inseamna ca si sezonul asta este compromis.

Astristul20.06.2009 09:23

Vad acum in presa ca Steaua il vrea pe Alibec si pe Bud. Daca Alibec, zic eu, poate sa faca fata la Steaua, Bud in schimb cred ca mai trebuie sa joace 1 sezon in Liga 1 pana sa ajunga la noi!

Dar la ce "profesionalism" e la Fc Steaua, e greu de crezut ca vom lua jucatori cu bani. Aici totul vine daca nu costa nimic! :|

zloty20.06.2009 10:24
Vad acum in presa ca Steaua il vrea pe Alibec si pe Bud. Daca Alibec, zic eu, poate sa faca fata la Steaua, Bud in schimb cred ca mai trebuie sa joace 1 sezon in Liga 1 pana sa ajunga la noi!

Dar la ce "profesionalism" e la Fc Steaua, e greu de crezut ca vom lua jucatori cu bani. Aici totul vine daca nu costa nimic! :|

Eu cred ca Alibec nu are ce cauta acum la Steaua , mai bine ramane la Farul unde o sa joace titular si cand o sa mai creasca poate sa vina.

Fan FC Steaua21.06.2009 09:34

Ce bine ca a picat transferul lu pepene moreno... minus o varza !

fredysteaua21.06.2009 09:56

iar a venit asta, ba baiatule tu numai cand nu trebuie vorbesti

d-asta e asa Romania asta ca sunt oameni ca tine in ea

nu e bun "pepene moreno" pai atunci joaca tu ba cu Nicolita si cu Lovin si cu RUSU in atac ca o sa iei bataie si de la juventus Bucuresti

ontopic: am auzit ca vine tanase ... super mijlocas chiar avem nevoie de el ... sper sa vina si sa nu se mai compromita si asta ...

ar mai fii nevoie de pepe moreno, Florin costea si inca un fundas central si cat de cat e ok...

totul e sa plece Becali !

weeezer21.06.2009 15:29

Unde ai auzit ca vine Tanase? La Radio Erevan?

«18910111231»